Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ευχαριστούμε κορίτσια...

Πάντως τα άγχη σας τα συμμερίζομαι πλήρως κι εγώ έτσι νιώθω...

Ότι θα έρθει στο σπίτι και δεν θα ... ξέρω τι να τον κάνω, πως να τον πιάσω, θα κλαίει και δεν θα ξέρω τι να κάνω να τον ηρεμήσω..Τέσπα προσπαθώ να ηρεμώ τον εαυτό μου ότι τόσες και τόσες μεγάλωσαν παιδιά τι στο καλό μόνο εγώ δεν θα τα καταφέρω?!

[αυτό με τις δουλειές Btw ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω τι ... μαγική ιδιότητα έχει το καθαρό/τακτοποιημένο σπίτι σε περίπτωση νεύρων(!)... :cool: ]

Greta έτσι όπως το περιγράφεις πάντως ο μικρός φαίνεται να προσαρμόζεται καλά με τα νέα δεδομένα το οποίο νομίζω είναι πολύ θετικό. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι!!!

Γιατρό έχω στις 6:30 κανονικά θα πάρω τηλ στο γραφείο του στις 3 που ανοίγει μήπως μπορώ να πάω λίγο πιο μετά για να μην έρθει του σκοτωμού ο άντρας [είναι λίιιιγο οριακά η ώρα] αλλά δύσκολο το βλέπω να μπορεί να μου το αλλάξει τελευταία στιγμή αλλά οκ, όπως και να 'χει θα είμαι σπίτι μέχρι τις 8, 8:30 λογικά [εκτός κι αν μου πει ότι πρεπει να είμαι στο Γαία :tongue::tongue:]

Οσο για τις δουλειες του σπιτιου, θα πω το εξης: ειμαι τεμπελα, το μονο που κανω ειναι μαγειρεμα,πλυσιμο πιατων και σιδερο..Αντε στα μεγαλα κεφια να ξεσκονισω η να βαλω κανα AZAX στους παγκους κουζινας κλπ.. Ε, ΕΧΩ ΛΥΣΣΑΞΕΙ απο τη στιγμη που σταματησα την δουλεια! Καθε μερα κατι κανω!Ντουλαπες κλπ κλπ...Ισως επειδη δεν περναει αλλιως η ωρα μαλλον? Που να δειτε με τι επιμελεια απλωνα τα πλυντηρια του μωρου, τα σιδερωνα και επλενα τα καινουργια μπιμπερο..;);)

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααχ μόλις γύρισα από το γιατρό... Την καρδιά περιβόλι μου έκανε!

Το παιδί μου μια χαρά είναι , 2900 το καλό μου, βολεμένο κ ... Ακριβώς στην ίδια θέση με πριν 10 μερες(!). Οποτε βάση αυτού πριν τις 15 δεν με βλέπει να γεννάω... Καλοπερνάει ο πασάς καταλάβατε;;; Που να βγαίνω τώρα σου λέει! ·:P

Από αύριο αρχίζω καυτερά, βόλτες, σεξ (:tongue: ) ότι χρειάζεται τέλος πάντων δεν την παλεύω !!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ααααχ μόλις γύρισα από το γιατρό... Την καρδιά περιβόλι μου έκανε!

Το παιδί μου μια χαρά είναι , 2900 το καλό μου, βολεμένο κ ... Ακριβώς στην ίδια θέση με πριν 10 μερες(!). Οποτε βάση αυτού πριν τις 15 δεν με βλέπει να γεννάω... Καλοπερνάει ο πασάς καταλάβατε;;; Που να βγαίνω τώρα σου λέει! ·:P

Από αύριο αρχίζω καυτερά, βόλτες, σεξ (:tongue: ) ότι χρειάζεται τέλος πάντων δεν την παλεύω !!!!

