Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Α καλα!Βλεπω τα ιδια παντου!χαμος και εδω σημερα εγω αυπνη ολη νυχτα και εκεινος 12η ωρα και δεν λεει να ξυπνησει.με ποιον να πρωτο ασχοληθω τον μεγαλο η τον μικρο που ολο κλαιει???εγινε μια μαχη εδω!

Τωρα τον εβαλα και καθαρίζει πατατες

Αχ βρε κοπέλα μ με έκανες κ γέλασα, να εισαι καλά! Ακριβώς ετσι κ εδώ, μόνο π αφου σηκώθηκε κ έφτιαξα πρωινό, πήγε για καφέ στον κουμπάρο... Τώρα πήρε μια βόλτα τη μικρή, ν δώ ποτε θ γυρίσουν! Τι ν πω, μάλλον νομιζουν οτι ολα ειμαι δική μας ευθύνη ... Ν δώ τι θ γίνει όταν γυρίσω στη δουλειά... Καλά τ έκανες, ν δει οτι για να φάει πρέπει κάποιος ν μαγειρέψει! Εγω ως τώρα με το φαί δν κατάφερα να τον μπλέξω... Μόνο ν σφουγγαρίζει κ τέτοια. Κ αυτό για ν γίνει δύσκολο...

Έχουμε κ τον τσακωμό με το όνομα π εκκρεμεί... Εσείς έχετε αποφασίσει;

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχα χα να στε καλα αλλά ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ!!!

Ακόμα εδώ εγω απλώς όντως ήρθε η αδερφή μου κ με... Έβγαλε λίγο έξω χτες να...ξε λαμπικαρω λίγο που ειχα βαρέσει κόκκινα :tongue:

Μέχρι την Κυριακή των βαίνω που θα γεννήσω εγω.... Έχουμε καιρό :?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Χαχα χα να στε καλα αλλά ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ!!!

Ακόμα εδώ εγω απλώς όντως ήρθε η αδερφή μου κ με... Έβγαλε λίγο έξω χτες να...ξε λαμπικαρω λίγο που ειχα βαρέσει κόκκινα :tongue:

Μέχρι την Κυριακή των βαίνω που θα γεννήσω εγω.... Έχουμε καιρό :?

Α, είπα κ εγω μήπως το αποφάσισε ο κανακαρης σ... Ελπίζω την επόμενη φορά π θα αργήσεις ν γράψεις ν εισαι στο μαιευτήριο!

Kashman τ ιδιο ισχύει κ για σένα! Κάθε απουσία σημαίνει γεννητουρια!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

ΓΕΙΑ σας κοριτσια,ο μικρος 8 ημερων και μου εχουν ηδη σπασει τα νευρα..τι θα κανω;;ο αντρας μου κανει ολες τις δουλειες του σπιτιου,αλλα μαλλον τα νευρα μου εχουν σπασει με τον αποκλειστικο θηλασμο..δίωροι θηλασμοι μεχρινα αποκοιμηθει στο στηθος καιμετα απομιαμιση ωρα παλι τα ιδια..δεν παλευεται,τουλαχ.εγω εφτασα στα ορια μου καικλαιω..απο τωρα..μαλλον οδευω στο συμπληρωμα,παρολο που το γαλα μου ειναι υπεραρκετο..ο μικροε αποκοιμιεται,πιπιλιζει και φτου και απο την αρχη..οσες κανετε μικτο,θελω πληροφοριες..

F4oIp2.png

Little_srar! Ειναι τελικα πολυ δυσκολος ο αποκλειστικος θυλασμος ! Και γω που θελω τοσο πολυ να θυλασω οταν ερθει η ωρα αρχισε να με τρομαζει λιγο η ιδεα !

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Διαφημίσεις

α... παρεμπιπτόντως χτες γεννησε και η Υβόννη [του Ρέμου!] και η Λιβ Τάιλερ σε περίπτωση που δεν το μάθατε...

εγω πάλι νιώθω χμμ...

είχατε δει την ταινία "Θηλυκή Εταιρία"?

Σε κάποια στιγμή ο Καλογερόπουλος πετάει την ατάκα

"Everybody in this town f**** except me!"

