Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

kashman μου σε καταλαβαίνω...... με το τέλος του πρώτου τριμήνου θα ξαλαφρώσεις. Δοκίμασε να έχεις δίπλα σου στο κρεβάτι φρυγανιές και τρώγε μια μπουκιά πριν σηκωθείς.... Επίσης, εγώ έχω βρει ότι η μυρωδιά ενός αφρόλουτρου που έχω με ηρεμεί. Όταν νιώθω ότι πάει να με πιάσει, το μυρίζω και κάποιες φορές αποφεύγω τον εμετό. Ίσως βρεις κάτι που να σε ηρεμεί, όπως το λεμόνι, η μυρωδιά κάποιας κρέμας και τέτοια...

Κορίτσια, δεν περνάει η ώρα ως το απόγευμα που έχω αυχενική, θα σκάσω!:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλή επιτυχία boulitsa περιμένουμε νέα σου:D:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε κοριτσια σας ευχαριστω π με βοηθατε τοσο πολυ. τα primperan καναν την δουλεια απο 12 εμετους που εκανα την ημερα να μ τους μειωσουν σε 4-5 και στις καλες μερες σε 1-2 αλλα οι αναγουλες ειναι φρίκη! ! και το κακο ειναι πως μολις ξυπνησω πρεπει να παρω το χαπι και μετα να φαω, ελα ομως π πινω το νερο για να παρω το χαπι κ με κανει χειροτερα και το βγαζω! καθε πρωι! βαρεθηκα κοριτσια αληθεια σας λεω...δεν την παλευω αλλο!

KMwEp3.png

αχ βρε κοριτσια σας ευχαριστω π με βοηθατε τοσο πολυ. τα primperan καναν την δουλεια απο 12 εμετους που εκανα την ημερα να μ τους μειωσουν σε 4-5 και στις καλες μερες σε 1-2 αλλα οι αναγουλες ειναι φρίκη! ! και το κακο ειναι πως μολις ξυπνησω πρεπει να παρω το χαπι και μετα να φαω, ελα ομως π πινω το νερο για να παρω το χαπι κ με κανει χειροτερα και το βγαζω! καθε πρωι! βαρεθηκα κοριτσια αληθεια σας λεω...δεν την παλευω αλλο!

Υπομονή κορίτσι μου, θα μας περάσουν τα συμπτώματα που θα πάει! Εγώ παρατήρησα ότι μείνω νηστική για πάνω από 4 ώρες, με πιάνει τρομερός πόνος στο στομάχι. ναυτία και γενικά άσχημη διάθεση. Μόλις φάω, στρώνω. Επίσης έχω αρχίσει και έχω θέμα με την τουαλέτα και με ανησυχεί αυτό γιατί όλα τα είχαμε, αιμορροϊδες μας έλειπαν (δεν έχω πάθει ποτέ στη ζωή μου και τρέμω στην ιδέα). Με τούτα και με κείνα με πιάνει και σκέφτομαι με τέτοια ευαισθησία και θέλω να γίνω και μάνα; Και αυτομουτζώνομαι μεγαλοπρεπώς!

Με έχει πιάσει τέτοια άρνηση για δουλειά που ειλικρινά δε ξέρω αν περιμένω περισσότερο την αυχενική σε μία εβδομάδα ή το να βγω σε άδεια τη Παρασκευη!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ κ πάλι για τα καλά σας λόγια κ την συμπαράσταση. Ευτυχώς το απόγευμα ήμουνα κάπως καλύτερα!

Boulitsa τι έγινε με την αυχενικη;;

Greta εσύ θυμάμαι κάτι είχες απο αναγουλες κ εμετους τώρα π το έκλεισες το τρίμηνο σ πέρασαν;;

KMwEp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ κ πάλι για τα καλά σας λόγια κ την συμπαράσταση. Ευτυχώς το απόγευμα ήμουνα κάπως καλύτερα!

Boulitsa τι έγινε με την αυχενικη;;

Greta εσύ θυμάμαι κάτι είχες απο αναγουλες κ εμετους τώρα π το έκλεισες το τρίμηνο σ πέρασαν;;

Αν ειχα λεειιιιιιι.......! και εχω ακομα! απλα αραιωνουν! δηλαδη εχω πιο πολυ το βραδυ αλλα οχι καθε μερα! υπομονη ρε κοριτσακι!;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Μολις εκανα την επανσληπτικη για το ουρεοπλασμα! ελπιζω να εχει εξαφανιστει!!!!

Αγορασα και το αμυγδαλελαιο, μακαρι να κανει δουλεια!!

