Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέεεερες! :P

Μετά από ένα σαββατοκύριακο που...κοιμόμουν σήμερα πάλι δουλειά....

Πολύ ζέστη όμως δεν σταμάτησε να δουλεύει το air-condition!

vtgian με το καλό και η φίλη σου!!!!

Σου φέρονται καλύτερα στη δουλειά ε? :tongue: για να δουμε για να δούμε τι με περιμένει απο Σεπτέμβρη..:)

kashmam εμένα τα συμπτώματα πάντως δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα... αυτά που είχα δλδ (αν και εγώ δεν είχα εμετούς ως τώρα).. Αυτό που δεν παλεύω καθόλου είναι η ζέστη βέβαια ούτε που θέλω να σε σκέφτομαι πόσο θα έρθει η ΔΕΗ με τα air-condition σε μόνιμη λειτουργία!!!!

Από την άλλη βέβαια το διψήφιο νούμερο μου έφτιαξε λίγο την ψυχολογία, ψέμματα να μην πω!

Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα και πολύ χαίρομαι να ακούω καλά νέα από όσες έχετε ήδη φτάσει στην αυχενική διαφάνεια... άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες! Αν και δεν ξέρω πραγματικά πως θα φτάσει 12/8(!).

Για μπάνια εσείς πάτε δλδ ε; Εγώ πήγα 2 φορές [μια το Ιούνιο και άλλη μία πριν 10 μέρες] αλλά να πω την αλήθεια δεν κάθησα πολύ και μετά ήμουν κάτω από δέντρα γιατί ψιλοφοβόμουν...

Ας ελπίσουμε ότι την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου που έχω άδεια [ω ναι ΟΛΟ το καλοκαίρι θα είμαι στην Αθήνα] θα έχουν πάει όλα καλά και θα μπορέσω να χαρώ λίγο θάλασσα :). Ο γιατρός πάντως μου είπε ότι αν δεν έχω ενοχλήσεις να μην φοβάμαι, αλλά να αποφεύγω τον ήλιο ...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας κοριτσια! !

τι κανετε σημερα πως ειστε?

quinsey το πιστευεις οτι εγω κρυωνω με μακρυ παντελονι ειμαι! ο αντρας μ τα εχει παιξει με τον γιο μ ζεσταίνονται και θελουν να ανοιξουν το κλιματιστικό αλλα εγω κρυωνω κ δεν τους πολυ αφηνω...

KMwEp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Όλα καλά σήμερα, μπορώ να πω. Δεν έγραφα τόσες μέρες, γιατί η αυχενική διαφάνεια την Παρασκευή βγήκε λίγο πιο πάνω από το 2, οπότε περίμενα να βγει και η papp a για να δω ότι είναι όλα καλά. Τελικά οι πιθανότητες είναι καλές, οπότε σήμερα χαλάρωσα.

Γκρέτα, με το καλό το κοριτσάκι!!! Κι εμείς, μάλλον κοριτσάκι έχουμε, αν και δεν με νοιάζει, αρκεί να είναι γερό μωράκι!!!

Να είστε όλες καλά!!!! Φιλάκια στα σπορίνια!!!!!:D

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Όλα καλά σήμερα, μπορώ να πω. Δεν έγραφα τόσες μέρες, γιατί η αυχενική διαφάνεια την Παρασκευή βγήκε λίγο πιο πάνω από το 2, οπότε περίμενα να βγει και η papp a για να δω ότι είναι όλα καλά. Τελικά οι πιθανότητες είναι καλές, οπότε σήμερα χαλάρωσα.

Γκρέτα, με το καλό το κοριτσάκι!!! Κι εμείς, μάλλον κοριτσάκι έχουμε, αν και δεν με νοιάζει, αρκεί να είναι γερό μωράκι!!!

Να είστε όλες καλά!!!! Φιλάκια στα σπορίνια!!!!!:D

Αντε ρε κοριτσακι και αγχωθηκα λεω που ειναι τοσες μερες??!!:confused:

Μπραβο σου τελεια αφου ειναι ολα καλα!! με το καλο και σε σενα το κοριτσακι σου και πλεον ουτε και μενα με νοιαζει..να πανε ολα καλα μονο:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Papagalia μπράβο κορίτσι μου, πολύ ευχάριστα νέα! Και τώρα ηρεμία και ξεκούραση (μέχρι να μας πιάσει το άγχος για την επόμενη εξέταση χα χα).

