Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Τωρα πρεπει να ξεκινήσω τις βολτες , το ανεβοκατεβασμα από τις σκάλες κ.o.k με την ελπίδα να μεγαλώσει η διαστολή μεχρι την άλλη παρασκευή που είναι η ΠΗΤ :-/

Καταλαβα....και επαφες να εχετε με τον σύζυγο, ελευθερες εννοείται!Μακαρι να ξεκινησει συντομα ο τοκετος

Γεια σας και απο μενα!Ο μπεμπης ξανθουλης, 3340 βγηκε, γλυκας!Ταλαιπωρουμαι απο 2πνους..της τομης και της..θηλης...πεταγομαι στο ταβανι καθε φορα που παιρνει στηθος ο μικρος τα πρωτα δευτερολεπτα!Συνολικα εχω κοιμηθει 6-7 ωρες απο το Σαββατο αλλα ολως περιεργως ειμαι οκ..:rolleyes::rolleyes: 2 φορες εδωσα συμπληρωμα στο μαιευτηριο λογω της ατελειωτης κουρασης..να θηλαζω να σταματαει να ρευεται και παλι απο την αρχη και 6 ωρες τη νυχτα..ε δεν την παλεψα κ εβαλα τα κλαματα...ορμονες...

σημερα ειμαστε 1η μερα σπιτι

Να σου ζησει κοριτσι μου...

Οι ορμονες χορεύουν τσαμικο τωρα μην ανησυχεις ολες στην ιδια κατασταση ειμαστε!Θα συνηθίσεις και σιγα σιγα ευχομαι να μπειτε σε προγραμμα..

Για τις θηλες τι κρεμα πηρες?εμενα η purelan με βοηθησε για ακομ μια φορα.βγηκα απ το μαιευτηριο με πληγωμενες θηλες,καθε φορα που θηλαζα δαγκωνομουν απ τον πονο.τωρα παει περασε.

Και μην φορας σουτιεν.πρεπει να αεριζονται.κρεμουλα και μια μπλουζα απο πανω και θα δεις θα φτιαξουν.

Η τομη θα σε ποναει ακομα λιγο.εγω τωρα δεν κταλαβαινω τιποτα μονο οταν σηκωνω βαρος(λελανη με ρουχα,τον μεγαλο..)

Καλο σαραντισμο!;)

3 kg κ χωρίς σημάδια διάθεσης να μας γνωρίσει ο γιος μου.

Ραντεβού την άλλη Τετάρτη 2 μερες πριν την πητ εκτός κι αν αλλάξει γνώμη ο μπέμπης.

Ψυχολογία λίγο στα πατώματα αλλά θα μου περάσει.. :/

Ραντεβου για προκληση?Ελα βρε κοριτσακι μην εισαι χαλια......οπως και να εχει θα τον γνωρισεις με τον εναν η με τον αλλον τροπο.......

Ενα φιλακι απο μενα :*

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta με το σπιτι εεε καλα! Ο μονος π προσαρμοστηκε ειναι ο γιος. Εγω κατι κανω...ο αντρας μου παλι δεν προσαρμοστηκε καθολου!!

Εγω εχω αρχισει να αγχωνομαι πολυ ασχημα...φοβαμαι τους πονους...φοβαμαι που θ ειμαι οταν με πιασουν...ειδα κ τον εαυτο μου σε εναν ολοσωμο καθρεφτη γυμνο κ απελπιστηκα...!!! Απο κιλα +11 αλλα εχω βγαλει τριχες πολλες κ οι ραγαδες στην κοιλια ακομα περισσοτερες κ κοκκινες ενα μαυρο χαλι ειμαι...με πιασαν τα κλαμματα.

Κουραστηκα γαμωτο!!!!

KMwEp3.png

Όχι παιδί μου!!!

Εγώ με το παιδί που έμπλεξα θα φτάσω Μάρτη να το πάρω απόφαση προσπαθώ!!!

Σε μια βδομάδα το νέο ραντεβού να δούμε τι διαθέσεις έχει εννοουσα(!)

Όσον αφορά τα κιλά ... +19 κ δεν ξανάανεβαινω σε ζυγαριά πλέον πατάω τα κλάμματα κ μονο που τη βλέπω ...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα κοριτσια !

