Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κορίτσια , εδώ και δυο-τρις μέρες νιώθω πόνους στην κοιλιά ! Δεν είναι χαμηλά για να πω ότι είναι συσπάσεις ! Το μωράκι μου κινείτε μια χαρά οπότε δεν ανησυχώ ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι κακό ! Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι ? Το έχετε νιώσει και εσείς ?

Οι συσπασεις ειναι σε ολη την κοιλια,οχι μονο κατω!Κατω συνηθως οι πονοι ειναι σαν να εχεις περίοδο. Ποναει η κοιλια και η μεση ταυτόχρονα.

Μπορει να ειναι και συσπασεις.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια , εδώ και δυο-τρις μέρες νιώθω πόνους στην κοιλιά ! Δεν είναι χαμηλά για να πω ότι είναι συσπάσεις ! Το μωράκι μου κινείτε μια χαρά οπότε δεν ανησυχώ ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι κακό ! Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι ? Το έχετε νιώσει και εσείς ?

Και εγώ έχω τέτοιους πόνους, σαν να περιμένω περίοδο. Ο γιατρός μου πε ότι είναι προπαρασκευαστικοι του τοκετού... δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι :)

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Greta Νόμιζα ότι τις συσπάσις θα τις ένιωθα μόνο κατώ χαμήλα!! Και είχα και πόνο στη μέση !! Λέτε να φτάνει η μεγάλη στιγμη ?? :D

D-Nasia Πιθανόν να είναι ιδιοι ! Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Greta Νόμιζα ότι τις συσπάσις θα τις ένιωθα μόνο κατώ χαμήλα!! Και είχα και πόνο στη μέση !! Λέτε να φτάνει η μεγάλη στιγμη ?? :D

15/2 έχω ΠΗΤ... για να δούμε!! Πάρε τον γιατρό σου αν έχεις αμφιβολίες

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Οτι φτανει,φτανει το μονο σιγουρο.......:D:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Little star να σ ζησει κοπελα μου!!! Ευχομαι τα καλυτεραααα!! Να ειστε γεροι ολοι σας!

Greta μου πως εισαι? Πως περνανε οι μερες? Καλυτερευουν? Δωσε με κουραγιο!

Εμεις εχθες κοιμηθηκαμε στο καινουριο σπιτι κ δεν ενιωθα καλα...μ ελειπε το παλιο παρα πολυ! Αυτο σαν πρωτος ψηλος με πυλωτη απο κατω ειναι κρυο το πατωμα οπου δεν εχει χαλι κ απογοητευτηκα λιγο...κουραστηκα απιστευτα κ πονουσα παρα πολυ απο το καθαρισμα π εκανα κ με επιασαν τα κλαματα μηπως τελικα βιαστηκαμε? Ο αντρας μ λεει ειναι θεμα συνηθειας...για να δουμε!

Ξαφνικα αρχισα να αγχωνομαι κ για τον τοκετο κ για το μετα κ για τα λεφτα κ με επιασε ξανα το παραπονο κ τα κλαματα μεχρι που αποκοιμηθηκα αφου πηρα κ δυο panadol extra για να στρωσει η μεση μου...

Μια γκρινιαρικη καλημερα απο μενα...

KMwEp3.png

Little star να σ ζησει κοπελα μου!!! Ευχομαι τα καλυτεραααα!! Να ειστε γεροι ολοι σας!

Greta μου πως εισαι? Πως περνανε οι μερες? Καλυτερευουν? Δωσε με κουραγιο!

Εμεις εχθες κοιμηθηκαμε στο καινουριο σπιτι κ δεν ενιωθα καλα...μ ελειπε το παλιο παρα πολυ! Αυτο σαν πρωτος ψηλος με πυλωτη απο κατω ειναι κρυο το πατωμα οπου δεν εχει χαλι κ απογοητευτηκα λιγο...κουραστηκα απιστευτα κ πονουσα παρα πολυ απο το καθαρισμα π εκανα κ με επιασαν τα κλαματα μηπως τελικα βιαστηκαμε? Ο αντρας μ λεει ειναι θεμα συνηθειας...για να δουμε!

Ξαφνικα αρχισα να αγχωνομαι κ για τον τοκετο κ για το μετα κ για τα λεφτα κ με επιασε ξανα το παραπονο κ τα κλαματα μεχρι που αποκοιμηθηκα αφου πηρα κ δυο panadol extra για να στρωσει η μεση μου...

Μια γκρινιαρικη καλημερα απο μενα...

KMwEp3.png

καλημέρα όμορφες!!!

Little Star να σου ζήσει!!! Ελπίζω να μπορέσεις να μπεις σύντομα να μας πεις πώς είσαι!!! Στο ενδιάμεσο... καλή ανάρρωση :)

Gretoula άντε επιτέλους να ξεκουράζεσαι λίγο... Ελπίζω να συνεχίσεις έτσι :D

Μια απορία έχω για όσες γεννήσατε ήδη.... Μπρούμυτα κοιμηθήκατε ή τσάμπα το περιμένω ?!? :tongue::tongue:

kashmam μην τρελαίνεσαι(!)... Τέτοια αλλαγή σε τέτοιες μέρες το παράξενο θα ήταν να ήσουνα cool(!) Όντως θα συνηθίσεις ήταν καλύτερα το σπίτι με τη μούχλα?! Δεν νόμίζω :wink:

Πάντως αν το κλάμμα σε βοηθάει... μην το καταπιέζεις(!)

