Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Quinsey να το χαιρεσαι το λουλουδι σου και συγχαρητηρια σε ολες τις υπολοιπες μανουλιτσες που γεννησαν στα κοντα και ιδιαιτερα σε υδροχοακια(σαν τον γιο μου) !!!

mary_loo μου σε ευχαριστώ!!!

Να χαιρεσαι κι εσυ το γιγαντάκο σου που από οτι διαβαζω μεγαλώνει μέρα με τη μέρα!!!! Είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό όλα αυτά που πέρασες και περνάς θα είναι μόνο μια κακή μακρινή ανάμνηση!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta τι λεει ο μεγάλος; Ακόμα τον εχεις άρρωστο ή πέρασε; Τελικά τι έκανες για να προφυλάξεις τον μικρό;

Μαμάδες ερωτηση ποσά γραμμάρια χάσανε τα μωράκια σας στο νοσοκομείο/ κλινική;

Κ στην πρώτη επίσκεψη παιδιάτρου ποσο είχανε βάλει;

Εμάς έχασε 190γρ κ χθες 7 ημερών είχε βάλει μονο 80γρ.

Ενώ ο γιος δεν γραφει ποσο ειχε βγει από το νοσοκομείο αλλά στις 9 ημέρες π ειχαμε παει στον παιδίατρο ειχε βαλει κ 100γρ παραπανω από το βάρος γέννησης δλδ ειχε γεννηθεί 4020 κ ηταν 4120.

Τεσπα μ φάνηκαν πολυ λίγα τα 80γρ κ απογοητεύτηκα λίγο...έλεγα πως με τοσο γάλα π εχω κ πίνει οτι θα το ειχε ήδη αναπληρώσει αυτο π έχασε...

KMwEp3.png

Little star κοπέλα μου που εισαι;

Πως εισαι;

Επίσης μανουλιτσες πως τα πάτε ολες;; Εσείς π εχετε κ ακόμα ενα ξυπνάει το μεγαλο οταν κλαίει το μικρό; Εμάς ευτυχως εχει δυο μερες π δεν ξύπνησε αλλά είμαι μέσα στο άγχος μολις κανει κιχ η μικρη να την παρω γρήγορα γρήγορα μην τυχόν κ κλάψει κ τον ξυπνήσει κ ρωταω τωρα μήπως ομως ετσι με το κιχ κανω λάθος γιατι μπορει στην τελική να ξανακοιμηθεί κ να μην ξυπνήσει...

Greta boulitsa κ δεν θυμαμαι ποια αλλη κοπέλα ειναι το δευτερο της να μ πει!

KMwEp3.png

kashmam καταρχήν να σου ζήσει η μπεμπούλα σου. κάθε ζυγαριά είναι διαφορετική και μπορεί να έχουν διαφορές στο βάρος. Στην ζυγαριά που την ζυγίσατε τη μικρούλα σας την είχατε ξαναζυγίσει όταν βγήκατε απο το μαιευτήριο? Αν όχι μην υπολογίζεις με τα του μαιευτηρίου γιατί μπορεί να έχουνε και 100 και 200 γρ διαφορά.

Δεν ξέρω για το αν ξυπνάει το μεγάλο απο το μικρό, θα το μάθω σε λίγο καιρό. Όμως την μεγάλη μου την έβαζα στο στήθος με το πρώτο κιχ και μια χαρά ήτανε. Δεν "καλοέμαθε" αν εννοείς αυτό. Ίσα ίσα που δεν ξεσηκωνότανε και κοιμότανε πιο γρήγορα μετά.

Διαφημίσεις

Alexandroula οχι ηταν η μέτρηση στη ζυγαριά της κλινικής κ χθες στη ζυγαριά του παιδιάτρου.

Δεν εννοώ απαραίτητα να καλομάθει αλλά μήπως προσπαθεί η ερμη να κανει ενα προγραμμα κ εγω της το χαλάω. Ξερω γω; Πρώτη φορά θηλάζω κ δν ξερω τι κ αν κανω σωστά.

Σε ευχαριστώ που μ απάντησες!

KMwEp3.png

Μπράβο ρε Αθήνα π έκανες το πινακακι κ μ ειχε λείψει!!

Ηθελα ετσι να δω μαζεμένες ποιες γέννησαν! Αν κ λογικά σίγουρα θα έχουμε γεννήσει οοολες!