Greta αυτο με τις επαφες το προσπαθω αλλα η κοιλουμπα δυσκολευει πολυ την κατασταση οποτε μαλον πρεπει να καταφυγω σε αλλες μεθοδους :P

Quinsey συμπασχω και γω μαζι σου ! Αντε να δουμε ποτε θα το αποφασισουν τα μικρα μας να ερθουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Διαφημίσεις

baby_cot_48.png Έφτασαν!

anna 1999: 24/01/2015baby-boy-icon.png 3200γρ

spourgitaki: 27/01/2015 baby-girl.png 2700γρ (Ιασώ)

Greta: 28/01/2015 baby-boy-icon.png 4260γρ (Αλεξάνδρα)

Boulitsa: 01/02/2015 baby-boy-icon.png 3380γρ (Ιασώ)

Aik: 02/02/2015 baby-boy-icon.png3080gγρ (ΠΕΠΑΓΝΗ)

Έλενα: 02/02/2015 baby-boy-icon.png 2810γρ (Νοσοκομείο Μυτιλήνης)

vtgian: 06/02/2015 baby-girl.png 3010γρ (Έλενας Βενιζέλου)

Little_Star: 07/02/2015 baby-boy-icon.png 3340γρ (Ιασώ)

1-48.png Τα περιμένουμε!

♒ Τα υδροχοάκια

kelly77: 02/02/2015 baby-boy-icon.png -->Ιασώ

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png -->Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚ.: 10/02/2015 baby-boy-icon.png -->Ιπποκράτειο

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png --> Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png --> Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png --> Αρεταίειο

lulux: 15/02/2015 baby-girl.pngbaby-girl.png --> Ιασώ

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png --> Ρέα

♓ Τα ψαράκια

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png --> Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png --> Αττικό

PanaTheo: 20/02/2015 baby-girl.png

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png --> Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png --> Γενική Κλινική

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

lilika26: 28/02/2015 baby-boy-icon.png

Tsufp2.png0RVqp2.png

little_star να χαίρεσαι το γιόκα σου!!!

Εγώ ακόμα εδώ (και άυπνη) μην τα ξαναλέμε θα γίνω γραφική πλέον...

Το μόνο θετικό (?) είναι ότι από χτες το βράδυ νιώθω κάτι πονάκια/πετρώματα στην κοιλιά (αλλά ΟΧΙ πόνους στην πλάτη ούτε με αυτό που ένιωθα ως "πόνους περιόδου" τα ... παλιά τα χρόνια) και ΜΟΝΟ όταν κάθομαι, είμαι ξαπλωμένη. Άμα σηκωθώ όρθια... τπτ...

Υποθέτω μόνο ότι από το ... απόλυτο τίποτα που ένιωθα τις τελευταίες μέρες (εξαιρουμένων φυσικά των ... 50 τόνων κοιλιάς και των πρησμένων ποδιών) είναι ένα... βήμα.. Μάλλον...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα κοσμε!

Τα νευρα μου με τον κωλοκαιρο.Δεν στεγνωνουν ρουχα κανει κρυο,ελεος!Συν μια ολοκληρη ντουλαπα που πρεπει να πλυθει να στεγνωθει να σιδερωθει με πιανει πανικος!

Ακομα κοιμομαστε στο σαλονι δεν την παλευω αλλο με πονανε ολα!Το υπνοδωματιο ειναι σαν οικοδομη κοριτσια.θελω να βαλω τα κλαμματα

Τελος παντων...

Λιγο δυσκολη νυχτα ο μπεμπης γκρινιαζε εκλαιγε νομιζω αρχισαν οι κολικοι.....ευχομαι να μην κρατησουν πολυ.

kashmam λογικο να αγχωνεσαι εδω αγχωνομουν εγω με ολα προγραμματισμενα.οι ραγαδες οσο ειναι κόκκινες φτιαχνονται εχω ακουσεινομιζω σε δερματολογο.εγω ευτυχως δεν εκανα αυτη τη φορα.

Και στην κοιλια ουτε μια δεν εχω.βεβαια ακόμα βαζω αμυγδαλελαιο και κρεμες γιατι και οταν μαζευει μπορει να εμφανιστει ραγαδα.

Αθηνα θα φυγουν τα κιλα και δεν θα το παρεις καν χαμπαρι θα βγεις απ το μαιευτηριο με 10λιγοτερα.θαδεις και τα αλλα θα φυγουν σιγα σιγα.

Νομιζα βρε συ οτι σου αφησε ραντεβου για προκληση.

panatheo σταση κουταλα μας ελεγε ο γυανικολογος μου :tongue::tongue:

Τι γελιο καναμε...στο πλαι εννοουσε :P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

little_star να χαίρεσαι το γιόκα σου!!!

Εγώ ακόμα εδώ (και άυπνη) μην τα ξαναλέμε θα γίνω γραφική πλέον...

