Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο κολιέ ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Greta οντως κ εμας ο γιος δυο εβδομαδων ηταν οταν ξεκινησαν οι κολικοι αλλα ευτυχως κρατησαν μονο 40 μερες γιατι ηταν 3ωροι με συνεχομενο κλαμα...μ ερχοταν ν πηδηχτω απο το παραθυρο (δεν θυμαμαι πως τον λεγαν αυτον π το ειπε)

Ο Λεβεντης το ειχε πει......

Βασικα ναι καλυτερα να κανουν κακα δεν το συζητω αλλα βαρεθηκα κουραστικα.νυσταξα πως το λενε θελω να κοιμηθώ 4ωρες σερι αντε3.

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

panatheo δεν ξεκιναει ο τοκετός δηλαδη?

little μην τον αφηνεις να κοιμαται στο στηθος.ξυπνα τον.γιατι κοιμουνται δεν πινουν κ μετα παλι στηθος γιατι πεινανε.

Ρε γαμωτο εφαγα και φασολαδα τρομαρα μου.ποσες ώρες θελει να περασει στο γαλα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ κοριτσι όπως βλέπετε σκατα το βράδυ μου 4:30 η ωρα κ εγω ξυπνια!! Βασικά κοιμομουνα κ ξύπνησα κ είμαι χάλια!

Αρρώστησα τσούζουν τα μάτια μου με γαργαλάει ο λαιμός κ τα αυτιά μου κ έφαγα πριν πέσω για ύπνο μισή κρέπα με σοκολάτα κ τωρα νομίζω πως εχω καούρες!!! Τα νεύρα μου!!!

Κ δεν φτάνει αυτο εχω κ την αλλη από μέσα να κωλο χτυπιέται μ εχει σπάσει τα νεύρα!!

Κανω χαζές σκέψεις ρε κορίτσια...

Ενώ την ηθελα τοοοοσο πολύ αυτήν την εγκυμοσυνη κ την επιδιωκα (βλέπε μετα το σεξ πόδια ψηλά) από τότε π έμεινα έγκυος μια με τους εμετούς μια με τις λιποθυμίες μια μετα π μεγάλωνε η κοιλιά κ δεν βολευομουν κ τωρα με ολα αυτα ολο άσχημα της μιλάω της μπέμπας ολο λέω οτι αυτή φταίει π είμαι ετσι κ διαφορά αλλά...λέτε να βγει κ να μην την θελω;;;;; Να μ γυρίσει αλλιώς;;; Τρομάζω πολύ! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θελω...

KMwEp3.png

Αχ κοριτσι όπως βλέπετε σκατα το βράδυ μου 4:30 η ωρα κ εγω ξυπνια!! Βασικά κοιμομουνα κ ξύπνησα κ είμαι χάλια!

Αρρώστησα τσούζουν τα μάτια μου με γαργαλάει ο λαιμός κ τα αυτιά μου κ έφαγα πριν πέσω για ύπνο μισή κρέπα με σοκολάτα κ τωρα νομίζω πως εχω καούρες!!! Τα νεύρα μου!!!

Κ δεν φτάνει αυτο εχω κ την αλλη από μέσα να κωλο χτυπιέται μ εχει σπάσει τα νεύρα!!

Κανω χαζές σκέψεις ρε κορίτσια...

Ενώ την ηθελα τοοοοσο πολύ αυτήν την εγκυμοσυνη κ την επιδιωκα (βλέπε μετα το σεξ πόδια ψηλά) από τότε π έμεινα έγκυος μια με τους εμετούς μια με τις λιποθυμίες μια μετα π μεγάλωνε η κοιλιά κ δεν βολευομουν κ τωρα με ολα αυτα ολο άσχημα της μιλάω της μπέμπας ολο λέω οτι αυτή φταίει π είμαι ετσι κ διαφορά αλλά...λέτε να βγει κ να μην την θελω;;;;; Να μ γυρίσει αλλιώς;;; Τρομάζω πολύ! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θελω...

