Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια , πέρασα δύσκολο βράδυ χθες , είχα πολλά πονάκια κάτω χαμηλά και φοβέρες εξάψεις , ξυπνώ μες τον ιδρώτα κάθε πρωί!

Estel_ Έχεις απόλυτο δίκιο σαυτό που λες! Η φύση έχει φροντίσει για τα πάντα ! Περαστικά στο μωράκι σου ! :)

Greta Ναι έτσι είναι! Το έψαξα και γώ καλύτερα και είδα ότι ένας καλός γιατρός μπορεί να κάνει φυσική γέννα ακόμα και με τρεις φορές μπερδεμένο το λώρο !Αρκεί βέβαια ο λώρος να είναι αρκετά μακρύς ! Εύχομαι να είχες καλύτερο βράδυ !xx

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κορίτσια,

τι κάνετε??? ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.να είστε όλες καλά!!!!!!

εύχομαι σύντομα όλες να κρατάτε τα μπεμπακια σας αγκαλιά.

με το μωρό στο σπίτι είναι λίγο περίεργα για μένα που έγινα πρώτη φορά μαμά.

ο μικρός έχει κολικούς και το βράδυ δεν κοιμάται.

ο χρόνος έχει περιοριστεί αρκετά αλλά σε ανταμείβει με ένα βλέμμα.

προσπαθώ να θηλάσω αλλά παίρνουμε και συμπλήρωμα.

φιλιά πολλά καλή συνέχεια ο συναγερμός με καλεί......

Rn2Dp2.png

καλημέρα όμορφες!!!

Τι κάνετε???

Greta Καθόλου καλύτερα??? Μακάρι να ήξερα τι να σου πω να σε βοηθήσω αλλά ως γνωστόν είμαι τελείως άσχετη ... Ελπίζω μόνο να στρώνουν σιγά σιγά τα πράγματα(!)

BΑσω, Βάσω είσαι εδώ;;; Λογικά θα έχουν έρθει και οι δικοί σου πλέον και θα ετοιμάζεις τα ... τελευταία...

Πώς νιώθεις που σε ... λιγότερο από 48 ώρες θα κρατάς την μπέμπα στα χέρια σου;;; [ζουλεεεεευω!]

Τελικά η πανσέληνος βοήθησε κανα μωράκι να σκάσει μύτη;;; Άντε μανούλες εμφανιστείτε !!! :P

estel_ περαστικά στο μικρό σου!!! Εσύ είσαι εντάξει;;;

Panatheo μια από τα ίδια κι εγώ... Πολλές... εξάψεις, ο μικρός έχει βαλθεί να με .. ταλαιπωρήσει όσο μπορεί τον τελευταίο μήνα(!) Εκτός κι αν το κάνει για να μην μου πέσει βαριά η ... ταλαιπωρία που μου ετοιμάζει μόλις σκάσει μύτη :tongue:

Εγώ άλλα νέα δεν έχω, κάτι πονάκια έχω γενικά αλλά γενικά... ΔΕΝ γεννάω, το παιδί μου μου φαίνεται θέλει να μοιάσει στη γιαγιά του και να βγει σώνει και ντε Ιχθείς δεν θα μου κάνει την χάρη να βγει Υδροχόος :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Quinsey Και γω για υδροχοάκι ελπίζω αλλά δεν το βλέπω! :P

Και γω το πιστεύω πως το χουνε βάλει σκοπό να μας εκπαιδεύσουν στο ξενύχτι από τώρα ! :D

Άννα Τι ωραία που έχεις ήδη το μωράκι σου ! Και γω που θα γίνω πρώτη φορά μανούλα γιʼ αυτά ανησυχώ! Αλλά αυτό που λες ότι με ένα του βλέμμα τα ξεχνάς όλα μου δίνει πολύ κουράγιο :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Γεια σας και απο μεν! Και εγω εχω εξαψεις τη νυχτα στον υπνο..κοιμαμαι χωρις σκεπασματα και το δωματιο στους 18..ο αντρας μου κρυωνει ο κακομοιρης και του ριχνω ολα τα σκεπασματα πανω του!Χαχαχαχα

Αρχιζω να πιστευω πως και μενα ιχθυς θα βγει τελικα..οκ, εχω πητ 17/2, αλλα ακομα ψηλα ειναι ο μικρος..αυριο πρωι εχω ραντεβου στο γιατρο, θα σας πω τα νεοτερα..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορω να σχολιασω στην καθεμια ξεχωριστα προς το παρον.Καταλαβαινεται ελπιζω...

