Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

baby_cot_48.png Έφτασαν!

anna 1999: 24/01/2015baby-boy-icon.png 3200γρ

spourgitaki: 27/01/2015 baby-girl.png 2700γρ (Ιασώ)

Greta: 28/01/2015 baby-boy-icon.png 4260γρ (Αλεξάνδρα)

Boulitsa: 01/02/2015 baby-boy-icon.png 3380γρ (Ιασώ)

Aik: 02/02/2015 baby-boy-icon.png3080gγρ (ΠΕΠΑΓΝΗ)

Έλενα: 02/02/2015 baby-boy-icon.png 2810γρ (Νοσοκομείο Μυτιλήνης)

vtgian: 06/02/2015 baby-girl.png 3010γρ (Έλενας Βενιζέλου)

Little_Star: 07/02/2015 baby-boy-icon.png 3340γρ (Ιασώ)

estel_: 11/02/2015 baby-girl.png 3870γρ (Αρεταίειο)

1-48.png Τα περιμένουμε!

♒ Τα υδροχοάκια

kelly77: 02/02/2015 baby-boy-icon.png -->Ιασώ

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png -->Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚ.: 10/02/2015 baby-boy-icon.png -->Ιπποκράτειο

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png --> Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png --> Ρέα

lulux: 15/02/2015 baby-girl.pngbaby-girl.png --> Ιασώ

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png --> Ρέα

♓ Τα ψαράκια

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png --> Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png --> Αττικό

PanaTheo: 20/02/2015 baby-girl.png

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png --> Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png --> Γενική Κλινική

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

lilika26: 28/02/2015 baby-boy-icon.png

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Estel κοριτσι μου να σ ζήσει!! Τέλεια τα κατάφερες με φτ κ με μεγαλο μωρό!!

Πω πω ρε κορίτσια ειναι τοσο δύσκολος τελικά ο θηλασμός ε; Ακόμα κ για τις έμπειρες;;

Εγω σήμερα πήγα κ έβαψα τα μαλλιά μου!!! Νιώθω κάπως πιο όμορφα! αλλά από προχθές σαν να άρχισαν να πρήζονται τα πόδια μ κ τα χέρια μ τοσο καιρό δεν είχα τπτ από πρηξίματα τωρα θυμήθηκαν να πρηστουν;!;!

Η Μπέμπα πρέπει να κατέβηκε κι αλλο γιατι πάω συνεχεια για κατούρημα αλλά αναπνέω καλυτερα...

Κ μενα πολλοί κάνανε πρόβλεψη για 14/2 αλλά ο γιατρός που με είδε την Τρίτη από κατω (απάαπαπα) μ ειπε μπαααα... Κ θα με ξανά δει την Τρίτη πάλι από κατω....(κ πόνεσα!!)

Βγες μωρή! Βγες!

KMwEp3.png

Estel μου να σας ζήσει η μπεμπουλα σας!

Θρεφταρακι και η δικια σου ε???

Κραταμε τα ηνία εμεις!

Βλεπω αυτο το δικο μου το 4260 και κατι παθαινω...

Μπραβο σου που τα καταφερες για φτ!Με το καλο σπιτακι σας!

Αθηνααα Αχ Αθηνα!δεν ξεκινας τα πανω κατω στα σκαλια?κανε καμμια γενικη,σεξ κανετε?Ελα κοντευεις....

kashmam δεν θελω να σε αγχωσω αλλα για μενα πολυ ζορι αυτη τη φορα ο θηλασμος.

Να ρωτησω κατι κοριτσια?Με εμας που εχουμε και αλλο παιδι τι γίνεται με την αποστειρωση?Εγω νομιζω ειναι ακυρη.ο δικος μου τον φιλαει στο στομα,ειναι αδύνατο να τον σταματησεις.γινεται της κακομοιρας.

Γυρναω λιγο την πλατη μου και βλεπω οτι εχει παρει την πιπιλα την βάζει στο στομα του και μετα στου μπεμπη.Και τα χερια του τα πλενω συνεχεια (και αντισηπτικό του εβαλα:oops:) αλλα ποσο πια?