Όλες κορίτσια θα έχετε και τη κόβω τη δουλειά, αγόρι θα μου σκάσει!

Χθες συζητούσαμε με τη κόρη και μας έλεγε ότι είναι γλυκούλικα τα αγοράκια, ιδιαίτερα όταν είναι εκει γύρω στα 4-5 (είχε πάει στη πλατεία το απόγευμα με τις ξαδέλφες της και τα παρατηρούσε). Αλλά να προσέχουμε, όταν μεγαλώσει να μη μας γίνει φλώρος και σπυριάρης σαν κάτι συμμαθητές της που έχουν βγάλει χνούδι και δεν το ξυρίζουν και το βρίσκει αηδιαστικό. Πολύ χαίρομαι που την βλέπω να το περιμένει και αυτή με αγωνία και να σχεδιάζει το μέλλον :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Papagalia μπράβο κορίτσι μου, πολύ ευχάριστα νέα! Και τώρα ηρεμία και ξεκούραση (μέχρι να μας πιάσει το άγχος για την επόμενη εξέταση χα χα).

Όλες κορίτσια θα έχετε και τη κόβω τη δουλειά, αγόρι θα μου σκάσει!

Χθες συζητούσαμε με τη κόρη και μας έλεγε ότι είναι γλυκούλικα τα αγοράκια, ιδιαίτερα όταν είναι εκει γύρω στα 4-5 (είχε πάει στη πλατεία το απόγευμα με τις ξαδέλφες της και τα παρατηρούσε). Αλλά να προσέχουμε, όταν μεγαλώσει να μη μας γίνει φλώρος και σπυριάρης σαν κάτι συμμαθητές της που έχουν βγάλει χνούδι και δεν το ξυρίζουν και το βρίσκει αηδιαστικό. Πολύ χαίρομαι που την βλέπω να το περιμένει και αυτή με αγωνία και να σχεδιάζει το μέλλον :D

Χαχαχαχα εχει πλακα η μικρη! και δικιο ομως εδω που τα λεμε! Βασω εμενα παντως οταν ελεγα οτι θελω κοριτσι σαν τρελη μου λεγανε οι γυρω οτι μην νομιζω οτι θα μου κανει πιο πολλα ναζια απ τον γιο μου..το κοριτσακι παει στον μπαμπα τα αγορια ειναι πιο γουτσου γουτσου με την μαμα..εμενα με λιωνει στα φιλια και στις αγκαλιες και ολη μερα μαμα μαμα ειναι!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

κορίτσια ισχύει αυτό με τα κοριτσάκια, εγώ βλέπω τη δικιά μου, μαζί μου νιώθει ασφάλεια γιατί από μικρή συνέχεια εγώ ασχολούμουν περισσότερο μαζί της... Ο μπαμπάς της γυρνάει αργά λόγω δουλειάς και κάποιες μέρες λείπει στην επαρχία... Όμως όλα τα καινούρια και τα νάζια στον μπαμπά τα κάνει.... Ο άντρας μου μου κάνει καζούρα και εγώ του λέω ότι εσένα σου έχει αδυναμία γιατί είσαι guest, όπως ο Ρουβάς που εμφανίζεται για λίγο στο τέλος και όλοι λυσσάνε... Το έχω πάρει στην πλάκα, τι να κάνω? Λέω πώς γίνεται να είναι συνέχεια μαζί μου, αλλά όταν εμφανίζεται ο άντρας μου να λέει όλο μπαμπά και μαμά με τίποτα?

Πάντως ρε παιδί μου παρόλα αυτά το κορίτσι έχει άλλη χάρη... με τα μαλλάκια του, με τα φορεματάκια του, είναι άλλο πράγμα..... Εγώ έχω τρέλα με τα κορίτσια, αλλά τώρα που έχω ήδη ένα ότι και να' ναι καλοδεχούμενο.... Αύριο έχω αυχενική και μετράω τις ώρες!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P

άντε βρε papagalia μου και έλεγα που χάθηκες...:confused: όλα καλά θα είναι

vtgian η κόρη σας δεν υπάρχει! είσαι πολύ τυχερή, θα έχεις πολλή βοήθεια από εκείνη....

