Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ξαναέφτιαξα τον πίνακα με χρονολογική σειρά και έβαλα ζώδια και συμβολάκια με χρώμα για όσες ξέρουν φύλο, έτσι για να εντείνουμε την αγωνία σε εμάς τις υπόλοιπες!

Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015

Papagalia: 06/02/2015

greta: 08/02/2015

boulitsa: 12/02/2015

Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015

Quinsey: 20/02/2015

Little_Star: 21/02/2015

aik: 22/02/2015

kashmam: 25/02/2015

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άχου τα μωρέ τα μπεμπίνια μας!!!!!! Boulitsa συγχαρητήρια!!!!!!

Καλά, εγώ σήμερα αν σας πώ ότι χάζευα κοριτσίστικα ρουχαλάκια και παπουτσάκια στο ίντερνετ θα με πείτε τρελή!!!!:tongue:

Μήπως είμαι;;;;

Γκρέτα καλές διακοπές!!!!!!!!

Κορίτσια με το καλό οι αυχενικές σας!! Αντε να δούμε αυτό το φόρουμ τελικά...ποιός λέτε να κερδίσει; Πιο πολλά τα αγοράκια θα είναι ή τα κοριτσάκια;;););):D

FEJKp3.png

zHIYp3.png

κορίτσια καλημέραααααααα! Είμαι πολύ χαρούμενη! Λόγω ηλικίας οι πιθανότητες για down ήταν 1: 3000 κάτι, μετά την αυχενική το νούμερο έγινε 1: 18000 κάτι.

Βέβαια περιμένω και το papp-a.

To μπεμπουλίνι είναι 6,1 εκατοστά από το κεφάλι μέχρι τον ποπούλη και θεωρείται μεγάλο μωράκι.

Και είναι 100% αγοράκι! Το ήξερα και το έλεγα σε όλους ότι θα είναι αγόρι! Είδατε τελικά? Διαφορετικά συμπτώματα στην εγκυμοσύνη = διαφορετικό φύλο!!!:tongue::tongue::tongue:

Με το που μου έβαλε ο γιατρός το ματσούκι στην κοιλιά μου λέει:το φύλο το ξέρετε? όχι του λέω. Και μου λέει: Καλά, ολόκληρο πύραυλο δεν τον βλέπεις???:oops::oops::oops:Όντως, όταν το είδαμε και από το πλάι και από τον ποπό ήταν κάτι παραπάνω από ευδιάκριτο!:oops::oops::oops:

Οπότε greta το δικό μου μωβ κάντο μπλε χτυπητό! Το πέτυχα κι εγώ: Ένα κορίτσι, ένα αγόρι! Γιούπι! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελα ρε boulitsa μου μπραβο με το καλοοοοοο!!!!!!!!!!!! πυραυλος λεει χαχαχαχ:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Papagalia σ ευχαριστω!!και εσυ κοριτσακι? τι καλαααα!!! ενα κ ενα το ιδανικο!!

Βασω τι τελειο πινακακι που εφτιαξες ;) ;) θα προσπαθησω να μπω να διαβασω στο λινκ που εγραψες

Εδω επικρατει πανικοςςςςς!! βαλιτσες ρουχα παντου!! εγω μαζευω ο γιος μου τα ξαναβαζει στις ντουλαπες χαχαχα.

Little star ευχομαι να βγει αρνητικος ο αντρας σου!

Εμενα ρε γαμωτο μου επεσε το κιν μου ενω καναμε βολτα προχθες και εσπαθε η οθονη :( :( :( με το ζορι γραφω.ευτυχως που πατιεται..δεν τα γλιτωνουμε τα 150?! τοσα λεφτα πεταμενα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

boulitsa συγχαρητήρια!!!