Εγώ δεν είμαι ακόμα στα καλύτερα μου ακόμα έχω ζαλάδες υπότασης που και που προς το τέλος της ημέρας και επίσης πλέον νομίζω αρχίζω να μην μπορώ να κάνω τπτ... Χτες... πλάνταξα στο κλάμμα γιατί είπαμε να πάμε μια βόλτα και πήγα να βάλω τα παπούτσια μου [αθλητικά] και.... δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια... Ζούμε κάτι τέτοια δράματα στο σπίτι αυτόν τον καιρό :tongue:

(μην με βλέπετε τώρα που γελάω χτες έκλαιγα με λυγμούς σαν 5χρονο επί ένα τέταρτο, ο άντρας μου δεν ήξερε τι να με κάνει κωμικοτραγικό το θέαμα :tongue::tongue:)

Από πόνους έχω κάτι ψιλολοίδια αλλά δεν τον βλέπω τον πασά να ξεβολεύεται σύντομα... Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά μήπως πρέπει να πάω μια βόλτα και από τις μανούλες Μαρτίου γιατί δεν βλέπω προκοπή με τον κανακάρη μου!!! Πήρε από τον πατέρα του κατά πως φαίνεται (που έσκασε μύτη με το ...ζόρι στις 40+2) και δεν σκοπέυει να βγει πριν βεβαιωθεί ότι ο καιρός έφτιαξε :tongue:

Τζάμπα οι κουβέρτες οι βαριές θα πάνε μου φαίνεται!!!

[εμ, να το διασκεδάσω λίγο γιατί αλλιώς δεν θα την παλέψω(!!!)]

Tsufp2.png0RVqp2.png

Κοριτσάκια μ τ κάνετε; Μ λείψατε! Σας διαβάζω οπότε μπορώ αλλα δεν προλαβαίνω να γράψω! Εμείς γυρίσαμε στο σπίτι την Τετάρτη κ ειμαι πολυ ευτυχισμένη! Θηλαζω αποκλειστικά αν κ πονάω που κ που κ ολα καλά! Η καισαρικη αυτή τη φορά ήταν χειρότερη σαν χειρουργειο (έκανα εμετό κ είχα δύσπνοια) κ οι 2 πρώτες μέρες ήταν μαρτύριο απο πόνο, αλλα σήμερα εχω απλά κατι τραβήγματα κ νιώθω πολυ καλά, καμία σχέση με την πρώτη φορά π έκανα ένα μήνα να συν έλθω.

Στα γρήγορα Αθηνά όχι δν μπορώ ακόμη μπρουμυτα, πονάνε τα ράμματα, αλλα κ η μήτρα ειναι φουσκωμένη κ δν γίνεται.

Little star κ Βάσω να σας ζήσουν!

Greta σε νιώθω, προσπαθώ να το διαχειριστώ σωστά με τη μεγάλη, αλλα κ αυτή περνάει στιγμές υστερίας για βλακείες λόγω ζήλειας κ δν κοιμάται. Ένα σ λέω, απο χθες την εχω πάρει 5-6 φορές αγκαλιά - το ξέρω οτι απαγορεύεται! :rolleyes:

Κουράγιο, προσπάθησε να τον κανεις να συμμετέχει κ να μην αλλάξετε συνήθειες! Εγω απο τη μια θηλαζω το μωρό κ με το αλλο χέρι παίζω μαζί της η την ταΐζω, αφου δν θέλει άλλον. Το Δράμα το πέρασα την Τετάρτη, την είχε πιάσει πείσμα π έλειπα κ δν ήθελε ν με βλέπει κ έκλαιγα σαν χαζή. Εννοείται το πρωί της πέρασε. Σίγουρα ειναι δύσκολα, αλλα να πω την αλήθεια τα περίμενα πλ χειρότερα.

Πάντως, αν πειστεί κάποια στιγμή κ ο συΖυγος, άνετα το ξανακάνω! Μακάρι...

Θέλω ν πω πολλα, αλλα δν προλαβαίνω τώρα! Μόλις μπορέσω θ ξαναμπώ!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!

kashmam ειμαι καλυτερα!!Βεβαια θα δειξει το πραγμα τωρα που θα μεινουμε μόνοι μας..

Οσο για το σπιτι ειναι φυσιολογικο μεχρι να συνηθησετε.θελει κανα μηνα!

Εχεις δικιο να αγχωνεσαι για ολα αυτα που λες θ περασουν ολα μολις παρεις την μπουμπου αγκαλια!

