Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Το κλάμα το εχω στο τσεπάκι με το παραμικρό ποσο μάλλον τωρα κ φαντάσου οταν θα γεννήσω... Α καλαααα...

Λογικά όλες οι μαμάδες π έχουν ενα μικρότερο περνάνε τα ιδια...άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο. Οι "τυχερές" νομίζω ειναι αυτές π έκαναν το τρίτο ή τεταρτο παιδάκι που τα δυο πρώτα έχουν το ενα το αλλο για παρέα κ δεν πολύ ασχολούνται με το μικρό.

Αν αισθάνεσαι τύψεις π μαλλωσες τον μεγαλο την επόμενη φορά πιαστον στο φιλότιμο αντί να τον μαλλωσεις... Μπορει αυτο να πιάσει! (Άσε π εύχομαι να μην υπάρξει αλλη φορά)

Δεν εχεις κάποιον να έρχεται να παίζει με τον μικρό κ να τον απασχολεί να ξεχνιέται κ αυτός;

Ή αν βάλετε παιδικά να δείτε οσο θηλαζεις; Ή να ζωγραφίσει εκει δίπλα σ;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γκρέτα σου γράφω επειδή διάβασα πρόσφατα ένα βιβλίο ψυχολογίας για το πως να αντιμετωπίζουμε τα μεγαλύτερα παιδιά, αφού θα τα χρειαστούμε και εμείς πολύ σύντομα

Καταρχήν μην σκέφτεσαι καθόλου να μην έκανες άλλο παιδί. Για το παιδί θα είναι σίγουρα καλύτερα που θα έχει αδερφάκι, μόλις περάσουνε τα πρώτα ζόρια, παρόλο που αντιδράει τώρα.

Λέει το βιβλίο οτι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα μεγαλύτερα παιδιά δίνοντας περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες, ανάλογα πάντα με την ηλικία τους, γιατί έτσι και αλλιώς είναι πιο μεγάλα και τους αρέσει να αισθάνονται πιο μεγάλα. Θα του ζητάς να σε βοηθάει στο άλλαγμα, και με ότι μπορεί να κάνει, να σου φέρνει δηλαδή πράγματα. Θα το επιβραβεύεις όταν κάνει όμορφα πράγματα, χωρίς να παραμελείς το μωρό όμως. Επίσης λέει οτι αν αντιδρούν σαν μωρά, δηλαδή να θέλουν πιπίλα, να κλαίνε κλπ, απλά τα αφήνεις να ξεθυμάνουν με όσο περισσότερη αγκαλιά γίνεται, και σύντομα θα περάσει, είναι φάση που το κάνουν τα περισσότερα παιδάκια όταν αποκτούν αδερφάκι.

Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι απο αυτά που έγραψα πες μου να σου γράψω πιο συγκεκριμένα.

Ελπίζω να δουλέψουν και σε σένα και σε μέσα σε λίγο καιρό, γιατί ακόμα δεν τα έχω δοκιμα΄σει και δεν ξέρω πως θα είμαστε σε 3 μήνες.

Γκρέτα σου γράφω επειδή διάβασα πρόσφατα ένα βιβλίο ψυχολογίας για το πως να αντιμετωπίζουμε τα μεγαλύτερα παιδιά, αφού θα τα χρειαστούμε και εμείς πολύ σύντομα

Καταρχήν μην σκέφτεσαι καθόλου να μην έκανες άλλο παιδί. Για το παιδί θα είναι σίγουρα καλύτερα που θα έχει αδερφάκι, μόλις περάσουνε τα πρώτα ζόρια, παρόλο που αντιδράει τώρα.

Λέει το βιβλίο οτι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα μεγαλύτερα παιδιά δίνοντας περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες, ανάλογα πάντα με την ηλικία τους, γιατί έτσι και αλλιώς είναι πιο μεγάλα και τους αρέσει να αισθάνονται πιο μεγάλα. Θα του ζητάς να σε βοηθάει στο άλλαγμα, και με ότι μπορεί να κάνει, να σου φέρνει δηλαδή πράγματα. Θα το επιβραβεύεις όταν κάνει όμορφα πράγματα, χωρίς να παραμελείς το μωρό όμως. Επίσης λέει οτι αν αντιδρούν σαν μωρά, δηλαδή να θέλουν πιπίλα, να κλαίνε κλπ, απλά τα αφήνεις να ξεθυμάνουν με όσο περισσότερη αγκαλιά γίνεται, και σύντομα θα περάσει, είναι φάση που το κάνουν τα περισσότερα παιδάκια όταν αποκτούν αδερφάκι.

Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι απο αυτά που έγραψα πες μου να σου γράψω πιο συγκεκριμένα.

Ελπίζω να δουλέψουν και σε σένα και σε μέσα σε λίγο καιρό, γιατί ακόμα δεν τα έχω δοκιμα΄σει και δεν ξέρω πως θα είμαστε σε 3 μήνες.