Αγοράκι ε? για πες συμπτώματα να δούμε :tongue:

Εγώ ξεκίνησα με την πεποίθηση ότι θα κάνω αγοράκι αλλά τις τελευταίες εβδομάδες μου κάνει για κοριτσάκι... Ουφ, 12 μέρες είναι τεράστιο χρονικό διάστημα(!). Πλάκα πλάκα ειναι καμιά να κάνει μετά από μένα αυχενική ή τελευταία με κανόνισε ο γιατρός μου???

vtgian: καλά περιττό να πω οτι τώρα με τη λίστα σου συνειδητοποίησα οτι το "φωτακι" αν αποφασίσει ότι θέλει indeed να σκάσει μύτη θα είναι ψαράκι... σαν τη μαμά μου δλδ... πωπωπωπω όλα έδω θα πληρωθούν προβλέπω ομηρικούς καυγάδες στην εφηβεία :tongue::tongue:

LITTLE_STAR: ο γιατρός μου είναι σε Λητώ και Γαία, τώρα δεν ξέρω που θα πάω τελικά δεν έχουμε φτάσει μέχρι εκεί ακόμα :). Yποθέτω ότι μόλις περάσει λίγο ο καιρός θα τα συζητήσουμε κι αυτά :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

boulitsa συγχαρητήρια!!!

Αγοράκι ε? για πες συμπτώματα να δούμε :tongue:

Εγώ ξεκίνησα με την πεποίθηση ότι θα κάνω αγοράκι αλλά τις τελευταίες εβδομάδες μου κάνει για κοριτσάκι... Ουφ, 12 μέρες είναι τεράστιο χρονικό διάστημα(!). Πλάκα πλάκα ειναι καμιά να κάνει μετά από μένα αυχενική ή τελευταία με κανόνισε ο γιατρός μου???

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα εμετούς σχεδόν κάθε μέρα από δύο και αηδίαζα με πράγματα που αηδίαζα και πριν μείνω έγκυος, απλά έκανα και εμετό.

Στη δεύτερη αηδιάζω με άκυρα πράγματα, κυρίως με τα Μιράντα της μπέμπας και τη μπισκοτόκρεμα (και τώρα που το γράφω αναγουλιάζομαι) και γενικώς με οτιδήποτε κουλό και έχω περισσότερες αναγούλες και λιγότερους εμετούς. Συν ότι αυτή τη φορά είχα και λίγο αίμα που την πρώτη φορά δεν είχα. Γενικά είχα ακούσει ότι τα αγόρια κάνουν πιο δύσκολη εγκυμοσύνη, πράγμα που αποδείχθηκε σωστό!

Δεν λέω ότι το κάθε φύλο κάνει συγκεκριμένη εγκυμοσύνη, αλλά είχα ακούσει ότι αν έχεις πολύ διαφορετική εγκυμοσύνη, συνήθως σημαίνει άλλο φύλο.

Α, και κάτι για να ξαλαφρώσουμε λίγο οι δευτερομανούλες... Ρώτησα το γιατρό αν μπορώ να παίρνω τη μικρή μου αγκαλιά και μου είπε: "Δηλαδή τα παλιά χρόνια οι γυναίκες που έκαναν τόσα παιδιά είχαν δούλους για όλα τα προηγούμενα? Να την παίρνεις, αλλά αν νιώσεις πόνο ή δεις κάτι διαφορετικό να σταματάς." Αυτό μου ακούγεται πιο λογικό από το "Μην παίρνεις το παιδί σου καθόλου αγκαλιά", το οποίο απλά δε γίνεται....