Σημερα επιτελους φευγουμε!θα τα πομε σε 10 μερες! καλες διακοπες να εχουμε!

φιλακια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!

Καλές διακοπές Greta! 2 ημέρες μου έμειναν και εμένα, δε κρατιέμαι!

Ουρεόπλασμα έχω και εγώ. Είχα και πριν ένα χρόνο που έκανα εξετάσεις, πήραμε αντιβίωση και οι δύο αλλά εξακολουθεί να υφίσταται.

Ο γιατρός ωστόσο δεν ανησυχεί και απ'όσο το έψαξα οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι η αντίληψη ότι προκαλεί αποβολές τελικά είναι λανθασμένη. Ο γιατρός που τον ρώτησα μου είπε ότι πλέον ουρεόπλασμα έχουν οι περισσότερες γυναίκες και οι επιστήμονες τείνουν πλέον να πιστεύουν ότι αποτελεί μέρος της χλωρίδας του κόλπου. Επίσης ενώ παλαιότερα το κατηγορούσαν για γονιμότητα, έχει πλέον αποδειχτεί ότι δεν επηρεάζει.

Είναι πάντως πολύ δύσκολο να εκριζωθεί και πολύ συχνά εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται μόνο του.

Σχετικά με το αμυγδαλελαιο, έμαθα ότι επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λάδι Ταϊτής (έλαιο καρύδας εμποτισμένο με λουλούδια ταϊτινής γαρδένιας). Το έχουν κάποια φαρμακεία αλλά και τα Sephora, ρώτησα χθες την εταιρία απευθείας και μου απάντησαν το εξής "Monoi oil has been used for many years in Tahiti to prevent stretch marks and it is the closest thing to body oils for the PH content" Μυρίζει εκπληκτικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα. Εγώ θα επενδύσω, τουλάχιστον για τώρα στις διακοπές. Είναι αυτό εδώ.

Boulitsa περιμένουμε νέα της αυχενικής!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα σας!! Α ρε Greta πόσο σε ζηλεύω που φεύγεις για διακοπές εγώ εχω ακόμα 3 εβδομάδες! Καλές διακοπές!καλα να περάσετε! Με το καλό να γυρίσετε!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε πως είστε;

KMwEp3.png

Καλημέρα!

Καλές διακοπές Greta! 2 ημέρες μου έμειναν και εμένα, δε κρατιέμαι!

Ουρεόπλασμα έχω και εγώ. Είχα και πριν ένα χρόνο που έκανα εξετάσεις, πήραμε αντιβίωση και οι δύο αλλά εξακολουθεί να υφίσταται.

Ο γιατρός ωστόσο δεν ανησυχεί και απ'όσο το έψαξα οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι η αντίληψη ότι προκαλεί αποβολές τελικά είναι λανθασμένη. Ο γιατρός που τον ρώτησα μου είπε ότι πλέον ουρεόπλασμα έχουν οι περισσότερες γυναίκες και οι επιστήμονες τείνουν πλέον να πιστεύουν ότι αποτελεί μέρος της χλωρίδας του κόλπου. Επίσης ενώ παλαιότερα το κατηγορούσαν για γονιμότητα, έχει πλέον αποδειχτεί ότι δεν επηρεάζει.

Είναι πάντως πολύ δύσκολο να εκριζωθεί και πολύ συχνά εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται μόνο του.

Σχετικά με το αμυγδαλελαιο, έμαθα ότι επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λάδι Ταϊτής (έλαιο καρύδας εμποτισμένο με λουλούδια ταϊτινής γαρδένιας). Το έχουν κάποια φαρμακεία αλλά και τα Sephora, ρώτησα χθες την εταιρία απευθείας και μου απάντησαν το εξής "Monoi oil has been used for many years in Tahiti to prevent stretch marks and it is the closest thing to body oils for the PH content" Μυρίζει εκπληκτικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα. Εγώ θα επενδύσω, τουλάχιστον για τώρα στις διακοπές. Είναι αυτό εδώ.

Boulitsa περιμένουμε νέα της αυχενικής!

Σοβαρα τωρα το εχεις και εσυ? πω πω!!! εγω πηρα και αντιβιωση πριν λιγο καιρο και ο αντρας μου! και φυσικα ειμαι σιγουρη οτι δεν θαα περασει.προσπαθω να μην το σκεφτομαι.εχω διαβασει και ασχημα πραγματα:cry:

ευχομαι να μας πανε ολα καλα!