Υπομονη στα κοριτσια που ακομα χαιδευουν κοιλιτσες,δεν εμεινε και τιποτα εξ αλλου!!

Σε αυτες που εγιναν μανουλες πιο πολυ υπομονη!

Καταλαβαινω την κατασταση απολυτα,σκεφτειτε εμας που εχουμε και αλλο ενα ποσο πιο δυσκολα ειναι και παρτε δυναμη!

Βαλτε μια ταινια να δειτε και εχετε το μωρο στο στηθος εαν θελει στηθος ολη την ωρα,κοιμηθειτε οταν κοιμούνται και τα μωρα,αφηστε τις δουλειες κτλ...

Στους κολικους δυστυχως δεν εχω πολλα να πω εκει οντως θελει γερα νευτα σε συνδιασμο με την κουραση και την αυπνια...

Σε λιγο καιρο θα ξεπεταχτουν και θα τα ξεχασουμε ολα!

Μην αφηνετε αυτες τις στιγμες να σας χαλανε αυτο το ομορφο σταδιο..Απολαυστε ολες τις στιγμες θα περασουν σαν αστραπη!

Δεν ξερω τι αλλο να πω.

Εμεις ειμαστε ησυχοι νομιζω αλλα την ημερα!Δλδ τρωμε και νανι,εγω ειναι αδυνατον να κοιμηθω την ημερα ομως να ξεκουραστω.Την νυχτα στα ιδια,στηθος και.πανω μου δεν καταλαβαινω!!!!

Οτι κοιμαμαι ειναι με το μωρο πανω μου.

Ο μεγαλος εχει αλλαξει πολυ,δεν διακρινω ζηλεια αλλα δεν κοιμαται το μεσημερι,δεν με ακουει,γενικα δεν ακουει κανεναν!Ελπιζω να ειναι φαση ειλικρινα και να γιμουμε οπως πριν.Νοιωθω οτι τον εχω χασει.

Και οταν με πιάνουν τα κλαματα(456273 φορες την ημερα)με πιανουν για τον μεγαλο.εχω αγανακτησει.

Οσο για την ψυχολογια ειναι περιεργη στις λεχωνες.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!ΟΛΑ ΟΣΑ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!

Να μην κρατατε τιποτα μεσα σας!Να λετε στον αντρα σας ,σε φιλη σας ,στην μαμα σας ολα οσα νοιωθετε...δοκιμασμενα ολα αυτα!

Σας φιλω!

(Με δυο παιδια και βλεπετε δεν σας γραφω..;)

Κανονιστε οταν γεννησετε..)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ βρε Greta!Διαβαζω αυτα που γραφεις, βλεπω ποσο κουραση ειναι ολο αυτο και αναρωτιεμαι αν θα αντεξουμε...:?

Κολικοι,κλαματα,πεινα κλπ κλπ.. ο Θεος να βαλει το χερι του! Εμενα ο φοβος μου ειναι μην με παρει ο υπνος με το μωρο πανω μου σε κανα καναπε η πολυθρονα και μου πεσει..:roll: Μην μου πειτε να το παρω στο κρεβατι..διαφωνω καθετως και οριζοντιως!

F4oIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Γκρέτα , ο μπόμπιρας μάλλον φυσιολογικά αντιδράει! Ένας εισβολέας ξαφνικά στο σπίτι, δεν είναι εύκολη υπόθεση... Σίγουρα η κατάσταση σου δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια να δεις την φάση ψύχραιμα, και επιπλέον (αν κρίνω απο τα κλαματάκια) οι ορμόνες σου χορεύουν σε ρυθμούς Shakira! Υπομονή ,επιστράτευσε καμιά φίλη για να περνάς λιγότερη ώρα μόνη. Θα έρθουν καλύτερες μέρες και θα ανέβεις ψυχολογικά, μην απογοητεύεσαι!

Quinsay, ναι εγώ προς το παρόν είμαι οκ! Με ενοχλεί ο λαιμός μου βέβαια, αλλά ελπίζω να μην εμφανίσω άλλο σύμπτωμα.

Να έχουμε ένα όμορφο βράδυ! Φιλάκια!

