Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Nαι νομιζω 2 ηταν δεν θυμαμαι γιατι κ εγω χε.....μενη ημουν....εκατσα στη γνωστη καρεκλα εβαλε ενα γαντι κ μετα δε κοιταγα περιμενα να πονεσω..μεχρι να το σκεφτω Ειχε βγει μη το σκεφτεσαι ειλικρινα....μετα σκεφτομουν εδω θα γεννησουμε εκει θα κολλησουμε...μη μασας....ειμαστε στη τελικη ευθεια.....!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα εγκυούλες και μανούλες, καλή εβδομάδα!

happy-monday.jpg

Ξύπνησα με όρεξη για δουλειές σήμερα και το μεσημέρι λέω να κάνω μπριζολίτσες με πατάτες στο φούρνο. Ευτυχώς έφυγε και αυτή η παλιοσκόνη η αφρικάνικη και θα ανοίξω λίγο το σπίτι να αεριστεί. Αύριο πάω στον γιατρό για ένα τελευταίο check της μπέμπας και μεθαύριο έρχονται οι γονείς μου. Πω πω πέντε μερούλες μείνανε μόνο!

Little_star να σε αγχώσω λίγο ακόμα χε χε; Κατά τον τοκετό να δεις πόσες φορές θα σε ελέγχουν εκεί κάτω...

Adamanta εύχομαι να γυρίσει το κεφαλάκι του το συντομότερο!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!ειπαμε κασμαν δεν ειναι τιποτε,οχι κ να της αρεσει ομως....χαχαχαχα

Βασω μου σε ευχαριστω,,,αλλα κ να μη γυρισει...ειπαμε ''μωρα με πρωσοπικοτητα''και στο δικο μου προσθετω κ αγυριστο κεφαλι.....τι να κανουμε??δε πειραζει!5 μερουλες σου εμειναν,,,,πως νιωθεις?και εμενα αυριο ερχονται οι γονεις μου και τελος της εβδομαδας η αδερφη μου....οταν τους δω νομιζω θα αγχωθω..εκει θα καταλαβω οτι ο χρονος μου τελειωνει κ γενναω!!!!

οι υπολοιπες πως ειστε?ποια εχει γιατρο τωρα κοντα να μαθουμε κανενα νεο?

οι φρεσκομανουλες πως τα πατε??

mnEwp2?r=1422870576

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!!!

σήμερα αν δεν κάνω λάθος γεννάει και η kelly να δουμε αν θα ξαναμπεί κάποια στιγμή να μας ενημερώσει :)

Εγώ είμαι... ντεμί...Πέρασα ενα ψυλοσκ*τα Σουκου βασικά μου βγήκαν όλα τα άγχη και τα ορμονικά με αποτέλεσμα το Σάββατο να σφαχτούμε με τον άντρα μου [ δλδ για να πούμε του στραβου το δίκιο εγώ να ουρλιάζω κι αυτός να μην ξέρει ... απο που του ήρθε...] τα βρήκαμε τελικά αλλά εγώ ήμουν ταραγμένη και κοιμήθηκα χάλια ξύπνησα την Κυριακή από τις 4 [βοήθησε κι ο κ*λοαέρας σε αυτό!] και άρχισα να κάνω δουλειές στο σπίτι μέχρι τις 9 που πήρε τηλέφωνο η πεθερά μου να μας πει ότι ένας αγαπημένος θείος [αδελφός του πεθερού μου] διάλεξε το Σάββατο το βράδυ να σταματήσει να παλεύει την αρρώστια :(

Σήμερα είναι η κηδεία έφυγε πριν λιγο ο άντρας μου (είναι 140km μακρυά από την Αθήνα] ήθελα να πάω κι εγώ αλλά φυσικά τέτοιες μέρες ούτε λόγος, συν γενικά καλά νιώθω αλλά ε, όσο να το πείτε να είμαι στο μήνα μου και να είμαι μόνη μου δεν είναι και το καλύτερο μου... Η πεθερά μου επέμενε να μην πάει ο άντρας μου αλλά αφού τον έβλεπα να θέλει [ήταν αγαπημένος θείος ] και αφού ένιωθα/νιώθω καλά δεν μου πήγαινε να του πω "μην πας" απλώς και μόνο από ανασφάλεια... Ειδικά που θα πήγαινα κι εγώ αν ήμουν σε οποιοδήποτε μήνα εκτός από τον 9ο...