Κατ αρχην σ ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να μου γραψει!

Ευχομαι με το καλο να ερθει το μωρακι σου και να μην εχετε παρομοια θεματα!

Απο αυτα που μου γραφεις κανω τα εξης:

Του ζηταω βοηθεια και βοηθαει ειναι προθυμος δηλαδη.

Τον επιβραβευουμε παντα οταν κανει κατι καλο..

Και τωρα που κανει σαν μωρο παλι διπλα του φυσικα αν και δεν παλευεται παντ γιατι κανει χειροτερα απ το βρεφος.πιο πολυ γκρινιαζει ο μεγαλος παρα ο μπεμπης.

Μακαρι να δουλεψουν οντως με τον καιρο.

Επισης εχει κανει πισωγυρισμα στο θεμα της πανας.Την κοψαμε οταν ηταν 19 μηνων με μεγαλη επιτυχια και μετ απο λιγο εμεινα εγκυος.οταν αρχισαμε να του μιλαμε γι αυτο απλα τα αφηνει,τα κανει πανω του.δεν το λεει.

Τον βαζω και γδυνεται μονος του εφ οσον εκανε λαθος.γδυνετε και λεει:Γιατι εκανες τσισα πανω σου?γιατι γιατι?

Αυτο του το ελεγα εγω στις αρχες(τωρα πια οχι)

Δλδ καταλαβαινει αυτο που καει απλα το κανει απο αντιδραση!

Αχ σε κουρασα!Συγνωμη.εχω διαβασει και εγω πολλα και πριν γεννησω και τωρα οσο προλαβαινω αλλα δεν λειτουργει τιποτα προς το παρον :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και το πισωγύρισμα στην πάνα φυσιολογικό είναι. Θα έλεγα να μην του λες τίποτα, απλά να τον αλλάζεις και να δείχνεις οτι τον καταλαβαίνει.

Πάντως θέλουνε χρόνο και αυτά για να αποδεχτούνε μια τόσο μεγάλη αλλαγή. Θέλω να πιστεύω οτι θα αρχίσει να επανέρχεται σιγά σιγά. Πολλές αγκαλιές κορίτσια στα μεγαλύτερα παιδάκια μας (το λέω για να το ακούω και εγώ).

Α και λέει να μην το διώχνεις όταν θηλάζεις το μικρό ή όταν κοιμάται, όσο και να ξεβολεύεται ο μικρός.

Υπομονή και ελίζω να επανέλθει σύντομα.

kashmam ερχετε ο μπαμπας μου τον παει στις κουνιες αλλα ο καιρος ειναι χαλια τωρα.οποτε εχει κλειστει μεσα.σε παιδοτοπο φοβαμαι πολυ να τον παω γιατι ολο και κατι θα κολλησει..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Και το πισωγύρισμα στην πάνα φυσιολογικό είναι. Θα έλεγα να μην του λες τίποτα, απλά να τον αλλάζεις και να δείχνεις οτι τον καταλαβαίνει.

Πάντως θέλουνε χρόνο και αυτά για να αποδεχτούνε μια τόσο μεγάλη αλλαγή. Θέλω να πιστεύω οτι θα αρχίσει να επανέρχεται σιγά σιγά. Πολλές αγκαλιές κορίτσια στα μεγαλύτερα παιδάκια μας (το λέω για να το ακούω και εγώ).

Α και λέει να μην το διώχνεις όταν θηλάζεις το μικρό ή όταν κοιμάται, όσο και να ξεβολεύεται ο μικρός.

Υπομονή και ελίζω να επανέλθει σύντομα.

Αυτο κανω.Δεν του λεω τιποτα πια.

Δεν εχω κάτι αλλο να του πω εξαλλου.Οποτε τον αλλαζω απλα.Στην πανα δεν τον ξαναγυραω.μονο το βραδυ του φοραω.Στο. μεσημεριανό υπνο δεν τα εκανε ποτε πανω του.

Οτα θηλαζω παντα ειναι διπλα μου.

Το τι τραβαει το μωρο..του τραβαει το στηθος τον αγκαλιαζει αλλα σφιχτα και ο καημενουλης κλαιει.

Αφηστε τα κοριτσια ..Απο αγκαλιες αλλο τιποτα.

Α!και το αλλο σημαδι ζήλειας οτι δεν θελει κανεις να ασχολείται με τον μπεμπη εννοείται. Δεναφηνει κανεναν εκτος απο εμενα.σε ολους λεει να τον αφηνουν κατω και τετοια.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά ευχαριστώ για τις ευχές!!! Μετά από 19 ώρες τοκετού κ πολλές ... Φωνές από μέρους μου υποδεχτήκαμε σήμερα 1:30 το μεσημέρι των 3210γρ κούκλο μας !