7qw0p2.pngbIK3p3.png

vtgian: καλά περιττό να πω οτι τώρα με τη λίστα σου συνειδητοποίησα οτι το "φωτακι" αν αποφασίσει ότι θέλει indeed να σκάσει μύτη θα είναι ψαράκι... σαν τη μαμά μου δλδ... πωπωπωπω όλα έδω θα πληρωθούν προβλέπω ομηρικούς καυγάδες στην εφηβεία :tongue::tongue:

Εμένα η ΠΗΤ είναι επάνω στην αλλαγή. Άμα βγει Υδροχόος θα είναι σαν τον πατέρα μου, αν βγει Ιχθύς σαν τον παππού μου (που μεγάλωσα και μαζί του). Και οι δύο αρκετά εσωστρεφείς αλλά πολύ συναισθηματικοί. Εμείς πάλι Τοξότης και Λέων, θα το τρελάνουμε το παιδί!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Boulitsa μπράβο πολύ χαίρομαι που όλα ειναι τέλεια κ π έμαθες και οτι θ κανείς αγοράκι! -άντε με το καλό!!

Και εγώ μια διαίσθηση για αγόρι εχω κ ελπίζω να φανεί θ ειναι κ στη 13η εβδομάδα!να σας ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια,όσες κάνατε αυχενικη σας την έκαναν κόλπικα ή απο την κοιλιά;

Εμένα για ψαράκι το κόβω... Κ εχω και έναν Αιγόκερω...κλαφτα Χαράλαμπε!!

KMwEp3.png

Boulitsa μπράβο πολύ χαίρομαι που όλα ειναι τέλεια κ π έμαθες και οτι θ κανείς αγοράκι! -άντε με το καλό!!

Και εγώ μια διαίσθηση για αγόρι εχω κ ελπίζω να φανεί θ ειναι κ στη 13η εβδομάδα!να σας ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια,όσες κάνατε αυχενικη σας την έκαναν κόλπικα ή απο την κοιλιά;

Εμένα για ψαράκι το κόβω... Κ εχω και έναν Αιγόκερω...κλαφτα Χαράλαμπε!!

Καλημέρα κορίτσια!

Η Greta σήμερα θα κάνει τις βουτιές της!

Αιγόκερως είναι η αδελφή μου. Την υπεραγαπώ αλλά σα μωρό ήταν ανεκδιήγητη! Δε νομίζω ότι υπάρχει άλλο που να έκλαιγε τόσο πολύ. Αφόρητη γκρίνια αυτό το παιδί. Αλλά με τον παππού που ήταν Ιχθύς, μια χαρά τα πήγαινε.

Δεν έχω κάνει ακόμα αλλά η αυχενική νομίζω ότι γίνεται σχεδόν πάντα από τη κοιλιά.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!!

καλό μήνα!

τι κάνετε, πως είστε???

εγώ έχω σκάσει στα γέλια τις τελευταίες μέρες με τη μαμά μου [της το είπαμε προχθές που ήρθανε οι γονείς] και επειδή της είπα ότι δεν θέλω να με αγχώσει όμως ούτε να την πιάσουν τα υπερπροστατευτικά έχει πιάσει και έχει....γυαλίσει όλο το σπίτι για να μην .. .αγχωθεί και με αγχώσει... :tongue:

Η δε πεθερά μου (επίσης της το είπαμε χτες) με είχε ένα τέταρτο στο τηλέφωνο "να μην σκύβεις, να μην κουνιέσαι, να μην αυτό να μην εκείνο" (μόνο "να μην ανασαίνεις" που δεν με συμβούλεψε :tongue:...

Για την ώρα έχει πλάκα ελπίζω να μην κλάψω με ... μαύρο δάκρυ στη συνέχεια :?;)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Η δικιά μου κουβαλήθηκε από Θεσσαλονίκη για να μου κάνει γενική! Της είπα, εντάξει συμφέρεις, 36ευρώ πηγαίνε-έλα με Ryanair, πιο φτηνή από γυναίκα. Η πεθερά μου δε (που μένει από κάτω) έχει αρχίσει τις δηλώσεις "Αυτό το παιδί, θα το έχουμε από αγκαλιά σε αγκαλιά, πριγκηπάκι θα το έχουμε". Την έχει πιάσει στο μεταξύ ο τρόμος μη πάω για μπάνιο στη θάλασσα. Επειδή της ίδιας δεν της αρέσει καθόλου, θέλει ντε και καλά να με πείσει ότι καλύτερα να μην κάνω μπάνιο (ασχέτως που ο γιατρός μου είπε ελεύθερα)! Έχω όμως και τα καλά μου, ό,τι φαγητό κάνει, με παίρνει τηλέφωνο "Μήπως σου μύρισε; να έρθεις να πάρεις".