Ε, εγώ πάλι νιώθω

"Everybody on this planet gives birth except me!"

Υπομονή αν και δεν βλέπω κανένα σημάδι στον ορίζοντα....

Να δούμε και άυριο τι μέρα ξημερώνει...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Πάντως μπράβο σας κ πάλι μπράβο σας με τον θηλασμό εγω δεν ξερω αν τελικά θ το παιδεψω κ τοσο πολύ... Δεν θελω να λέω κ μεγάλα λόγια βέβαια!

Αθήνα...με κοψοχολιασες!!!

Εμένα πάλι λίγο καλύτερη η μερα μ σήμερα κοιμηθηκα κατα τις 5 το πρωι μέχρι τις 9 χωρίς να σηκωθώ για κατούρημα αλλά βέβαια στέρεψα δεν είχα να κατουρησω τίποτα αφού σηκώνομαι Ανα μια ωρα με το ρολόι!!!

KMwEp3.png

little σε καταλαβαινω απόλυτα και εγω σημερα πλανταξα.τι να σου πω,τοσο πολύ που με επιασε ημικρανια.Ειναι δυσκολο την αρχη αλλα μετα θα νπειτε σε πρόγραμμα θα δεις.δωσε λιγο χρονο ακομα ειναι κριμα αφου εχεις γαλα, σκεψου οτι δεν εισαι η μονη που τα τραβας αυτα.

ΑΛΛΑ το παν είναι να εισαι εσυ καλα!Οποτε βλεπεις και κανεις..εσυ ξερεις.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!!

Δύσκολη μερα η χθεσινή για όλους βλεπω...

Κλάμα κ εγω γιατι κουράστηκα!! Τα νεύρα μ έχουν αρχίσει κ επηρεάζονται πολύ!!!

Θελω να γεννήσω κ μετα να κοιμηθωωωω...

Εχθες μ έπιασαν κατι πόνοι περίεργοι, δεν ηταν πόνοι γεννάς αλλά κουνιόταν η Μπέμπα κ εγω πέθαινα στον πόνο κ χαμηλά στην κοιλιά κ στη μέση... Τι ηταν αυτο ρε κορίτσια;; Κουνιόταν συνεχεια κ οσο κουνιόταν μ ερχόταν να τσιρίζω από τον πόνο!! Υπάρχει περίπτωση να εμπεδωνοτανε κ με πονούσε τοσο πολύ;;;

Στον γιο δεν είχα νιώσει τπτ τέτοιο κ δεν ξερω...

KMwEp3.png

Καλημέρα :)

Mood of the day:

Ποιο ειναι πιο πιθανό να γίνει πρωτο: να γεννήσω ή να εμφανιστούν οι μανούλες Οκτωβρίου εδώ;;; Τα λεφτά μου στο δεύτερο :tongue:

Σχετικά ήρεμος ύπνος (αν κ έβλεπα όνειρα κουλά στιγμές στιγμές) ...

Boulitsa για όνομα έχουμε κ δεν έχουμε αποφασίσει, δλδ είχαμε κ μετα όλο το σόι του άντρα μου εχει αρχίσει να θεωρεί πράγματα δεδομένα κ μου ανάβουν λαμπάκια εμένα με κατι τέτοια το έχουμε αφήσει λίγο φλου για την ώρα. Τσακωμό θα έχουμε κι εμείς εν γενεί αν κ με βλέπω να υποχωρώ τελικά γιατί δεν θα την παλέψω... Θα δούμε...

Στο μεταξύ σας ακούω εδώ για ξενύχτια κλάμματα κτλ κτλ και ...φοβάμαι τι να περιμένω :tongue: Αν κ ομολογώ οτι θελω τόσο πολύ πλέον να γεννήσω που κ η...κούκλα του σατανα να μου λέγατε οτι ειναι ενα νεογέννητο πάλι δεν θα μου φαινόταν κακό σε σχέση με αυτή την αναμονή που σπάει Κόκκαλα :tongue:

Η νασια έγραψε καθόλου τις τελευταίες μερες; Είχε πητ 15 κ θυμάμαι που είχε πει οτι ο γιατρός της θα την άφηνε ως 20...μπορεί κκ να γέννησε δλδ!!

