Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Kashmam! Να σου ζήσει κοπέλα μου! Και τώρα ετοιμάσου να σου φάει όλα τα λεφτά η κούκλα!

Little_star βασικά μπήκα στα κλεφτά για να σου γράψω. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, δε μπορείς να φανταστείς πόσο. Αν είσαι άνθρωπος του προγράμματος και της τάξης, το μωρό σου τα διαλύει όλα. Είμαι σε παρόμοια φάση με εσένα και ας κάνω μεικτή διατροφή. Το φαγητό μας παίρνει μία ώρα το λιγότερο, περίπου μισή ώρα σε κάθε στήθος να παλεύουμε με τον ύπνο και να αδειάσει το στήθος και μετά συμπλήρωμα γιατί γάλα δεν έχω πολύ και ενώ η μπέμπα αφήνει το στήθος, στα 2 λεπτά πεινάει. Εντωμεταξύ, για να πιάσει καλά το στήθος και να τρώει, πρέπει να της κρατάω με το ένα χέρι το κεφαλάκι της και με το άλλο να κρατάω το στήθος. Και τα ξημερώματα, να κοιτάω τον τοίχο μέχρι να θηλάσει, άντε να περάσει η ώρα στο κρεβάτι! Μετά άλλαγμα, που μπορεί να την ξυπνήσει και μετά προσπάθεια για ύπνο. Και ευτυχώς η δικιά μου είναι και ήσυχη και μπορεί να κοιμηθεί σερί για κανά 2ωρο. Προσπαθώ να αναπληρώσω ύπνο με το να κοιμάμαι μαζί της το πρωί ή το μεσημέρι. Αλλά τα βράδια, ζόμπι, όπως τα λες. Αυτό με τις παραισθήσεις το είχα όσο ήμουν στο μαιευτήριο, τι εφιάλτης! Είναι καθαρά από την κούραση πάντως. Το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά να κάνω υπομονή μέχρι την επόμενη επίσκεψη στην παιδίατρο, να ακολουθήσω αυτό το πρόγραμμα της μεικτής και μετά σιγά σιγά να αποθηλάσω. Πείτε με κακομαθημένη, βολεψάκια αλλά εγώ ξέρω ότι δεν έχω τις αντοχές για κάτι διαφορετικό, το άγχος για το αν τρώει κανονικά με τον θηλασμό (που ακόμα δεν μπορώ να καταλάσω αν καταπίνει ή απλά πιπιλάει) με ταράζει και αν δεν είμαι ήρεμη και κάπως τακτοποιημένη, φρικάρω. Το ξέρω βέβαια ότι θα έχω μια ζωή τύψεις που δε θηλάζω αποκλειστικά, μου αρέσει πραγματικά να την έχω στο στήθος αλλά τι να κάνω που με την κούραση και την αμφιβολία δεν την παλεύω. Μου γεννήθηκε και μικρούλα και το έχω ένα άγχος παραπάνω με τη διατροφή της. Πάντως, ούτε και εμένα μου φαίνεται βουνό το τάισμα με φόρμουλα. Με αποστειρωτή, θερμός ή θερμαντήρα, το γάλα φτιάχνεται στο τσακ μπαμ. Και αν κρίνω από τον χρόνο που θέλει για να πιει το συμπλήρωμα η δικιά μου, μέσα σε 10-15 λεπτά θα έχουμε τελειώσει!

Επίσης καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες για τον σύζυγο. Εγώ έχω τους γονείς μου αλλά την Πέμπτη φεύγουν και η σκέψη ότι θα είμαι μόνη με τη μπέμπα με ταράζει επίσης. Αλλά δεν θέλω και κανέναν άλλο, εκτός από τον άντρα μου (Greta, το εννιάμηνο θα το πάρει όταν θα πρέπει να επιστρέψω εγώ στη δουλειά).

Δεν ξέρω ειλικρινά τι συμβουλή να σου δώσω πέρα από το ότι εσύ είσαι η μαμά του παιδιού σου και κανένας άλλος δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τους δύο (εσένα και τον μπέμπη) τι χρειάζεστε για να είστε καλά. Αν η φόρμουλα πιστεύεις ότι θα βοηθήσει, κάν'το.

Εμείς σήμερα πήγαμε την πρώτη μας βόλτα, μαμά, μπαμπάς και κόρη. Μέχρι το super market στα 250μ. αλλά η αλήθεια είναι ότι βοήθησε πολύ στην ψυχολογία μας.