Το μόνο θετικό (?) είναι ότι από χτες το βράδυ νιώθω κάτι πονάκια/πετρώματα στην κοιλιά (αλλά ΟΧΙ πόνους στην πλάτη ούτε με αυτό που ένιωθα ως "πόνους περιόδου" τα ... παλιά τα χρόνια) και ΜΟΝΟ όταν κάθομαι, είμαι ξαπλωμένη. Άμα σηκωθώ όρθια... τπτ...

Υποθέτω μόνο ότι από το ... απόλυτο τίποτα που ένιωθα τις τελευταίες μέρες (εξαιρουμένων φυσικά των ... 50 τόνων κοιλιάς και των πρησμένων ποδιών) είναι ένα... βήμα.. Μάλλον...

Αντε μακαρρρρρρι :D:D

Βγες βρε μπεμπη που βολευτηκες εκει μεσα και στεναχωριεται η μαμα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Για το ξενυχτι κοπελια ενα θα σου πω:Αρχισε να το συνηθιζεις..........εκτος και αν σου κοιμαται την νυχτα!

Τοτε θα ζηλεύω πολυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Τώρα που βρήκα λίγο χρόνο, διάβασα τα μηνύματα σας. Να ξεκινήσω από τις νέες μαμάδες, να τα χαιρόμαστε τα μωρά μας, πρώτα ή επόμενα.

Boulitsa, κρίμα που η καισαρική σου ήταν δύσκολη :( Ευτυχώς σταθηκα τυχερή και δεν είχα τέτοια

Έλενα, αυτά είναι! Μακάρι όλες να είχαμε τέτοιο τοκετό!

Little star, να σου ζήσει το ξανθουλι! Τελικά πως σου φάνηκε η εμπειρία του τοκετού?

Αθηνά & kashmam υπομονή κορίτσια! Τουλάχιστον θα είστε με καλοθρεμενα μπεμπακια. Όχι σαν το σαμιαμιδι το δικό μου που φοράει 0.

Χθες ήρθε η παιδίατρος μας. Το καλό με την μικρή είναι ότι είναι πολύ προχω για το μέγεθος της. Κρατάει ήδη αρκετά το κεφάλι της, και αν την βάλεις μπρουμυτα, το γυρνάει από την άλλη πλευρά. Το πιο αστείο είναι ότι κάνει μια γκριμάτσα γέλιου ίδια με του άντρα μου και μορφαζει πολύ αστεία όταν "αεριζεται". Με πονάει η κοιλιά από τα γέλια.

Με το θέμα της διατροφής βέβαια έχω θέμα. Θέλω να την θηλαζω αποκλειστικά αλλά με έχουν πιάσει οι ανασφαλειες μου. Η παιδίατρος δεν το απέκλεισε αλλά είπε να πιάσει πρώτα τα 3 κιλά. Η μπέμπα πάλι ζητάει στήθος αλλά μπορεί να κάθεται και μια ώρα και ακόμα και τότε, αν πιεσω γάλα έχω. Φοβάμαι μην δεν αδειάζει και μου μειωθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω αν τρώει ή παίζει. Σήμερα δεν έδωσα καθόλου συμπλήρωμα, κοιμάται σχεδόν 2 ώρες τώρα, μόλις τις πιάσει θα την ξυπνήσω. Επίσης αν της δώσω πιπίλα (πρόταση παιδιατρου) μπορεί να την κρατήσει και μισή ώρα μασουλωντας. Σκατά τα έχω κάνει...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Βασουλα μου καλως ηρθες πισω στην παρεα μας!

Να την χαιρεστε την μπουμπουκα σας!

Με τον θηλασμο και εγω νοιωθω σκατα αυτη τη φορα.και εγω εδωσα πιπιλα και δεν ξερω αν μπερδεύεται. Οπως επισης και οτι εχω θεμα με το δεξι στηθος.Ειναι πιο μικρο και δεν πινει πολυ απο εκει.σταματαει μετα απο λιγο.Εγω πιεζω και βλεπω εχει γαλα.Εχω αρχισει και αγχωνομαι και αυτο ειναι μεγαλη παγιδα.παιδιατρο εχουμε σε 2εβδ περιπου.

Τον βαζω πιο πολυ στο δεξι να πιπιλαει να αυξησει παραγωγη.Δεν ξερω και εγω αν παιζει η πινει.

Μολις θηλασει μετα βαζει χερια στο στομα και κλαιει.τον ξαναβαζω και τον περνει ο υπνος.ε μετα τον βγαζω και δινω πιπιλα.