Για το λαδι που λες θα ρωτησω και εγω οταν ερθω με το καλο.παντως το αμυγδαλελαιο δεν μυριζει καθολου!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα σας!! Α ρε Greta πόσο σε ζηλεύω που φεύγεις για διακοπές εγώ εχω ακόμα 3 εβδομάδες! Καλές διακοπές!καλα να περάσετε! Με το καλό να γυρίσετε!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε πως είστε;

Μην ζηλευειιιιιις στην πεθερα μου θα ειμαι :P

μετα θα ζηλευω εγω :cry::cry: χιχι!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ?ΟΥΦΦΦ

ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ!ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΛΙΙΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ (ΤΟ 90%) ΚΑΙ ΜΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΗΠΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, ΠΟΥ Κ ΟΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΥΤΥΧΩΣ...ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!

ΑΧ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΟΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ... QUINSEY, ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΠΗΤ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?:D

F4oIp2.png

κορίτσια καλημέραααααααα! Είμαι πολύ χαρούμενη! Λόγω ηλικίας οι πιθανότητες για down ήταν 1: 3000 κάτι, μετά την αυχενική το νούμερο έγινε 1: 18000 κάτι.

Βέβαια περιμένω και το papp-a.

To μπεμπουλίνι είναι 6,1 εκατοστά από το κεφάλι μέχρι τον ποπούλη και θεωρείται μεγάλο μωράκι.

Και είναι 100% αγοράκι! Το ήξερα και το έλεγα σε όλους ότι θα είναι αγόρι! Είδατε τελικά? Διαφορετικά συμπτώματα στην εγκυμοσύνη = διαφορετικό φύλο!!!:tongue::tongue::tongue:

Με το που μου έβαλε ο γιατρός το ματσούκι στην κοιλιά μου λέει:το φύλο το ξέρετε? όχι του λέω. Και μου λέει: Καλά, ολόκληρο πύραυλο δεν τον βλέπεις???:oops::oops::oops:Όντως, όταν το είδαμε και από το πλάι και από τον ποπό ήταν κάτι παραπάνω από ευδιάκριτο!:oops::oops::oops:

Οπότε greta το δικό μου μωβ κάντο μπλε χτυπητό! Το πέτυχα κι εγώ: Ένα κορίτσι, ένα αγόρι! Γιούπι! :tongue::tongue::tongue::tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Σοβαρα τωρα το εχεις και εσυ? πω πω!!! εγω πηρα και αντιβιωση πριν λιγο καιρο και ο αντρας μου! και φυσικα ειμαι σιγουρη οτι δεν θαα περασει.προσπαθω να μην το σκεφτομαι.εχω διαβασει και ασχημα πραγματα:cry:

ευχομαι να μας πανε ολα καλα!

Για το λαδι που λες θα ρωτησω και εγω οταν ερθω με το καλο.παντως το αμυγδαλελαιο δεν μυριζει καθολου!

Όλα καλά θα πάνε!

Και εγώ έχω διαβάσει τα άπειρα, αλλά όχι από γιατρούς. Πλέον την εμπειρία της καθεμιάς που γράφει στο διαδίκτυο την περνάω από πολλά κόσκινα. Λέει η άλλη απέβαλα γιατί είχα ουρεόπλασμα αλλά δε γράφει ότι είχε και άλλα προβλήματα. Ενώ τα κείμενα που είναι γραμμένα από γιατρούς έχουν προέλθει από έρευνα, στατιστικές αναλύσεις και είναι εμπεριστατωμένα με πηγές. Μου έλεγαν και εμένα φίλες ότι λόγω ουρεοπλάσματος δεν έμενα έγκυος και τελικά καμία σχέση. Το υπερβολικό μου άγχος έφταιγε. Ο γιατρός μου πάντως έχει την άποψη ότι πλέον το ουρεόπλασμα χρησιμοποιείται για να δώσει στη γυναίκα μία δικαιολογία τόσο για τη δυσκολία σύλληψης (ώστε να την απαλλάξει από το άγχος - τύπου βρε κουτό το ουρεόπλασμα έφταιγε) αλλά και για περιπτώσεις ανεξήγητης αποβολής. Τα δεδομένα λένε ότι το 30% των κοριτσιών γεννιούνται με ουρεόπλασμα και αν δεν είναι συμπτωματικό δεν χρειάζεται αγωγή. Μας έδωσε και εμάς αγωγή όπως σου είπα αλλά και τίποτα δεν έκανε και έγκυος έμεινα :D

Για όσες ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, ένα εξαιρετικά καλογραμμένο άρθρο για το ουρεόπλασμα είναι αυτό εδώ

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...