Διαφημίσεις

Ηρθαμεεεε

Θηλαζουμε εμεις!η καλη μας αγελαδα.....:P:p:p

Estel ετσι θεωρω κ εγω οτι ειναι νορμαλ η αντιδραση αλλα μου λενε να μην βιαζομαι ειναι νωρις ισως ξεσπασει αργοτερα:confused:

,Καλα το κλαμα εχει καταντήσει γελοίο πια...

Ακομα και εγω το βλεπω!

little και εγω φοβαμαι τι νομιζεις αλλα οταν φτανω στα ορια μου απλα δεν υπαρχει αλλη λυση!!

Οσο για τα αλλα αντεξαν εκατομμυρια γυναικες εμεις θα κωλοσουμε??

Αθηνα αυτο λεγαμε ολοι οτι περασε κ ολας μια.εβδ απιστευτο....

Μια μεγαλη αγκαλια και απο εμας!!!

Παμε.να συνεχισουμε το εργο μας :P

Καλο βραδυυυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κοριτσια, πριν λιγο γυρισα απο το γιατρο.Τα νεα μας: παμε για καισαρικη, για την ακριβεια το ορισα μεθαυριο,Σαββατο.Ο μικρος δεν εχει εμπεδωθει και ουτε προβλεπεται και επισης το κεφαλακι του κοιταει προς τα πανω, οποτε....

Το θεμα ειναι οτι μου ηρθε εντελως ξαφνικο..Δεν ξερω τι χρειαζεται να ξερω για την καισαρικη.Εμπειρες, τα φωτα σας!Καταρχας μονο νυχτικα εκει,ε?

ΒΟΗΘΕΙΑ, θελω πηλροφοριες!!

F4oIp2.png

little Κατ αρχην ηρεμισε!

Κατα δευτερον δεν χρειαζεται να ξερεις κατι

Θα γίνουν ολα πολυ γρηγορα.

Παρε νυχτικο μαζι σου αλλα παρε και καμμια πυτζαμα.την πρωτη φορα εγω δεν εβαλα πυτζαμα τωρα την τριτη μερα εβαλα.

Βεβαια όπως και να εχει εγχειρηση ειναι θα ειναι λιγο δυσκολα αλλα οσο πιο γρηγορα σηκωθεις τοσο πιο γρηγορη ανάρρωση θα εχεις.

Μια εβδ μετα ειμαι σουπερ.ποναω βεβαια αλλα οχι πολυ.Και ενταξει θελει προσοχηε βαρη και τέτοια. Στο να φροντιζω τον μεγαλο.εσυ δεν θα εχεις θεμα!

Αντε με το καλο!!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

γεια σας κοριτσια!!

να σας ζησουν τα μπεμπακια σας και με το καλο οσες περιμενετε ακομα!

ειμαι απο το καφε ιουνιου 2015 αλλα υπηρξα και εγω στο καφε φεβρουαριου 2012! σημερα εχουμε γενεθλια!!

λοιπον Greta διαβασα για το γιο σου πως αντιδραει! το καθε παιδι θα δειξει με διαφορετικο τροπο το πως νιωθει. θυμαμαι εγω οταν γεννησα τον μικρο μου ο μεγαλος μου γιος αντιδρούσε καπως τα ιδια με τον δικο σου! πιστευω οτι ειναι ειδος ζηλιας απλα οχι προς το μωρο αλλα προς τη μαμα! δηλαδή αρχιζουν να συνηδειτοποιούν ότι η μαμα πλεον δεν ειναι μονο για αυτούς αλλα και για τον μικρο εισβολεα στο χωρο τους! και κανουν τα πάντα για να τραβηξουν την προσοχη! το οτι δεν κοιμαται πια και δεν ακούει ειναι γιατι θελει να εχει την προσοχη σου και να ασχολεισε συνεχως μαζι του! εγω οταν πηγα σπιτι με το μικρο στην κυριολεξια το παρατησα και ειχα συνεχως αγγαλια τον μεγαλο γιατι ενιωθα οτι ενιωθε απομονομενος πλεον. ασχετο το οτι δεν δειξαμε ποτε κατι ετσι!! το μικρο ηταν ησυχο φαι και υπνο μονο ετσι περνουσα πολλες ωρες με τον μεγαλο!! αν και μολις 2,5 χρονων τοτε ο μεγαλος μου του εδεινα το μπιμπερο να του ελεγα να μου φερει πανα να αλλαξουμε, να ερθει να παρακολουθησει και να βοηθησει στο μπανιο... για να καταλαβεις οταν ξυπνουσε ο μικρος τη νυχτα να φαει ξυπνουσε και ο μεγαλος μαζι όχι κρινιάζοντας αλλα για να καθισει διπλα μου να μου κανει παρεα! και μολις κοιμοταν ο μικρος πηγαινε στο κρεβατι του και ο μεγαλος!! ααχχχχ τι μου θυμισες τώρα!!!! οπου νανει θα τα ξαναζησω ολα αυτα βεβαια αφου τον ιουνιο περιμενω τον τριτο γιο!! αλλα τα σκεφτομαι και συγκινούμε!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

γεια σας κοριτσια!!