Αχ τα χω κανει μανταρα νομιζω,η "εμπειρη"(ειρωνικο) εγω που θηλασα 14μηνες τον μεγαλο.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta κ Βάσω πάνω κατω τα ίδια κ εγω με το θηλασμο, αλλα λίγο καλύτερα. Το δεξί μ στήθος ειναι χειρότερο από το αλλο κ νομίζω οτι χορταινει πιο καλά απο το αριστερό. Βέβαια ν πω την αλήθεια, αυτή τη φορά ο θηλασμος μ ήρθε πιο φυσικά, δν είχα κάνω στ μυαλό μ την πιθανότητα τ ξένου, έστω για αρχή. Αφου τον αποστείρωτη δν τον εχω κατεβάσει κάν.

Η πιπιλα για μένα δεν παίζει σαν σενΑριο καθολου, όπως κ με τη μικρή. Κ εσύ μπερδεύεσαι κ δν ξέρεις αν πεινάει κ το μωρό το ίδιο. Όσους εχω ρώτησει το ιδιο λένε.

Αυτό π λέει η Γκρέτα ειναι τ πιο σωστό, το στήθος π ειναι πιο αδύναμο πρέπει ν το παιδευεις περισσότερο. Εμένα αυτό με ανησυχεί ειναι οτι πολλές φορές νιώθω τα στήθη μ άδεια κ με πιάνει μεγάλη στενοχώρια. Συνήθως γίνεται αν στενοχωρηθω η κτ τέτοιο κ μετά επανέρχεται.

Άσχετο, προβλέπεται μάχη με τον σύζυγο για το όνομα, δν έχουμε αποφασίσει ακόμα, το είχα πει εδώ το πρόβλημα μ κ πριν κατι μήνες, ίσως κάποιες το θυμάστε...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Boulitsa και εγω ετσι δεν εχω βγαλει αποστειρωτη.για την πιπιλα δεν ξερω ειλικρινα ο μεγαλος δεν την δέχτηκε ποτε επαιζε μεχρι που του την εβγαλα τελειως και δεν την ζητησε ποτε.ουτε ο μικρος την πολυ θελει.τον ξεγελαω λιγο το βραδυ γιατι νυσταζω αλλα για κανα μισαωρο...

Το θυμαμαι με το ονομα αλλα μην τσακωνεστε βρε κουκλα μου μεταξυ σας.ειναι κριμα...

Αρχισαν για τα καλα οι κολικοι.......κοριτσια δεν τους αντεχω ειλικρινα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέεερα...

Άντε σήμερα αρχίζουμε να διανύουμε την 40η εβδομάδα αισίως και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν [και τα νεύρα μου παίζουν με την κατάσταση αλλά τι να κάνω!]

ως τώρα έχω προσφορές για 14, 15, 16 ,17 ,19 και 22 (!)

Έντονα παίζει στα στοιχήματα το 16 κ το 17 αλλά έτσι όπως τον βλέπω εγώ κατά την Κυριακή των Βαϊων έχει περισσότερες πιθανότητες :tongue:

Το μόνο θετικό χτες κοιμήθηκα σερί για 5 ολόκληρες ώρες [11 με 4].

Το αρνητικό ότι τα πονάκια που ένιωθα μάλλον ήταν της κούρασης γιατί σήμερα που ξεκουράστηκα... τπτ :evil:

Boulitsa αναφορικά με το όνομα δεν ξέρω τι να σου πω [μάλλον κι εγώ θα έχω μάχη εδώ αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι] προσπάθησε πάντως να είσαι ψύχραιμη γενικά γιατί ως γνωστόν με τα νεύρα...χάνεις το δίκιο σου :|

Φιλάκια από μένα στις μανούλες στο σπίτι, στις μανούλες στα μαιευτήρια [η estel_ και η adamanda δεν ήταν να γεννησουν χθεσ/προχθές ή δεν θυμάμαι σωστά?) να μπούν να μας γράψουν τα νέα τους και... αγωνιστικούς χαιρετισμούς στις υπόλοιπες κοιλίτσες!!!

[kashmam? Nasia? ακόμα εδω???]

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας και απο εμένα. Είμαστε και επισήμως τετραμελής οικογένεια! Η μικρή μας γεννήθηκε την Τετάρτη11/02 ύστερα απο πρόκληση τοκετού. Βάρος: 3870! Τοκετός φυσιολογικός με ζόρικο το στάδιο εξώθησης, λόγω μεγέθους! Όλα καλά, ίσως αύριο να γυρίσουμε σπίτι! Πολλά φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...