Οταν λες ακριβως στην ιδια θεση, εχει εμπεδωθει? Εμενα σιγουρα οχι,οταν καθομαι ακομα κατω απο το στηθος ειναι...σημερα πηγα και για περπατημα δεν ξερω και εγω ποση ωρα αλλα...τζιφος...μονο η μεση καταφερα να με ποναει τωρα,λογικα λογω κουρασης..Στο ειπε ο γιατρος οτι δεν θα γεννησεις πριν τις 15? Εγω εχω την Πεμπτη ραντεβου, μου τηλ. και μου το εβαλε πρωι αντι για απογευμα που ειχαμε κλεισει..δεν ξερω γιατι αλλαξε την ωρα, χεστηκα βεβαια λιγο πανω μου, λεω λες να μου προκαλεσει τοκετο με την περιβοητη εξεταση?Εκτος αν απλα του ετυχε κατι το απογευμα, ξερω γω...?Εσυ εχεις κανει την "εξεταση"?

F4oIp2.png

Α ρε quinsey τα δυο μας θ μεινουμεεεεε.... Εδω να λεμε τον πονο μας.

Εγω εχω γιατρο την τριτη κ θελω πολυ ν δω αν κατεβηκε γιατι την νιωθω χαμηλα ν με ενοχλει

Κ ν πηγαινω πιο συχνα τουαλετα για κατουρημα.

Ασ περασει αυτη η εβδομαδα της μετακομισης κ απο την αλλη δευτερα μπορει ν βγει,ασε που ελπιζω ετσι μεβτην κιυραση της μετακομισης ν βοηθαω την κατασταση,σημερα το μεσημερι ειχα για λιγο κατι πονακια περιοδου αλλα πολυ ηπια.

KMwEp3.png

Απευθυνομαι στις μανουλες κυριως και βεβαια σε οσες γνωριζουν..τι μαρκα μπιμπερο, μεγεθος και ποσα εχετε παρει?κ κατι ακομα,ισχυει οτι οι πονοι πριν παμε μαιευτηριο,συνηθως ειναι χαραματα η μες στη νυχτα?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Αστεράκι ναι, εμπεδωμένος είναι αλλά οκ, αφού βρήκε από που... είναι η έξοδος δεν χολοσκάει να προχωρήσει! Σου λεει "οκ, απο δω βγαίνουμε ΑΑΑΑΜΑ βαρεθώ ξέρω που θα πάω" :tongue:

Ο δε γιατρός αφήνει μέχρι μια εβδομάδα περιθώριο μετά την ΠΗΤ αν δεν υπάρχει θέμα με το παιδί (η .. αποδεδειγμένη συμπαθειά του στο "η φύση ξέρει καλύτερα όταν δεν υπάρχει σοβαρός ιατρικό λόγος" ήταν ένας από τους λόγους που τον επέλεξα- αλλά τότε ήμουν 51 κιλά και με κοιλιά πλάκα!!! :evil::tongue: ) αλλά πλέον κάθε μέρα μου φαίνεται ... βουνό!

Δλδ πόσο ακόμα μεταμεσονύκτιο CSI και Without a trace με περιμένει μέχρι να έρθει εκείνη η άγια ώρα ???? :cry::cry:

Από την άλλη μπορεί να είναι και για καλό ... Θα έχω ... σκάσει τόσο πολύ που δεν θα με απασχολούν τα της γέννας [που στην παρούσα φάση με ... αγχώνουν] θα έχω φτάσει στο "να βγει και ας είναι όπως και ναναι!!!" :rolleyes::tongue:

Ντάξει ξέρω γκρινιάζω λες "κι άλλη καμιά δεν γέννησε μόνο η Μαριώ το Γιάννη" αλλά... ε κάπου πρέπει να γκρινιάξω κι εγώ!!! :tongue:

Btw για μπιπερό εγώ πήρα της Nuk, 2 έχω μικρά [120 και 125 ml] για την περίπτωση που θα χρειαστούν [θα προσπαθήσω για αποκλειστικό θηλασμό] ένα classic (αυτό πήρα) και ένα που μου το κάναν δώρο από ένα Site Που λέγεται first choice και σε ένα μαγαζί που είχαμε πάει να δούμε καρότσια μας είχαν κάνει δώρο ένα μικρό [75 ml] της Dr. Brown [ένα που υποστηρίζει ότι βοηθάει στους κολικούς? κάτι τέτοιο].

