Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα! Επιτέλους η μικρή κοιμήθηκε και ξεκλέβω λίγο χρονο για να γράψω. Επιστρέψαμε χθες στο σπίτι, ο μικρός αντέδρασε πολύ καλά. Ήθελε να την χαϊδεύει, να μπει στην καλαθούνα.

Και η μικρούλα απο τα ξημερώματα θέλει να είναι συνέχεια στο στήθος, εγώ το πρωί έκλαιγα απο την κούραση και τα νεύρα μου. Θηλές ματωμένες και στήθος τούμπανο!!!

Γενικώς όλες τα ίδια ζόρια τραβάμε.... Υπομονή θα ξεπεταχτούν τα Ζουζούνια!

Εγώ είμαι στην πλεονεκτική θέση να έχω εδώ τη νονά του μικρού απο την περασμένη βδομάδα και έτσι ο μικρός δε νιώθει παραμελημένος. Παίζουν συνέχεια, και γενικώς περνάνε υπέροχα! Είμαι πολύ τυχερή που έχει τέτοια νονά!

Εύχομαι με το καλό να έρθουν τα υπόλοιπα μωράκια της παρέας και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Πάω να ξαπλώσω, προβλέπεται δύσκολο βράδυ....

Φιλάκια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kashmam συγγνωωωωωωμη είμαι στο μαιευτήριο με σπασμένα νερά (πόνος 0 κ διαστολή στο 1 εξού κ το παίζω cool με το κινητό κ παίζω στο Ίντερνετ) μέχρι να αρχίσει το ζορι:tongue:

Wish me luck!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Kashmam συγγνωωωωωωμη είμαι στο μαιευτήριο με σπασμένα νερά (πόνος 0 κ διαστολή στο 1 εξού κ το παίζω cool με το κινητό κ παίζω στο Ίντερνετ) μέχρι να αρχίσει το ζορι:tongue:

Wish me luck!!!

Κοριτσακιιιι με το καλο και με εναν πονο!!!

Περιμενουμε γρηγορα να μας στειλεις τα ευχαριστα!!!!

Ολα θα πανε καλα θα σε σκεφτομαι...

Σου στελνω ενα μεγαλο φιλι....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηναααααααα!!!

Θα τρελαθώ!! Αλήθεια!!!! Τέλεια κοριτσι επιτέλους ήρθε κ η δικιά σ η ωρα να ηρεμήσεις!!!

Άντε με το καλό! Εύχομαι έναν ανώδυνο κ σύντομο τοκετό!

Θα περιμένω να μ πεις οτι γέννησες!!

Φιλιααααα...

(Α ρε άμα σε πετύχω πουθενα...)

KMwEp3.png

Panatheo k nasia κανονίστε τωρα να γεννήσετε κ εσείς μέχρι την Παρασκευή να μείνω ντιπ μόνη!!

Αυριο εχω γιατρο κ θ με δει πάλι από κατω ελπίζω ν ξεκουνηθει κ η δικιά μου κ μέχρι την Παρασκευή να έχουμε γεννήσει όλες...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Greta boulitsa κ οι υπόλοιπες δευτερομανες οταν κλαίνε μέσα στη νύχτα τα μικρά, τα μεγάλα τι κανουν;; Ξυπνάνε;; Κ πως ξανά κοιμούνται;;;

Κ γενικότερα όλες οι μαμάδες πως ειστε;;; Καλε μιλήστε μου την μοναχια...

KMwEp3.png

χα χα χα χα όλα καλά θα πάνε!!!!!!! Με έναν πόνο!!!!!! Περιμένουμε νέα!!!!!! Είδες που ανησυχούσες;;;

Wish me luck!!!

Kashmam όλες θα έχουμε ξεμπερδέψει μέχρι την Παρασκευή!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Quinsey τι καλα !! Με ενα πονο ευχομαι!! Παιρνω και γω θαρος που ειχαμε την ιδια πητ!!

Kashman μακαρι να ξεμπερδεψουμε ολες μεχρι την παρασκευη !!! Αρχισα ναπιστευω πως δεν θα σπασουν ποτε αυτα τα νερα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Greta boulitsa κ οι υπόλοιπες δευτερομανες οταν κλαίνε μέσα στη νύχτα τα μικρά, τα μεγάλα τι κανουν;; Ξυπνάνε;; Κ πως ξανά κοιμούνται;;;

Κ γενικότερα όλες οι μαμάδες πως ειστε;;; Καλε μιλήστε μου την μοναχια...

Ο μεγαλος κλαιει νευριαζει και φωναζει στο μωρο να μην κλαιει.μερικές φορες κοιμαται αμεσως και αλλες γινεται ο χαμος..

Γενικοτερα εγω ειμαι χαλια.....το σκατουλι ζδεν κοιμαται την νυχτα οποτε απ την αϋπνία εχουν βαρεσει ολα κοκκινο!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αααα τι καλαααα!!!

Ελπίδες μηδέν!! Αλλά παρόλα αυτα θελω θελω θελω να γεννήσω!

