Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Πω πω παραλιγο να με πιασουν τα κλαμματα παλι..

Κατ αρχας να σου ζησουν τα παιδακια σου και με το καλο ο τριτος γιος!Αγορομανα κ εσυ..

Σ ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου γραψεις!

Φαντασου μολις τωρα τελειωσε αλλο ενα ματσ!

Επικρατει πανικος και δεν περνει αλλο η κατάσταση, και οχι σε σχεση με το μωρο.Εκει τον αφηνω να κανει οτι θελει αγκαλιες φιλιά βοηθαει και του αρεσει.Αλλα στον τροπο που συμπεριφερεται στο σπιτι.

Αρχιζω και ειμαι και παλι αυστηρη μαζι του.

Παραδειγμα σταματησε να λεει τσισα τα κανει πανω του..εχω αγανακτησει ειλικρινα.πανα δεν θελω να ξαναβαλω(εκτος απ το βραδυ) ξεμενουμε απο φορμες σε δυο μέρες.ειναι και χειμωνας...τι αλλο να σου πω,δεν τρωει, γενικα δεν τον αναγνωριζω.αλλον αφησα αλλον βρηκα.

Και εγω θηλαζω και προσπαθώ πολυ να μοιρασω σωστα τον χρονο μου αλλα δεν τα καταφερνω....

Γι αυτο και στεναχωριεμαι πολυ

εγω για ζηλια τα βρεπω ολα αυτα.. εγω για να καταλαβεις μολις πηγα σπιτι με τον μικρο τοτε ηταν που εκοψα την πανα και πιπιλα στον μεγαλο! καθε παιδακι εχει τον τροπο του! και θα τον βρεις τον τροπο. ισως χρειαζεσε και εσυ λιγο περισσοτερο χρονο.. εισε και με καισαρικη αποτι διαβασα και ειναι και πιο δυσκολο σου αποτι καταλαβαινω... αλλα πρεπει να βαλεις καποια ορια στον μεγαλο για να μην παρεκτραπει! π.χ να του αγορασεις καινουρια βρακακια μποξερακια με spiderman μακουιν κτλ κτλ και να του πεις οτι για να τα φορεσει πρεπει να σταματησει να κανει πανω του διαφορετικα θα αναγκαστεις να τα δωρισεις! ή αμα δε φαει το φαγητο του του ελεγα θα πει το γαλα του τωρα αυτο το σκατουλι και θα μεγαλωσει περισσοτερο απο σενα! αντε να φαμε το φαγητο μας να το περασουμε! εμενα κατι τετοιες απειλες επιαναν!! τον εκανα παντα να νιωθει πιο δυνατος και πιο μεγαλος απο το μικρο! και να δεις πως του αρεσαν ολα αυτα τα παραμυθια που του ελεγα!! ακομα και τωρα που ειναι στα 5 εχουμε αντιζηλιες και κοροηδευω τον ενα στην πλατη του άλλου!! τι να κανω ομως και εγω!! ετσι εχω ισορροπιες!!

εισε και λεχωνα οι ορμνονες ειναι στα υψη. κανε λιγη υπομονη, εφαρμοσε ετσι λιγα παραμυθακια και θα στρωσει σιγα σιγα θα το δεις!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω για ζηλια τα βρεπω ολα αυτα.. εγω για να καταλαβεις μολις πηγα σπιτι με τον μικρο τοτε ηταν που εκοψα την πανα και πιπιλα στον μεγαλο! καθε παιδακι εχει τον τροπο του! και θα τον βρεις τον τροπο. ισως χρειαζεσε και εσυ λιγο περισσοτερο χρονο.. εισε και με καισαρικη αποτι διαβασα και ειναι και πιο δυσκολο σου αποτι καταλαβαινω... αλλα πρεπει να βαλεις καποια ορια στον μεγαλο για να μην παρεκτραπει! π.χ να του αγορασεις καινουρια βρακακια μποξερακια με spiderman μακουιν κτλ κτλ και να του πεις οτι για να τα φορεσει πρεπει να σταματησει να κανει πανω του διαφορετικα θα αναγκαστεις να τα δωρισεις! ή αμα δε φαει το φαγητο του του ελεγα θα πει το γαλα του τωρα αυτο το σκατουλι και θα μεγαλωσει περισσοτερο απο σενα! αντε να φαμε το φαγητο μας να το περασουμε! εμενα κατι τετοιες απειλες επιαναν!! τον εκανα παντα να νιωθει πιο δυνατος και πιο μεγαλος απο το μικρο! και να δεις πως του αρεσαν ολα αυτα τα παραμυθια που του ελεγα!! ακομα και τωρα που ειναι στα 5 εχουμε αντιζηλιες και κοροηδευω τον ενα στην πλατη του άλλου!! τι να κανω ομως και εγω!! ετσι εχω ισορροπιες!!

