Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ο θηλασμός τα κουραζει.ειναι κουταστικη διαδικασια γι αυτο κοιμουνται μετα απο λιγο.Στην παρουσα φαση μετα θηλαζουν σε λιγοτερο χρονο φυσικα και δεν κοιμούνται στο στηθος εκτος βεβαια απο τις ωρες που θα νυσταξουν οταν φτιαξουν προγραμμα.

Να τον ξυπνας little.και να κοιτάς να αδειαζει το στηθος τελειως πριν δωσεις το αλλο.δεν ειναι καλο να μενει γαλα μεσα.και μενα κοιμαται στο στηθος μην ανησυχεις.

Οσο για τις πορδιτσες και το σφίξιμο ολα τα εχουν.πονανε ρε γαμωτο.και εμενα ετσι κανει φυσικα και προσπαθει να μην κλαψει.μου ραγιζει την καρδια.οταν δε ξεκινησει να κλαιει εκει ειναι η απελπισια γιατι δεν ξερω πως να τον βοηθησω περα απ το χαμομηλι.

Εσεις δινετε κοριτσια?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta μου είδες ομως τι είπες; Αυτο συμβαίνει οταν δεν ξέρεις... Κ εγω δεν ξερω!! Θα επιστράτευσω βέβαια την φίλη μ π σας εχω αναφέρει με τα 4 παιδια (ουσα έγκυος στο πέμπτο) κ π θηλάζει κάθε παιδάκι της να μ δείχνει τι κανω λάθος κ να μ λεει πως κ τι αλλά πραγματικά αν δω οτι δεν τα καταφέρνω κ τα νεύρα μ Βαράνε κόκκινο κ την πληρώνει ο μεγάλος κ όλοι οι άλλοι κ πάθω κ καμία κατάθλιψη δεν θ κάτσω να σκάσω...

Σίγουρα δεν ειναι κ το καλύτερο αυτο π λέω αλλά πιστεύω οτι για να μπορέσω να φροντίσω κ τα δυο παιδια θα πρέπει να είμαι ΚΑΛΑ με όλη την σημασία της λεξεως.

Ελπίζω να πετύχει βέβαια ο θηλασμός γιατι αν κρίνω από το γάλα π είχα στον γιο κ άμα 3 ωρο έβγαζα με το θηλατρο 400ml Την φορά θα ειναι κρίμα να παει χαμένο...

KMwEp3.png

Γεια σας κορίτσια (εισέρχομαι ξανά από τις μαμάδες Ιανουαρίου 2015) σας διαβάζω συχνά πυκνά. Λοιπόν Greta εγώ δεν δίνω χαμομήλι στο μωρό μου όταν κλαίει εφαρμόζω δύο μεθόδους ή δίνω στήθος για χαλάρωση ή βάζω πιστολάκι. Αν το στήθος δεν πιάσει και δεν ηρεμήσει σε περίπτωση που το κλάμα είναι έντονο τότε το πιστολάκι κάνει θαύματα. Με το που το βάζω ηρεμεί σε κλάσματα δευτερολέπτου και πέφτει για κούτσικα νανάκια. Όσο για το θηλασμό και 15 παιδιά να είχα δεν τον αλλάζω με τίποτα. Είναι δώρο Θεού (όπως και τα παιδιά) και τα δώρα δεν τα πετάμε. Αφήστε που δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να προσφέρεις το σώμα σου για το παιδί σου. Προσωπικά μου προκαλεί τεράστιο δέος και συγκίνηση μια γυναίκα που θηλάζει. Στο πρακτικό κομμάτι τώρα για να μην κοιτάζω τον τοίχο όταν θηλάζει το μπεμπίνι μου βάζω να δω καμιά ταινία ή σερφάρω στο Διαδίκτυο ή διαβάζω ενίοτε κανένα βιβλίο. Να χαίρεστε τα μωρά σας κιόλας και όσες αναμένετε ακόμα μ'έναν πόνο εύχομαι.:)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ο θηλασμός τα κουραζει.ειναι κουταστικη διαδικασια γι αυτο κοιμουνται μετα απο λιγο.Στην παρουσα φαση μετα θηλαζουν σε λιγοτερο χρονο φυσικα και δεν κοιμούνται στο στηθος εκτος βεβαια απο τις ωρες που θα νυσταξουν οταν φτιαξουν προγραμμα.

Να τον ξυπνας little.και να κοιτάς να αδειαζει το στηθος τελειως πριν δωσεις το αλλο.δεν ειναι καλο να μενει γαλα μεσα.και μενα κοιμαται στο στηθος μην ανησυχεις.

Οσο για τις πορδιτσες και το σφίξιμο ολα τα εχουν.πονανε ρε γαμωτο.και εμενα ετσι κανει φυσικα και προσπαθει να μην κλαψει.μου ραγιζει την καρδια.οταν δε ξεκινησει να κλαιει εκει ειναι η απελπισια γιατι δεν ξερω πως να τον βοηθησω περα απ το χαμομηλι.

Εσεις δινετε κοριτσια?