Για αυτό που πήρα εγώ [το Nuk] να σου πω την αλήθεια τα πήρα επειδή αυτά είχε πάρει και η sister όταν ο ανηψιός ήταν μικρός (όλη την classic σειρά σε όλα τα μεγέθη και σχέδια :tongue: ) και την είχαν βολέψει/δεν είχε κάτι αρνητικό να πει αλλα δεν ξέρω/ έχω προσωπική άποψη για το θέμα οπότε επιφυλάσσομαι. Ας απαντήσει καλύτερα κάποια μανούλα που έχει actually χρειαστεί μπιμπερό :)

ααα, το μόνο που θυμάμαι να μου λένε είανι ότι ΑΝ δεν έχει θέμα το μωρό [αυτό λέει εξαρτάται και από το παιδάκι] να προτιμήσω όσο είναι μικρό της θηλές από καουτσούκ και μέτα να πάω σε σιλικόνης [μου είχαν πει και γιατί αλλά... ξέχασα!]. Αλλά μου είχαν πει επίσης ότι μη βιαστώ να ...φτιάξψ στοκ από ανταλλακτικά γιατί μπορεί να μην τις θέλει καθόλου το παιδί [τις μεν ή τις δε]

Επεξεργάστηκαν by Quinsey
typo

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αστεράκι ναι, εμπεδωμένος είναι αλλά οκ, αφού βρήκε από που... είναι η έξοδος δεν χολοσκάει να προχωρήσει! Σου λεει "οκ, απο δω βγαίνουμε ΑΑΑΑΜΑ βαρεθώ ξέρω που θα πάω" :tongue:

Ο δε γιατρός αφήνει μέχρι μια εβδομάδα περιθώριο μετά την ΠΗΤ αν δεν υπάρχει θέμα με το παιδί (η .. αποδεδειγμένη συμπαθειά του στο "η φύση ξέρει καλύτερα όταν δεν υπάρχει σοβαρός ιατρικό λόγος" ήταν ένας από τους λόγους που τον επέλεξα- αλλά τότε ήμουν 51 κιλά και με κοιλιά πλάκα!!! :evil::tongue: ) αλλά πλέον κάθε μέρα μου φαίνεται ... βουνό!

Δλδ πόσο ακόμα μεταμεσονύκτιο CSI και Without a trace με περιμένει μέχρι να έρθει εκείνη η άγια ώρα ???? :cry::cry:

Από την άλλη μπορεί να είναι και για καλό ... Θα έχω ... σκάσει τόσο πολύ που δεν θα με απασχολούν τα της γέννας [που στην παρούσα φάση με ... αγχώνουν] θα έχω φτάσει στο "να βγει και ας είναι όπως και ναναι!!!" :rolleyes::tongue:

Ντάξει ξέρω γκρινιάζω λες "κι άλλη καμιά δεν γέννησε μόνο η Μαριώ το Γιάννη" αλλά... ε κάπου πρέπει να γκρινιάξω κι εγώ!!! :tongue:

Btw για μπιπερό εγώ πήρα της Nuk, 2 έχω μικρά [120 και 125 ml] για την περίπτωση που θα χρειαστούν [θα προσπαθήσω για αποκλειστικό θηλασμό] ένα classic (αυτό πήρα) και ένα που μου το κάναν δώρο από ένα Site Που λέγεται first choice και σε ένα μαγαζί που είχαμε πάει να δούμε καρότσια μας είχαν κάνει δώρο ένα μικρό [75 ml] της Dr. Brown [ένα που υποστηρίζει ότι βοηθάει στους κολικούς? κάτι τέτοιο].

