Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νασια ν σ ζήσει ο γιοκας (γιος δν ειναι;), μπράβο π τα κατάφερες φυσιολογικά, σας θαυμάζω όσες τα καταφέρνετε!

Panatheo οτι μπαίνει βγαίνει! Μν ανησυχείς, θα γεννήσεις, δν γίνεται αλλιώς!

Με τ καλο κ σε σένα!

Kashman τα κεφάλαια κ τα greeklish δν ειναι ευανάγνωστα! Πάντως κ το θηλαστρο ταλαιπωρία ειναι κ λένε οτι μειώνει την παραγωγή...

Little καλά κανεις κ το παλεύεις ακόμα, αν εχει πάρει το επιθυμητό βαρος ίσως αλλάξεις γνώμη.

Βάσω κ εγω νομίζω οτι δν ξέρεις πως ν τ πιέσεις. Ακούς τ μωρό ν καταπίνει; Όχι συνέχεια,μόνο όταν ειναι το στήθος γεμάτο, μετα δν ακούγεται γτ οι γουλιες ειναι μικρότερες. Σε βλέπω συνειδητοποιημένη κ ψύχραιμη, αφου σου αρέσει ο θηλασμος, πάλεψε το ακόμα λίγο, μην τ μετανιώσεις μετα.

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Νασια ν σ ζήσει ο γιοκας (γιος δν ειναι;), μπράβο π τα κατάφερες φυσιολογικά, σας θαυμάζω όσες τα καταφέρνετε!

Panatheo οτι μπαίνει βγαίνει! Μν ανησυχείς, θα γεννήσεις, δν γίνεται αλλιώς!

Με τ καλο κ σε σένα!

Kashman τα κεφάλαια κ τα greeklish δν ειναι ευανάγνωστα! Πάντως κ το θηλαστρο ταλαιπωρία ειναι κ λένε οτι μειώνει την παραγωγή...

Little καλά κανεις κ το παλεύεις ακόμα, αν εχει πάρει το επιθυμητό βαρος ίσως αλλάξεις γνώμη.

Βάσω κ εγω νομίζω οτι δν ξέρεις πως ν τ πιέσεις. Ακούς τ μωρό ν καταπίνει; Όχι συνέχεια,μόνο όταν ειναι το στήθος γεμάτο, μετα δν ακούγεται γτ οι γουλιες ειναι μικρότερες. Σε βλέπω συνειδητοποιημένη κ ψύχραιμη, αφου σου αρέσει ο θηλασμος, πάλεψε το ακόμα λίγο, μην τ μετανιώσεις μετα.

Δεν νομιζω να αλλαξω γνωμη,κουραστηκα κοριτσακι,πονανε τα στηθη μου,πετρωνουν σε μια ωρα και σταζουν και πρεπει να τα άποσυμφορω κλπ..δυστυχως,ως εδω..βεβαια με τονφυσικο τροπο αποθηλασμου,δλδ βαζοντας αρχικα ενα γευμα ξενο την ημερα,λογικα ποτε θα αποθηλασωπληρως;;Εποσης ελπίζω να παρει το μπουκαλι ο μικρος,η γιατρος λέι επειδη δεν εχει εδραιωθει ο θηλασμος,θα ειναι ευκολο..

F4oIp2.png

Καλησπέρα! Καλωσορίζω τα νέα μωράκια της παρέας!

Νάσια να σου ζήσει! Μπράβο κορίτσι, τόσες ώρες αναμονής...άξιζε όμως, ε? Με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας!

Kashmam, να σου ζήσει και εσένα! Ψηλή η κορούλα σου! Να είναι πάντα γερή και χαρούμενη στη ζωή της!

Little star, περνάς ζόρικα...υπομονή δε θα είναι συνέχεια έτσι! Κάνε ό,τι νομίζεις πως θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν ο θηλασμός σε έχει κουράσει και δεν την παλεύεις, βρες εναλλακτικές. Το σημαντικό είναι να νιώσεις καλύτερα! Βγες λίγο έξω ...έστω και ως το σούπερ μάρκετ καθημερινά, να αποσυμπιεστείς λίγο! Εμείς εδώ είμαστε για να βγάζεις τα εσώψυχα σου! Μην νιώθεις τύψεις να ξυπνάς τον σύζυγο τη διάρκεια της νύχτας! Είναι καλό να βοηθάνε, δεν παθαίνουν τίποτα αν κοιμηθούν λίγο λιγότερο και να πάνε στη δουλειά! Εγώ, τον ξυπνάω και του αναθέτω το άλλαγμα.