Ωχ Θεε μου φυλαξε μας!

Οι αλλες δευτερο-τριτο μανες πως το αντιμετωπίζεται??????????

Help

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βγες μωρή! Βγες!

Χαχαχα... έτσι λέω κι εγώ!!!

Αν και μου είπαν να δοκιμάσω και αντίστροφη ψυχολογία μπας και πιάσει "βρε άντε απο κεί που θα βγεις, κάτσε εκεί ποιός σε έχει όρεξη να κλαις" κτλ μπας και ειναι ... αναρχοαυτόνομο στοιχείο και κάνει τα αντίθετα από ότι του λέμε από κούνια :tongue:

Πρήξιμο κι εγώ άρχισα να έχω εδώ και λίγες μέρες και έχω σκάσει... Αν δεν γεννήσω σύντομα και συνεχίζω να πρήζομαι θα πρέπει να βγάλω τη βέρα μου γιατί δεν την βλέπω να ... μπαινοβγαίνει εύκολα πλέον!

Και είναι που χαιρόμουν ότι οκ, στα πόδια έχω πάρει αλλά πρόσωπο/χέρια δεν έχουν αλλάξει... ναι δεν ΕΙΧΑΝ αλλάξει...

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι?

Βασικά.. να αγχωθώ? Ο δικός μου ο γιατρός δεν με έχει ελέγξει πότε από... κάτω .. Επίσης δεν έχω κάνει nst ούτε προφανώς προβλέπεται αφού την προηγούμενη Τετάρτη πολύ χαλαρά μου έκλεισε ραντεβού για 1 εβδομάδα μετά (18.02, 2 μέρες πριν την ΠΗΤ).

Ναι οκ, η ... φύση ξέρει καλύτερα κτλ κτλ αλλά δεν ξέρω.. όλες λέτε για nst, για ελέγχους τραχήλου κτλ...

Εμένα ο τελευταίος που μου ήλεγξε τον τράχηλο ήταν ο γιατρός που μου έκανε την Β' επιπέδου(!)...

Δεν ξέρω μπορεί να είμαι κι εγώ μέσα στο άγχος πλέον και την ανυπομονησία και προφανώς δεν... αλλάζεις γιατρο στην εβδομάδα 40 αλλά... δεν ξέρω δεν θα έπρεπε να τα κάνει αυτά;; Οι άλλοι γιατροί δλδ γιατί τα κάνουν;;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Οι άλλοι γιατροί δλδ γιατί τα κάνουν;;;

Γιατι ειναι οτι να ναι...Λες και εχουν σπουδασει αλλο πράγμα βρε παιδι μου.αλλα ο ενας αλλα ο αλλος.δεν θα βρεις ακρη.απλα οταν ξαναπας μπορεις να τον ρωτησεις.

Την εκανα την αμαρτια!!!!Εφαγα φασολαδα!Ο Θεος βοηθος!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Να ζήσουν τα καινούργια παιδάκια!!! Να είναι γερά και δυνατά!!! estel η πρόκληση ήταν δύσκολη??? Γιατί προς τα εκεί με βλέπω και εμένα!!!

Εγώ περπάτημα από προχθές πολύ και κάθισμα συνέχεια στην μπάλα της γιόγκα! Αισθάνομαι πολύ βαρος στην κοιλιά και η μέση μου με ενοχλεί πολύ! Τώρα τι να πώ... εγώ κάνω ότι μπορώ ...ελπίζω να γίνει κάτι! Αισθάνομαι το κεφάλι του λίγο πιο πάνω από το μεμε μου .... πόσο πιο κάτω πρέπει να πάει???

Quinsey και εμένα την τελευταία φορά είδε τον τράχηλο αλλά με κολπικό υπέρυχο, δεν μου έβαλε δάχτυλο, και δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Δεν ξέρω αν θα βάλει αφού κλείσω τις 40 εβδ ....