Αν δεν το αδειασει ομως;Να το βγαλω με το χερι,η στο επομενο γευμα να ξεκινησω απο εκει;Στο μεταξυ το αλλο πετρωνει,σταζει και κανει συντριβανι..Οποτε το αδειαζω λιγο με το χερι..απελπισια...Πανως εχω κουραστει..μες τη νυχτα με πιανουν κρυαδες..δεν ανυπομονω καθολου να ερθουν τα χαραματα και να πηγαινω στο σαλονι να θηλαζω,μιας και ο συζυγος δουλευει καιεχει αναγκη τον υπνο..δεν θελω να κοιμαμαι μέ τη μερα για να αντεχω τους ωριαιους θηλασμους τοβραδυ..θελω να διευκολυνω τη ζωη μου..ακουγομαι καλομαθημενη;νομιζω με το ξενο θα ηρεμησω καπως,οχι;θα τρωει πιο αραια και με προγραμμα τουλαχιστον..ολες οι γνωστες μου βρηκαν την υγεια τους με το μπιμπερο.. στο κατω κατω ,γαλα θα παρουν,οχι δηλητηριο..θα συνεχισω μεχριτην αλλη Τεταρτη που εχουμε παιδιατρο και μετα θα ζητησω πληροφ.για μικτη..δεν γινεται να βλεπω το μωρο σαν βαρος,να μην θελω να σηκωθω απο το κρεβατι να το ταισω οταν αρχιζει να κλαψουριζει και να εχω παραισθησεις στον υπνο μου οτι το θηλαζω..ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ,ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑΒΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΙΤΙΣΤΕΙ Κ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛEEI KAΛE ΠOYNA ΠAΣ AΠO TΩPA;;

Συγγνωμη για το μεγαλο μνμ..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Little star κάπως ετσι το σκέφτομαι κ εγω... Να είμαι ήρεμη... Κ μενα δεν μαρεσει να ζορίζομαι...

Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα εχω δωσει ολα μεχρι τωρα, δεν εχω τυψεις..

F4oIp2.png

Nasia!

Panatheo!

Που ειστε;;;;;; Μήνα πείτε οτι γεννήσατε κ εσείς;;;;

Ενταξει δεν υπάρχει τελευταία έμεινα!

Αυριο το πρωι εχω πάλι γιατρο για εξέταση πάλι από κατω...ωωωχ δεν μπορω! Σιχαμένος πόνος!!

Σήμερα ήρθαν κ βαλανε το κλιματιστικό από το προηγούμενο σπιτι κ με τα κάνανε ολα...σκ@τ@!!

Όποτε φτου κ από την αρχή ολο το σπιτι καθάρισμα (γιατι περπατούσαν κ με τα παπούτσια)

Μολις τελείωσα...ψόφησα...

Η μέση μ ενα μαύρο χαλί!! Δεν υπάρχει! Δεν μπορω να κουνηθώ!!

Παει κ η βραδινή η γκρίνια...

Αυριο πάλι!

Goodnight μανούλες όμορφες!!

KMwEp3.png

Μανούλες κ μανούλες σε αναμονή μια γρήγορη καλησπέρα από το κινητό ενώ στο άλλο χέρι ο κούκλος μου κοιμάται μακάρια (μάνα κουκουβάγια ναι!!)

Πριν λίγο επιστρέψαμε σπιτι επιτέλους!!!

Γενικά είμαστε καλά αν κ τα έχουμε δει όλα με το θηλασμό (δεν παει κ καταπληκτικά στο μαιευτήριο του έδωσα κ συμπλήρωμα 3 φορές γιατί δεν σταμάταγε να ουρλιάζει) από σήμερα αρχίσαμε να τα καταφέρνουμε κάπως καλύτερα (Αν κ πολύς πόνος ρε κορίτσια...)

Τα ράμματα με ενοχλούν ακομα αλλά το παλεύω...

Μόλις μπούμε λίγο σε ρυθμό (η πρώτη αλλαγή πάνας έδειξε καλές πιθανότητες να μας το πάρει η προνοια (:tongue:) θΑ επανέλθω με λεπτομεριες :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Quinsey να σου ζησει ξανα!! Να ειναι γερο και δυνατο!!! Μην ανυσηχεις και οι δικοι μας γονεις καπως ετσι εμαθαν!! Εκαναν πειραματα αρχικα ! :)

Το εχω ακουσει γενικα οτι ειναι επωδυνος αρχικα ο θυλασμος! Υπομονη ευχομαι συντομα να περασει και να βρειτε τους ρυθμους σας !:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Κορίτσια μου γέννησα!!!!

Η Μπέμπα βγήκε 3390γρ κ 52 πόντους!

Με πιάσαν κατι πόνοι περιόδου στις 14:30 η ωρα,

Στις 15:30 γίνανε ανυποφοροι...στις 17:00 ήμουν στην κλινική κ στις 19:00 γέννησα!!

Νυστάζω πααααρα πολυ αλλά προσπαθώ να κοιμηθω κ δεν με πιάνει ύπνος από την ένταση εδω κ μιάμιση ωρα...

KMwEp3.png

Kashman ν σ ζήσει! Άντε ξαλαφρωσες επιτέλους! Να ειναι γερή κ καλοτυχη!

Panatheo υπομονή, όπως κ να χει λίγες νερού λες σ έμειναν!

Αθηνα μν το βάζεις κατω με το θηλαμο, κάθε αρχή κ δυσκολη, με την πάροδο τ χρονου θ γίνεται ευκολότερο κ δν θ πονάει...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Kashman ν σ ζήσει! Άντε ξαλαφρωσες επιτέλους! Να ειναι γερή κ καλοτυχη!

Panatheo υπομονή, όπως κ να χει λίγες μερες σ έμειναν!

Αθηνα μν το βάζεις κατω με το θηλαςμο, κάθε αρχή κ δυσκολη, με την πάροδο τ χρονου θ γίνεται ευκολότερο κ δν θ πονάει...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...