Αυτά απο εμένα όπως βλέπετε δεν υπάρχει ελπίδα στον ορίζοντα παραμένω χοντρή δυσκίνητη και....ανυπόμονη κατα πως φαίνεται κ για αυτήν την εβδομάδα!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια επιστρεψαμε απο το γιατρο 39+3 σημερα!3200 η μικρη! Ενα δακτυλο διαστολη το οποιο μου δημιουργησε ο γιατρος απο την προιγουμενη φορα! Αν δεν γεννησω μεχρι την παρασκευη θα παω το σαββατο να βαλουμε ημερομηνια για προκληση! Δευτερα η Τριτη μου ειπε

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Panatheo εύχομαι κοριτσι μ να γεννήσεις μέχρι την Παρασκευή!!!

Αθήνα τι έγινε; Αρχίσαμε τα στοιχήματα; Εμένα κοροιδευατε!

Θες να βάλουμε στοιχήματα μεταξύ μας;;;

KMwEp3.png

Γεια σας και από εμένα!

Καλά το κλάμα έχει γίνει καθημερινότητα! Είτε λόγω συγκίνησης είτε λόγω απελπισίας, ένα κλάμα την ημέρα θα το ρίξω. Τι μου φταίει:

1. Εχω τους γονείς μου μέσα στα πόδια μου αλλά δεν μπορώ να τους πω να φύγουν γιατί νιώθω ότι δε θα μπορώ να καλύψω ούτε τα αναγκαία από δουλειές. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Η μαμά μου ξαφνικά έχει γίνει υπερβολικά πιεστική και πολύξερη (ή φταίνε οι ορμόνες μου) και μου φέρεται λες και είμαι 15 ξανά. Από την άλλη νομίζω ότι αν μείνω μόνη, θα πάθει ξαφνικά υστερία η μπέμπα και δε θα έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Κοινώς δε ξέρω τι θέλω.

2. Με το θέμα της διατροφής του μωρού πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. H μπέμπα μπορεί να είναι στο στήθος και 1,5 ώρα, να το αφήσει και μετά να ξαναπεινάει. Νιώθω ότι αν το γυρίσω στον αποκλειστικό θηλασμό, θα την έχω κολλημένη επάνω μου 24ώρες το 24ωρο. Με το συμπλήρωμα, χορταίνει και κοιμάται. Από την άλλη, με εκνευρίζει η ιδέα και μόνο του συμπληρώματος. Μετά σκέφτομαι ότι τόσα παιδιά μεγάλωσαν με συμπλήρωμα, τι θα πάθει δηλαδή; Και η επόμενη σκέψη είναι ότι αν δε θηλάσω αποκλειστικά, θα πετρώσει το στήθος μου και θα έχω άλλα μετά.

3. Οτι για να θηλάζω έστω και μεικτά, κατά τη παιδίατρο πρέπει να έχω συγκεκριμένη διατροφή. Γάλα μόνο χωρίς λακτόζη, κανένα πράσινο ή σαλάτα (μόνο αγγούρι, καρότο άντε και βραστό κουνουπίδι-μπλιαχ), όχι ξηρούς καρπούς, όχι σοκολάτα, μόνο κρέας, ρύζι, μακαρόνια, ψάρι, κοτόπουλο, πατάτες, γενικά όχι πολλά γαλακτοκομικά.

Μετά τιμής, η ημίτρελη της παρέας!

Αθηνά, κάτσε εκεί που είσαι και περίμενε. Και κοιμήσου.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Και εγώ ακόμη περιμένω να γεννήσω Αθηνά μου!!!

Χθες πέρασε η ΠΗΤ μου. Αλλά από χθες έχω πονακια πιο συχνά και νομίζω ότι πλησιάζει η ώρα. Αν τώρα δεν έρθει μέχρι την Πέμπτη θα μπούμε για πρόκληση την Παρασκευή αλλά έχω αγχωθει... φοβάμαι μην γυρίσει σε καισαρική!

Βέβαια έχω αγχωθει και με ότι διαβάζω από εσάς.... τόσο δύσκολες μέρες μας περιμένουν;;; ουφφφ

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...