Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ενταξει αυτο ηταν... Τωρα κλαίω εγω... Δεν αντέχω αλλο ρε κορίτσια!!!! Κουράστηκα τοσο πολύ!! Θελω να κοιμηθωωωω... Θελω να γεννησωωωω...

Βαρέθηκα! Βαρέθηκα πολυ! Κουράστηκα ακόμα περισσότερο!! Κ τωρα εχω να υπηρετώ κ μπαμπά κ γιο...

Συσπάσεις εχω συνεχεια αλλά πόνος ΚΑΘΟΛΟΥ!

Πονάει πολυ η μέση μου ομως...

Ωχ...

Αμάν πια!!!

Πραγματικά εύχομαι μέχρι την Παρασκευή να έχουμε γεννήσει ΟΛΕΣ!!!

Τωρα καταλαβαίνω γιατι εύχονται καλή λευτεριά!

Συγγνώμη ρε κορίτσια π γκρινιάζω ενώ εσείς περνάτε χειρότερα αλλά θα σκάσω αν δεν τα πω!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου ζήσει Αθηνά μας! Περιμένουμε λεπτομέρειες :)

Little star μέχρι να βρεις τον τρόπο, καλύτερα χρησιμοποίησε μωρομαντηλα για να παίρνεις τα πολλά και μετά καθάρισε με βρεγμένο βαμβάκι. Μην αφήνεις μωρομαντηλα για το τέλος, μπορεί να τον ερεθισουν. Εμένα με βολεύει να έχω το κεφάλι της στη γωνία του αγκωνα και με το ίδιο χέρι κρατάω και το ίδιο πόδι της μετά το γόνατο προς τον μηρο. Έτσι έχω ελεύθερο το άλλο χέρι για να την πλυνω.

Σήμερα το πρωί μας έπεσε ο αφαλός! Πάει και αυτό!

Από ψυχολογία κάπως καλύτερα, αν και έχω αναπτύξει μια τρελή αδυναμία στον άντρα μου, τον θέλω συνέχεια από δίπλα. Μη το ματιάσω πάντως, η μπέμπα φαίνεται να είναι αρκετά ήσυχη. Αλλά με εξαίρεση τη μύτη (ευτυχώς) ίδια ο άντρας μου! Φιλική συμμετοχή είμαι τελικά :)

Greta σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Γκρινιάζω και εγώ αλλά τα δικά μου δεν είναι τίποτα! Υπομονή και επιβραβευση και ξανά υπομονή.

Βασω χαιρομαι που εισαι καλύτερα!Και χαιρομαι επισης που είναι και η μπεμπ ήσυχη.Και εγω ετσι το πλενω το μωρο.Τελικα ο αντρας σου πηρε το 9μηνο?ειναι συνέχεια μαζι σου στο σπιτι?

Αθήνα κοριτσι μου να σ ζήσει!!!

19 ώρες ε;; Πω πω χαρά στο κουραγιο σ! Αφού ολα πήγαν καλα, άντε με το καλό στο σπιτάκι σας!!

Little star εγω είχα δει στο YouTube βιντεάκι πως να πλένω τον γιο. Χαχα!

Τα νέα μας... Την ωρα π κατεβαίναμε τις σκάλες για να παμε στον γιατρο παραπάτησε ο αντρας μου κ τ γύρισε το πόδι... Με πήγε τελικά ο μπαμπάς μ στον γιατρο

Με ξαναείδε από κατω(γαμωτο!) ο τράχηλος εχει αρχίσει κ εξαλείφεται, έβαλε κ το δάχτυλο σκούντηξε το κεφάλι της αρα εχω διαστολή ενα... Θα ξανά πάω Παρασκευή για το ιδιο πάλι πράγμα αλλά τότε θα προσπαθήσει να ξεκολλήσει (δεν θυμαμαι τι μ ειπε) μήπως κ αρχίσει να εκκρίνει προσταγλαδινες (αν θυμαμαι σωστά την λέξη) κ ξεκινήσει ο τοκετός... Αν πάλι δεν γεννήσω θα πάω Τεταρτη (40+2) πάλι να ξανακάνει το ιδιο πράγμα κ αν πάλι δεν γεννήσω τότε θα μπω Παρασκευή (40+5) με πρόκληση...

Βαρέθηκα...

Περαστικα στον αντρα σου.