εισε και λεχωνα οι ορμνονες ειναι στα υψη. κανε λιγη υπομονη, εφαρμοσε ετσι λιγα παραμυθακια και θα στρωσει σιγα σιγα θα το δεις!!!

Και εγω προς την ζηλεια τα βλέπω ολα..η με καποιο τροπο προσπαθει να τραβηξει την προσοχη μου

Και εγω του λεω διαφορα του τυπου δεν ουρλιαζουμε θα ξυπνησει ο μπέμπης και θα κλαιει παλι και ποιος τον ακουει και διαφορα τετοια ωστε να ανεβαινει ψυχολογικα.Δεν δειχνει ομως προβλημα μαζι του δεν εχει κανει πχ κινηση να τον χτυπησει(διαβαζω κατι τετοια) εμενα μου κανει την ζωη δυσκολη.

Και ναι η καισαρική τα κανει ολα πιο δυσκολα γιατι ουτε αγκαλιά δεν μπορω να τον παρω αλλ αυτο θα περασει..

Ειμαι λεχώνα και οντως νοιωθω ευαλωτη και πολυ ασχημα ορισμένες φορες(αχ θα τρομαξω τις υπολοιπες και δεν θελω γιατι ολα περνανε)

Θελω να περασει γρηγορα ενας μηνας μπας και αλλαξει κατι...ευχομαι να γελαω παντως σε λιγο καιρο και α ευχαριστηθω τα παιδακια μου!

Σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές, οτι αλλο νομιζεις οτι μπορει να βοηθησει θα χαρω πολυ να το διαβάσω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και εγω προς την ζηλεια τα βλέπω ολα..η με καποιο τροπο προσπαθει να τραβηξει την προσοχη μου

Και εγω του λεω διαφορα του τυπου δεν ουρλιαζουμε θα ξυπνησει ο μπέμπης και θα κλαιει παλι και ποιος τον ακουει και διαφορα τετοια ωστε να ανεβαινει ψυχολογικα.Δεν δειχνει ομως προβλημα μαζι του δεν εχει κανει πχ κινηση να τον χτυπησει(διαβαζω κατι τετοια) εμενα μου κανει την ζωη δυσκολη.

Και ναι η καισαρική τα κανει ολα πιο δυσκολα γιατι ουτε αγκαλιά δεν μπορω να τον παρω αλλ αυτο θα περασει..

Ειμαι λεχώνα και οντως νοιωθω ευαλωτη και πολυ ασχημα ορισμένες φορες(αχ θα τρομαξω τις υπολοιπες και δεν θελω γιατι ολα περνανε)

Θελω να περασει γρηγορα ενας μηνας μπας και αλλαξει κατι...ευχομαι να γελαω παντως σε λιγο καιρο και α ευχαριστηθω τα παιδακια μου!

Σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλές, οτι αλλο νομιζεις οτι μπορει να βοηθησει θα χαρω πολυ να το διαβάσω!

Ουτε ο δικος μου ειχε τασεις επιθετικοτητας προς τον μπεμπη! γιαυτο σου λεω μου θυμιζει το δικο μου σε ολα αυτα που γραφεις!

δεν ξερω πως ειναι με την καισαρικη (και ουτε θελω να μαθω η αληθεια ειναι) αλλα καταλαβαινω οτι ειναι πολύ δύσκολο... βοήθεια εχεις απο καποιον; γονεις πεθερικα;;; εγω αν και στο πρωτο μου δεν ηθελα κανεναν με το που ηρθε το δευτερο τους εφερα ολους κοντα!!

