Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!! Χθες είχαμε γιατρό... 2900 ο μπέμπης μας :-D μεγάλωσε και ηρέμησα!! Αύριο πάμε για καρδιοτοκογραφημα... έχει κατέβει και αναμένουμε!!!

Boulitsa να σας ζήσει ο κούκλος!!!! Παρόλο που έγιναν ξαφνικά με καισαρική έγινε; Πες μας εμπειρίες όποτε μπορείς!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλο PanaTheo!

Boulitsa να σου ζησει ο γιοκας!

d

D-Nasia εμπεδωθηκε και ο δικος σου,ε? Εχω αρχισει και αγχωνομαι..εμενα ακομα ψηλα ειναι..αφου οταν ειμαι καθιστη νιωθω ολο το βαρος κατω απο το στηθος.. Εχω αρχισει και αγχωνομαι...αν δεν εμπεδωθει τι κανουμε?:confused::confused:

F4oIp2.png

baby_cot_48.png Έφτασαν!

anna 1999: 24/01/2015baby-boy-icon.png 3200γρ

spourgitaki: 27/01/2015 baby-girl.png 2700γρ ➜ Ιασώ

Greta: 28/01/2015 baby-boy-icon.png 4260γρ ➜ Αλεξάνδρα

Boulitsa: 01/02/2015 baby-boy-icon.png 3380γρ ➜ Ιασώ

1-48.png Τα περιμένουμε!

♒ Τα υδροχοάκια

kelly77: 02/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚ.: 10/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιπποκράτειο

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

lulux: 15/02/2015 baby-girl.pngbaby-girl.png ➜ Ιασώ

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

♓ Τα ψαράκια

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

PanaTheo: 20/02/2015 baby-girl.png

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

lilika26: 28/02/2015 baby-boy-icon.png

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βοulitsa, καλώς τον δεχτήκατε! Καλότυχος, υγιής και ευτυχισμένος!

PanaTheo καλώς μας βρήκες! Σε πρόσθεσα στο πινακάκι μας και εσένα!

Kashmam, καλό κουράγιο με την μετακόμιση, να σας βγει εύκολα και χωρίς ζημιές :)

Little_star νομίζω ότι αν δεν εμπεδωθεί και είναι απλά με το κεφάλι προς τα κάτω, τότε σου κάνουν πρόκληση (τεχνητούς πόνους) ώστε η μήτρα με συσπάσεις να σπρώξει το μωρό προς την έξοδο.

Greta, μη γκρινιάζεις, όλα καλά πάνε! Είδες; Τον πήρες και δίπλα σου τον μπέμπη, είναι και ορεξάτος. Θα την βρείτε την άκρη :)

Εμείς όλα καλά, κοιμάμαι και καλούτσικα. Χθες βγήκαμε μετά από καιρό και γυρίσαμε 5 το πρωί σπίτι! Τελευταία μας σαββατιάτικη έξοδος, εντυπωσιακό μου φαίνεται που μετά θα έχουμε ένα μπεμπάκι σπίτι...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Boulitsa τέλεια!! Γέννησες κ ΕΣΥ κ αφού λες οτι ολα ειναι καλα χαίρομαι πολύ για όλες σας!!

Βάσω είπες 6/2 γεννάς ΕΣΥ;

Ρε κορίτσια κουνιέται η Μπέμπα σήμερα κ με πονάει κ μ μουδιάζει το δεξί μ πόδι! Αλλά πονάει πολύ!! Τι στο καλό ειναι αυτο λέτε να κατεβαίνει κ να εμπεδώνεται;; Μακάρι αλλά να περιμένει μέχρι τις 10/2 π θα εχω τελειώσει με την μετακόμιση κ μετα ας βγει!!

Κατα τα αλλά τι κανετε; Πως ειστε; Πως περνάτε;

KMwEp3.png

Boulitsa Να σου ζήσει το μωράκι σου να είναι πάντα γερό και καλότυχο! :)

Spourgitaki Ελπίζω να περάσει γρήγορα ο πόνος από τις θηλές και να συνεχιστεί ομαλά ο θηλασμός, έχω και γω ένα μικρό άγχος για το αν θα τα καταφέρω με τον θηλασμό όταν έρθει ι ώρα :P

Little Star Και σε μένα ακόμα είναι ψηλά η μπεμπούλα! :/

Vtgian Πολύ χάρηκα που είδα και το δικό μου όνομα στο πινακάκι!! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Βοulitsa, καλώς τον δεχτήκατε! Καλότυχος, υγιής και ευτυχισμένος!

PanaTheo καλώς μας βρήκες! Σε πρόσθεσα στο πινακάκι μας και εσένα!