Για αυτό που πήρα εγώ [το Nuk] να σου πω την αλήθεια τα πήρα επειδή αυτά είχε πάρει και η sister όταν ο ανηψιός ήταν μικρός (όλη την classic σειρά σε όλα τα μεγέθη και σχέδια :tongue: ) και την είχαν βολέψει/δεν είχε κάτι αρνητικό να πει αλλα δεν ξέρω/ έχω προσωπική άποψη για το θέμα οπότε επιφυλάσσομαι. Ας απαντήσει καλύτερα κάποια μανούλα που έχει actually χρειαστεί μπιμπερό :)

ααα, το μόνο που θυμάμαι να μου λένε είανι ότι ΑΝ δεν έχει θέμα το μωρό [αυτό λέει εξαρτάται και από το παιδάκι] να προτιμήσω όσο είναι μικρό της θηλές από καουτσούκ και μέτα να πάω σε σιλικόνης [μου είχαν πει και γιατί αλλά... ξέχασα!]. Αλλά μου είχαν πει επίσης ότι μη βιαστώ να ...φτιάξψ στοκ από ανταλλακτικά γιατί μπορεί να μην τις θέλει καθόλου το παιδί [της μεν ή της δε]

Σε ευχαριστω για την απαντηση!Εμενα παλι μου ειπαν να προτιμησω σιλικονης..:?.. και οτι οι καουτσουκ αναλλωνονται πολύ πιο εύκολα με την αποστείρωση (βράσιμο ή κρύα). ενω οι σιλικόνης είναι πολύ πιο ανθεκτικές..θα δειξει..! Τουλαχ.εμπεδωθηκε ο δικος σου!Δλδ, οταν καθεσαι σε καρεκλα η πχ στον καναπε δεν νιωθεις κατω απο το στηθος αυτο το βαρος, το πλακωμα?

F4oIp2.png

Σε ευχαριστω για την απαντηση!Εμενα παλι μου ειπαν να προτιμησω σιλικονης..:?.. και οτι οι καουτσουκ αναλλωνονται πολύ πιο εύκολα με την αποστείρωση (βράσιμο ή κρύα). ενω οι σιλικόνης είναι πολύ πιο ανθεκτικές..θα δειξει..! Τουλαχ.εμπεδωθηκε ο δικος σου!Δλδ, οταν καθεσαι σε καρεκλα η πχ στον καναπε δεν νιωθεις κατω απο το στηθος αυτο το βαρος, το πλακωμα?

Τσου... Από τις αρχές του 9ου κάθομαι πολύ άνετα (καλά όσο μπορεί να κάτσει "πολύ" άνετα κανείς με μια κοιλούμπα με διάμετρο πάνω από 1m!), και όλες τις κλωτσιές κτλ τις νιώθω από τον αφαλό [χοντρικά] και κάτω...

Από την άλλη δεν έχω πλέον σχεδόν κανένα έλεγχο της κύστης άμα κουνηθεί ο μπέμπης [που το κάνει όλη την ώρα πλέον!] εγώ τρέχω σαν την τρελή στην τουαλέττα(!)

αλλά.. .τι να το κάνεις... άμα δεν θέλει να κατέβει κι άλλο και μείνει εκεί... :evil::tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Μόλις γύρισα σπίτι από τον γιατρό. Είμαστε 3200γρ. και φυσικά ακόμη με το κεφάλι ψηλά. Άρα Παρασκευή μπαίνουμε. Η μπέμπα κατά τα άλλα είναι μια χαρά.

Για μπιμπερό έχω 2 μικρά της chicco και έχω παραγγείλει και ένα σετ της Avent για νεογέννητα, που λέγεται natural. Υποτίθεται ότι έχει ένα σύστημα για τους κολικούς και αποτελείται από 4 γυάλινα, 2χ125 και 2χ260 συν βούρτσα καθαρισμού και μια ορθοδοντική πιπίλα. Ο αποστειρωτής μου είναι επίσης της ίδιας μάρκας αλλά χωράνε και τα chicco.