θα τον έχω και άγχος τόσα km πάνω κάτω μέσα σε 5 ώρες... Τέσπα, μη σας ψυχοπλακώνω έχουμε γεννητούρια και χαρές στο thread!!! :)

Το θετικό της ημέρας είναι ότι το απόγευμα έχω γιατρό (ελπίζω να προλάβει ο άντρας να γυρίσει μόνο, αλλιώς θα είναι η πρώτη φορά που θα πάω μόνη μου...) να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο μπέμπης μας!!!

Για την ώρα πάντως εμένα μου δίνει την αίσθηση ότι ...δεν βολεύεται εδώ και 2 μέρες έχει αρχίσει να πηγαίνει πέρα δώθε δεξιά αριστερά και χτες όλο ... εξογκώματα [χεράκια? ποδαράκια?] εμφανίζονταν στην κοιλιά μου...

Επίσης ρε κορίτσια έχει καμιά σας το ακόλουθο;

Επίσης εδώ και 2-3 μέρες πολύ χαμηλά [κάτω ουσιαστικά από την κοιλούμπα] και σχεδόν αποκλειστικά από την αριστερή μεριά νιώθω [από το απόγευμα συνήθως και μετά] "χτυπηματάκια" σαν λόξυγκα να το πω; αν αλλάξω θέση σταματάνε για δευτερόλεπτα και ξαναρχίζουν... Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι;;;

δεν πονάνε ή κάτι είναι απλώς... ενοχλητικά :):tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Συλλυπητήρια Αθηνά! Καλά έκανε και πήγε ο άντρας σου, αφού τον αγαπούσε κιόλας τον θείο. Αυτό που όταν θυμώνουμε θέλουμε να κάνουμε δουλειές, πως το εξηγείται; Άμα έχω νεύρα, γενική είμαι ικανή να κάνω. Λες και άμα τακτοποιηθεί το σπίτι, θα λυθεί η παρεξήγηση!

Και εμένα το κάνει αυτό η μπέμπα, κυρίως το βράδυ. Πίστευα ότι είναι λόξυγγας αλλά ο άντρας μου λέει ότι ο λόξυγγας είναι πολύ πιο έντονος. Αυτό απλά είναι κούνημα, όπως όταν κουνάμε νευρικά το πόδι μας! Όντως είναι μαλακό χτύπημα, σα σφυγμός κάπως. Σταματάει αν γυρίσω ή χαϊδέψω την κοιλιά και μπορεί να συνεχίσει λίγο μετά.

Adamanda, περίεργα νιώθω... μεγάλο άγχος να είναι υγιής, ανησυχία για το αν θα καταφέρω να θηλάσω, αν θα μου βγει εύκολα ή θα πρέπει να δώσω συμπλήρωμα και αν ναι ποιο; Μήπως έχει κολικούς; Είμαι πραγματικά έτοιμη με τα πράγματα που χρειάζονται; Θα κοιμάται; Θα είναι εύκολο να την αλλάζω; να την πλένω; να τη ντύνω; Πότε θα πρέπει να ανάβω το θερμοσίφωνο; Μήπως η μπανιερίτσα της τελικά είναι πολύ μεγάλη; Θα είμαι καλά με τον άντρα μου ή θα μας φάει η ρουτίνα; Θα ξαναβρω το σώμα μου ή θα γίνω αίσχος; Καταιγισμός ανησυχιών όπως βλέπεις... Παράλληλα τρελή ανυπομονησία και χαρά να δω τη μπέμπα μας, πως θα μοιάζει, νομίζω ότι απλά θα κάθομαι και θα τη κοιτάω όπως κοιτάω τον άντρα μου κάποιες φορές όταν κοιμάται, τελείως ερωτευμένη.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπερα σας!

Δεν προλαβαινω ν σας διαβασω προς τοπαρον!

boulitsa κοπελα μου να σου ζησει ο μπεμπουλης σου να ειναι γερος και καλοτυχος!

Καλη και γρηγορη αναρρωση να εχεις!

Συμβουλη:Περπατα περπατα περπατα!μετα απο δυο καισαρικες αυτο εχω να πω!Αυτο ειναι το μυστικο της αναρρωσης.

Εμεις σπιτι απο χθες.βγημαμε με ικτερο 9 αυριο το πρωι θα ερθει παιδιατρος να μας δει και αν ειναι να μετρησουμε παλι χολερυθρίνη.

Ο μεγαλος καλα το εχει παρει παρα το αγχος αλλα δεν κατανοει πληρως.θελει να τον παιρνει αγκαλια τον αγκαλιαζει σφιχτα ειναι λιγο ατσουμπαλος.ευχομαι να καταλαβει σιγα σιγα.θελει πολυ προσοχη.

