Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Mairy Lou καλώς ήρθες!

Αν επιτρέπεται πως λέγεται το θεμα σ, θελω ν το διαβάσω...

Καλως σας βρηκα κοριτσι. Δυστυχως ειμαι απο το κινητο τωρα και δε μπορω να σου στειλω το λινκ αλλα ειναι στην κατηγορια "χωρίς λογια" με θεμα "χανουμε το μωρακι μας".

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα

Mairy_lou δεν κανει τιποτα..

Ο μεγαλος με πυρετο κοριτσια,εχω τρελαθει μου εχουν κοπει τα ποδια,δεν ξερω τι να κανω με το μωρο

Καλημέρα και περαστικά του μας έχουν ταράξει οι κωλοιώσεις φέτος. Εγώ δύο φορές τον λαιμό μου έπαθα μία πριν γεννήσω και μία τώρα. Λοιπόν τον μικρό απομόνωσε τον όσο μπορείς καλό πλύσιμο χεριών και εν ανάγκη εσύ να φοράς μασκούλα όταν ασχολείσαι με το μωρό. Και το μωρό σε ξεχωριστό δωμάτιο από του μικρού σου(το αυτονόητο έγραψα τώρα αλλά δεν πειράζει). Αν μπορούσες να τον πας σε καμιά γιαγιά ή θα του λείπεις; Και πάλι περαστικά να είναι και γρήγορα.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Βρε Συ Γκρέτα τι ταλαιπωρία περνάς κ ΕΣΥ...

Νομίζω κ εγω απομόνωση όσο γίνεται ανάμεσα τους, δεν παίρνεις κ την παιδίατρο σας μήπως έχει καμία συμβουλή έξτρα; Περαστικά σας κοριτσάκι μου κ καλά κουραγια!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ειναι τρελα δυσκολη η απομόνωση.

Ο μεγαλος δεν καταλαβαινει η δενθελει να καταλάβει. Ολο απο πανω του ειναι και εμεις ολο τον τραβαμε και γινεται πανικος.

Πυρετος δενξανα ανεβηκε ευτυχως(προς το παρον)αλλα εχει εναν βηχα.......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Mairh κορίτσι μ πραγματικά εχω συγκινηθεί παρά πολυ διαβάζοντας την ιστορία σ κ χαίρομαι τόσο πολυ π ολα πανε καλά λες κ ειναι δικό μ παιδι ο γιος σ! Θα στο έχουν πει όλοι, αλλα τα δύσκολα πέρασαν, τώρα μόνο καλύτερες μερες σας περιμένουν. Να πηγαίνεις ν μιλάς στο μωρακι σ, ειμαι σίγουρη οτι σ ακούει κ παίρνει δύναμη! Μια μεγάλη αγκαλιά απο μένα, να ξέρεις οτι σας σκέφτομαι.

Με το καλο ν τον πάρετε σπίτι!:tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;;;

Να σας ζήσουν τα μπεμπε σε όσες δεν έχω ευχηθεί.

Σας διαβάζω όταν προλαβαίνω αλλά ο χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος διότι κάθε μέρα μαθαίνεις και απο κάτι.

Συγχαρητήρια στις δεύτερο μανούλες που βρίσκουν δύναμη, εγώ με ένα και τα έχω παίξει.

θυλαζω αλλά δίνω και ξένο.

Δεν ξέρω αν κάνω σωστά ή χρόνος που κάθεται το μωρό είναι αρκετός, αλλά νοιωθω καλά έστω και με το γάλα που του δίνω.

Φιλιά καλή δύναμη.....

Rn2Dp2.png

Mairh κορίτσι μ πραγματικά εχω συγκινηθεί παρά πολυ διαβάζοντας την ιστορία σ κ χαίρομαι τόσο πολυ π ολα πανε καλά λες κ ειναι δικό μ παιδι ο γιος σ! Θα στο έχουν πει όλοι, αλλα τα δύσκολα πέρασαν, τώρα μόνο καλύτερες μερες σας περιμένουν. Να πηγαίνεις ν μιλάς στο μωρακι σ, ειμαι σίγουρη οτι σ ακούει κ παίρνει δύναμη! Μια μεγάλη αγκαλιά απο μένα, να ξέρεις οτι σας σκέφτομαι.

