Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και με το καλό τα μωράκια σας για όσες περιμένετε ακόμη!!!

Για όσες έχετε γεννήσει ήδη να σας ζήσουν και να είναι πάντα γερά και καλότυχα!!!

Μπαίνω λίγο σφήνα στην παρέα σας, είμαι από το καφέ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 αλλά ξέρω τη GRETA από το καφέ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012.

Τότε δεν έγραψα ποτέ αλλά το διάβαζα καθημερινά οπότε νιώθω σαν να την ξέρω.

Greta μου να σου ζήσει και το δευτερο μωράκι σου και εύχομαι γρήγορα να βρείτε τους ρυθμούς σας. Έχω τις ίδιες ανησυχίες με εσένα, πως θα κουμαντάρω 2 παιδιά, το νεογέννητο και το 2,5χρονο. Το κακό με εμένα είναι ότι κόψαμε το θηλασμό πριν 3 εβδομάδες και ακόμη βέβαια το ζητάει και με αγχώνει πολύ το γεγονός πως θα θηλάζω τον μικρό.

Σας παρακολουθώ για να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω...

Φιλιά σε όλες...

OFdhp3.png

8uDtp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυριο στις 9 το πρωι πρεπει να ειμαι στο ΙΑΣΩ! Τελευταιες ωρες που νιωθω το μωρακι μου στην κοιλια... Ακομα δεν τον εχω συνειδητοποιεισει... εχω αναμικτα συναισθηματα...ελπιζω να πανε ολα καλα!!

F4oIp2.png

Little _ Star !! Τι ωραία που αύριο θα έχεις το θαυματάκι σου αγκαλιά !!! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι μια από τις ομορφότερες της ζωής σου !

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Καλησπερα κορίτσια,

Τι κάνετε;;;;

Greta και εσένα κοιμάται;;;σε εμένα τον βάζω στο στήθος και σε 5 λεπτά έχει κοιμηθεί και κάθεται κανά 15 αγχώνομαι αν κάτι δεν κάνω σωστά

Little star σε καταλαβαίνω και εγώ έτσι ένιωθα.....απο τη μια ήθελα να δω ποιος είναι ο κύριος που με είχε ταράξει στις κλωτσιες και απο την άλλη δεν ήθελα να τον αποχωριστω .

Το αποτέλεσμα όμως είναι απερίγραπτο......δεν υπάρχουν λόγια ακόμα θυμάμαι πως ένιωσα όταν άκουσα το κλάμα του για πρώτη φορά.οποτε υπομονή και σε λίγο θα έχεις το μωρά κι σου αγκαλιά.

Δεύτερο μανούλες η καλύτερη θέση για θηλασμο ποια είναι;;;

Με το καλό τα υπόλοιπα μπεμπακια

Φιλια καλή συνεχεια

Rn2Dp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες!Να χαιρεστε τα μωρακια σας και με το καλο και οι υπολοιπες! Θα προσπαθησω να ξαναγραψω το συντομοτερο!Ακομα και αν δεν γραφω να ξερετε οτι σας διαβαζω!

F4oIp2.png

Σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες!Να χαιρεστε τα μωρακια σας και με το καλο και οι υπολοιπες! Θα προσπαθησω να ξαναγραψω το συντομοτερο!Ακομα και αν δεν γραφω να ξερετε οτι σας διαβαζω!

Άντε κοριτσάκι με το καλό, όλα θα πάνε καλά και δεν θα πιστεύεις τα μάτια σου μόλις δεις το μωράκι σου :) Το συναίσθημα είναι απερίγραπτο :)

1S7cp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, ελπίζω όλες να είσαστε καλά.

Εμείς ξενυχτάμε όσο μπορούμε :), τρώμε, τρώμε και πάλι τρώμε όλη την ώρα, πάλι καλά:), και έχουμε τρελάνει τους πάντες :)

Βάσω λογικά έχεις γεννήσει, να σου ζήσει η κορούλα σου, γερή και τυχερή να είναι πάντα !!!!

Little ο καθετήρας δεν πονάει ούτε όταν τον βάζουν, ούτε όταν τον βγάζουν, πονάει η κύστη μετά το βγάλσιμο όταν πας για τσίσα. Και η τομή στα αριστερά, ή σε άλλες στα δεξιά, από την μεθεπόμενη μέρα της καισαρικής, το τσούξιμο αυτό απλά δεν υπάρχει αλλά αν προσπαθήσεις και περπατάς πολύ περνάει πιο εύκολα.

