Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αθηνα και εγω εχω αδυναμο στηθος και σε αυτο παλευω.παλεψε το απο κει πιο πολυ.οταν εχω χρονο και τον αφηνω λιγο να πιπιλησει του δινω το δεξι και ηδη εχει αυξησει πολυ την παραγωγη.

Ξερω κοριτσια ειναι δυσκολος ο θηλασμός στην αρχη θελει πολυ υπομονη...και εγω την εχω χασει πολλες φορες μεσα σε 26 ημερες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta μου ειναι τελειοοο!! Σε ευχαριστώ πολυυυυυ!!

Εμείς σήμερα γυρίσαμε στο σπιτι μας, ο γιος ηταν πολυ χαρούμενος (ευτυχως) κ εγω ήμουν πολυ ψύχραιμη κ πολυ άνετη... Κ ξαφνικά η ψυχολογία έγινε σκατα...με έπιασαν τα κλάματα (χωρίς λόγω, εκει που καθόμουν) κ μια μελαγχολία κ ενα συναίσθημα σαν τύψεις π η μικρη ειναι μέσα μόνη στο δωμάτιο κοιμαται κ δεν της πολυ δίνω σημασία για να μην μ κανει ζήλιες ο μεγάλος...κ σε αυτόν ξαφνικά νιώθω την ανάγκη να δώσω περισσότερη σημασία κ εχω προσκολληθεί επάνω τ αλλά επίτηδες, πως να το εξηγήσω, σαν να τον αναγκάζω να ασχοληθεί μαζι μ κ εγω μαζι του με το ζόρι... Τεσπα μια χαζομάρα νιώθω οτι κανω. Αφού ομως ξέσπασα σε κλάμματα μετα ηρέμησα...

Η μικρη τρώει κανα 25 λεπτό από το αριστερό (τρώει πολυ καλα) από το δεξί πάλι στο τέταρτο σταματάει... Δεν ξερω δεν εχει τοσο πολυ ποσότητα κ καταβάλει περισσότερη προσπάθεια όποτε κουράζεται... Δεν ξερω... Πείτε μ οι έμπειρες σας παρακαλώ.

KMwEp3.png

kashmam είναι συνηθισμένο το ένα στήθος να έχει λιγότερο από το άλλο. Βάζε τη μικρή σου λίγο πιο πολύ από το δεξί και θα αυξήσει και από εκεί την παραγωγή σου.

Όσο για τα συναισθήματά σου, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να προσαρμοστεί. Το βρίσκω πολύ λογικό μετά από 3 μέρες που έλειπες να θέλεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στο γιό σου. Θα τις βρείτε τις ισορροπίες σας σιγά σιγά.

kashmam είναι συνηθισμένο το ένα στήθος να έχει λιγότερο από το άλλο. Βάζε τη μικρή σου λίγο πιο πολύ από το δεξί και θα αυξήσει και από εκεί την παραγωγή σου.

Όσο για τα συναισθήματά σου, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να προσαρμοστεί. Το βρίσκω πολύ λογικό μετά από 3 μέρες που έλειπες να θέλεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στο γιό σου. Θα τις βρείτε τις ισορροπίες σας σιγά σιγά.

Συμφωνώ το εχω γραψει και εγω πιο πανω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Panatheo να σας ζήσει κοριτσι μου!!

Γερή, δυνατή, να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!

Ενταξει;;

Τελειώσαμε;;

Γεννήσαμε ολες;;

Γιατι ρε κορίτσια τόση υσηχια; Π πήγατε ολες;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Οχι ρε Greta να είμαι κ εγω εδω...

Για πες... Τι νέα;

Να σε ρωτήσω κατι σχετικά με τον θηλασμό; (Θα πάω αυριο παιδίατρο αλλά εχω απορίες από χθες!)