Όσες θηλάζετε αποκλειστικά, το γάλα "τρέχει"; Εννοώ, χρειάζεστε επίθεμα; Εγώ αν δεν πιέσω το στήθος (κάποιες φορές πολύ) γάλα δε βλέπω...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

vtgian δεν παίζει ρόλο αν τρέχει γάλα το στήθος ή όχι, δεν σημαίνει οτι δεν έχεις γάλα αν δεν τρέχει. Επίσης πολλές γυναίκες δεν μπορούν να πιέσουν αποτελεσματικά το στήθος τους γιατί δεν ξέρουν τον τρόπο. Εγώ στην αρχή, στην κόρη μου, το πίεζα και δεν έβγαζα σταγόνα. Βρήκα στο ιντερνετ οδηγίες για το πώς να το κάνω και όντως είχε αποτέλεσμα. Επίσης δεν έτρεχε γάλα όλη μέρα. Τις πρώτες μέρες μόνο όταν θήλαζα, έτρεχε το άλλο στήθος ταυτόχρονα. Ξέρω όμως φίλη μου που δεν χρειάστηκε ποτέ επίθεμα και θήλασε αποκλειστικά.

alexandroula σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έχω δει ότι βίντεο και οδηγίες υπάρχουν για το θέμα χε χε... Κάποιες φορές με το που πιέζω λίγο, βγαίνουν σταγόνες, άλλες φορές πρέπει να κάνω μαλάξεις πριν. Και μιλάμε πάντα για σταγόνες 1-2 όχι ροή (εννοώ να στάζει όσο πιέζω).

Στο μεταξύ, θυμάμαι μια μαία που με ρώταγε αν νιώθω το στήθος μου να έχει "τάση". Ναι, 12βολτη, σα μπαταρία αυτοκινήτου :mrgreen: Δυστυχώς πάντα είναι πολύ μαλακό :(

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ευχαριστώ ευχαριστώ παρά πολυ για τις ευχές!!!

Greta μου σήμερα σκεφτομουνα πως να σ ζητήσω αν θα μπορούσες να μ αλλάξεις το τικερακι...χιχιχιχ (20/2) γέννησα.

Για τον θηλασμό δεν θ σχολιάσω τπτ γιατι αυτα π γράφει η little εχω την εντύπωση οτι θ τα γράφω κ εγω σε λίγες μερες...

KMwEp3.png

Το μετανοιωσα κ τελικά θ γράψω...

Βασικά Greta εγω στον γιο π έβγαζα το δικό μ κ το έδινα με μπιμπερό δεν μπορω να πω οτι ταλαιπωρήθηκα...το γάλα μ ηταν έτοιμο μέσα στα μπουκάλια στο ψυγείο κ στην αρχή το ζεστενα στον θερμαντηρα αλλά αργοτερα το άφηνα επάνω στο καλοριφέρ (όντας χειμώνας μήνας Δεκέμβριος) κ το είχα έτοιμο ζεστό άμεσα με το π έκανε κιχ τσουπ στο στόμα κ αμεσως μολις τελείωνε ρεύονταν κ ξανά κοιμόταν απευθείας...

Επίσης εμείς είχαμε προγραμμα (βέβαια ο γιος από μόνος τ το έκανε κ εγω απλά το εφαρμοζα) ειχε στάνταρ ώρες π θα φάει π θα κοιμηθει κ οταν λέω στάνταρ εννοώ ρολόι!! Αλλά ξαναλέω οτι το έκανε μόνος τ κ εγω απλά το τηρουσα ευλαβικά για να βοηθάω την κατάσταση. Ακόμα κ τωρα εχει προγραμμα. Κ κοιμαται... Από πολυ μικρός... Αρα δεν ειναι απαραίτητο το ξενύχτι, ίσως ειναι στο παιδί.

Τωρα ξερω κανω τον δικηγόρο τ διαβολου αλλά γιατι να μην δοκιμάσεις να βγάζεις το γάλα σ little star κ να τ το δίνεις (εννοείτε αν το κανεις αυτο με το επαγγελματικό θηλασττρο της Medela π το νοικιάζεις οχι με το χειροκίνητο π πουλάνε)

Κ σημειώνω επίσης οτι κ εμένα οι θηλές μ είχαν σκιστεί είχαν γίνει χάλια κ μολις τον έβαζα στο στήθος το δάκρυ κυλούσε κορόμηλο από τον πόνο κ με το θηλαστρο δεν πονούσα ΚΑΘΟΛΟΥ!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

...Α κ αν τυχόν αποφασίσεις να παρεις θηλαστρο πάρε το διπλό π μπαίνει ταυτόχρονα κ στα δυο στήθη κ τελειώνεις σε 15 λεπτά...

Βάσω εσυ π θ το εχεις τύψεις π θα κόψεις τον θηλασμό (αν κ οταν τον κόψεις) αν θες δοκίμασε το κ εσυ.

Συγγνώμη κορίτσια π ειστε υπέρ τ θηλασμού αλλά υπάρχει κ αυτή η πλευρά κ πιστεύω πως πρέπει να ακουστεί... Κ πάλι συγγνώμη!