Αφου εχεις διαστολη 1 αυτο σημαινει οτι ανα πασα ωρα και στιγμη μπορει να ξεκινήσει ο τοκετος σωστα?

Ελα κοντευεις κοριτσακι...

Στα γρήγορα Αθηναααα συγχαρητήρια κοπέλα μ, ν σ ζήσει! Χαρά στο κουράγιο σ για τις 19 ωρες! Άντε ελευθερώθηκες!

Kashman όπως κ να εχει λίγες μέρες έμειναν!καταλαβαινω πως νιώθεις, λίγη υπομονή ακόμα...

Greta πάνω κατω μια απο τα ίδια κ εδώ, μν μπω σε λεπτομέρειες! Κουράγιο κ ασχολησου με το μεγάλο όσο αντέχεις! Εγω ακόμη κ αγκαλιά μαζί τα παίρνω μη ρωτήσεις πως! Με ακροβατικα!

Βάσω θα επανελθεις, όσα νιώθεις ειναι απολύτως φυσιολογικά , αυτό ν θυμάσαι για ν νιώθεις καλύτερα!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες κ καλο μας κουράγιο!

Πάντως ρε κορίτσια παρά την κούραση, όταν τα βλέπω ν κοιμούνται αν κ ειμαι πια χώμα, νιώθω τόσο τυχερή! Τελικά αυτό μετράει...

Μετραει βρε boulitsa ναι αλλα η κουραση δεν περιγραφεται...ειδικα εμεις που τα εχουμε μικρα πολυ.

Ενταξει αυτο ηταν... Τωρα κλαίω εγω... Δεν αντέχω αλλο ρε κορίτσια!!!! Κουράστηκα τοσο πολύ!! Θελω να κοιμηθωωωω... Θελω να γεννησωωωω...

Βαρέθηκα! Βαρέθηκα πολυ! Κουράστηκα ακόμα περισσότερο!! Κ τωρα εχω να υπηρετώ κ μπαμπά κ γιο...

Ωχ...

Αμάν πια!!!

Συγγνώμη ρε κορίτσια π γκρινιάζω ενώ εσείς περνάτε χειρότερα αλλά θα σκάσω αν δεν τα πω!

Το έχω γραψει και εγω αυτο οτι τωρα καταλαβαινω αυτο το καλη λευτερια.στην πρώτη εγκυμοσυνη δεν το ειχα νοιωσει...ελα υπομονηηηηη

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ωχ...

Αμάν πια!!!

Υπομονή υπομονή !!!! Στην ίδια κατάσταση είμαστε! Πότε πάς στον γιατρό πάλι? Εγώ αύριο το βράδυ μπαίνω στο μαιευτήριο και την Παρασκευή για πρόκληση (αν δεν γίνει τίποτα μεχρι τότε). Μακάρι να πάνε όλα καλά???

Αθήνα κοριτσι μου να σ ζήσει!!!

19 ώρες ε;; Πω πω χαρά στο κουραγιο σ! Αφού ολα πήγαν καλα, άντε με το καλό στο σπιτάκι σας!!

Little star εγω είχα δει στο YouTube βιντεάκι πως να πλένω τον γιο. Χαχα!

Τα νέα μας... Την ωρα π κατεβαίναμε τις σκάλες για να παμε στον γιατρο παραπάτησε ο αντρας μου κ τ γύρισε το πόδι... Με πήγε τελικά ο μπαμπάς μ στον γιατρο

Με ξαναείδε από κατω(γαμωτο!) ο τράχηλος εχει αρχίσει κ εξαλείφεται, έβαλε κ το δάχτυλο σκούντηξε το κεφάλι της αρα εχω διαστολή ενα... Θα ξανά πάω Παρασκευή για το ιδιο πάλι πράγμα αλλά τότε θα προσπαθήσει να ξεκολλήσει (δεν θυμαμαι τι μ ειπε) μήπως κ αρχίσει να εκκρίνει προσταγλαδινες (αν θυμαμαι σωστά την λέξη) κ ξεκινήσει ο τοκετός... Αν πάλι δεν γεννήσω θα πάω Τεταρτη (40+2) πάλι να ξανακάνει το ιδιο πράγμα κ αν πάλι δεν γεννήσω τότε θα μπω Παρασκευή (40+5) με πρόκληση...

Βαρέθηκα...