οταν νιωσεις καλυτερα απο την καισαρικη ολα θα ειναι διαφορετικα. και μεχρι τις 40 θα προσαρμοστειτε! θηλαζεις αποκλειστικα;; εγω λογω του μεγαλου δεν θηλασα αποκλειστικα αλλα τι να κανουμε; δεν μπορουσα να υποστω πολλα και αλλα διαφορα.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλησπέρα κορίτσια,

τι κάνετε???

Greta σου εύχομαι υπομονή και δύναμη.....διαβάζω αυτά που γράφεις και μου δίνεις κουράγιο.

LITTLE_STAR μην αγχώνεσαι ένας από τους λόγους που έκανα καισαρική ήταν και αυτός ότι ο μικρός κοιτούσε προς τα πάνω. όταν μου το είπε ο γιατρός τρελάθηκα, γιατί σ' εμένα δεν φαινόταν κάτι τέτοιο ,αλλά μόλις τον είδα και μου είπε ο γιατρός θα έχεις έναν περήφανο γιο με πήραν τα κλάματα.

συμφωνώ σ' αυτό που σου λέει η Greta ότι θέλει περπάτημα και εγώ δεν το ήξερα και όταν ξεκίνησα άρχισα να νοιώθω καλύτερα και σωματικά και ψυχολογικά .

επίσης εγώ πυτζάμα έβαλα τη δεύτερη μέρα με βόλευε περισσότερο.

όλα θα πάνε καλά!!!!!

ερώτηση στις δευτερομάνουλες όταν θηλάζω τον μικρό τον παίρνει μέσα στα 5 λεπτά ο ύπνος...προσπαθώ να τον ξυπνήσω αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχω και τέλειο αποτέλεσμα....

φιλιά και καλή συνέχεια

Rn2Dp2.png

πως προσπαθεις να ξυπνησεις το μικρουλη οταν κοιμαται Αννα; εμενα στο μεαιυτηριο μου ειπαν να τον ενοχλω στο αυτακι και στο ποδαρακι και να χαιδευω το μαγουλακι και οντως ειχα αποτελεσμα!!

Συγνωμη κιολας κοριτσια που εισεβαλα ετσι αλλα σημερα εχει γενεθλια ο μικρος μου και θυμηθηκα και εγω τι περνουσα πριν 3 χρονια τετοιο καιρο ακριβως και ειπα να σας διαβασω να δω αν υπαρχουν κοινα!!!! και υπαρχουν πολλα κοινα σε ολες τις μανουλες αληθεια και οσο διαβαζω συγκηνουμε πραγματικα!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Greta πιστεύω ότι η ζήλεια είναι μέρος της φυσιολογικής ανάπτυξης του παιδιού! Το ότι απέκτησε αδερφάκι θα παίξει καθοριστικό ρολό στην ανάπτυξη του χαρακτήρα του απλά, σίγουρα χρειάζεται και αυτό το χρόνο του! Πολύ σύντομα θα προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και θα ξαναβρείτε όλη την παλιά σας ηρεμία. Όσο σκούρα και να φαίνεται τώρα η κατάσταση σύντομα θα την βλέπεις από μακριά και θα νιώθεις ανακούφιση που την ξεπεράσατε!:)

Little Star Μην αγχώνεσαι καθόλου για την καισαρική είναι από τις πιο απλές εγχειρήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος! Χαλάρωσε και σκέψου ότι σε δύο μερούλες θα έχεις επιτέλους το αστεράκι σου αγκαλιά!:)

Kyoya Να σου ζήσει το μπομιράκι σου να είναι πάντα γερό και δυνατό!

Εμείς πήγαμε σήμερα γιατρό ! 2850 η μικρή μας ! Αλλά είναι ακόμα ψηλά δεν την βλέπω να βιάζετε να μας συναντήσει! Τα καλά νέα είναι ότι έχει ξεμπερδευτεί από τον λώρο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Γκρετουλα υπομονη......μια χαρα τα καταφερνεις παρολες τις δυσκολιες κ μπραβο σου...εισαι παραδειγμα για ολες μας!!!!!!Ευχομαι το συντομοτερο να βρειτε τους ρυθμους σας να θυμασαι ολα αυτα κ να γελας μαζι με τα παιδακια σου!!!!