Σας αφηνω προς το παρον.

Καλη συνεχεια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνα συλλυπητήρια κοριτσι μου.

Κοριτσια ετσι οπως το περιγράφεται μου μοιαζει με τον λόξυγκα.δλδ αυτο πιστευω ειναι.δεν υπαρχει κατι αλλο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Eνταξειιι Βασω με εστειλες....καταλαβα οτι τελικα ολες τα ιδια νιωθουμε και τις ιδιες ανησυχιες εχουμε δεν ειμαι τρελη....η ειμαστε ολες τρελες οποτε ενταξει εχω παρεα!!!!!

Ειδικα το να γεννηθει κ να ειναι καλα με απασχολει πααααααρα πολυ τελευταια...εχω ξεχασει αγχος γεννας...μονο να ειναι καλα...τη ρουτινα τη φοβαμαι κ εγω...στο χερι μας ειναι ομως ρε παδι μου...πιστευω καλα θα τα παμε τελικα..τσαμπα αγχη εχουμε...μαλλον..ξερω εγω...

Αθηνα συλλυπητηρια κοριτσι μου...!!!Ειχα κ εγω χθες ματσ με το συζηγο για ανουσιο λογο αλλα ματσ....και εννοειται εκανα γενικη...μεχρι κ ντουλαπες που σιχαινομαι να φτιαχνω εφτιαξα....οτι να ναι.,,,,με κοιταγε σαν τρελη....εκτονωθηκα ομως!!οσο για τα χτυπηματακια που λες τα νιωθω κ εγω...χαμηλα κυριως κ αναρωτιομουν κ εγω τι μπορει να ειναι...παλμικες κινησεις σαν χτυποι που σταματουν οταν αλλαζω θεση..δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι,,,,τι ωρα εχεις γιατρο?Να μας πεις νεακια!

mnEwp2?r=1422870576

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε κορίτσια...

Πάντως τα άγχη σας τα συμμερίζομαι πλήρως κι εγώ έτσι νιώθω...

Ότι θα έρθει στο σπίτι και δεν θα ... ξέρω τι να τον κάνω, πως να τον πιάσω, θα κλαίει και δεν θα ξέρω τι να κάνω να τον ηρεμήσω..Τέσπα προσπαθώ να ηρεμώ τον εαυτό μου ότι τόσες και τόσες μεγάλωσαν παιδιά τι στο καλό μόνο εγώ δεν θα τα καταφέρω?!

[αυτό με τις δουλειές Btw ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω τι ... μαγική ιδιότητα έχει το καθαρό/τακτοποιημένο σπίτι σε περίπτωση νεύρων(!)... :cool: ]

Greta έτσι όπως το περιγράφεις πάντως ο μικρός φαίνεται να προσαρμόζεται καλά με τα νέα δεδομένα το οποίο νομίζω είναι πολύ θετικό. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι!!!

Γιατρό έχω στις 6:30 κανονικά θα πάρω τηλ στο γραφείο του στις 3 που ανοίγει μήπως μπορώ να πάω λίγο πιο μετά για να μην έρθει του σκοτωμού ο άντρας [είναι λίιιιγο οριακά η ώρα] αλλά δύσκολο το βλέπω να μπορεί να μου το αλλάξει τελευταία στιγμή αλλά οκ, όπως και να 'χει θα είμαι σπίτι μέχρι τις 8, 8:30 λογικά [εκτός κι αν μου πει ότι πρεπει να είμαι στο Γαία :tongue::tongue:]

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα εγκυούλες και μανούλες, καλή εβδομάδα!

happy-monday.jpg

Ξύπνησα με όρεξη για δουλειές σήμερα και το μεσημέρι λέω να κάνω μπριζολίτσες με πατάτες στο φούρνο. Ευτυχώς έφυγε και αυτή η παλιοσκόνη η αφρικάνικη και θα ανοίξω λίγο το σπίτι να αεριστεί. Αύριο πάω στον γιατρό για ένα τελευταίο check της μπέμπας και μεθαύριο έρχονται οι γονείς μου. Πω πω πέντε μερούλες μείνανε μόνο!

Little_star να σε αγχώσω λίγο ακόμα χε χε; Κατά τον τοκετό να δεις πόσες φορές θα σε ελέγχουν εκεί κάτω...

Adamanta εύχομαι να γυρίσει το κεφαλάκι του το συντομότερο!

ΩΧ ΩΧ ΩΧ.. την επισκληριδιο την κανουν αργοτερα, μετα το χερι, ε?