Αθήνα πολύ σωστός ο γιατρός σου! Μη βιάζεσαι, άσε το παιδάκι να πάρει τον χρόνο του. Οι μαίες πάντως στις τελειόμηνες που τα μωρά δεν είχαν εμπεδωθεί πρότειναν περπάτημα και σεξ. Για το τελευταίο είπαν να ολοκληρώνει εντός ο σύντροφος γιατί το σπέρμα έχει μια ορμόνη που μαλακώνει τον τράχηλο.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Ετοιμαζεστε βλεπω..

Εμεις ειχαμε μια χαλια βραδια σημερα που κατεληξε να κλαιω σαν τρελη.ο μεγαλος ξυπναγε απ.τον κικρο ούρλιαζε κυριολεκτικα και μετα ξυπναγε αυτος τον μπεμπη τον οποιο με το ζορι ειχα κοιμησει.

Τραγικη η κατασταση κοιμηθηκα ενα δυωρο με διάλειμμα κ αυτο με το μωρο πανω μου.αλλιως τσιριζει.

Του εβαλα πιπιλα σημερα δεν γινεται αλλιως.

Δεν νομιζω να μπερδευτει γιατι σημερα ειχαμε παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι μεγαλο μωρο με μεγαλες ανάγκες δεν τον ξεγελας δηλαδη.

Τον ηρεμει η πιπιλα.μακαρι να κανει δουλεια.

Μπορω να γκρινιαζω για ωρες οποτε σταματω.

Βασω ερχεται η μεγαλη ωρα,με το καλο να γνωρίσεις το θαυματακι σου.

Αθηνα υπομονή αλλο λιγο και θα ελευθερωθεις.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια ,

Εγώ Παρασκευή πήγα γιατρό , το κοριτσάκι μου είναι λίγο μικρούλι 2600 γρ ! Ο αντρούλης μου με ταΐζει συνεχώς με την ελπίδα να βάλει πάνω και η μπέμπα :)

Εχει και τον ομφάλιο δύο φορές περασμένο γύρο από το κεφαλάκι της !

Ελπίζω σε φυσική γέννα αλλά η γιατρός μου, μου είπε ότι αν μείνει έτσι ίσος να μην το διακινδυνεύσει

Θα ξαναπάω και αυτή την Παρασκευή και εύχομαι να είναι καλύτερα τα πράγματα !

Εντωμεταξύ έχω πάρει το βιβλίο της Άννας Πατσούρου για το θηλασμό το βρήκα πολύ καλό τα κάνει όλα να φαίνονται πολύ απλά! Εύχομαι να είναι έτσι και στην πράξη :P θέλω πού να καταφέρω να θηλάσω αποκλειστικά ! :/

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Greta κοριτσι μου λίγο κουραγιο θέλει κ πολύ υπομονή...

Ο μεγάλος θα το συνηθίσει το κλάμα σε λίγες μερες κ δεν θ ξυπνάει κ ο μικρός θα μάθει στη φασαρία κ δεν θ ξυπνάει επίσης... Τουλάχιστον από γνωστές μ με δευτερα παιδια αυτο μ είπαν ελπίζω να ειναι κ για σένα το ίδιο!

Δεν θήλασα κ δεν ξερω αν μπερδεύονται με την πιπίλα, αλλά αν ειναι να ηρεμεί κ να ηρεμία κ ΕΣΥ, δώστου κοριτσι μ την πιπίλα!

Αν θες να κλαις... Κλάψε να ξεδινεις!!!

Σε σκέφτομαι εύχομαι ενα καλύτερο βράδυ σήμερα!

KMwEp3.png

Καλησπέρα και απο εμένα μετά απο αρκετές μέρες! Να ζήσουν και τα υπολοιπα μωράκια της παρέας μας! Να είναι γερά και ευτυχισμένα στη ζωή τους.