Καλησπέρα δεν σε ξέρω αλλά θα σου απαντήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Ανήκω στις μανούλες Ιανουαρίου 2015 και έχω πλέον βρει τους ρυθμούς μου με το μωρό μου. Θυμάμαι πως όταν με ετοίμαζαν για να γεννήσω (γέννησα με φ.τ.) ήμουν πιο φοβισμένη από ποτέ. Σε πληροφορώ πως με το που είδα το μωρό μου όλες οι φοβίες και τα όποια άγχη μου εξαφανίστηκαν. Μην ανησυχείς δεν θα σου βγει αρνητική στάση με το μωρό σου. Όλες οι πρωτομανούλες φοβόμαστε ή διστάζουμε ακόμα. Το μωρό αλλάζει το σώμα μας και την ψυχοσύνθεση μας και έρχεται να μας ξεζουμίσει. Θα θέλει την 24ώρη φροντίδα και στοργή σου αλλά θα δεις ότι όσο θα μαθαίνει το μωρό εσένα και εσύ το μωρό θα είσαι πιο σίγουρη. Μην καταπιέσεις κανένα σου συναίσθημα και άσχημα να αισθανθείς αν αισθανθείς άστο να ξεσπάσει. Να μην σε ανησυχεί το μετά θα βρεις κι εσύ τους ρυθμούς σου. Το ξενύχτι θα είναι σκληρό όπως και η κούραση αλλά πίστεψε με αξίζει τον κόπο. Εγώ ευτυχώς δεν έφαγα κάποια τρελή φρίκη. Αλλά στην καθεμιά μας εκδηλώνονται διαφορετικά τα συναισθήματα. Σου εύχομαι ολόψυχα να γεννήσεις μ'έναν πόνο και μόλις δεις το μπεμπίνι σου θα νιώσεις ότι γεννήθηκες κι εσύ μαζί του. Όχι άγχη χαμόγελο στα χείλη και όλα θα πάνε πρίμα.:)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Enseignante σε ευχαριστώ πολύ π μ απάντησες κ π μ δίνεις κουραγιο. Δεν ειναι το πρώτο παιδάκι μ ειναι το δευτερο...αλλά στο πρώτο οτι κ να γινόταν στο σώμα μ ακόμα κ στους εμετούς δεν τον κατηγόρησα τον γιο ούτε λεπτό, όλη την ωρα χάιδευα την κοιλιά μου κλπ τωρα σε αυτήν την μπουμπου μονο κατηγορίες ακούει για τις ραγάδες για τους εμετούς για τις λιποθυμίες εύχομαι να βγει επιτέλους να υσηχασω δεν εύχομαι να βγει να την γνωρίσω...κ για ολα αυτα φοβάμαι μην μ γυρίσει σε κανένα αρνητικό συναίσθημα...στην αρχή έλεγα οτι απλά επειδή εχω κ τον γιο κ δυσκολεύομαι γιαυτο δεν μπορούσα να χαρώ αυτήν την εγκυμοσυνη αλλά τωρα αρχίζω κ αγχώνομαι...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Enseignante σε ευχαριστώ πολύ π μ απάντησες κ π μ δίνεις κουραγιο. Δεν ειναι το πρώτο παιδάκι μ ειναι το δευτερο...αλλά στο πρώτο οτι κ να γινόταν στο σώμα μ ακόμα κ στους εμετούς δεν τον κατηγόρησα τον γιο ούτε λεπτό, όλη την ωρα χάιδευα την κοιλιά μου κλπ τωρα σε αυτήν την μπουμπου μονο κατηγορίες ακούει για τις ραγάδες για τους εμετούς για τις λιποθυμίες εύχομαι να βγει επιτέλους να υσηχασω δεν εύχομαι να βγει να την γνωρίσω...κ για ολα αυτα φοβάμαι μην μ γυρίσει σε κανένα αρνητικό συναίσθημα...στην αρχή έλεγα οτι απλά επειδή εχω κ τον γιο κ δυσκολεύομαι γιαυτο δεν μπορούσα να χαρώ αυτήν την εγκυμοσυνη αλλά τωρα αρχίζω κ αγχώνομαι...