Εύχομαι να ξεκινήσει ο τοκετός μόνος σε λίγες ωρίτσες και να μην χρειαστείς να πας τόσες φορές!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά ευχαριστώ για τις ευχές!!! Μετά από 19 ώρες τοκετού κ πολλές ... Φωνές από μέρους μου υποδεχτήκαμε σήμερα 1:30 το μεσημέρι των 3210γρ κούκλο μας !

Πριν λίγο με φέρανε στο δωμάτιο περιμένω να μου τον φέρουν σε λίγο.θα σας ξαναγράψω μόλις μπορέσω!!

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου!!!! Μπράβο για το κουράγιο σου τόσες ώρες τοκετός!!! Περιμένουμε την εμπειρία σου!!!

Εγώ το έχω πάρει απόφαση! Θα γεννήσω την Παρασκευή! Αν και τα έχω κάνει όλα, μιλάω συνέχεια στο παιδί για να καταλαβαίνω ότι είναι όλα ΟΚ γιατί με έχει πιάσει ένα αγχος να είναι καλά, δεν βλέπω να το παίρνει απόφαση να βγει μόνος του!!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Nasia Με το καλο κοπελα μου..

Ευχομαι τελικα βεβαια να ξεκινησει ο τοκετος μονος του.

Κοιτουσα το ticker σου να δω σε ποια εβδ εισαι και εμεινα 40+3???:shock:Τι περιμενεις βρε μπεμπακι??

Ειδεςkashmam???υπαρχουν και χειροτερα......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Nasia μου σ εύχομαι να ξεκινήσει από μόνος τ ο τοκετός!!!

Greta ναι άμα πάσα στιγμή μπορει να ξεκινήσει αλλά ο γιατρός μ ειπε πως κατα την γνώμη τ δεν θ ξεκινήσει μέχρι την Παρασκευή. Από την Παρασκευή κ πέρα κατι μπορει να γίνει!

Κ γω δεν θελω να πάω ολες αυτές τις φορές γιατι...πονάει...!

Εύχομαι κ για μενα μια τελευταία φορά την Παρασκευή κ μέσα στο ΣΚ ν γεννήσω!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Nasia μου σ εύχομαι να ξεκινήσει από μόνος τ ο τοκετός!!!

Greta ναι άμα πάσα στιγμή μπορει να ξεκινήσει αλλά ο γιατρός μ ειπε πως κατα την γνώμη τ δεν θ ξεκινήσει μέχρι την Παρασκευή. Από την Παρασκευή κ πέρα κατι μπορει να γίνει!

Κ γω δεν θελω να πάω ολες αυτές τις φορές γιατι...πονάει...!

Εύχομαι κ για μενα μια τελευταία φορά την Παρασκευή κ μέσα στο ΣΚ ν γεννήσω!!!

Μακαρι βρε κοριτσακι....

Μην απογοητευεσαι,δεν ξερω αν ποναει μια φορα στην 1η εγκ. με ειχε ελεγξει απο κατω αλλα δεν πονεσα.

Μαλλον ειναι διαφορετικο αυτο που λετε εσεις

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!! Greta χα χα χα πάντοτε υπάρχουν χειρότερα αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε !!!!! Πάλι καλά δεν έχω κουραστεί από την εγκυμοσύνη.... για να γκρινιάζω και από αυτό!! Ακόμη κοιμάμαι μια χαρά :D

Kashmam εμένα δεν μου έκανε αυτή την εξέταση,με κολπικό υπερυχο είδε τον τράχηλο, τώρα δεν ξέρω αν βοηθούσε αν τον πείραζε όπως ο γιατρός σου!

Λοιπόν... πριν από λίγο πήγα τουαλέτα και είχα βλενα άσπρη - διαφανή.... Λέτε να ξεκινήσε τίποτα ή είναι τυχαίο; Έχω διαβάσει ότι πρέπει να είναι κόκκινη η βλενα...

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Ναι κοκκινη πρεπει να ειναι.ειναι η τραχηλικη βλεννη(νομιζω ετσι λεγεται)

Αν δεις κοκκινη ξεκιναει ο τοκετος ναι.

Πω πω κοριτσια τι κουραστικη ημερα σημερα,να φυγει να παει στο καλο.κλαιει το ενα χεζει το αλλο πειναει το ενα κατουριεται πανω του το αλλο.