Με το καλο ν τον πάρετε σπίτι!:tongue:

Boulitsa μου να εισαι καλα κοριτσι μου . Διαβαζω απ ολες τα νεακια σας. Ειμαι εδω αν και λιγο σιωπηλη, μην με παρεξηγειτε κοιλιτσες μωρακια και διαβαζοντας τα χαμογελαω μονη μου γιατι χαίρομαι πολυ ! Σας φιλω μανουλες,

καλό βράδυ :)

baby_cot_48.png Έφτασαν!

anna 1999: 24/01/2015baby-boy-icon.png 3200γρ

spourgitaki: 27/01/2015 baby-girl.png 2700γρ (Ιασώ)

Greta: 28/01/2015 baby-boy-icon.png 4260γρ (Αλεξάνδρα)

Boulitsa: 01/02/2015 baby-boy-icon.png 3380γρ (Ιασώ)

Aik: 02/02/2015 baby-boy-icon.png3080gγρ (ΠΕΠΑΓΝΗ)

Έλενα: 02/02/2015 baby-boy-icon.png 2810γρ (Νοσοκομείο Μυτιλήνης)

vtgian: 06/02/2015 baby-girl.png 3010γρ (Έλενας Βενιζέλου)

Little_Star: 07/02/2015 baby-boy-icon.png 3340γρ (Ιασώ)

estel_: 11/02/2015 baby-girl.png 3870γρ (Αρεταίειο)

Quinsey: 17/02/2015 baby-boy-icon.png 3210γρ (Γαία)

Kashmam: 20/02/2015 baby-girl.png 3390γρ (Γέννεσις)

D_Nasia: 20/02/2015 baby-boy-icon.png 3160γρ (Ρέα)

PanaTheo: 24/02/2015 baby-girl.png 3260γρ

1-48.png

Τα περιμένουμε!

♒ Τα υδροχοάκια

kelly77: 02/02/2015 baby-boy-icon.png -->Ιασώ

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png -->Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚ.: 10/02/2015 baby-boy-icon.png -->Ιπποκράτειο

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png --> Ρέα

lulux: 15/02/2015 baby-girl.pngbaby-girl.png --> Ιασώ

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png --> Ρέα

♓ Τα ψαράκια

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png --> Αττικό

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png --> Γενική Κλινική

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

lilika26: 28/02/2015 baby-boy-icon.png

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Eίπα σήμερα που κάθησα στο πισι να κάνω Update τα γεννητούρια :D

Αν και βέβαια από τα "τα περιμένουμε" τα Υδροχοάκια τουλάχιστον πρέπει να έχουν έρθει αλλά μιας και επίσημη ενημέρωση από τις μαμάδες τους δεν έχουμε... το άφησα έτσι:)

έχω το πολύ 15' μέχρι να ακουστεί το "Ουάαα" που σηματοδοτεί το "πεινάαααααααααααααω" οπότε σας στέλνω μόνο μια γλυκιά καλημέρα και ... εξαφανίζομαι!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Mairy Lou τι να σ πω κοριτσι μου οτι κ να σ πω ειναι πολυ λίγο! ΟΛΕΣ οι ευλογίες του ΘΕΟΥ να πάνε στο παιδάκι σου!!!