Καλά οι ραγάδες είναι ένα πλήγμα όπως και όλες οι μεταβολές στο σώμα μας. Βρε είναι και το δεύτερο σου και αγχώνεσαι; Εμένα το πρώτο ήταν και είχα ένα κάποιο άγχος πριν τον τοκετό που μετά έφυγε. Μια χαρά θα μεγαλώσετε και την οικογένεια σας. Θα έχει και αδελφούλα ο γιος σου. Πιο τέλεια δεν γίνεται. :) Να μην ανησυχείς με το που θα την δεις είμαι βέβαιη θα σου εξαφανίσει όλες τις αγωνίες. Έχεις φτάσει στην ουρά και γι'αυτό ίσως σου βγαίνει αυτή η στάση από την κούραση. Στο τέλος δεν περνάνε οι μέρες η αλήθεια είναι. Όπως και να'χει μην πιεστείς για κανένα λόγο. Να δίνεις στον εαυτό σου τον χώρο και τον χρόνο που έχεις ανάγκη. Αυτά από μένα. Μ'έναν πόνο ξαναεύχομαι και με το καλό να γίνεται 4.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλησπερα.

Η χειρότερη νυχτα ever.μεχρι 7 το πρωι επικράτησε πανικος εδω.Δεν εχω ξαναδει τέτοιο πραγμα.η λεξη κολικοι ειναι λιγο να το περιγραψει.απ το κλαμα του κοβόταν η ανασα.

Ειμαι με 2 ωρες υπνο και πολυ χαλια διαθεση και ψυχολογια.

Αποφύγετε τα οσπρια κοριτσια.εγω φταιω με την κωλοφασολαφα που εφαγα χθες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπερα.

Η χειρότερη νυχτα ever.μεχρι 7 το πρωι επικράτησε πανικος εδω.Δεν εχω ξαναδει τέτοιο πραγμα.η λεξη κολικοι ειναι λιγο να το περιγραψει.απ το κλαμα του κοβόταν η ανασα.

Ειμαι με 2 ωρες υπνο και πολυ χαλια διαθεση και ψυχολογια.

Αποφύγετε τα οσπρια κοριτσια.εγω φταιω με την κωλοφασολαφα που εφαγα χθες

K είπα ν σε κραξω χθες π διάβασα τι έφαγες, αλλα μετά είπα ν μν σε αγχώσω...

Εγω προσέχω για ν εχω, οτι εχω ακούσει οτι πειράζει το αποφεύγω- τα περισσότερα μ τα εχει πει η παιδίατρος: όσπρια, πράσινα λαχανικά, σοκολάτα, καφέ, αλκοόλ, ξηρούς καρπούς κ γαλακτοκομικά δν τρώω, αλλα κ παλι οι κολικοι μας παιδευουν απο τις 5 το πρωί μεχρι τις 10 κ παλι το απόγευμα... Τις δυο τελευτΑιες βραδιές έκανε κ εμετό.

Άσχετο, καλά π ειναι χάλια ο καιρός γτ εχει αρχίσει ν μ τη δίνει η Κλεισούρα... Στην κόρη μ π γεννήθηκε Μάιο δν είχα κάτσει καθολου σπίτι μετά τις 20 μέρες, αλλα τώρα βλέπω ν το τρώμε το 40 ήμερο. Εσείς πως την παλευετε σπίτι όσο είστε μόνες με τα παιδιά;

Ειδικά εσύ Γκρέτα με τα δυο σαν εμένα; Ώρες ώρες φρικάρω πιο πολυ γτ στενοχωριεμαι οτι κάποιο απο τα δυο θ ειναι ριγμένο...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

boulitsa μερικοι λενε μπορεις να τρως τα παντα.ειπα να δοκιμασω αλλα δεν το περιμενα αυτο.ειμαι ηλιθια απλα.

Ευχομαι σημερα να μην ειναι ετσι τον ταλαιπωρισα χθες εχω τύψεις.

Πρασινα δεν τρωω γαλα πινω και καφε δεν τον πειραζουν.

Δεν μπορω να μην πινω εναν καφε δεν εχω την πολυτέλεια να κοιμαμαι την ημερα.

Εσυ τι τρως?Εγω σιχαινομαι και το κρεας.

Αυτη η διατροφή θα ειναι για οσο εχουν κολικους σωστα?Αν θυμαμαι καλα στον μεγάλο ειχα ξεκινησει σιγα σιγα να τα τρωω ολα.