KMwEp3.png

Κανει νυστα σήμερα......

Βάσω μου μια χαρα θα τα πας με την μπεμπα θα δεις!Η μεγαλη πως το πηρε?

Για το γαλα που λες εμενα τρεχει,και οταν κατεβαίνει το γαλα τρεχει κ το αλλο για λιγο και ποναει αυτο.οσο για τα επιθέματα χρειάζομαι μεχρι να αποθηλασουμε.Αλλα δεν το εχουν ολες αυτο.Στην ξαδέρφη μου δεν τρεχει δεν βαζει επιθεμα και θηλαζει 13μηνες.

Οταν εδραιωθει ο θηλασμος το στηθος σταματαει να πρήζεται και να πετρωνει,ειναι μαλακό.

kashmam χαχα αμε να σου φτιαξω αλλα στειλε σε πμ παλι τον κωδικο σου.

Τωρα για τον θηλασμο λενε οτι εκεινες που θηλαζουν ειναι οι τεμπελες οχι εκεινες που δινουν ξενο:tongue::tongue::tongue:

Και ειλικρινά εγω τεμπελιαζω πολυ στην ιδεα...εδω βαριεμαι να τον παρω απ το πορτ μπεμπε που ειναι διπλα μου την νυχτα ποσο μάλλον να σηκωθω να κανω ολα αυτα που λετε

Μην ζητας συγνωμη όμως δεν υπαρχει λογος θεωρω.Η καθε μανουλα ξερει ποιο ειναι το σωστο για εκεινη και το μωρο της..

Ρευτηκαμε!!!Την ξανα πεφτω!

Ονειρα γλυκα σε οσες κοιμαστε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τώρα μπόρεσα να σας γράψω!!!

Γεννησαμε την Παρασκευή.... κάναμε πρόκληση τοκετού στις 8 το πρωί και τελικά αντίκρισα το θαυματακι μου στις 11 το βράδυ!! 3160 φυσιολογικά!! Προσπαθούμε να θηλασουμε και τα καταφέρνουμε σιγά σιγά!!!

Φιλιά πολλά σε όλες

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Nα σου ζησει Νασια! Γερο και δυνατο!!!

Η κορη η δικη μου πρεπει να εχασε την εξοδο δεν εξηγειτε αλιως :) 40+2 σημερα και δεν νιοθω ουτε συσπαση ουτε τιποτα παρα τη διαβεβεωση του γιατρου οτι θα γενουσα μεσα στο σαββατοκυριακο !

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Διαφημίσεις

alexandroula σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έχω δει ότι βίντεο και οδηγίες υπάρχουν για το θέμα χε χε... Κάποιες φορές με το που πιέζω λίγο, βγαίνουν σταγόνες, άλλες φορές πρέπει να κάνω μαλάξεις πριν. Και μιλάμε πάντα για σταγόνες 1-2 όχι ροή (εννοώ να στάζει όσο πιέζω).

Στο μεταξύ, θυμάμαι μια μαία που με ρώταγε αν νιώθω το στήθος μου να έχει "τάση". Ναι, 12βολτη, σα μπαταρία αυτοκινήτου :mrgreen: Δυστυχώς πάντα είναι πολύ μαλακό :(

Πάντως να ξέρεις οτι στην αρχή είναι πιο δύσκολο να βγάλεις γάλα με το χέρι. Όταν εδραιωθεί η γαλουχία είναι πιο εύκολο.

Nasia κοριτσι μου να σ ζήσει!!!

Panatheo σε πέρασα!!χαχαχα!!

Οχι οχι δεν ειναι σωστό αυτο π λέω... Σ εύχομαι να γεννήσεις ΤΩΡΑ! Εύκολα κ γρήγορα κ με κανέναν πόνο!!!!

Greta μου ζητάω συγγνώμη γιατι εσείς π ειστε πολυ υπέρ τ θηλασμού ξερω οτι σας κακοφαίνεται να ακούτε αυτα π λέω. (Τουλάχιστον από κάποιες γνωστές μ π θήλαζαν κ 2 κ 3 χρόνια στράβωναν οταν άκουγαν την γνώμη μ)

KMwEp3.png

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον,ειλικρινα..Θα κανω την υστατη προσπαθεια να θηλαζω μεχρι την TΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ Κ ΓΙΑΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΑΠΟΤΟΜΑ..ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ %$$%&ΚΙΝΗΤΟ..

F4oIp2.png

Εγω να κανω κι άσχετη εντελώς ερωτηση;

Τι πειράζουν τα κεφαλαία γράμματα κ τα greeklish?

Little star αν το κόψεις μην παρεις το χάπι!!!!

Μείωσε σιγα σιγα τα γεύματα με τον θηλασμό.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...