Έστω κ αν θ εχω την ευκαιρία να σταματήσω το κατούρημα κ θ κοιμηθω 3 ολόκληρα βραδιά στη κλινική! Γιατι το αποφάσισα αποκλειστικό θηλασμό μονο την ημέρα το βράδυ λίγο νάνι η μαμά λίγο ξένο το παιδί κ για 3 μερες κανεις δεν έπαθε τπτ! Στο σπιτι θα αρχίσουν τα γλέντια!

Αθηνούλα;; Λογικά θα γέννησες! Μπες γράψε ντε να σ ευχηθώ!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες!

Πω πω ησυχια στο καφε μας!!!

Μονο εγω εδω παρουσια απ το μαιευτηριο απ το σπιτι δεν μπορειτε να πειτε...και με δυο παιδια μην ξεχνιομαστε...

Μανουλες και μελλοντικες μανουλες πως ειστε?

Εμεις στα ιδια...ο μπεμπης μια ετσι μια αλλιως.

Χθες του εδωσα χαμομηλι για τους κολικους και ηρεμισε.απίστευτο μου φανηκε ο μεγαλος ουτε να το δει.

Στο θεμα μας με την ζηλια,ενταξει ξαπλωνει στο πορτ μπεμπε και κλαιει σαν μωρο ,ΕΧΕΙ ΠΙΠΙΛΑ!!!!Ναι ενω δεν την ηθελε ποτε τώρα πηρε μια απο του μπεμπη και την εχει ολη την ωρα στο στομα.

Αχ τι θα κανω?Βοηθηστε η πιο εμπειρες..δεν ξερω πως να φερθω πια,τιποτα δεν εχει πετυχει!

Υ.Γ.Μπορει να δινω παρουσια αλλα δεν προλαβαινω ακομα να σχολιασω στην καθε μια ξεχωριστα.

Βασουλα υπομονη υπομονη υπομονη θα φτιαξει η κατασταση θα δεις...ειναι και οι κωλο ορμονες τωρα,θα τον βρεις τον εαυτο σου πιστεψε με!

Σας φιλω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta ο μικρός παίρνει πιπίλα κ πήρε κ ο μεγάλος; Ή τ ήρθε τ μεγάλου να την παρει χωρίς να εχει δει τον μικρό;

Αν ο μικρός δεν παίρνει πιπίλα μήπως να έλεγες στον μεγαλο κατι τ τύπου "απάπα πιπίλα μπλιαχ... Κλπ"

Αν ο μικρός παίρνει πιπίλα μήπως θα γινοτανε να μην τον πολύ βλέπει; Μπορει να λέω κ βλακείες...

Να βοηθήσω προσπαθώ...

KMwEp3.png

Greta ο μικρός παίρνει πιπίλα κ πήρε κ ο μεγάλος; Ή τ ήρθε τ μεγάλου να την παρει χωρίς να εχει δει τον μικρό;

Αν ο μικρός δεν παίρνει πιπίλα μήπως να έλεγες στον μεγαλο κατι τ τύπου "απάπα πιπίλα μπλιαχ... Κλπ"

Αν ο μικρός παίρνει πιπίλα μήπως θα γινοτανε να μην τον πολύ βλέπει; Μπορει να λέω κ βλακείες...

Να βοηθήσω προσπαθώ...

Ο μεγαλος δεν πήρε ποτε πιπιλα προσπαθησαμε αλλα ματαια.οποτε την αποσυραμε νωρις.ουτε που την θύμαται.τωρα στον μπεμπη δινω πιπιλα και ζηλευει.θελει και εκεινος.Κανει σαν μωρο,κανει οτι κ ο μπεμπης.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αρα το κανει από αντίδραση...αρα αν δεν το πολύ δίνεις σημασία;

Αν τον "ανεβάζεις" τον μεγαλο κ ψιλό ακυρώνεις τον μικρό;;

δεν ξερω αν κατάλαβες περίπου τι εννοώ...

Κ δεν ξερω κ αν σε βοηθάω...

Αν τυχών κ συγχύζεσαι με αυτα π γράφω πες το μου!!

Προσπαθώ να μπω στη θέση σ σε περίπτωση π περάσουμε τα ιδια τι θα έκανα εγω...

KMwEp3.png

Πας καλά μωρέ?τι να παρεξηγηθω?εννοειτε πως όχι!!!

Αυτο κάνω δεν δίνω σημασια στο μωρο αλλά για ποσο,ειδικα τώρα που θηλάζω αναγκαστικά το έχω πανω μου το μωρο αρκετές ώρες.

Σήμερα πήρε μια μπάλα και του την έριξε στο κεφάλι.Και του έδωσα μια στον πωπο και του είπα ειδες πως πονάει (γιατι έκλαψε) έτσι πονάει και το μωρο.ζήτησε συγνώμη στο μωρο και το φίλησε.Αλλά δεν ξέρω αν αντεδρασα σωστα,έχω τύψεις.Γι αυτό κλαίω συ εχεια.Νομιζω οτι τον παραμελω και σκέφτομαι μήπως δεν έπρεπε να κάνω άλλο παιδι?μετα λυπάμαι το μωρο γιατί δεν φταίει...Χαλια η κατάσταση,εύχομαι να μην περάσεις τα ίδια.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...