Πριν λίγο με φέρανε στο δωμάτιο περιμένω να μου τον φέρουν σε λίγο.θα σας ξαναγράψω μόλις μπορέσω!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Κοριτσια,μ ρρωτηση..ειμαι τοσο ανικανη που δεν μπορω να κανω τη λαβη να πλενω το μωρο στην αλλαγη πανας;;Οταν ειμαι μονη τον καθαριζω με αφρο φρεζυντερμ και μαντηλακια..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Αθηνά να σου ζησει ο γιόκας σου!Να ειναι καλοτυχος και να τον δειτε οπως επιθυμείτε!

Ταλαιπωρήθηκες μωρε 19ωρες αντε τωρα ξεκουρασου και οταν μπορεις να μας ξαναγραψεις.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Να σου ζήσει Αθηνά μας! Περιμένουμε λεπτομέρειες :)

Little star μέχρι να βρεις τον τρόπο, καλύτερα χρησιμοποίησε μωρομαντηλα για να παίρνεις τα πολλά και μετά καθάρισε με βρεγμένο βαμβάκι. Μην αφήνεις μωρομαντηλα για το τέλος, μπορεί να τον ερεθισουν. Εμένα με βολεύει να έχω το κεφάλι της στη γωνία του αγκωνα και με το ίδιο χέρι κρατάω και το ίδιο πόδι της μετά το γόνατο προς τον μηρο. Έτσι έχω ελεύθερο το άλλο χέρι για να την πλυνω.

Σήμερα το πρωί μας έπεσε ο αφαλός! Πάει και αυτό!

Από ψυχολογία κάπως καλύτερα, αν και έχω αναπτύξει μια τρελή αδυναμία στον άντρα μου, τον θέλω συνέχεια από δίπλα. Μη το ματιάσω πάντως, η μπέμπα φαίνεται να είναι αρκετά ήσυχη. Αλλά με εξαίρεση τη μύτη (ευτυχώς) ίδια ο άντρας μου! Φιλική συμμετοχή είμαι τελικά :)

Greta σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Γκρινιάζω και εγώ αλλά τα δικά μου δεν είναι τίποτα! Υπομονή και επιβραβευση και ξανά υπομονή.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αθήνα κοριτσι μου να σ ζήσει!!!

19 ώρες ε;; Πω πω χαρά στο κουραγιο σ! Αφού ολα πήγαν καλα, άντε με το καλό στο σπιτάκι σας!!

Little star εγω είχα δει στο YouTube βιντεάκι πως να πλένω τον γιο. Χαχα!

Τα νέα μας... Την ωρα π κατεβαίναμε τις σκάλες για να παμε στον γιατρο παραπάτησε ο αντρας μου κ τ γύρισε το πόδι... Με πήγε τελικά ο μπαμπάς μ στον γιατρο

Με ξαναείδε από κατω(γαμωτο!) ο τράχηλος εχει αρχίσει κ εξαλείφεται, έβαλε κ το δάχτυλο σκούντηξε το κεφάλι της αρα εχω διαστολή ενα... Θα ξανά πάω Παρασκευή για το ιδιο πάλι πράγμα αλλά τότε θα προσπαθήσει να ξεκολλήσει (δεν θυμαμαι τι μ ειπε) μήπως κ αρχίσει να εκκρίνει προσταγλαδινες (αν θυμαμαι σωστά την λέξη) κ ξεκινήσει ο τοκετός... Αν πάλι δεν γεννήσω θα πάω Τεταρτη (40+2) πάλι να ξανακάνει το ιδιο πράγμα κ αν πάλι δεν γεννήσω τότε θα μπω Παρασκευή (40+5) με πρόκληση...

Βαρέθηκα...

KMwEp3.png

Στα γρήγορα Αθηναααα συγχαρητήρια κοπέλα μ, ν σ ζήσει! Χαρά στο κουράγιο σ για τις 19 ωρες! Άντε ελευθερώθηκες!

Kashman όπως κ να εχει λίγες μέρες έμειναν!καταλαβαινω πως νιώθεις, λίγη υπομονή ακόμα...

Greta πάνω κατω μια απο τα ίδια κ εδώ, μν μπω σε λεπτομέρειες! Κουράγιο κ ασχολησου με το μεγάλο όσο αντέχεις! Εγω ακόμη κ αγκαλιά μαζί τα παίρνω μη ρωτήσεις πως! Με ακροβατικα!

Βάσω θα επανελθεις, όσα νιώθεις ειναι απολύτως φυσιολογικά , αυτό ν θυμάσαι για ν νιώθεις καλύτερα!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες κ καλο μας κουράγιο!

Πάντως ρε κορίτσια παρά την κούραση, όταν τα βλέπω ν κοιμούνται αν κ ειμαι πια χώμα, νιώθω τόσο τυχερή! Τελικά αυτό μετράει...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...