Kashmam, καλό κουράγιο με την μετακόμιση, να σας βγει εύκολα και χωρίς ζημιές :)

Little_star νομίζω ότι αν δεν εμπεδωθεί και είναι απλά με το κεφάλι προς τα κάτω, τότε σου κάνουν πρόκληση (τεχνητούς πόνους) ώστε η μήτρα με συσπάσεις να σπρώξει το μωρό προς την έξοδο.

Greta, μη γκρινιάζεις, όλα καλά πάνε! Είδες; Τον πήρες και δίπλα σου τον μπέμπη, είναι και ορεξάτος. Θα την βρείτε την άκρη :)

Εμείς όλα καλά, κοιμάμαι και καλούτσικα. Χθες βγήκαμε μετά από καιρό και γυρίσαμε 5 το πρωί σπίτι! Τελευταία μας σαββατιάτικη έξοδος, εντυπωσιακό μου φαίνεται που μετά θα έχουμε ένα μπεμπάκι σπίτι...

Να υποθεσω οτι περιμενουν ομως μεχρι την ΠΗΤ πριν κανουν προκληση, σωστα? Η μπορει πολυ απλα την Πεμπτη που εχω ραντεβου για υπερηχο, 38+2 να κανει την περιβοητη κολπικη εξεταση??

F4oIp2.png

Kashmam, ναι την Παρασκευή 06/02 7:00 έχω ραντεβού. Και εγώ πονάω από τις κινήσεις της μπέμπας πολλές φορές. Εμένα με πιάνει στα πλευρά και μιλάμε μαγκώνω, δεν μπορώ να κουνηθώ από τον πόνο!

Little_star ναι, από όσο ξέρω, περιμένουν μέχρι την ΠΗΤ εκτός και αν τα NST δείξουν ότι το μωρό αρχίσει να στρεσάρεται. Για την κολπική εξέταση που λες, έχω ακούσει αλλά δεν έχω βγάλει άκρη για το αν τελικά πρέπει να γίνεται ή όχι :confused:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Αννα ,Μπουλιτσα,Σπουργιτακι να σας ζησουν τα κουκλακια σας να ειναι παντα γερα,χαρουμενα κ ευτυχισμενα..graphics-babies-371505.gif

Panatheo καλως ηρθες κ με το καλο το μωρακι σου!!!!!

Οι υπολοιπες πως ειστε?Βασω του δωσες κ καταλαβε χθες ....μπραβο καλα εκανες,,σε λιγο θα ξενυχταμε αλλα οχι εξω στο σιτι με τα μωρα ,,,χαχαχαχαχα!!!

Τα δικα μας νεα ειναι οτι πηγαμε στο γιατρο τη παρασκευη...εχουμε φτασει πανω απο 3 κιλα αλλα δε μπορουσε λογω θεσης του μωρου να το ζυγισει με ακριβεια...ειμαστε με το κεφαλακι κατω κ εξακολουθουμε να ειμαστε αναποδα με το κεφαλακι στραμμενο δεξια...μου εκανε εξεταση τραχηλου,,,η οποια δεν ηταν κατι τοοοοσο τρομακτικο τελικα γιατι εγω το ειχα οτι θα πονουσα πολυ ενω στη πραγματικοτητα μια μικρη ενοχληση αισθανθηκα,,ο οποιος ηταν κλειστος κ απ'οτι μου ειπε ο γιατρος κ ''γυριστος''δεν εχει αρχιζει καθολου να ευθειαζει κατι που απ'οτι καταλαβα γινεται οταν κοντευουμε να γεννησουμε κ το κεφαλακι του μωρου ηταν αρκετα ψηλα....ο γιατρος μου προτεινε να με ξααναδει τη πεμπτη κ αν ειμαστε στην ιδια καατασταση να κανονισουμε ραντεβου την επομενη εβδομαδα για καισαρικη.....ελπιζει ομως οτι μπορει κ να γυρισει...α!μου ειπε οτι θα ηθελε οπωσδηποτε να πατησουμε τις 39 εβδομαδες καθως τα αγορακια εχουν πιο ευαισθητο αναπνευστικο κ καλο ειναι να φτανουμε στο 39.....αυτα!!!!!

Γκρετακι τι τελεια που πηρες το αγορακι σου.....αντε ολα τελεια!!!!!!!!!!!!Μπραβο!

mnEwp2?r=1422822895

Αχ κορίτσια πλησιάζουμε όλες προς το τέλος!!

LITTLE_STAR μην αγχώνεσαι, η μαία προχθές μας είπε ότι και σε ένα 24ωρο μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα! Ηρεμησε και όλα θα πάνε καλά!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Αννα ,Μπουλιτσα,Σπουργιτακι να σας ζησουν τα κουκλακια σας να ειναι παντα γερα,χαρουμενα κ ευτυχισμενα..graphics-babies-371505.gif

Panatheo καλως ηρθες κ με το καλο το μωρακι σου!!!!!