Για τα πρησμένα στήθη που καθιστούν τον θηλασμό μαρτύριο, η μαία μου συνέστησε ενα ντεπον πριν το χλιαρό ντουζάκι και μετά μασαζ με αμυγδαλέλαιο. Η δράση του ντεπον βοηθάει να μην πονάει η αποσυμφόρηση και βοηθάει να θηλάζει το μωρο συχνά, κάτι που ανακουφίζει πολύ και αποσφορεί το στήθος.

Εμείς ξεκινήσαμε πιπιλα! Δεν άντεχα τις ατελείωτες ώρες στο στήθος....είναι καλύτερα και εγώ πιο ξεκούραστη.

Πολλά φιλιά!

Καλησπέρα! Καλωσορίζω τα νέα μωράκια της παρέας!

Νάσια να σου ζήσει! Μπράβο κορίτσι, τόσες ώρες αναμονής...άξιζε όμως, ε? Με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας!

Kashmam, να σου ζήσει και εσένα! Ψηλή η κορούλα σου! Να είναι πάντα γερή και χαρούμενη στη ζωή της!

Little star, περνάς ζόρικα...υπομονή δε θα είναι συνέχεια έτσι! Κάνε ό,τι νομίζεις πως θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν ο θηλασμός σε έχει κουράσει και δεν την παλεύεις, βρες εναλλακτικές. Το σημαντικό είναι να νιώσεις καλύτερα! Βγες λίγο έξω ...έστω και ως το σούπερ μάρκετ καθημερινά, να αποσυμπιεστείς λίγο! Εμείς εδώ είμαστε για να βγάζεις τα εσώψυχα σου! Μην νιώθεις τύψεις να ξυπνάς τον σύζυγο τη διάρκεια της νύχτας! Είναι καλό να βοηθάνε, δεν παθαίνουν τίποτα αν κοιμηθούν λίγο λιγότερο και να πάνε στη δουλειά! Εγώ, τον ξυπνάω και του αναθέτω το άλλαγμα.

Για τα πρησμένα στήθη που καθιστούν τον θηλασμό μαρτύριο, η μαία μου συνέστησε ενα ντεπον πριν το χλιαρό ντουζάκι και μετά μασαζ με αμυγδαλέλαιο. Η δράση του ντεπον βοηθάει να μην πονάει η αποσυμφόρηση και βοηθάει να θηλάζει το μωρο συχνά, κάτι που ανακουφίζει πολύ και αποσφορεί το στήθος.

Εμείς ξεκινήσαμε πιπιλα! Δεν άντεχα τις ατελείωτες ώρες στο στήθος....είναι καλύτερα και εγώ πιο ξεκούραστη.

Πολλά φιλιά!

Να εισαι καλα κοριτσι,ευχαριστω για την συμπαρασταση..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι πολυ ευχαριστημένη (φτου φτου να μην ματιαχτω) κοιτούσα βίντεο στο YouTube πως να θηλάζω σωστά κ δοκίμασα την στάση π εχεις το μωρό κατω από την μασχάλη (το λέω καλα?) κ πονούσα πολυ λιγότερο κ έφαγε η μικρη πολυ καλυτερα από την αριστερή μεριά ομως δεν ήθελε ΚΑΘΟΛΟΥ κ μ έφεραν οι μαίες θηλή σιλικόνης κ ηταν πολυ πολυ καλυτερα κ ειπα τελικά να το παλέψω κ στο σπιτι ετσι κ μονο σε αυτήν την στάση.

Πριν τον θηλασμό κανω κ λίγο μασάζ στο στήθος κ το γάλα ρέει άφθονο!!

Βέβαια ειναι κ νωρίς ακόμα τωρα μονο τρώνε κ κοιμούνται θ δω κ αργοτερα π θ παρει μπρος κ η μικρη... Αλλά προς το παρόν χάρηκα!

KMwEp3.png

Κορίτσια ερωτηση!!!