Ευτυχως που υπαρχει και ο θηλασμος,χαλαρωνω λιγο και μπαινω εδω και γραφω τιποτα,αλλιως θα ειχα τρέλαθει.Ευτυχως ερχεται η μαμα μου τωρα δεν την παλευω αλλο λεμε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μπορεί να είναι που λεπταίνει ο τράχηλος PanaTheo ... μακάρι!!

Νασια και γω εχω αυτη την διαφανη βλεννα !!! Αλλα μαλον δεν ειναι τιποτα

Γκρετα υπομονη!! Αφου ερχετε η μανουλα σου θα σε ξεκουρασει λιγο!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ρε γμτ π μ ειπε οτι ο τράχηλος εξαλείφεται δεν είδα καμία βλέννη... Αχ γιατι;;;;

Εσάς τις δευτερομανες να ρωτήσω κατι; Ποσο εφικτό ειναι αφού λέτε οτι θηλάζει για πολυυυ ωρα να βλέπουμε ταυτόχρονα κ καμία ταινία; Για το βράδυ μιλάω μονο οχι για την ημέρα;;

Επίσης ακόμα ερώτηση, (χωρίς να θελω να σας αποθαρρύνω εννοείτε!!!) απλά επειδή ξερω τον εαυτό μου από τον γιο, τι σας κρατάει ακόμα να θηλαζετε κ δεν το γυρνάτε στο ξένο που θα το πίνει πιο εύκολα κ θα κοιμαται κ θα ξέρετε κ ποσο πίνει;;

Γιατι στον γιο εγω το έβγαζα με το θηλάστρο για δυο μήνες κ τι έδινα με μπιμπερό αλλά ηταν πολυ κουραστικό. Όποτε κ ήξερα ποσο πίνει κ έπινε κ πιο εύκολα κ ήμουν ήσυχη...

Πείτε μ μήπως κ Θυμάμαι τα λόγια σας κ δεν παραιτηθώ από τον θηλασμό με την παραμικρή δυσκολία...

KMwEp3.png

Kashman εγω με το θηλασμο σώθηκα στην κόρη μ κ το ιδιο κ τώρα. Έχεις το φαγητό τ μωρού έτοιμο ανά πάσα στιγμή κ δν χρειάζεται ν ετοιμαζεις γάλα μέσα στη νύχτα η τη μέρα π δν προλαβαίνεις με δυο παιδιά ν κανεις τπτ! Ασε ο γλιτωνεις την τρελή ταλαιπωρία της αποστείρωσης! Επίσης στην κόρη μ όσο θηλαζε αποκλειστικά οπότε βγαίναμε δν χρειαζόταν ν κουβαλάω μπιμπερο κ γαλατα κ ν φτιάχνω, ήταν μεγάλη ευκολία! Επίσης τώρα με το δεύτερο, την ώρα π θηλαζω το μικρό με το αλλο χέρι ταΐζω τη μεγάλη η παίζουμε, ακόμη κ αγκαλιά την εχω πάρει! Δύσκολα ολα αυτά, αλλα γίνονται! Ενώ με το μπιμπερο κ το μωρό δν έχεις ελεύθερο χέρι.

Εννοείται βέβαια το κλασικό οτι ειναι το καλύτερο για το μωρό κ τη μάνα για λόγους σωματικής κ ψυχικής υγείας! Τώρα η απόφαση δική σ! Εγω νομίζω οτι τ έχεις πάρει στραβά... Πάλεψε το πάντως κ αν δν μπορείς δν χάλασε ο κόσμος! Πάντως πραγματικά το θηλασμο δν τον αλλάζω με τπτ!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Boulitsa μου συμφωνώ σε ολα όσα λες αλλά αυτα λογικά γίνονται αφού πετύχει ο θηλασμός ε;

Μεχρι να πετύχει; Αυτα π διαβάζω π κάθονται στο στήθος 1 ωρα κ αποκοιμιουνται κ μόλις τα αφήνεις σε λίγο ξυπνάνε κ ξανά πεινάνε κ άντε φτου κ από την αρχή...; Πως το παλεύεις αυτο το στάδιο; Σε αυτο το στάδιο αναρωτιέμαι ποσο υπομονή κ θέληση κ κουραγιο θ δείξω έχοντας ακόμα ενα παιδί να φροντίζω. Γιαυτο ρώτησα τις δευτερομανες περισσότερο.

