Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπερα,ειστε ετοιμες για ενα παραληρημα;;Καταρχας να σαςζησουν τα μωρακια σε οσεςδενκαταφερα να ευχηθω..Λοιπον,πηρα αποφαση να αρχισω να αποθηλαζω σταδιακα,δινοντας ξενο.Η παιδιατρος προτεινε ενα γευμα ξενο την ημερα,καλυτερα οχιβραδυ,για να μην παθω πετρωμα..Καιτωρα το παραληρημα...ελπιζω να μην οδευω στην καταθλιψη..δεν θελω να ασχολουμαι με το μωρο κ αυτο με κανει να κλαιω καθε μερα..μέ εξαντλησε το τριωρο του θηλασμου που κραταει μια ωρα βαζοντας το ρεψιμο και την πανα..με εξαντλησε να αποκοιμιεται στο στηθος,να προσπαθω να το ξυπνησει να συνεχιζει κλπ...με εξαντλησε ειδικα σημερα το βραδυ,το να εχωτην εννοια να δω ποτε κανει θηλαστ.κινησεις και θελει να φαει..σημεραηθελε ανα διωρο,ταπαιξα..δεν μπορουσα να σηκωθω απο τοκρεββατι κ εκλαιγα..και το κερασακι στην τουρτα,σχεδον μετα απο καθε γευμα σφιγγεται κ κλαιει σαννα θελει να αεριστει κ να μη μπορειη κοιλια του φουλ πρησμενη.κ να ηρεμει μονο στην αγκαλια γιαμιαωρα..αφου σκεφτηκα να το επιστρεψω στο ιασω...νιωθωχαλια κ μπερδεμενη..δενξερωανμετα μπιμπερο θα βελτιωθει η κατασταση..οαντρας μου με στηριζει,δενμπορει να μεβλεπει ετσι πτωμα κ λεω να αποθηλασω,να αρχισωνα κοιμαμαι ανθρωπινα και βασικα να εχει προγραμμα το μωρο..ηθελανα πω στην παιδιατρο να το ζυγισουμε μια φορα πριν αρχισωτο ξενο,αλλα εχουμε ραντεβου την Τεταρτη..

Κοριτσιαβοηθεια..οσες κανετε ενα ξενοτην ημερα και αποθηλαζετε φυσικα,βοηθεια..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Little χωρίς παρεξήγηση απο αυτά π λες εγω καταλαβαίνω οτι ίσως να περνάς όντως επιλοχειο κατάθλιψη. Καλά κανεις κ μας τα λες να ηρεμεις. Αν πιστεύεις οτι ο θηλασμος σε κανει να έχεις τέτοιες σκέψεις, τότε κοψτο, αλλα κατα τη γνώμη μ δν φταίει αυτό. Και με το μπιμπερο μν νομίζεις οτι ολα ειναι ρόδινα. Σκέψου οτι θα φας το λούκι της αποστείρωσης και καθε φορά π πεινάει θ πρέπει ν τρέχεις ν φτιάξεις γάλα, ενώ με το θηλασμο τα έχεις ολα έτοιμα ανά πάσα στιγμή- ειναι πολυ βολικό κ για τις εξόδους.

Αρχικά, για την κούραση, να κοιμάσαι όταν κοιμάται το παιδι, ακόμα κ μέσα στη μέρα. Σκέψου οτι εμείς π έχουμε κ αλλο παιδι δν μπορούμε ν το κάνουμε αυτό. Επίσης, μν κανεις δουλειές- ανάθεσε στους άλλους να το κάνουν αυτό. Τέλος, όταν κλαίει το μωρό κ δν ξέρεις τι να κανεις, φώναξε τον άντρα σ να το κρατήσει λίγο ώσπου ν ηρεμήσεις.

Για ν περνάει η ώρα όταν θηλαζεις, μπορείς ν διαβάζεις βιβλία, να βλέπεις τηλεόραση η να σερφάρεις.

Επίσης, αφου ειναι δύσκολο ν βγεις, φώναξε καμία φίλη σ ν έρθει στο σπίτι κανένα απόγευμα ν μιλήσεις σε κάποιον άλλον.