Mairy Lou τωρα π το είπες συνειδητοποίησα οτι αυριο μπαίνει ο Μάρτιος. Αν κ από οτι ακούω οτι ο Μάρτιος θα εχει χιόνια κ βροχές κ κρύο αλλά δεν παύει να ειναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης!!! Αλλάζει κ η ωρα!!! Κ ειχε αρχίσει να μ την δίνει στα νεύρα π νύχτωνε τοσο νωρίς. Τωρα θ μ πεις μέχρι να αλλάξει η ωρα... Ουουου... Έχουμε ακόμα! Αλλά... Θα αλλάξει κ θα νυχτώνει 19:30 μην πω κ λίγο αργοτερα!! Γιουπιιιιι!!

Να σε ρωτήσω κατι; Σας ειπαν οι γιατροί περίπου ποτέ με το καλό θα τον πάρετε στην φωλίτσα σας;;

KMwEp3.png

Kashman ο Παιδιατρος ειναι ικανοποιημένος με τ βάρος η οχι; Συμφωνώ κ με την Αλεξάνδρα.

Το βράδυ δν ξυπνάει η μικρή αν κ στριφογυρίζει όταν γκρινιάζει ο μπεμπης. Βεβαια τον παίρνω κ παω στο σαλόνι, αλλα ακούγεται μια χαρά αν κλαίει. Το πρόβλημα ειναι ότι αν δν κοιμηθεί ο μικρός δν κοιμάται η μεγάλη τ βράδυ γτ εχει συνηθίσει το μπαμπά κ τη μαμά στο κρεβατι κ αν ο μικρός κλαίει, δν μπορώ ν κάτσω.

Πάντως πολλούς με κρυωμα, λαιμό κτλ έχω τριγύρω κ φοβάμαι. Γκρέτα, πως πάτε εσείς;

Πάντως πραγματικά το σπίτι ειναι ενα τρελοκομειο με δυο μικρά, όταν ειναι κ τα δυο ξύπνια δν ξέρω τι να πρωτο κανω. Ο μικρός αν ειναι ξύπνιος κλαίει αν δν τον έχω αγκαλιά. Έν τω μεταξύ έχω τύψεις απέναντι στο μωρο π δν εχει αποκΛειστικα τη φροντίδα μ, αλλα περισσότερο απέναντι στην κόρη μ π κλαίει όταν έχω το μωρο κ θελει κ αυτή αγκαλιά. Ασε π πολλές φορές με κοιτάει με ενα λυπημένο ύφος π δν τ αντέχω... Συνηθιςε Καπως τώρα κ κάθεται δίπλα μ κ παίζουμε όταν θηλαζω. Ομως τον αγαπάει τον αδερφό της, λέει συνέχεια ο αδερφόυλης κ τον φιλάει.:|:neutral:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Mairy lou, να σου ζήσει ο γίγαντας! Δίνει μαθήματα δύναμης και υπομονής! Εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός και να γυρίσετε όλοι μαζί στο σπίτι σας! Τιμή μας που ένα τόσο γενναίο μωράκι ανήκει στην παρέα του καφέ μας!

Kashmam, και εγώ το βράδυ προσπαθώ να κάνω ταχύτατες κινήσεις με την μικρή για να μην ξυπνήσει ο μεγάλος! Πολλές φορές όταν την αλλάζω και αρχίζει το κλάμα, δεν της φοράω τα ρούχα. Την τυλίγω με κουβέρτα και την θηλάζω. Μετά που ηρεμεί την ντύνω! Έχει τύχει 2-3 φορές να ξυπνήσει και τότε βρισκόμαστε όλοι μαζί στο κρεβάτι! Εγώ να θηλάζω, με το άλλο χέρι να χαϊδεύω τον μικρό για να κοιμηθεί... Πάντως προσπαθώ τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας να του εξηγώ πως είναι φυσιολογικό να κλαίει το μωρό, πως και αυτός έτσι έκανε κλπ.

Σχετικά με το βάρος, ξέρω πως στις δέκα μέρες απο τη γέννηση πρέπει να έχουν επαναποκτήσει το βάρος της γέννησης τους.

Greta, περαστικά στο γιο σου! Ελπίζω να είναι ήδη καλύτερα! Φαντάζομαι το άγχος σου....Αλλά όπως σου έχω ξαναπεί, δεν μασάς, θα ταλαιπωρηθείς λίγο παραπάνω αλλά θα το ξεπεράσεις και αυτό!