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Αθηνα η γνώμη μ ειναι οτι έπρεπε να στα είχε κανει έστω τυπικά. Όμως ν σ πω την αλήθεια, αφου δν έχεις πονακια δν υπάρχει λόγος για nst. Όσον αφορά τον τράχηλος, ξέρω οτι στο πρώτο παιδι ο τράχηλος αλλαΖει λίγο πριν τον τοκετό, άρα δν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να σε εξετάσει. Εμένα η δικιά μ με εξέταζε σε όλο τον ενατο γτ μ είπε οτι στη δεύτερη εγκυμοσύνη ειναι πιο χαλαρωμένο το σύστημα μπορεί ν αρχίσει διαστολή κ ενα μήνα πριν τον τοκετό.

Η πλάκα ειναι οτι ο σύζυγος δν προτίθεται κάν να το συζητήσει για το όνομα γτ δν θέλει ν τσακωθουμε λέει... Να δώ τι θ γίνει..

Greta μ φαίνεται οτι ξεκίνησαν οι κολικοι κ σε εμάς... Νωρίς δν ειναι; Κ δν θυμάμαι ποσο κρατανε... Κανένα δίμηνο;;;

Estel κοπέλα μ ν σ ζήσει κ συγχαρητήρια για τον φτ! Άντε γτ όλο καισαρικές εδώ στο καφέ μας...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Δεν ειναι νωρις καθολου.διανύεται την δευτερη εβδομαδα της ζωης σας,τωρα αρχίζουν μου ειπε ο παιδιατρος.Στον μεγαλο κρατησαν 3μηνες:shock:

Μετα ξεκινησαν δοντια....τι καλα!!

Αθηνα καλε πως ξερουν ποτε θα γεννησει?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλυσπερα κοριτσια ! Να ζησουν τα καινουργια μωρακια να ειναι παντα γερα και δυνατα!

Εγω χθες ειχα κοκκινη βλενα! Χαρηκα πως θα ξεκινησει ο τοκετος αλλα τελικα ηταν αποτελεσμα της εξετασης που μου εκανε με το χερι!

Ενιωσα και κατι πονακια λεω και γω να πλησιαζει ο τοκετος αλλα μπαααα.. Στον καρδιοτοκογραφο σημερα δεν εδειξε ουτε συσπαση ουτρ τιποτα!! Δεν το κουναει απο κει η μπεμπα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Κοριτσια γινονται κολικοι σε μωρο 6 ημερων;;Θηλαζουμε οση ωρα θελει,τον βαζω για υπνο και μασουλαει χερια κ αντε παλι στηθος..τι να κανω;; δεν κοιμομαστε σχεδον καθολου..αφηστε το αλλο,ποτε αλλαζετε πανα;πριν φαει;μετα;ολη την ωρα χεζει..

F4oIp2.png

Greta οντως κ εμας ο γιος δυο εβδομαδων ηταν οταν ξεκινησαν οι κολικοι αλλα ευτυχως κρατησαν μονο 40 μερες γιατι ηταν 3ωροι με συνεχομενο κλαμα...μ ερχοταν ν πηδηχτω απο το παραθυρο (δεν θυμαμαι πως τον λεγαν αυτον π το ειπε)

KMwEp3.png

Κοριτσια γινονται κολικοι σε μωρο 6 ημερων;;Θηλαζουμε οση ωρα θελει,τον βαζω για υπνο και μασουλαει χερια κ αντε παλι στηθος..τι να κανω;; δεν κοιμομαστε σχεδον καθολου..αφηστε το αλλο,ποτε αλλαζετε πανα;πριν φαει;μετα;ολη την ωρα χεζει..

Αεριζεται?σφιγγεται?κλαιει?αν ναι τοτε μπορει να εχει κολικους ναι.

Ετσι ειμαστε και εμεις.ετσι ειμαι τωρα τα νευρα μου.δεν τολμώ να τον βαλω στην θεση του το βραδυ.ενω την ημερα δεν εχει θεμα.

Οσο για τις πανες μας εχει ξεκληρίσει ειλικρινα.ενα πακετο και δεν φτανει για δυο μερες.

Ο μεγαλος δεν ηταν ετσι.αυτος χεζει 10 φορες την ημερα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...