Βέβαια ο νόμος του Μέρφυ λέει ότι τη φορά που πραγματικά θα χρειάζεται να αφήσω κάπου το παιδί, άνθρωπος δε θα υπάρχει ούτε για κατούρημα να πάω. Τους αφήνω να τα λένε όμως, να έχω να τους το χτυπάω μετά :evil: :evil:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βέβαια ο νόμος του Μέρφυ λέει ότι τη φορά που πραγματικά θα χρειάζεται να αφήσω κάπου το παιδί, άνθρωπος δε θα υπάρχει ούτε για κατούρημα να πάω. Τους αφήνω να τα λένε όμως, να έχω να τους το χτυπάω μετά :evil: :evil:

καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!

Εσένα η μαμά σου είναι οικονομική με την rynair... εμάς στην κέρκυρα δεν έχει φτάσει ακόμα και το οδικό ταξίδι με τα διόδια μας πέφτει ακριβό χαχαχαχα!

Tsufp2.png0RVqp2.png

kashman η εξεταση της αυχενικής γίνεται με υπέρηχο αποκλειστικά από την κοιλιά, οπότε είναι πιο άνετα....

Βρε κορίτσια, λέμε μετά το γάμο μήπως καταφέρουμε και πάμε ένα 4ήμερο Κωνσταντινούπολη με τη μπέμπα οδικώς.... Τι λέτε, θα ταλαιπωρηθούμε και εγώ και το παιδί? Το ξέρω με θεωρείτε τρελή, αλλά ώσπου να γεννήσω δε θα ξαναπάρω άλλη άδεια και μετά ..... θα περάσει καιρός μέχρι να μπορούμε να πάμε κάπου. Αν δεν ήμουν έγκυος δε θα το συζητούσα, είμαι πολύ οργανωτική, θα γέμιζα το αμάξι με όλα όσα χρειάζομαι για το παιδί και μια χαρά, τώρα φοβάμαι λιγάκι... :confused:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

kashman η εξεταση της αυχενικής γίνεται με υπέρηχο αποκλειστικά από την κοιλιά, οπότε είναι πιο άνετα....

Βρε κορίτσια, λέμε μετά το γάμο μήπως καταφέρουμε και πάμε ένα 4ήμερο Κωνσταντινούπολη με τη μπέμπα οδικώς.... Τι λέτε, θα ταλαιπωρηθούμε και εγώ και το παιδί? Το ξέρω με θεωρείτε τρελή, αλλά ώσπου να γεννήσω δε θα ξαναπάρω άλλη άδεια και μετά ..... θα περάσει καιρός μέχρι να μπορούμε να πάμε κάπου. Αν δεν ήμουν έγκυος δε θα το συζητούσα, είμαι πολύ οργανωτική, θα γέμιζα το αμάξι με όλα όσα χρειάζομαι για το παιδί και μια χαρά, τώρα φοβάμαι λιγάκι... :confused:

Τρελή δε σε θεωρώ καθόλου, η μάνα μου έκανε ελευθερο κάμπινγκ όταν ήμουν 6 μηνών να καταλάβεις!

Η Κωνσταντινούπολη όμως να ξέρεις θέλει περπάτημα για να την δεις και η ατμόσφαιρα μπορεί να γίνει αποπνικτική αν έχει ζέστη (λόγω υγρασίας). Για 4 μέρες δε θα σου το πρότεινα. Είστε κοντά για να πάτε με αυτοκίνητο (π.χ. Αλεξανδρούπολη;) Αν ναι, τότε ίσως είναι οκ.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...