7qw0p2.pngbIK3p3.png

καλημερα κοριτσια εχθες δεν μπορεσα να μπω να γραψω ημουνα πολυ χαλια με πολλούς εμετους και αναγουλες τρελες! και σημερα μολις ανοιξα τα ματια μ στην τουαλετα για εμετο έτρεξα! βαρεθηκα ρε κοριτσια ειναι η 5 εβδομαδα π κανω εμετο κ κουραστηκα απίστευτα πολύ! ολο κλαιω! δεν αντεχω αλλο δεν εχω αλλο κουραγιο ουτε υπομονη ουτε τπτ! γιατι δεν περνανε??? γιατι???

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Συγγνώμη π πρωι πρωι αρχισα με γκρινια αλλα ηθελα καπου να τα πω να ξεσπάσω. ..

Συγγνώμη για τη σπόντα (έρχομαι απο το μέλλον, aka με ΠΗΤ τον επόμενο μήνα, απλα διαβάζω και τα νέα σας)

Τι ζητάς συγγνώμη κουκλίτσα μου; Εδω είμαστε για να συζητάμε τα πάντα. Αμα δεν έχουμε μεταξύ μας την υπομονή μας και τη παροχη συμπαράστασης, βράστα χαράλαμπε!

Εγω δοξάζω τα πάντα που την έχω γλιτώσει μέχρι τώρα και δεν έχω ναυτίες και εμετούς. Μόνο πείνα αστείρευτη και η φοβία ότι θα γίνω σα φαλαινα.:P

Σε σας και στον άντρα μου τα λέω αυτά. Αυτος προς το παρων γελάει και μου λεει "μα καλα, δεν έχεις ξαναδει εγκυες;"

HgXsp11.pngvQxtp11.png

καλημερα κοριτσια εχθες δεν μπορεσα να μπω να γραψω ημουνα πολυ χαλια με πολλούς εμετους και αναγουλες τρελες! και σημερα μολις ανοιξα τα ματια μ στην τουαλετα για εμετο έτρεξα! βαρεθηκα ρε κοριτσια ειναι η 5 εβδομαδα π κανω εμετο κ κουραστηκα απίστευτα πολύ! ολο κλαιω! δεν αντεχω αλλο δεν εχω αλλο κουραγιο ουτε υπομονη ουτε τπτ! γιατι δεν περνανε??? γιατι???

Καλημερα κοριτσακι.θα περασουν κανε υπομονη.ειναι δυσκολα σε καταλαβαινω.τα primperan δεν σου εκαναν τιποτα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Συγγνώμη για τη σπόντα (έρχομαι απο το μέλλον, aka με ΠΗΤ τον επόμενο μήνα, απλα διαβάζω και τα νέα σας)

Τι ζητάς συγγνώμη κουκλίτσα μου; Εδω είμαστε για να συζητάμε τα πάντα. Αμα δεν έχουμε μεταξύ μας την υπομονή μας και τη παροχη συμπαράστασης, βράστα χαράλαμπε!

Εγω δοξάζω τα πάντα που την έχω γλιτώσει μέχρι τώρα και δεν έχω ναυτίες και εμετούς. Μόνο πείνα αστείρευτη και η φοβία ότι θα γίνω σα φαλαινα.:P

Σε σας και στον άντρα μου τα λέω αυτά. Αυτος προς το παρων γελάει και μου λεει "μα καλα, δεν έχεις ξαναδει εγκυες;"

χαχα γελασα πρωι πρωι! ακου απ το μελλον!!!! με το καλο το μωρακι σου!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

kashman μου σε καταλαβαίνω...... με το τέλος του πρώτου τριμήνου θα ξαλαφρώσεις. Δοκίμασε να έχεις δίπλα σου στο κρεβάτι φρυγανιές και τρώγε μια μπουκιά πριν σηκωθείς.... Επίσης, εγώ έχω βρει ότι η μυρωδιά ενός αφρόλουτρου που έχω με ηρεμεί. Όταν νιώθω ότι πάει να με πιάσει, το μυρίζω και κάποιες φορές αποφεύγω τον εμετό. Ίσως βρεις κάτι που να σε ηρεμεί, όπως το λεμόνι, η μυρωδιά κάποιας κρέμας και τέτοια...

Κορίτσια, δεν περνάει η ώρα ως το απόγευμα που έχω αυχενική, θα σκάσω!:D:D:D:D:D:D:D:D

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...