Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ναι το κατάλαβα αυτό. Κοίτα αν δεν έχεις πρόβλημα με το άλλο στήθος καλύτερα που πίνει 2 φορές απο το ίδιο γιατί παίρνει περισσότερο λιπαρό γάλα. Εμένα η κόρη μου 20 μερών έπινε 10-12 λεπτά σύνολο γάλα και κοιμότανε 1,5-2 ώρες και έπαιρνε 1,5 κιλό το μήνα. Γιαυτό σου λέω οτι δεν μου λέει κάτι το πόσο χρόνο τρώει. Μπορεί να τρώει πολύ αποτελεσματικά και να πίνει στα 10 λεπτά όσο άλλο μωρό πίνει στα 30.

Γιαυτό να κοιτάς τις πάνες για να δεις αν πίνει υγρά και το βάρος όταν είναι να ζυγιστείτε.

Προσπάθησε μετά το πρώτο 10λεπτο να την ξυπνάς για να θηλάζει περισσότερο εκείνη την ώρα, αν θέλεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνω και εγω με την alexandroula

Γθα παραδειγμα παράδειγμα μενα γεννηθηκε μεγαλο μωρο θηλαζει τσακ μπακ αλλα στο δεξι καθεται πιο λιγο γιατι ειναι το πιο αδυναμο στηθος μου.και εγω εκει επιμενω.τον αφηνω να πιπιλαει αν θελει και ξαναδινω αυτο αν δω οτι πειναει και εχει αυξησει την παραγωγη.

Στιςπανες βλεπεις αν χορταινει 3-4βαριες το 24ωρο .οι κενωσεις αν θυμαμαι καλα δεν εχουν σημασια.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κι εγω εδώ ειμαι αν κ ... Πτώμα! Προσπαθώ να κοιμάμαι όταν κοιμάται το μωρό γιατί ...κουράζομαι! Γκρέτα ειλικρινά σε θαυμάζω πως αντέχεις! Εγω εχω τους γονείς μου εδώ κ δεν κάνω τπτ εκτός από τα σχετικά με το μωρό κ πάλι τα χω παίξει! Σήμερα εχω στόχο να...λουστω που εχω από την...Κυριακή πριν γεννήσω να το κάνω...

Ερώτηση: όταν θηλάζω από το αριστερό (το "κακό" μου στήθος) το δεξί ...τρεxει(!) είναι νορμαλ αυτο;;; Άμα τον εχω στο δεξί το αριστερό πάλι δεν χαμπαριάζει τπτ!! Κάνω κατι λάθος;!;!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αυτοκαλωσοριζομαι στην παρεουλα σας μιας και ο υιος μου ηρθε νωριτερα στον κοσμο , στις 6/2 ( στην 28η βδομαδα) :D Σε ολες εσας που γεννησατε αυτο το μηνα, να σας ζησουν τα μωρακια σας, και σε εσας που μετρατε μερες και ωρες για να τα υποδεχτειτε, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ :D

Greta εμένα είχε γεννηθεί μικρούλα 2600 την πήραμε σπίτι και πάλι δεν θήλαζε πολύ ώρα.

Quinsey είσαι κουρασμένη απο την εγκυμοσύνη, ξενυχτά και με το μωρό και είναι λογικό να αισθάνεσαι χάλια. Θα επανέλθεις όμως σιγά σιγά. Αυτό που λες με το στήθος, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είναι φυσιολογικό να τρέχει το ένα που έχει περισσότερο γάλα, είναι φυσιολογικό να τρέχουν και τα δύο ή κανένα.

Και εμένα κυρίως το δεξί έτρεχε, αλλά να σου πω την αλήθεια μου το αριστερό προτιμούσε η κόρη μου. Ίσως να το άδειαζε καλύτερα και γιαυτό να μην έτρεχε, τι να πω. Πάντως η γυναίκα είναι φτιαγμένη για να θηλάζει δίδυμα και ξέρω και κοπέλα που θήλαζε αποκλειστικά απο το 1 στήθος μόνο. Το άλλο δεν το ήθελε το μωρό, αλλά δεν είχε πρόβλημα να μην του φτάνει το γάλα.

Διαφημίσεις

Alexandroula δηλαδή μπορει όντως να την φτάνουν τα 10 λεπτα;; Μακάρι!! Γιατι επιτέλους ρε παιδί μ σαν να ψιλό καταφέρνω κατιτις με τον θηλασμό κ μ παίρνανε ιδέες ν το σταματήσω γιατι αγχώνομαι πολυ αν τρωει.