Οι υπολοιπες πως ειστε?Βασω του δωσες κ καταλαβε χθες ....μπραβο καλα εκανες,,σε λιγο θα ξενυχταμε αλλα οχι εξω στο σιτι με τα μωρα ,,,χαχαχαχαχα!!!

Τα δικα μας νεα ειναι οτι πηγαμε στο γιατρο τη παρασκευη...εχουμε φτασει πανω απο 3 κιλα αλλα δε μπορουσε λογω θεσης του μωρου να το ζυγισει με ακριβεια...ειμαστε με το κεφαλακι κατω κ εξακολουθουμε να ειμαστε αναποδα με το κεφαλακι στραμμενο δεξια...μου εκανε εξεταση τραχηλου,,,η οποια δεν ηταν κατι τοοοοσο τρομακτικο τελικα γιατι εγω το ειχα οτι θα πονουσα πολυ ενω στη πραγματικοτητα μια μικρη ενοχληση αισθανθηκα,,ο οποιος ηταν κλειστος κ απ'οτι μου ειπε ο γιατρος κ ''γυριστος''δεν εχει αρχιζει καθολου να ευθειαζει κατι που απ'οτι καταλαβα γινεται οταν κοντευουμε να γεννησουμε κ το κεφαλακι του μωρου ηταν αρκετα ψηλα....ο γιατρος μου προτεινε να με ξααναδει τη πεμπτη κ αν ειμαστε στην ιδια καατασταση να κανονισουμε ραντεβου την επομενη εβδομαδα για καισαρικη.....ελπιζει ομως οτι μπορει κ να γυρισει...α!μου ειπε οτι θα ηθελε οπωσδηποτε να πατησουμε τις 39 εβδομαδες καθως τα αγορακια εχουν πιο ευαισθητο αναπνευστικο κ καλο ειναι να φτανουμε στο 39.....αυτα!!!!!

Γκρετακι τι τελεια που πηρες το αγορακι σου.....αντε ολα τελεια!!!!!!!!!!!!Μπραβο!

mnEwp2?r=1422822895

Γεια σου!Η εξεταση τραχηλου πως γινεται?Για να ειμαι ψιλοπροετοιμασμενη καλου κακου...Καισαρικη λογω του κεφαλιου που ειναι δεξια?Η που δν εχει εμπεδωθει?Να πατησετε τις 39 εβδομαδες δλδ να ειστε 38+1?Η 39+1?

F4oIp2.png

Ουτε λιγο ουτε πολυ δακτυλικη εξεταση ειναι αστερακι ....βαζει ο γιατρος το χερι του κ κοιταει το τραχηλο κ το κεφαλακι σε μενα παντως το εκανε πολυ γρηγορα ουτε ενα λρπτο...κ δεν πονεσα...οσον αφορα τη καισαρικη αυτο που τον προβληματιζει περισσοτερο απ οτι καταλαβα ειναι το κεφαλακι...πιστευει οτι αν ευθειασει το κεφαλι θα γυρισει κ το σωμα αν οχι θα ειναι δυσκολο...μου ειπε για τεταρτη με παρτη κ μετα δηλ απο 39+ αλλα επειδη ελπιζει οτι μπορει κ να γυρισει δε το αναλυσαμε...ειπαμε θα τα πουμε ολα τη πεμπτη..ολα εξαρτωνται απο τη πεμπτη λοιπον...παντως κ εγω κατω απο το στηθος κ στα πλευρα το νιωθω συνεχεια....

Ουτε λιγο ουτε πολυ δακτυλικη εξεταση ειναι αστερακι ....βαζει ο γιατρος το χερι του κ κοιταει το τραχηλο κ το κεφαλακι σε μενα παντως το εκανε πολυ γρηγορα ουτε ενα λρπτο...κ δεν πονεσα...οσον αφορα τη καισαρικη αυτο που τον προβληματιζει περισσοτερο απ οτι καταλαβα ειναι το κεφαλακι...πιστευει οτι αν ευθειασει το κεφαλι θα γυρισει κ το σωμα αν οχι θα ειναι δυσκολο...μου ειπε για τεταρτη με παρτη κ μετα δηλ απο 39+ αλλα επειδη ελπιζει οτι μπορει κ να γυρισει δε το αναλυσαμε...ειπαμε θα τα πουμε ολα τη πεμπτη..ολα εξαρτωνται απο τη πεμπτη λοιπον...παντως κ εγω κατω απο το στηθος κ στα πλευρα το νιωθω συνεχεια....

Σε ευχαριστω!Να ρωτησω, επειδη ειμαι πολυφοβιτσιαρακαι τρεμω ακομα και στο παπ η στην κολπικη καλλιεργεια (μην γελατε, σας βλεπω..:oops:) βαζει δηλαδη 2 δαχτυλα, ετσι?Και τα παει οσο μεσα γινεται?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...