Κάναμε κ εμείς μια μικρη βολτα από την μονάδα στο Ιπποκρατειο γιατι είχαν πει οτι ο γιος μ κανει σπασμούς κ τον κράτησαν κ επειδή γεννήθηκε 25/12 εγω έφυγα στις 27 Ή 28/12 δεν θυμαμαι κ ο μικρούλης μ ηταν εκει... Κλάμα πολυ στο σπιτι εγω!! Πηγαίναμε το πρωι κ το απογευμα να τον δούμε στην θερμοκοιτίδα κ με πιάναν τα κλάματα κ μονο π έφτανα έξω από την πόρτα. Μάλιστα οταν ρωτήσα ποτέ θ βγει μια από κει μ έκανε πλάκα κ μ λεει " τ χρόνου τωρα θ τον πάρετε" ηταν 30/12 εκείνη την ημέρα κ μέσα στον πανικό μ δεν καταλαβα οτι την επόμενη μερα θ άλλαζε η χρόνια κ με πιάσαν ακόμα περισσότερο τα κλάματα ευτυχως μ ειπε ο αντρας μ τι εννοούσε η μαία( τι ειναι τελοσπαντων οι κοπέλες εκει) αλλά ευτυχως 31/12 την επόμενη Δλδ τον πήραμε σπιτι...

Τελικά ολα ηταν καλα δεν ηταν σπασμοί!!

Καλή δύναμη σ εύχομαι! Ο Θεός μαζι σας!!!!! Ολα θα πάνε καλα! Θα κανω μια προσευχουλα για εσάς!

KMwEp3.png

Mairy Lou τι να σ πω κοριτσι μου οτι κ να σ πω ειναι πολυ λίγο! ΟΛΕΣ οι ευλογίες του ΘΕΟΥ να πάνε στο παιδάκι σου!!!

Κάναμε κ εμείς μια μικρη βολτα από την μονάδα στο Ιπποκρατειο γιατι είχαν πει οτι ο γιος μ κανει σπασμούς κ τον κράτησαν κ επειδή γεννήθηκε 25/12 εγω έφυγα στις 27 Ή 28/12 δεν θυμαμαι κ ο μικρούλης μ ηταν εκει... Κλάμα πολυ στο σπιτι εγω!! Πηγαίναμε το πρωι κ το απογευμα να τον δούμε στην θερμοκοιτίδα κ με πιάναν τα κλάματα κ μονο π έφτανα έξω από την πόρτα. Μάλιστα οταν ρωτήσα ποτέ θ βγει μια από κει μ έκανε πλάκα κ μ λεει " τ χρόνου τωρα θ τον πάρετε" ηταν 30/12 εκείνη την ημέρα κ μέσα στον πανικό μ δεν καταλαβα οτι την επόμενη μερα θ άλλαζε η χρόνια κ με πιάσαν ακόμα περισσότερο τα κλάματα ευτυχως μ ειπε ο αντρας μ τι εννοούσε η μαία( τι ειναι τελοσπαντων οι κοπέλες εκει) αλλά ευτυχως 31/12 την επόμενη Δλδ τον πήραμε σπιτι...

Καλή δύναμη σ εύχομαι! Ο Θεός μαζι σας!!!!! Ολα θα πάνε καλα! Θα κανω μια προσευχουλα για εσάς!

KMwEp3.png

Καλημέρες!

Eίπα σήμερα που κάθησα στο πισι να κάνω Update τα γεννητούρια :D

Αν και βέβαια από τα "τα περιμένουμε" τα Υδροχοάκια τουλάχιστον πρέπει να έχουν έρθει αλλά μιας και επίσημη ενημέρωση από τις μαμάδες τους δεν έχουμε... το άφησα έτσι:)

έχω το πολύ 15' μέχρι να ακουστεί το "Ουάαα" που σηματοδοτεί το "πεινάαααααααααααααω" οπότε σας στέλνω μόνο μια γλυκιά καλημέρα και ... εξαφανίζομαι!!!

Quinsey να το χαιρεσαι το λουλουδι σου και συγχαρητηρια σε ολες τις υπολοιπες μανουλιτσες που γεννησαν στα κοντα και ιδιαιτερα σε υδροχοακια(σαν τον γιο μου) !!!

Ειμαστε πολλες δυστυχως οι μανουλες με προωρακια και τοσο δυσκολα περιστατικο οπως εμεις. Θα εχω και γω κουραγιο οπως ολες να ειμαστε δυνατες να το παλεψουμε.

Χαιρομαι που εσεις μεινατε μονον τοσο λιγο μιας και δεν ειχατε κατι τελικα. Φιλακια στον νινακι σου :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...