να σας ζησουν τα μπεμπακια σας και με το καλο οσες περιμενετε ακομα!

ειμαι απο το καφε ιουνιου 2015 αλλα υπηρξα και εγω στο καφε φεβρουαριου 2012! σημερα εχουμε γενεθλια!!

λοιπον Greta διαβασα για το γιο σου πως αντιδραει! το καθε παιδι θα δειξει με διαφορετικο τροπο το πως νιωθει. θυμαμαι εγω οταν γεννησα τον μικρο μου ο μεγαλος μου γιος αντιδρούσε καπως τα ιδια με τον δικο σου! πιστευω οτι ειναι ειδος ζηλιας απλα οχι προς το μωρο αλλα προς τη μαμα! δηλαδή αρχιζουν να συνηδειτοποιούν ότι η μαμα πλεον δεν ειναι μονο για αυτούς αλλα και για τον μικρο εισβολεα στο χωρο τους! και κανουν τα πάντα για να τραβηξουν την προσοχη! το οτι δεν κοιμαται πια και δεν ακούει ειναι γιατι θελει να εχει την προσοχη σου και να ασχολεισε συνεχως μαζι του! εγω οταν πηγα σπιτι με το μικρο στην κυριολεξια το παρατησα και ειχα συνεχως αγγαλια τον μεγαλο γιατι ενιωθα οτι ενιωθε απομονομενος πλεον. ασχετο το οτι δεν δειξαμε ποτε κατι ετσι!! το μικρο ηταν ησυχο φαι και υπνο μονο ετσι περνουσα πολλες ωρες με τον μεγαλο!! αν και μολις 2,5 χρονων τοτε ο μεγαλος μου του εδεινα το μπιμπερο να του ελεγα να μου φερει πανα να αλλαξουμε, να ερθει να παρακολουθησει και να βοηθησει στο μπανιο... για να καταλαβεις οταν ξυπνουσε ο μικρος τη νυχτα να φαει ξυπνουσε και ο μεγαλος μαζι όχι κρινιάζοντας αλλα για να καθισει διπλα μου να μου κανει παρεα! και μολις κοιμοταν ο μικρος πηγαινε στο κρεβατι του και ο μεγαλος!! ααχχχχ τι μου θυμισες τώρα!!!! οπου νανει θα τα ξαναζησω ολα αυτα βεβαια αφου τον ιουνιο περιμενω τον τριτο γιο!! αλλα τα σκεφτομαι και συγκινούμε!!!

Πω πω παραλιγο να με πιασουν τα κλαμματα παλι..

Κατ αρχας να σου ζησουν τα παιδακια σου και με το καλο ο τριτος γιος!Αγορομανα κ εσυ..

Σ ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου γραψεις!

Φαντασου μολις τωρα τελειωσε αλλο ενα ματσ!

Επικρατει πανικος και δεν περνει αλλο η κατάσταση, και οχι σε σχεση με το μωρο.Εκει τον αφηνω να κανει οτι θελει αγκαλιες φιλιά βοηθαει και του αρεσει.Αλλα στον τροπο που συμπεριφερεται στο σπιτι.

Αρχιζω και ειμαι και παλι αυστηρη μαζι του.

Παραδειγμα σταματησε να λεει τσισα τα κανει πανω του..εχω αγανακτησει ειλικρινα.πανα δεν θελω να ξαναβαλω(εκτος απ το βραδυ) ξεμενουμε απο φορμες σε δυο μέρες.ειναι και χειμωνας...τι αλλο να σου πω,δεν τρωει, γενικα δεν τον αναγνωριζω.αλλον αφησα αλλον βρηκα.

Και εγω θηλαζω και προσπαθώ πολυ να μοιρασω σωστα τον χρονο μου αλλα δεν τα καταφερνω....

Γι αυτο και στεναχωριεμαι πολυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...