F4oIp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!ειπαμε κασμαν δεν ειναι τιποτε,οχι κ να της αρεσει ομως....χαχαχαχα

Βασω μου σε ευχαριστω,,,αλλα κ να μη γυρισει...ειπαμε ''μωρα με πρωσοπικοτητα''και στο δικο μου προσθετω κ αγυριστο κεφαλι.....τι να κανουμε??δε πειραζει!5 μερουλες σου εμειναν,,,,πως νιωθεις?και εμενα αυριο ερχονται οι γονεις μου και τελος της εβδομαδας η αδερφη μου....οταν τους δω νομιζω θα αγχωθω..εκει θα καταλαβω οτι ο χρονος μου τελειωνει κ γενναω!!!!

οι υπολοιπες πως ειστε?ποια εχει γιατρο τωρα κοντα να μαθουμε κανενα νεο?

οι φρεσκομανουλες πως τα πατε??

mnEwp2?r=1422870576

Χαχαχα, αν μου αρεσει θα το καθιερωσω τοτε..να κανω 3-4 παιδια, ετσι να μην ξεχνιομαστε,χαχαχα! Εγω γιατρο εχω την Πεμπτη, να δουμε πως παμε !

F4oIp2.png

Καλημέρα όμορφες!!!

σήμερα αν δεν κάνω λάθος γεννάει και η kelly να δουμε αν θα ξαναμπεί κάποια στιγμή να μας ενημερώσει :)

Εγώ είμαι... ντεμί...Πέρασα ενα ψυλοσκ*τα Σουκου βασικά μου βγήκαν όλα τα άγχη και τα ορμονικά με αποτέλεσμα το Σάββατο να σφαχτούμε με τον άντρα μου [ δλδ για να πούμε του στραβου το δίκιο εγώ να ουρλιάζω κι αυτός να μην ξέρει ... απο που του ήρθε...] τα βρήκαμε τελικά αλλά εγώ ήμουν ταραγμένη και κοιμήθηκα χάλια ξύπνησα την Κυριακή από τις 4 [βοήθησε κι ο κ*λοαέρας σε αυτό!] και άρχισα να κάνω δουλειές στο σπίτι μέχρι τις 9 που πήρε τηλέφωνο η πεθερά μου να μας πει ότι ένας αγαπημένος θείος [αδελφός του πεθερού μου] διάλεξε το Σάββατο το βράδυ να σταματήσει να παλεύει την αρρώστια :(

Σήμερα είναι η κηδεία έφυγε πριν λιγο ο άντρας μου (είναι 140km μακρυά από την Αθήνα] ήθελα να πάω κι εγώ αλλά φυσικά τέτοιες μέρες ούτε λόγος, συν γενικά καλά νιώθω αλλά ε, όσο να το πείτε να είμαι στο μήνα μου και να είμαι μόνη μου δεν είναι και το καλύτερο μου... Η πεθερά μου επέμενε να μην πάει ο άντρας μου αλλά αφού τον έβλεπα να θέλει [ήταν αγαπημένος θείος ] και αφού ένιωθα/νιώθω καλά δεν μου πήγαινε να του πω "μην πας" απλώς και μόνο από ανασφάλεια... Ειδικά που θα πήγαινα κι εγώ αν ήμουν σε οποιοδήποτε μήνα εκτός από τον 9ο...

θα τον έχω και άγχος τόσα km πάνω κάτω μέσα σε 5 ώρες... Τέσπα, μη σας ψυχοπλακώνω έχουμε γεννητούρια και χαρές στο thread!!! :)

Το θετικό της ημέρας είναι ότι το απόγευμα έχω γιατρό (ελπίζω να προλάβει ο άντρας να γυρίσει μόνο, αλλιώς θα είναι η πρώτη φορά που θα πάω μόνη μου...) να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο μπέμπης μας!!!

Για την ώρα πάντως εμένα μου δίνει την αίσθηση ότι ...δεν βολεύεται εδώ και 2 μέρες έχει αρχίσει να πηγαίνει πέρα δώθε δεξιά αριστερά και χτες όλο ... εξογκώματα [χεράκια? ποδαράκια?] εμφανίζονταν στην κοιλιά μου...