Τα βλέπεις ολα βουνό τώρα, Αλλα απο αυτά π εχω καταλάβει εισαι γενικά πολυ αγχωδης. Κοιτά το μωρό σ την ώρα π κοιμάται κ όσο κουρασμένη κ αν εισαι, σκέψου ποσο ευλογημένες ειμαστε π έχουμε τα μωρά μας. Θα σ περάσουν ολα.:tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Δε νομιζω να ειναι κουραστικοτερο το μπιμπερο,λιγα γευματα και μετρημενα με προγραμμα(ειμαι ανθρωπος του προγραμματος κιολας) κ χαρις στον αποστειρωτη,μια φορα την ημερα η διαδικασια με ετοιμα τα γευματα για το 24ωρο..Oσο για τις εξοδους,ειναι ευκολοτερα με το μωρο μαζι,αν ειναι εξοδος χωρις μωρο,ποιος το ταιζει;Πχ αν πεινασει νωριτερα;Εχω γνωστους που καταφεραν να βγουν μετα το εξαμηνο επειδη το μωρο το βραδυ ετρωγε ανα δυωρο..Προσπαθω να κοιμηθω μες την μερα αλλα δεν μπορω..υπερενταση ισως..και τα ματια μου τσουζουν..αφου το βραδυ,οταν κοιμηθω κ ερθει ηωρα να φαει εχω παραισθησεις κ νομιζω οτι το κραταω πανω μου..επισης,επειδη το καημενο αποκοιμιεται ευκολα στο στηθος,μου σπανε τα νευρα κφτανω στο σημειο να βριζω απο κεσα μου κ μετα να ζηταω συγχωρεση..Μονο σιδερωμα κανω κ κανα πλυντηριο κ αυτο επειδη το θελωεγω,να ξεφευγω λιγακι..Ο συζυγος ξυπναει το βραδυ κ βοηθα με τα αλλεγματα,αλλα απο Τριτη που επιστρεφει στη δουλεια,τερμα τα ξενυχτια..αυτα σκεφτομαι κ ξερω οτι δενθα την παλεψω..κ λεω τουλαχ.με το ξενο γαλα δεν θα εχω ξενυχτια νιας ωρας ταισματος ανα δυωρο..Στους βραδινους θηλασμους ειμαι σαν ζομπι,παραπαταω..τι βιβλιο να διαβασω..:roll: οσο για φιλες,δεν ειμαι σε φαση για επαφες ετσι οπως ειμαι τωρα..μονο τον συζυγο θελω..αφηστε που δεν θελω να φορτωνω δικους μου με τα θεματα μου..ισως ειμαι αγχωδης,αλλς πιο πολυ ειμαι τελειομςνης και οταν δεν πετυχαινω αυτο που θελω,πεφτω πολυ..οπως λέι κ ο συζυγος,ειχε ετοιμαστει για τη μητροτητα θεωρητικα κ τωρα στην πραξη τα βρισκω σκουρα γιατι δεν το περιμενα ετσι..για μενα τωρα,μωρο ισουν κουραση κ τπτ αλλο..ντρεπομαι που το λεωοτι δεν χαιρομαι :(

F4oIp2.png

little star με ένα μωρό και μικρό παιδάκι αργότερα δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρη για το πως θα περάσεις τη μέρα σου ή τι θα κάνεις αύριο. Δεν γίνεται να είσαι απολύτως προγραμματισμένη και τελειομανής με το παιδί.

Και εμείς είχαμε κανονίσει βόλτες για το τριήμερο, αλλά σήμερα το πρωί σηκώθηκε η κόρη μου άρρωστη και.... θα κάτσουμε σπιτάκι μας. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου επειδή μας χάλασε το πρόγραμμα, θα πάμε τις βόλτες μας άλλο ΣΚ.

Προσπάθησε να χαλαρώσεις όσων αφορά την τελειομανία σου, που λες οτι έχεις, γιατί δεν θα ηρεμήσεις.

Το τάισμα με μπιμπερό δεν διαφέρει τόσο όσο νομίζεις απ τον θηλασμό. Αλλαγή πάνας, ετοιμασία γάλακτος, τάισμα, ρέψιμο, κοίμισμα. Εμείς κάνουμε και 2 ώρες να ξανακοιμηθούμε μετά από τάισμα. Επομένως πάλι 1,5 - 2 ώρες μένουν για ύπνο ΤΟ ΠΟΛΥ.

Το πρόβλημά σου δεν είναι ο θηλασμός αλλά αφού το ρίχνεις σε αυτόν αποθήλασε.

Γιατρός δεν είμαι αλλά δεν οδεύεις στην κατάθλιψη. Έχεις ήδη...

Σίγουρα δεν σε ενδιαφέρει αυτό που θα σου πω αλλά θα το πω. Οι μαμάδες με ακόμα ένα μεγαλύτερο παιδί τι πρέπει να κάνουμε; Να τρελαθούμε;

Νομίζω πρέπει να πάρεις ανάσες και να το πάρεις απ την αρχή...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα

Εγραψα ενα μηνυμα αλλα δεν σταλθηκε :(

Παμε παλι...

kashmam μας την εφερες τελικα!:P

Να σου ζησει η κορακλα σου να ειναι γερη και καλοτυχη ευχομαι...