Η κλεισουρα βασικα ο καιρος μου εχει τσακισει τα νευρα.και εγω τον μεγαλο τον γεννησα Αυγουστο.δεν καθησαμε καθολου μεσα.

Τωρα δεν μας βλεπω καλα.και ο μεγαλος εχει παλαβωσει μεσα στο σπιτι.

Ουφ ποσο βουνο μου φαινονται ολα αυτα...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta k boulitsa αχ κοριτσια... δυσκολα εεε;;; αν ο μπαμπας πηγαινει τα μεγαλα σε κανα παιδοτοπο;θειους; γιαγιαδες; βολτες συχνες; λιγο να εχετε κ εσεις την ηρεμια σας;

Εμενα σημερα δεν ειναι καθολου η μερα μου...αρρωστησα κ η αλλη απο μεσα χτυπιεται δαν τρελη μ εχει σπασει τα νευρα! Ειμαι κ αυπνη ανα μια ωρα σηκωνομαι για κατουρημα κ τραβαει μερες αυτο οποτε εχω αρχιζει κ τα παιζω...δεν βολευομαι κ στο κωλοκρεβατο!! Αφηστε π σημερα ολα μ πανε στραβα εχω κανει ενα σωρο ζημιες...κ ολο κλαιω....τσακωθηκα κ με τον αντρα μ για μια χαζομαρα...γενικοτερα σκατα σημερα!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Γεια και απο μενα κοριτσια!Ο μικρος ειναι πολυ φαγανας, δεν εξηγειται αλλιως...κλεινουμε 2ωρα πανω στο στηθος μεχρι να αποκοιμηθει...απαλευτο...

Οσο για τον υπνο,η παιδιατρος μας ειπε να τον ξυπναμε την ημερα το αργοτερο 3ωρο ΜΕΤΑ το τελος του προηγουμενου γευματος και τη νυχτα να τον αφηνουμε και παραπανω πχ 3μισι ωρες ειναι οκ..

F4oIp2.png

Καλημερα τι κάνετε?

Εγω χαλια αλλη μια νυχτα αυπνη.κολικους δεν τους έλεγες βεβαια δεν ξερω τι συμβαινει.ολο πανω μου θελει να ειναι.στο βυζι ολη την ωρα.

Νυσταζω πολυ σερνομαι.Μετα απο 2,5 σχεδον χρονια καταφερα για λιγο να κοιμαμαι ολο το βραδυ σερι και τωρα παμε παλι ξενυχτια.

little εγω αν μου κοιμοταν την νυχτα δεν παιζει να τον ξυπναγα για κανεναν λογο.μεχρι να σαραντισουν ξερω οτι πρεπει να τα ξυπνας.και την νυχτα καλο ειναι να κοιμουνται.Ζηλευω τους γονεις αυτουςπουεχουν τετοια μωρα.

kashmam δεν νομιζω να γεννησε εχει ερθει η αδερφη της αν θυμαμαι καλα..

Δωσε παρουσια Αθηνά :P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Όντως ύποπτη η απουσία της αθηνας.... Λέτε ν γέννησε η κοπέλα; Μακάρι...

Κορίτσια ψυχολογία στα πατώματα... Ειδικά τον άντρα μ θελω ν τον δειρω... Νομίζω οτι ειναι τελείως στον κόσμο τ, καμία βοήθεια απολύτως... Τι ν πω; Κ τρώω κ τη μάνα τ στη μάπα όλη μέρα...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Όντως ύποπτη η απουσία της αθηνας.... Λέτε ν γέννησε η κοπέλα; Μακάρι...

Κορίτσια ψυχολογία στα πατώματα... Ειδικά τον άντρα μ θελω ν τον δειρω... Νομίζω οτι ειναι τελείως στον κόσμο τ, καμία βοήθεια απολύτως... Τι ν πω; Κ τρώω κ τη μάνα τ στη μάπα όλη μέρα...

Α καλα!Βλεπω τα ιδια παντου!χαμος και εδω σημερα εγω αυπνη ολη νυχτα και εκεινος 12η ωρα και δεν λεει να ξυπνησει.με ποιον να πρωτο ασχοληθω τον μεγαλο η τον μικρο που ολο κλαιει???εγινε μια μαχη εδω!

Τωρα τον εβαλα και καθαρίζει πατατες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...