Επίσης ρε κορίτσια έχει καμιά σας το ακόλουθο;

Επίσης εδώ και 2-3 μέρες πολύ χαμηλά [κάτω ουσιαστικά από την κοιλούμπα] και σχεδόν αποκλειστικά από την αριστερή μεριά νιώθω [από το απόγευμα συνήθως και μετά] "χτυπηματάκια" σαν λόξυγκα να το πω; αν αλλάξω θέση σταματάνε για δευτερόλεπτα και ξαναρχίζουν... Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι;;;

δεν πονάνε ή κάτι είναι απλώς... ενοχλητικά :):tongue:

Και μενα μου δινει την αισθηση οτι δεν βολευεται, μερες τωρα.. Οσο για τα χτυπηματα λοξυγκα και εγω τα εχω.. Και κυριως οταν πανω να βαλω τα ποδια σταυροποδι που ειναι σταση που με ξεκουραζει αλλα ο μικρος μαλλον δεν γουσταρει... και καμια φορα λιγο πριν ξυπνησω, παιζει να τον πλακωνω λιγο στο πλαι..χιχιχι

F4oIp2.png

Συλλυπητήρια Αθηνά! Καλά έκανε και πήγε ο άντρας σου, αφού τον αγαπούσε κιόλας τον θείο. Αυτό που όταν θυμώνουμε θέλουμε να κάνουμε δουλειές, πως το εξηγείται; Άμα έχω νεύρα, γενική είμαι ικανή να κάνω. Λες και άμα τακτοποιηθεί το σπίτι, θα λυθεί η παρεξήγηση!

Και εμένα το κάνει αυτό η μπέμπα, κυρίως το βράδυ. Πίστευα ότι είναι λόξυγγας αλλά ο άντρας μου λέει ότι ο λόξυγγας είναι πολύ πιο έντονος. Αυτό απλά είναι κούνημα, όπως όταν κουνάμε νευρικά το πόδι μας! Όντως είναι μαλακό χτύπημα, σα σφυγμός κάπως. Σταματάει αν γυρίσω ή χαϊδέψω την κοιλιά και μπορεί να συνεχίσει λίγο μετά.

Adamanda, περίεργα νιώθω... μεγάλο άγχος να είναι υγιής, ανησυχία για το αν θα καταφέρω να θηλάσω, αν θα μου βγει εύκολα ή θα πρέπει να δώσω συμπλήρωμα και αν ναι ποιο; Μήπως έχει κολικούς; Είμαι πραγματικά έτοιμη με τα πράγματα που χρειάζονται; Θα κοιμάται; Θα είναι εύκολο να την αλλάζω; να την πλένω; να τη ντύνω; Πότε θα πρέπει να ανάβω το θερμοσίφωνο; Μήπως η μπανιερίτσα της τελικά είναι πολύ μεγάλη; Θα είμαι καλά με τον άντρα μου ή θα μας φάει η ρουτίνα; Θα ξαναβρω το σώμα μου ή θα γίνω αίσχος; Καταιγισμός ανησυχιών όπως βλέπεις... Παράλληλα τρελή ανυπομονησία και χαρά να δω τη μπέμπα μας, πως θα μοιάζει, νομίζω ότι απλά θα κάθομαι και θα τη κοιτάω όπως κοιτάω τον άντρα μου κάποιες φορές όταν κοιμάται, τελείως ερωτευμένη.

Εγω αγχωνομουν τους προηγουμενους μηνες με τον θηλασμο, τωρα μετα απο συζητησεις και ψυχραιμια το αντεμετωπιζω χαλαρα, αν μας κατσει εκατσε, αλλιως σιγα, εγω κ η αδερφη μου πχ πως μεγαλωσαμε χωρις θηλασμο?? Μην μας γινει και εμμονη ιδεα, διοτι η επιλοχειος παραμονευει και ξερετε, το να νιωσεις απογοητευση η τα νευρα να ειναι τσιτα δεν βοηθαει...Οσο για πλυσιμο, ντυσιμο,κρατημα,μπανιο τα περασα τα αγχη νωριτερα..τι στο καλο, μηπως εχω γινει γαιδουρι??:roll: Σκεφτομαι οτι οπως τα καταφερε ολος ο κοσμος στην γη, ετσι και εγω! Οσο για το σωμα, το πηρα αποφαση τις 2 τελευταιες εβδομαδες τωρα και ευχαριστιεμαι οτι λαχταρει η ψυχη μου!Α μα πια!! Ειδα και με τις στερησεις, μια χαρα εμπαιναν τα κιλακια! Καλα να ειμαστε μετα, θα τα χασουμε! Για αλλη μια φορα το λεμε, σημερα οι περισσοτερες μανουλες μια χαρα επανερχονται!Τουλαχ, θυμαμαι στην παραλια τα καλοκαιρια οταν εβλεπα μαμαδες με μωρακια, ειχαν τελεια σωματα!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...