Πολυ καισαρικη το φεβρουαριο τελικα,,,,,και εμεις πηγαμεε σημερα γιατρο ειμαστε 3300 αναποδα --εννοειται---και κανονισαμε καισαρικη τη πεμπτη 12/2 πρωι-πρωι....αστερακι μην αγχωνεσαι ολα αυτ που γιαμας ειναι πρωτογνωρα για γιατρους κ λοιπο πρωσοπικο ειναι καθημερινοτητα,,,τιποτα δεν θα ειναι ...να εισαι χαρουμενη με θετικη ενεργεια...θα συναντησεις το μωρακι σου!!!!!!\

kyoya να χαιρεσαι το αγορακι σου πολυχρονο!!!!με το καλο και το αλλο σου αγορακι και φυσικα να χαιρεσαι κ τα τρια παιδακια σου...!!

Βασω με το καλο κ παλι ..θα σε σκεφτομαστε!!να μπεις να μας πεις τα ευχαριστα!!!

mnEwp2?r=1423141191

Καλησπέρα κορίτσια!!! Πως είστε;;

Γκρετουλα δεν ξέρω τι να σου πω... υπομονή και όλα θα περάσουν!!!Δύσκολες οι καταστάσεις που περνάς αλλά πιπιεύω σε λίγες μερούλες όλα αυτά θα είναι παρελθόν....

Αστεράκι έφτασε ο καιρός ???? Πφφφφ πίστευα θα ήμασταν μαζί... όλες σιγά σιγά γεννατε, εμένα με βλέπω να αργώ ακόμη!! Εγώ τις προηγούμενες μέρες είχα συσπασεις ανά 10 λεπτά για 3 ώρες, χθες τίποτα και σήμερα έχω πονακια συχνά από τα ξημερώματα αλλά όχι περιοδικά.... Έχω μεγάλη ανυπομονησία... θέλω να πάρω αγκαλίτσα το παιδάκι μου!!!! Σήμερα έχει εκπομπή η Μελέτη για την γέννηση..... :roll:

NGf6p2.png

AFi6p3.png

kashmam που είσαι κοπέλα μου???

Θέλω λίγη υποστήριξη δεν βλέπω καμιά να παραμένει με κοιλουμπα μετά τις 15 :tongue:

Bασω ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ αύριο!!! Μπες να μας πεις νέα!!!

Little ψυχραιμία :). Να σε βοηθήσω σε αυτά που ρώτας δεν μπορώ (προφανώς :) ) αλλά είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!!!!

Εγώ έχω κάτι σαν υπόταση όλη μέρα σήμερα, το πρωί ξύπνησα επειδή ξαφνικά ένιωσα να χάνω τη... γη κάτω από τα πόδια μου [έστω το κρεβάτι απο κάτω μου] μετα ζαλιζόμουν για κανά μισάωρο και τώρα στιγμές στιγμές εκεί που είμαι μια χαρά (Είτε όρθια είτε καθιστή) μου έρχονται κάτι ζαλάδες σαν υπόταση να το πω.

Το πρωί που έκανα και ενα τουρ στις τράπεζες είχα και κάτι πονάκια χαμηλά (κάτω από την κοιλιά ουσιαστικα) αλλά πολύ ελαφριά και δεν ελπίζω πλέον να ξεμπερδέυω έτσι γρήγορα :tongue:

Στο μεταξύ όντως πολλές καισαρικές αυτό το μήνα έχουμε κανα γεννητούρι (sic) με ΦΤ ως τώρα ή όλα ΚΤ είναι;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

kyoya τι ζητας συγνωμη κορίτσι μου?μπες και γραφε οποτε θελεις.το καφε δεν ανηκει σε κανεναν..

Ναι θηλαζω αποκλειστικά...........

αννα κι εμενα κοιμαται φαντασου και λογω ικτερου ειναι χειροτερα ακομα.οι μαιες μας ελεγαν μην τα λυπαστε :tongue::tongue:

little δεν θα νοιωθεις τιποτα λογω επισκληριδιου,το βγαλισμο δεν ποναει καθολου.

panatheo μπραβο σας που ξεμπλεχτηκατε!Σωστη κυρια η μπεμπουλα σου!!!