Η μικρη δεν ξερω αν θυμάσαι έλεγα οτι από το ενα στήθος έτρωγε πολυ καλα μέχρι κ 25 λεπτα ασταμάτητα κ από το αλλο μέχρι τέταρτο(γεύμα κ στήθος). Εχει από χθες π τρώει 10 λεπτα, κοιμαται... Πάω να την αφήσω ξυπνάει ειναι ήρεμη κοιτάει από δω κοιτάει από κει κ μετα από λίγο π θέλει να κοιμηθει κλαίει κ δείχνει οτι πεινάει την ξαναβάζω στο ΙΔΙΟ στήθος με πριν (γιατι ειχε φάει μονο 10 λεπτα) τρωει ξανά αλλά 10 κ κοιμαται του καλού καιρού.

Κανω σωστά;;; Εχω γάλα;; Στην κλινική μ ειπαν οτι εχω γάλα κ φίλες π θηλάζουν μ ειπαν οτι αφού κοιμαται χορταίνει αρα εχω γάλα. Εγω πάλι καλού κακού ειπα τον αντρα μ να μ παρει χαπάκια μαγιά Μπύρας (άλλωστε μ τα σύστησε κ ο Γυναικολογος μ να τα παρω αλλά στην αρχή ειπα οτι δεν θ τα παρω αλλά τωρα θα τα παρω για να είμαι σίγουρη)

Πάντως το στήθος μ πλέον δεν τουμπανιαζει όπως τις πρώτες μερες. Τι σημαίνει αυτο;

KMwEp3.png

Οχι ρε Greta να είμαι κ εγω εδω...

Για πες... Τι νέα;

Να σε ρωτήσω κατι σχετικά με τον θηλασμό; (Θα πάω αυριο παιδίατρο αλλά εχω απορίες από χθες!)

Η μικρη δεν ξερω αν θυμάσαι έλεγα οτι από το ενα στήθος έτρωγε πολυ καλα μέχρι κ 25 λεπτα ασταμάτητα κ από το αλλο μέχρι τέταρτο(γεύμα κ στήθος). Εχει από χθες π τρώει 10 λεπτα, κοιμαται... Πάω να την αφήσω ξυπνάει ειναι ήρεμη κοιτάει από δω κοιτάει από κει κ μετα από λίγο π θέλει να κοιμηθει κλαίει κ δείχνει οτι πεινάει την ξαναβάζω στο ΙΔΙΟ στήθος με πριν (γιατι ειχε φάει μονο 10 λεπτα) τρωει ξανά αλλά 10 κ κοιμαται του καλού καιρού.

Κανω σωστά;;; Εχω γάλα;; Στην κλινική μ ειπαν οτι εχω γάλα κ φίλες π θηλάζουν μ ειπαν οτι αφού κοιμαται χορταίνει αρα εχω γάλα. Εγω πάλι καλού κακού ειπα τον αντρα μ να μ παρει χαπάκια μαγιά Μπύρας (άλλωστε μ τα σύστησε κ ο Γυναικολογος μ να τα παρω αλλά στην αρχή ειπα οτι δεν θ τα παρω αλλά τωρα θα τα παρω για να είμαι σίγουρη)

Πάντως το στήθος μ πλέον δεν τουμπανιαζει όπως τις πρώτες μερες. Τι σημαίνει αυτο;

κοπέλα μου πρόσεχε με την μαγιά μπύρας μην πάθεις υπερπαραγωγή και μαστίτιδα.

Το ότι τρώει 10+10 λεπτά εμένα δεν μου λέει κάτι, είναι πιθανό να χορταίνει. Πρέπει να αλλάζει γύρω στις 8 πάνες της μέρας με τσίσα, κακά δεν θυμάμαι, για να είσαι πιο σίγουρη οτι τρώει, και θα το δεις και στο βάρος της απο εκεί και πέρα. Αν έχεις γάλα πάντως καλύτερα να μην πάρεις την μαγιά.

Alexandroula να δεν πινει 10 λεπτα από το ενα κ 10 λεπτα από το αλλο σε κάθε γεύμα.

Τρωει 10 λεπτα κοιμαται οταν πάω να την αφήσω ξυπνάει κάθεται ξύπνια κανα 20 λεπτό κ μετα για να ξανακοιμηθεί τρωει αλλά 10 λεπτα. Ειναι σωστό;;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...