Δεν θελω το άγχος να νικήσει τον θηλασμό!! είμαι πολυ περήφανη που θηλάζω... :(

Μ ειπαν ν μ φέρουν ζυγαριά αλλά δεν θελω ν μπω σε αυτο το τριπάκι!!

Επίσης το παμπερς το αλλάζω παρά πολυ συχνά άνα 1,5 με 2 ώρες ( ειναι συχνά ετσι?) κ δεν μπορώ να πω οτι ειναι κ γεμάτο με τσίσα.

Εκτός κ αν δεν ειναι συχνό το αλαγμα τ παμπερς κ δεν κατουράει καλα...ααααα τι ειναι αυτα;;; Αρα υπάρχει πρόβλημα συν το οτι τελικά δεν τρωει;;; Αααχ!!!!

KMwEp3.png

Alexandroula δηλαδή μπορει όντως να την φτάνουν τα 10 λεπτα;; Μακάρι!! Γιατι επιτέλους ρε παιδί μ σαν να ψιλό καταφέρνω κατιτις με τον θηλασμό κ μ παίρνανε ιδέες ν το σταματήσω γιατι αγχώνομαι πολυ αν τρωει.

Δεν θελω το άγχος να νικήσει τον θηλασμό!! είμαι πολυ περήφανη που θηλάζω... :(

Μ ειπαν ν μ φέρουν ζυγαριά αλλά δεν θελω ν μπω σε αυτο το τριπάκι!!

Επίσης το παμπερς το αλλάζω παρά πολυ συχνά άνα 1,5 με 2 ώρες ( ειναι συχνά ετσι?) κ δεν μπορώ να πω οτι ειναι κ γεμάτο με τσίσα.

Εκτός κ αν δεν ειναι συχνό το αλαγμα τ παμπερς κ δεν κατουράει καλα...ααααα τι ειναι αυτα;;; Αρα υπάρχει πρόβλημα συν το οτι τελικά δεν τρωει;;; Αααχ!!!!

KMwEp3.png

Αυτοκαλωσοριζομαι στην παρεουλα σας μιας και ο υιος μου ηρθε νωριτερα στον κοσμο , στις 6/2 ( στην 28η βδομαδα) :D Σε ολες εσας που γεννησατε αυτο το μηνα, να σας ζησουν τα μωρακια σας, και σε εσας που μετρατε μερες και ωρες για να τα υποδεχτειτε, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ :D

Σου εχω γραψει κοριτσι μου στο θεμα σου!

Σου ευχομαι τα καλυτερα για το γιγαντακι σου.με εχεις συγκινησει πολυ...περασα για άλλους λογους απο την ΜΕΝΝ και με τους δυο γιους μου και ξερω τι τραβας και πως νοιωθεις στο ελαχιστο

Θα ερθει και σενα η μερα που θα παρεις τον γιο σου απο κει,εχε πιστη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνουλα μου ειναι φυσιολογικο το.οτι τρεχει γαλα..και εμενα τρεχει κ απ τα δυο και επισηςνοιωθω εναν φοβερο πονο την ωρα που τρεχει το γαλα!!!Δεν το ευχομαι σε καμμια τσιμπηματα σαν καρφια

Για το πως τα καταφερνω ασε καλυτερα μην μπαινω σε λεπτομέριες.... Δεν μου φτανει η αυπνια το νεογέννητο οι δουλειες το μαγειρεμα εχω και τον μεγαλο με τθς υστεριες του και ολα αυτα που μου κανει!

kashmam αλλαζεις πολυ συχνα πανα που να γεμίσει? Κανονικα στο 3ωρο πρεπει εκτος κ αν κανει κακα.Μην αγωνεσαι ξεκολλα!!!Τα πας περίφημα ειμαι σιγουρη

Μην μπαινεις στο τρυπακι με τις ζυγαριες....Δεν το εκανα ποτε,θα σαλταρεις!

Και εμενα με φρικαρε με αγχωσε ο παιδιατρος έκλαιγα.οτι ειναι μεγαλος και δεν θα τον χορταινεις και να δωσω συμπληρωμα και ειπα οχι!!!!Ειδικα οταν ειδα οτι σε δυο 24ωρα ειχε παρει 300γρ!

Αν στο επομενο ζυγισμα σε 10μερες ειναι ενταξει το βαρος τοτε θα ειμαι πολυ χαρουμενη

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=30223

kashmam το λινκ

Ασε και εγω μπαινω γιατι ειμαι απο κινητο και μου ειναι ευκολο να μπαινω και δεν βλεπω νεα μήνυματα και στεναχωριεμαι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...