Ελπίζω αυτα που μου λες να γινουν συντομα πραγματικοτητα...

adamanda λυπαμαι ειλικρινα για την καισαρικη.Αλλα σημασία εχει το αποτελεσμα νομιζω!Με το καλο κοριτσι μου!

Αθηνα μου θα προτεινα να ενημερωσεις τον γιατρο σου.πιεση να παρεις εκεινη την στιγμη!

Νασια δεν υπαρχει πιο ωραίο πραγμα απ το να κρατας το θαυματακι σου αγκαλιά...

Βασω πως εισαι?που εισαι?πως νοιωθεις?

Αυριο θα γνωρισεις την μικρουλα σου!

Με το καλο!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ελα αθηνααααα!! Εδω εδω ακόμα... Παιδεύομαι με την μετακόμιση γιαυτο μπαίνω μονο το βράδυ π ξαπλώνω κ σας διαβάζω!

Το ποσο εχω κουραστεί... Στο καλό...! Αλλά δεν το μετανοιωνω το σπιτι ειναι πολύ ωραίο κ πολύ καλύτερο!!! Λίγο μονο αγχώνομαι μην γίνει τπτ ξαφνικό κ δεν εχει τελειώσει η μετακόμιση αλλά δεν νομίζω ελπιΩ το Σάββατο το βράδυ να κοιμηθούμε εκει.!

Greta μου!!! Αφού μπαίνεις κ γραφείς κιολας εισαι τέλεια! Αλήθεια σ λέω! Εγω με το γιο νόμιζα οτι οι ώρες περνούσαν σαν νερό ούτε καταλάβαινα ποτέ ξύπνησα κ ποτέ ήρθε η νύχτα!αρα τωρα με το δευτερο μακάρι μακάρι να μπορω να μπαίνω κ εγω να γράφω!!

Ελα κοριτσι μου λίγο ακόμα υπομονή με τον μεγαλο θ σ πρότεινα να τον πηγαίνει ο αντρας σ περισσότερες βόλτες κ λιιιιιγο περισσότερα χατίρια...μην φανταστείς τπτ τρελό κανα μικρό φτηνό δωράκι καμία σοκολατιτσα κατιτις να ξεχνιέται. (Αν γινεται φυσικά μόλις κοιμαται το μωρό να φεύγουν μπαμπάς κ γιος να κοιμασαι κ ΕΣΥ θα ηταν το ιδανικό)

Βάσω;;;; Που εισαι Βάσω;;; Αυριο γεννάς!!!!! Με το καλό!!!!!! Ολα να πάνε κατ ευχήν!

KMwEp3.png

Καλημέρα!!!Να σας ζήσουν τα μωράκια μανούλες που γεννήσατε ήδη και με το καλό να υποδεχτείτε η υπόλοιπες τα αστεράκια σας!!!!Είμαι μέλλον δευτερομανούλα Μαρτίου (1 Μαρτίου ΠΗΤ)αλλά μάλλον Φλεβάρη περιμένουμε την μπουμπούκα!!!Μπήκα στο καφέ σας να ευχηθώ στην Βασούλα!!!Βάσω μου με το καλό να υποδεχτειτε την πριγκιπέσσα σας!!!Να είναι γερή ,δυνατή και καλότυχη σε όλη της την ζωή!Σου εύχομαι μια γρήγορη και εύκολη ανάρρωση!!!Περιμένω εντυπώσεις απο το νοσοκομείο!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα όμορφες!!!

Η Βασούλα λογικά είναι ήδη μαμά αυτή τη στιγμή [αλλά να τσακιστέι και να μπει να μας δώσει λεπτομέριες να ανανεώσουμε το πινακάκι μας! :tongue: ]

Να την χαίρεσαι τη μπουμπού κοριτσάκι!!!

Little άντε φτάνει και η δική σου η ώρα! Τι ώρα έχει κανονίσει να είσαι στο νοσοκομείο?

εγώ ακόμα ζαλίζομαι λίγο όταν πάω να σηκωθώ (αλλά πολύ ελαφριά) και επίσης ναι είναι επίσημο νιώθω ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι λέει το Tickeraki Μου για αυτή την εβδομάδα(!) :|

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...