Ξαφνικά τα στήθη μ άρχισαν να στάζουν γάλα... Πολυ γάλα! Χώρις ν κανω τπτ ξαπλώνα. Εγω εχω ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό μονο την μερα το βράδυ να με αφήνουν να κοιμάμαι. Τωρα π στάζουν σημαίνει οτι παράγέμισαν κ πρέπει οπωσδήποτε να την θηλασω;; Ή θα τυχαίνει αυτο σε διάφορες φάσεις χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κατι;;;

KMwEp3.png

Κορίτσια ερωτηση!!!

Ξαφνικά τα στήθη μ άρχισαν να στάζουν γάλα... Πολυ γάλα! Χώρις ν κανω τπτ ξαπλώνα. Εγω εχω ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό μονο την μερα το βράδυ να με αφήνουν να κοιμάμαι. Τωρα π στάζουν σημαίνει οτι παράγέμισαν κ πρέπει οπωσδήποτε να την θηλασω;; Ή θα τυχαίνει αυτο σε διάφορες φάσεις χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κατι;;;

Κατεβηκε το γαλα σου κοριτσακι,προσεχε μην πετρωσει το στηθος σου,τουλάχιστον βγαζε το με το θηλαστρο.

Δεν σε εχω ξεχασει με το τικερ ετσι...παλευω να το φτιαξω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλε εισαι σοβαρή οοοοοοταν κ αααααν μπορέσεις καντο.

Αυτο τωρα με το βυζι ποτέ θα ρυθμιστεί η παραγωγή να εχω οσο χρειάζεται;

Γιατι έχουν γίνει τούμπανο!! Κ δεν μ αρέσει!! Ειναι πολυ βαριά...

Τρώει τρώει τρώει κ δεν ξεπρηζονται. Οι μαίες από δω μ ειπαν οτι αυτές τις μερες δεν θα νιώθουμε ανακούφιση οτι άδειασαν... Τι να πω.

Επίσης μ ειπαν οτι μαστίτιδα τις μερες π ήμαστε στην κλινική δεν θα πάθουμε γιατι ειναι λεει πολυ νωρίς. Σε 2-3 μερες π θ κατέβει πιο καλα το γάλα τότε αν δεν προσέξουμε μπορει να πάθουμε μαστίτιδα.

Το θεμα ειναι οτι εχω πααααρα πολυ γάλα από τωρα! Όπως ακριβώς κ στον γιο!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Βγαζε με το θηλαστρο εκει.εγω αυτη τη φορα δεν ειχα τοσο οσο στον μεγαλο.Στον μεγαλο εβγαζα γαλα ηταν ακριβως οπως το περιγραφεις.

Η παραγωγη ρυθμιζεται οταν εδραιωθει η γαλουχια και αυτο γινεται γυρω στις 40ημερες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια όλο λέω να σας γράψω κ όλο ένα ουαα δεν με αφήνει!!

Kashmam nasia να σας ζήσουν!!!

Pantheo Tina κουράγιο λίγο έμεινε!! Ξερω δύσκολη η αναμονή κ μιλάει η αρχιγκρινια εδώ αλλά αξίζει τον κόπο!!

Ρε κορίτσια γρήγορη ερώτηση. Με το θηλασμό στο δεξί τα κουτσό καταφέρνουμε το αριστερό δεν το πιάνει με τπτ! Δοκίμασα κ με θηλή ακομα χειρότερα τα πράγματα... Δεν εχω κ πολύ γάλα μάλλον (με θηλαστρο 20 ml έβγαλα) αλλά... Τέτοια άρνηση πια;;; Αφήστε που δεν γίνεται να θηλάζω μονο από δεξιά γίνεται;;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Με αγχωνει λιγο η αυριανη μερα αλλα οπως καταλαβαινω απο αυτα που διαβαζω το μετα ειναι δυσκολοτερο με το θυλασμο καο τον υπνο και ολα αυτα... Αχχ κουραγιο σε ολες μας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

PanaTheo με το καλο!!!ολα θα πανε καλα!Θα αντικρυσεις το θαυματακι σου αυριο!

Να μπεις να μας γραψεις το συντομοτερο!

kashmam εισαι ετοιμη!Ελπιζω να σου αρεσειιιιιιι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...