Είχα τον μπόμπιρα με ιώση που συνοδευόταν απο υψηλό πυρετό για 5 μέρες. Μεγάλη ταλαιπωρία....τουλάχιστον πέρασε ο πυρετός και έμεινε μόνο βήχας. Συμβουλή προς τις δευτερομανούλες: αποφύγετε μέρη με συνωστισμό( παιδικούς σταθμούς,παιδότοπους κλπ) , γιατί γίνεται χαμός απο ιώσεις! Στην κατάσταση μας, πιστέψτε με, είναι πολύ δύσκολη η φροντίδα ενός άρρωστου παιδιού και κυρίως μωρού!

Γκρέτα, υπομονή! Θέλουν τον χρόνο τους τα αγοράκια σου να συνηθίσουν την μεταξύ τους συνύπαρξη! Με την πιπίλα μην αγχώνεσαι. Και εγώ στον μικρό δεν έδωσα ούτε πιπίλα, ούτε μπιμπερό αλλά τώρα είμαι διατεθειμένη να κάνω ό,τι χρειαστεί για να αντιμετωπιστούν πρακτικές δυσκολίες έχοντας δύο μωρά!

Α! Ξέχασα να αναφέρω ότι την Κυριακή που είχα γιατρό (38η εβδ), η μικρή ζύγιζε 4 κιλά!!! Υπάρχει βέβαια απόκλιση που μπορεί να φτάσει και τα 500γρ περίπου, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μεγάάάλο μωρό! Έχω φρικάρει, αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι... Το επόμενο ραντεβού μου είναι την Κυριακή, εκτός απροόπτου!

Σχετικά με τα άγχη για το πώς θα τα καταφέρω, θα θηλάσω, θα κάνω μπανάκι το μωρό κλπ θα σας πω το εξής που είχα διαβάσει : το μωράκι έχει σίγουρα πολλές ανάγκες που χρειάζονται τεχνογνωσία( που διαθέτουν πχ οι μαίες στο μαιευτήριο), αλλά πάνω απο όλα χρειάζεται αγάπη που μόνο η μανούλα μπορεί να του προσφέρει σε τόσο μεγάλο βαθμό! Όλα σιγά σιγά θα γίνονται ευκολότερα! Θυμάμαι τις πρώτες μέρες που είχα γεννήσει τον μικρό μου , του έλεγα πως άσχετη εγώ, άσχετος αυτός πού θα πάει? κάπου θα συναντηθούν οι δρόμοι μας. Και έτσι έγινε...όχι απλά συναντήθηκαν , αλλά ταυτίστηκαν!

Sorry για το μεγάλο μνμ, σας τα είπα μαζεμένα! Καλό ξημέρωμα σε όλες μας, φιλιά!

Καλησπερα κοριτσια!

Pamatheo η κοπελα στο δωματιο μου στο Αλεξάνδρας γεννησε φυσιολογικοτατα καο χωρις επισκληριδιο την μπεμπα της όπου ηυαν μπλεγμενη δυο φορες.Οταν την ρώτησα πως έγινε αυτο λου ειπε με πολυ υπομονη της γιατρου της!!!!!Ολα γίνονται... Παλια πως τα γενναγαν?

kashmam προσπαθω πολυυυυ!Την πιπιλα την εχω μηπως μου κανεις κανενα σκηνικο και σημερα

Σ ευαριστω που ειμαι στις σκέψεις σου και ευχομαι να γίνουν ολα οπως λες.......(α!πολυ κλαμα μιλαμε νοιωθω τοσο ευαίσθητη τοσο χαλια..)

estel περαστικα σας κοριτσι μου..μεγαλη ταλαιπωρια κυκλοφορουν τρομερες ιωσεις ευχομαι να την γλιτωσουμε.

Σωευχαριστω και εσενα για το κουραγιο που μου δινεις!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...