Τωρα θα πρεπει να σου αλλαξω τικερ :tongue:

Αθηνα εσυ δικαιολογεισαι βρε παιδι μου εμεις που πρεπει να ειμαστε 3για να τον κανουμε μπανιο?ασε τις διαρροες απ τις πανες :P::p::P: :lol:

Οσον αφορα τον θηλασμο κοριτσια ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ολα θα στρωσουν..οσο για τις πληγωμενες θηλες κρεμουλα και οχι σουτιεν για να αερίζονται, μονο μια λεπτη μπλουζα απο πανω.εγω γυρισα με ματωμενες απ το μαιευτηριο(και εχω θηλασει κ αλλο ενα 14μηνες) μεσα σε 1εβδ εφτιαξαν ολα..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κορίτσια (εισέρχομαι ξανά από τις μαμάδες Ιανουαρίου 2015) σας διαβάζω συχνά πυκνά. Λοιπόν Greta εγώ δεν δίνω χαμομήλι στο μωρό μου όταν κλαίει εφαρμόζω δύο μεθόδους ή δίνω στήθος για χαλάρωση ή βάζω πιστολάκι. Αν το στήθος δεν πιάσει και δεν ηρεμήσει σε περίπτωση που το κλάμα είναι έντονο τότε το πιστολάκι κάνει θαύματα. Με το που το βάζω ηρεμεί σε κλάσματα δευτερολέπτου και πέφτει για κούτσικα νανάκια. Όσο για το θηλασμό και 15 παιδιά να είχα δεν τον αλλάζω με τίποτα. Είναι δώρο Θεού (όπως και τα παιδιά) και τα δώρα δεν τα πετάμε. Αφήστε που δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να προσφέρεις το σώμα σου για το παιδί σου. Προσωπικά μου προκαλεί τεράστιο δέος και συγκίνηση μια γυναίκα που θηλάζει. Στο πρακτικό κομμάτι τώρα για να μην κοιτάζω τον τοίχο όταν θηλάζει το μπεμπίνι μου βάζω να δω καμιά ταινία ή σερφάρω στο Διαδίκτυο ή διαβάζω ενίοτε κανένα βιβλίο. Να χαίρεστε τα μωρά σας κιόλας και όσες αναμένετε ακόμα μ'έναν πόνο εύχομαι.:)

Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου :D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

LITTLE Κοριτσι μου την εχεις ακουσει λιγο ε?

Μην αγχωνεσαι ειναι μεσα στο προγραμμα,πιστεψε με οτσν σαραντισεις θα εισαι πολυ καλυτερα..Απλα μην κρατας μεσα σου αυτα που σκεφτεσαι,καλα κανεις και μας γραφεις εδω και να τα λες και στον συζυγο αφου μονο αυτον νοιωθεις οτι θελεις.

Δεν θελω να σου γραψω για τον θηλασμο ειναι δικαιωμα σου να πραξεις οπως θελεις αλλα θελω να σου πω οτι μην νομιζεις οτι θα κοιμασαι με το ξενο γαλα δεν αλλαζει κατι,ισα ισα που θα πρεπει να σηκωθεις απ το κρεβατι τρεχοντας μην αρχισει να ουρλιαζει να ετοιμασεις γαλα,και αυτο μπορει να το κανεις πολλες φορες.ΔΕΝ φταίει ο θηλασμος που ξυπνάνε μεσα στην νυχτα πιστεψε το ξερω απο πρωτο χερι.2,5 ο μεγαλος και ακομα ξυπναει..απλα σκεψου καλα πριν παρεις την μεγαλη αυτη αποφαση.

Επισης να θυμασαι οτι ΔΕΝ υπαρχει υπνος με τα παιδια,βγαλτο απ το κεφαλι σου και θα νοιωσεις πολυ καλυτερα,εχεις το προνόμιο να κοιμάσαι οταν κοιμαται ενω εγω ΟΧΙ!!!!

Το μωρακι σου εχει κολικους απ οσο καταλαβα αυτο θελει πολυ υπομονη,μην απογοητευεσαι δεν φταις εσυ.

Αχ θα περασουν ολα και θα γελας βλεποντας αυτα που γραφουμε εδω!

Α!!!και πρόγραμμα με την λεξη παιδι δεν υπαρχει!Διεγραψε το αυτο,γιατι και εγω του προγραμματος ειμαι αλλα την εχω διαγραψει αυτη την λεξη..

Μια μεγαλη αγκαλια απο μενα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑ!!! αυτά τα ποστ πρέπει να τα κρύβουν από τις έγκυες χαχαχα!!!!

είμαι από τις μαμάδες Αυγούστου και συγνώμμη που μπήκα σφήνα, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ!!! σας φιλώ γλυκά όλες!

kdRKp3.png

Διαφημίσεις

ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑ!!! αυτά τα ποστ πρέπει να τα κρύβουν από τις έγκυες χαχαχα!!!!

είμαι από τις μαμάδες Αυγούστου και συγνώμμη που μπήκα σφήνα, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ!!! σας φιλώ γλυκά όλες!

Με το καλο Εlafi μην ανησυχεις ψεμματα λεει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

ευχαριστώ Greta να είσαι καλά!!! :-D:grin::-D να σου ζήσει και το μωρό!

Σε ευχαριστω πολυυυυ :D:D

Ημουν και εγω στο καφε Αυγουστου 2012....πως περνανε τα χρονια..........

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...