Πολλά φιλιά και καλό βράδυ! Αύριο έρχεται η άνοιξη!!! Λίγο καιρό υπομονή και θα βγαίνουμε βολτίτσες με τα Ζουζούνια μας!

Καλησπερα στα γρήγορα

Σας εχω διαβασει λιγο αλλα εν προλαβαινω να γράψω

Επικρατει πανικος.ο μεγαλος με πυρετο δευτερο 24ωρο.μυξες βηχα αλλα ευτυχως οχι πανω απο 39πυρετο.

Δεν παλευεται ομως.ειμαι αυπνη δυο μερες.

Οσο μπορω την ημερα τα εχω σε ξεχωριστά δωματια την νυχτα ομως δεν γινεται.

Μεχρι στιγμης το μωρο καθαρο αλλα τρεμω κοριτσια ειλικρινα.φοβαμαι ειμαι χαλια.ο θηλασμος ειναι ασπιδα αλλα αν?????

Το βραδυ στην αρχη ξυπναγε ο μεγαλος απ το μωρο αλλα συνηθιζει.εγω δεν τον παιρνω αμεσως εφ οσον δεν πειναει και δεν θελει αλλαγμα.τον εχω αφησει και να κλαψει γιατι δεν προλαβαινα να πάω.και το βραδυ επισης και μετα ξανα κοιμαται.ιδια λαθη δεν ξανα κανω.

Λαθη που ακομα τα πληρωνω..

Να ανοιξει λιγο ο καιρος και ο μεγαλος στο δωματιο του για υπνο.θα ζοριστω αλλα δεν παει αλλο.

Επισης στο σπιτι επικρατει πανικος ειλικρινα θελω να βγω εξω!!!!!!Αρχιζω και σαλταρω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Οχι, ειναι παρα ποκυ νωρις ακόμα και το μωρακι ειναι παρα πολυ μικρο και σε κατασταση κρισιμη ουσιαστικά. Δεν ξερουμε τι μας ξημερώνει η καθε μερα. Μακαρι δηλαδη να ξεραμε. Μονον ελπίζουμε!

Estel_ και δικη μου τιμη να ανηκω σε μια όμορφη μαμαμαδο-ομαδα σαν και αυτη! :)

Kashmam ναι θα αλλαξει και η ωρα θα μεγαλωσει κ η μερα. Και μεχρι τωρα εκανε βασικα ηδη μια διαφορα απο του Σπυρίδωνα κ επειτα! Αντε να ερθει η ανοιξη... και μετα καλοκαιρακιιιι ! Να ξεχυθουν μαμαδες καροτσια ολοι εξω!! Χαχα τι όμορφα θεαμα ;)

Οι πρωινές σιγουρα θα απορείτε με την ωρα! Χαχαχα ειπαμε να βγουμε μια βολτα με τον αντρα μου με ενα φιλικο ζευγαρι να ξεσκασουμε λιγο Και έχει καμια ωριτσα που γυρισαμε. Ειχα να βγω ετσι τόσο αργα ουυυυυυ, μήνες! !

Καλο βραδυ κοριτσια και καλο μηνα !!ααα!! Μην ξεχασετε να βαλετε Μαρτη ;)

Καλημέρα!!! Γκρέτα κουράγιο κοριτσάκι θα περάσει που θα παει!!! Ένα φιλί κ στον μικρό κ στον μεγάλο κ ένα ακομα μεγαλύτερο στη σούπερ μαμα τους!!!

Mary_lou καλά κάνατε κ βγήκατε να ξεσκαςετε! Μόλις ο γίγαντακος σας έρθει σπιτι θα τα ξεχάσετε αυτά :tongue: !!

Γλυκιά καλημέρα κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε όλες μας :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μary Lou καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Είναι μεγάλη μας χαρά...Είσαι πολύ αξια και έχεις μεγάλη δύναμη, είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε κατευχην και σε λίγο καιρό θα έχετε το μπεμπακι σας σπίτι!

Εμείς είχαμε δύσκολη νύχτα... ξυπναγε ανά 1 ώρα έτρωγε λίγο κοιμόταν. Είναι φυσιολογικό αυτό; Θα πάρω την παιδίατρο τηλέφωνο. Φοβάμαι μήπως δεν τον καλύπτει το γάλα μου... Κατά τα άλλα και οι πάνες του είναι μια χαρά. Θα τον ζυγισω κιόλας σήμερα!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...