Ήθελα πολύ να σας γράψω και άλλα αλλά ξυπνάει πάλι η μπεμπούλα και πεινάει :)

Α, LITTLE_STAR, πρόσεχε εκεί ε τις μαίες, ναι μεν ''φιλικό στο θηλασμό'' αλλά με το παραμικρό κλάμα του μωρού σε κοιτάνε στα μάτια με ένα περίεργο ύφος και σου λένε, πεινάει το μωρό, πρέπει να φάει, να δώσουμε συμπλήρωμα? Να βάλεις καλά το μωρό από την αρχή στο στήθος, να τρώει, και ότι βγάζεις.

Φιλιά σε όλες, με τι καλό οι επόμενες <3

1S7cp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Little star, εύχομαι ό,τι καλύτερο για την αυριανή μέρα! Σε λίγες ώρες θα είσαι και εσύ μανούλα! Θα περιμένουμε νέα σου!

Βάσω, λογικά θα είσαι ξετρελαμένη με την κορούλα σου! Να σου ζήσει και να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη! Ανυπομονούμε να μάθουμε τα νέα σου!

w, σε καλό δρόμο είστε αφού τρώτε! Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις διάφορες στάσεις για τον θηλασμό μέχρι να βρεις ποια ταιριάζει περισσότερο σε εσάς. Απο προσωπική εμπειρία, με βόλευε πολύ να στηρίζω την πλάτη μου και τον μικρό να τον έχω πάνω σε μαξιλάρι! Χρησιμοποιούσα απλό, κανονικό μαξιλάρι και όχι του θηλασμού που είχα αγοράσει. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι είναι βασικό να έχεις μια στάση που δεν σε κουράζει, έτσι ώστε ο θηλασμός να είναι ευχάριστος και όχι μαρτύριο! Εύχομαι σιγά σιγά όλα να γίνονται πιο εύκολα!

Καλό βράδυ σε όλες!

Διαφημίσεις

little με το καλο κοριτσι μου μην αγχωνεσαι για τιποτα οπα θα πανε τελεια!!!

Βασω να σου ζησει η μπεμπουλα σου να ειναι γερη και να την καμαρωσετε οπως επιθυμείτε!

spourgitaki ποσο ακριβως τα περιγραφεις τα της καισαρικης!

Γελιο και περπατημα!αυτα με εσωσαν...σηκωθηκα 3ωρες μετα!ουτε εγω το πιστευα.το τσουξιμο ειναι ενοχλητικο οντως!

anna κοιμαται ναι αλλα τον ξυπνάω δεν εχει...

Τα ιδια λαθη που εκανα στον μεγαλο δεν ξανακανω.Θηλαζω ρευεται και μετα στο πορτ μπεμπε.

Μην τον αφηνεις να σε εχει για πιπιλα.

loisma με το καλο το μπεμπακι σου!Καλε δεν σε θυμαμαι:oops::oops::oops::oops::oops: είχες αλλο nick η δεν εμπαινες συχνα?

Για την καθημερινότητα μου και τις ανησυχιες σου δεν θα σου πω ψεμματα.Εγω εχω προβλημα.ο μεγαλος εχει ξεφύγει... Δεν βρισκω αλλη λεξη να το περιγραψω..Ευχομαι σε εσενα να ειναι τελειως διαφορετικά τα πραγματα.εμενα ειναι και ξεροκέφαλος και πεισματαρης και τωρα δεν ακουει καθολου

Αυριο φεύγει η βοηθεια μου οποτε θα εχω μια εικονα για την κατασταση που ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πιο δύσκολη.

Συγχαρητήρια που θηλασες τοσο καιρο!!!!

Αθηνα οπως το παμε τελευταία θ μεινεις νομιζω!!

Μολις τελειωσω ενας ακομα γυρος θηλασμού...

Κλεινουν τα ματια μου...

Καλημερα και Καληνυχτα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

LITTLE_STAR έφτασε η ημέρα!! Με το καλό να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το αγοράκι σου!! Περιμένουμε νέα !

Εμείς μια από τα ίδια, κανένα νέο! Πονακια συνεχίζουν αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο, θα δούμε. Την τρίτη έχουμε γιατρό...

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Κορίτσια , εδώ και δυο-τρις μέρες νιώθω πόνους στην κοιλιά ! Δεν είναι χαμηλά για να πω ότι είναι συσπάσεις ! Το μωράκι μου κινείτε μια χαρά οπότε δεν ανησυχώ ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι κακό ! Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι ? Το έχετε νιώσει και εσείς ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...