Στον γιο το θηλαστρο το ξεκίνησα γιατι τον κράτησαν μέσα οταν εγω βγήκα από το νοσοκομείο κ αναγκαστικά έπρεπε κάπως να βγάζω το γάλα, οταν τον πηρα σπιτι κ προσπάθησα να θηλάζω μ μάτωσε τις θηλές κ το παράτησα το ξαναγύρισα στο θηλαστρο αφού εκείνο δεν με πονούσε καθολου...μέχρι π κουράστηκα κ το παράτησα...

KMwEp3.png

Καλημερα στα γρηγορα.

kashmam αυτο το μια ωρα στο στηθος θα διαφωνησω.Αυτο συμβαιει οταν δεν ξερεις

Με τον μεγαλο ετσι κ εγω.ωρες ατελειωτες.Αλματα αναπτυξης διαβαζα ,αυξηση παραγωγής (ενταξει αυτο ειναι πιθανο)

Ο παιδιατρος μου ελεγε εισαι η πιπιλα του.και ναιημουν

Αυτη τη φορα δεν παιζει αυτο,δεν εχω τον χρονο.

Η λυση?Τον ξυπναω απλα.ειμαι απο πανω του.θηλαζουμε σε 20λεπτα και τα δυο στηθη.αν δεις τι του κανω....Πειραζω μυτη αυτιά, τον πειραζω στην πλατη οπου δεν του αρεσει και ξυπναει.οταν δω το στηθος πολυυυ μαλακό τοτε δινω το αλλο.

Μην τα αφηνετε να κοιμουνται στο στηθος.

Και επισης συμφωνω απολυτα σ αυτα που ειπε η boulitsa και προσθετω πως το αγελαδινο γαλα ειναι για τα μοσχαρακια το δικο μας ειναι το καλυτερο για τα μωρακια μας.

Το δυσκολο ειναι μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος(40ημερες)μετα ειναι απολαυση ειλικρινα...14μηνες με τον μεγαλο εχω πολυ ομορφες αναμνησεις...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα στα γρηγορα.

kashmam αυτο το μια ωρα στο στηθος θα διαφωνησω.Αυτο συμβαιει οταν δεν ξερεις

Με τον μεγαλο ετσι κ εγω.ωρες ατελειωτες.Αλματα αναπτυξης διαβαζα ,αυξηση παραγωγής (ενταξει αυτο ειναι πιθανο)

Ο παιδιατρος μου ελεγε εισαι η πιπιλα του.και ναιημουν

Αυτη τη φορα δεν παιζει αυτο,δεν εχω τον χρονο.

Η λυση?Τον ξυπναω απλα.ειμαι απο πανω του.θηλαζουμε σε 20λεπτα και τα δυο στηθη.αν δεις τι του κανω....Πειραζω μυτη αυτιά, τον πειραζω στην πλατη οπου δεν του αρεσει και ξυπναει.οταν δω το στηθος πολυυυ μαλακό τοτε δινω το αλλο.

Μην τα αφηνετε να κοιμουνται στο στηθος.

Και επισης συμφωνω απολυτα σ αυτα που ειπε η boulitsa και προσθετω πως το αγελαδινο γαλα ειναι για τα μοσχαρακια το δικο μας ειναι το καλυτερο για τα μωρακια μας.

Το δυσκολο ειναι μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος(40ημερες)μετα ειναι απολαυση ειλικρινα...14μηνες με τον μεγαλο εχω πολυ ομορφες αναμνησεις...

Εγω πντως ζω το εξης:τον θηλαζω οταν ζητησει,ξεκινω με το ενα στηθος,δινω μεχρι να σταματησει να θελει,αφου πρωτα εχωδοκιμασει να τον ξυπνησω αν αποκοιμηθει..τον βαζω να ρευτει και μετα το αλλο στηθος..οταν σταματησει,τον αλλαζω και τελος ξαναδινω απο το στηθος που σταματησαμε μπας και θελει..αυτα..σχεδον πανταστην κουνια πεφτει με ανοιχτα τα ματια..μετα συνηθως βγαζει φωνουλες η σφιγγεται και κανει πορδιτσες...εσας κανει πορδιτσες;;τον λυπαμαι οταν σφιγγεται

Οταν λες να μην αποκοιμιεται στο στηθος,εμενα σε δεκα λεπτα εχει αποκοιμηθει και κετα προσπαθω να τον ξυπνησω και πινει μια δυο γουλιες ακομα..αν τον βγαλω απο το στηθοε ξυπνιο,παιζει να μην εχει χορτασει..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...