Αθηνά ποσο σε καταλαβαινω ετσι ημουν κ εγω τον τελευταιο καιρο,εκλαιγα δεν μπορουσα να κανω τιποτα.

Μπρουμυτα ΔΕΝ εχω κοιμηθει γιατι ποναω ακομα αλλα περιμενω σαν τρελη!

boulitsa τι ωραια που τα πατε καλα!και εγω τα ιδια οπως τα περιγραφεις με την καισαρικη

Και εγω αυτα τραβαγα τις πρωτες μερες.εκλαιγα γιατι ειχε απομακρυνθει αλλα ευτυχώς ηταν της στιγμης τωρα ειμαστε οπως πριν οσο αυτο ειναι εφικτο!

Γενικα θελει πολυ υπομονη και μπλα μπλα συνεχεια..

Ενταξει δεν υπαρχεις που θες και τριτο,εγω ουτε στα ονειρα μου.........

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!Πως ειναι οι κοιλιτσες ?αντεχουν ακομη?????Εμας ηρθε η εβδομαδα μας ...τη πεμπτη θα γνωρισουμε το παιδακι μας.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!Δεν εχω συνειδητοποιησει ακομη τιποτε η αληθεια ειναι!!!!Οτι πληροφορια εχετε της καισαρικης καλοδεχουμενη!!!

Δεν ειχαμε κανενα νεο απο τη Βασω και τη little star Ε?Να σας ζησουν τα αγγελουδια σας κοριτσια μου γερα κ καλοτυχα!!!!

Οι φρεσκομανουλες βλεπω μπαινετε σε μια σειρα.....αντε να τα καταφερουμε κ εμεις!!!!!

mnEwp2?r=1423473412

Γεια σας στα γρήγορα και από εμένα (μπαίνω από το tablet) Γεννησα όπως είχαμε πει, προγραμματισμένα, την Παρασκευή το πρωί 9 πάρα τέταρτο. Η μπέμπα βγήκε 3010γρ και σήμερα είμαστε 2700 κάτι. Η εγχείριση σαν διαδικασία δεν ήταν τελικά τόσο επώδυνη, ήδη ένιωθα πολύ καλά από το πρώτο βράδυ.

Με τη μπέμπα τα έχω δει όλα. Πρώτα από όλα δεν μπορώ να κοιμηθώ, ανησυχώ συνέχεια. Με τον θηλασμό τα πάει καλά, αλλά οι παιδιατροι είπαν να περνουμε συμπλήρωμα μετά για να μη χάσει άλλο βάρος και χρειαστεί να μείνουμε λίγο ακόμη. Οι μαιες από την άλλη υποστηρίζουν μόνο θηλασμό και όταν τους λες "ο γιατρός όμως είπε.." σου λένε ότι θα πάρει σίγουρα βάρος. Δεν ξέρω ποιον να ακούσω.

Η μπέμπα πάντως είναι σε γενικές γραμμές πολύ ήσυχη και συνεργασιμη. Επίσης είναι μαλλιαρη σαν αρκουδάκι και κάνει απίστευτες γκριμάτσες. Ελπίζω να βρω τον χρόνο να σας τα γράψω αναλυτικά αργότερα...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βάσω ν σ ζήσει! Κοπέλα μ ετσι την πάτησα κ εγω στην κόρη μ, ο γιατρός έλεγε το παιδι ν πιει συμπλήρωμα επειδή είχε ικτερο κ η χαζή τον άκουσα, ενώ γάλα είχα. Εννοείται όταν γύρισα στο σπίτι έπινε μόνο δικό μ, αλλα ακόμα το εχω τυψεις.

To μωρό μπορεί ν χάσει 10% του βάρους τ, δλδ σε εσένα 300γρ, άρα εισαι Οκ. Κρίνε μονη σ, αν βλέπεις οτι δν σ φτάνει το γάλα σ, τότε δώσε ξένο.

Μην ξεχνάς οτι το γάλα σ παράγεται τη στιγμή τ θηλασμου, άρα όσο τη βάζεις στο στήθος, τόσο αυξάνεται η παραγωγή. Αν το πάρεις απόφαση, ο θηλασμου ειναι το πιο ευχάριστο πράγμα για σένα και εννοείται για το μωρό! Όσο για τον ύπνο σε νιώθω, ετσι έκανα στο πρώτο, αλλα ειναι χαζομάρα. Όταν κοιμάται ν κοιμάσαι κ εσύ!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

vtgian να σας ζήσει!!! Καλότυχη να είναι και υγιής! Ρώτα και την παιδίατρό σου καλύτερα για το ξενο και τον θηλασμό... εγώ αυτό θα έκανα!!!

adamanda ήρθε η στιγμή σας εεε??? Άντε με το καλό....να πάνε όλα τέλεια!!

Εμείς περιμένουμε να δούμε πότε θα αποφασίσει να μας κάνει την τιμή το αγοράκι μας!!!! Έχουμε πονάκια αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Σήμερα έχω ένα βάρος σαν να είναι να αδιαθετήσω. Αύριο έχουμε γιατρό, να δούμε τι θα μας πει!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...