Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!

LITTLE_STAR μπράβο ο μπεμπάκος σου! Μεγαλώνει μια χαρά!!

boulitsa έφτασε ο καιρός!!! Ξεκουράσου το σ/κ και τη Δευτέρα με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!!!!

anna να σας ζήσει ο μπέμπης σας :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Greta μου όλα καλά θα πάνεμ με τις εξετάσεις και θα σας τον δώσουν σήμερα! Αν όλα πάνε καλά πότε βγαίνετε???

Εμείς είμαστε καλά, αύριο έχουμε γιατρό! Ο μπέμπης μας πρέπει να εμπεδώθηκε! Η κοιλιά μου έχει κατέβει προς τα κάτω ... και τον αισθάνομαι πιο κάτω! Μακάρι να πάνε όλα καλά!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλημέρα :)

Greta και Anna να σας ζήσου τα αντράκια σας, γερά και τυχερά να είναι πάντα!!!

Θέλω πολύ να σας γράψω την εμπειρί μου αλλα δεν τα καταφέρνω από το κινητό και επίσης όλο και κάτι γίνεται και με διακόπτουν. Αύριο με το καλό βγαίνουμε και πιστευω στο σπίτι θα είμαστε καλύτερα, θα βροούμε του ρυθμούς μας :)

Σας φιλώ όλες κ σας σκέφτομαι.

Με το καλό τα επόμενα μωράκια :)

1S7cp2.png

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα!Αν και κοιμηθηκα 3 το πρωι (δεν ειχα υπνο) ξυπνησα στις 10 και εκανα μπολικες δουλειες στο σπιτι...μερα ενεργειας σημερα μαλλον...:wink::wink:

F4oIp2.png

Γεια σας και απο μενα! Γκρετα ελπίζω να σας δώσουν τον μπεμπη σας το συντομοτερο και να ηρεμησετε οικογενειακως!

Σήμερα ήταν μέρα εξετάσεων, ελπίζω να μη ξαναδώ τη Βιοιατρική τώρα κοντά. Επίσης τελειωσα με τους καλλωπισμους αν και ουτε κατα διανοια δεν μπορεσα να κανω μπικινι οπως επρεπε. Κατι σωσαμε βεβαια αλλα τελοσπαντων...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γεια σας φιλεναδες μου!

Ελπιζω να ευχηθει στα δυο κοριτσια ππυ γεννησαν.ειλικρινα απ ολα που χω παρει εδω κολλαει το μυαλο μου...

Αν οχι να σας ζησουν τα μωρακια σας να ειναι γερα γερα και καλοτυχα!!!!!Τιποτα αλλο δεν εχει σημασια!

Στις 19:30 εχουμε ενημερωση θα ξερουμε που βρισκόμαστε γιατι τα αποτελέσματα δεν ειχαν βγει πριν.

Εν τω μεταξυ θελει συνεχεια στηθος(καλα ργω γουσταρω)δεν με αφηνει να φυγω,δεν υπάρχει. Το θεμα ειναι πως μεχρι να παω να θηλασω και να φυγω εχει περασει 1.5ωρα και σε μια ωρα πρεπει να ξαναφυγω!!!Και ειναι πολυ δυσκολο με την καισαρικη το πανω κατω,υποφερω!

Αθηνα το βαρος του δεν υπαρχει!!

Δεν το πιστευω κατ αρχας ακομα...

Ειναι γλυκας πολυ και μου μοιαζει τρομερα.δεν το λεω ευκολα αυτο αλλα η ομοιότητα ειναι εμφανής!!

Εξ αλλου το λενε ολοι!!

Θα πεοσπαθησω να ξαναμπω να σας πω τα νεα μας!!

Υ.Γ.ξεκίνησαν ηδη τα ξενυχτια με καινε τα ματια μου.

Σας φιλω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον μπηκα στα γρηγορα.

Ολα αρνητικα για λοίμωξη. Το 2° εικοσιτετραωρο αντιβιωσης το κλεινει τωρα οποτε αυριο το πρωι παιζει να ερθει.βεβαια εκανε λιγο ίκτερο και δεν θελω να χαιρομαι οτι θα ερθει..θα δειξει.

Σας φιλω καλο βραδυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta μου ελπίζω σήμερα να τον έχεις δίπλα σου! Πολύ χαίρομαι που νιώθεις άνετα στο δωμάτιο, μεγάλη υπόθεση να είσαι μόνη σου.

Εγώ σα να τα καταφέρνω καλύτερα με τον ύπνο. Πήρα ήδη τα αποτελέσματα των εξετάσεων, νομίζω πως είναι εντάξει.

Σπουργιτάκι οπότε βρεις χρόνο, γράψε μας την εμπειρία σου!

Αννούλα σε ξέχασα κορίτσι μου! Συγχαρητήρια, να σας ζήσει!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα συμπάσχουσες εγγυούλες , είμαι και γω μανούλα Φεβρουαρίου . Σας διαβάζω πολύ καιρό και τώρα που είδα ότι ξεκίνησαν τα γεννητούρια δημιούργησα λογαριασμό για να μπορέσω και γω να σας ευχηθώ :) Greta , Anna , Spourgitaki να σας ζήσουν τα μωράκια σας , να είναι πάντα υγιή και καλότυχα !!! Με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα της παρέας .

[sIGPIC][/sIGPIC]

N1nUp3.png

Διαφημίσεις

Panatheo καλώς μας ήρθες!! Σ εύχομαι τα καλυτερα! ΕΣΥ ποτέ με το καλό γεννάς;

Τι κανετε όλες οι προσφάτως μανούλες;;; Τι ωραία!!

Οταν μπορέσετε γράψτε μας!!!

Τα δικα μου ειναι οτι ξεκίνησε η μετακόμιση κ κουράζομαι αρκετά!

Κατα τα αλλά σαν να άδειασε το forum...

Μια μελαγχολια...ή εμένα μ φαινεται;

KMwEp3.png

Καλησπερα σας

panatheo καλως ηρθες ευχομαι με το καλο το μωρακι σου.Το πρωτο σου ειναι?

kashmam τι ωραια αντε σε λιγο στο.καινουριο σας σπιτι μαζι με την μπεμπουλα σας!

Τα νεα μου.

Απο το πρωι εχω τον μπεμπη στο δωματιο και δεν εχω κλείσει ματι

Θελει να ειναι μονο στο στηθος.

Κουτουλαω......

Αυριο μαλλον σπιτι και δεν θελω να διαννοηθω τι θα γινει....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου :) και καλό μήνα. Για να γράψω από το κινητό ένα μήνυμα θέλει τουλ. 10 λεπτά, κολλάει συνέχεια.

Τα νέα μας, βγαίνουμε σήμερα, κανονικά χτες θα βγαίναμε αλλα η μπέμπα ανέβασε ίκτερο και μπήκε στη λάμπα. Ευτυχώς της έπεσε γρήγορα και έτσι σήμερα μας δώσανε το οκ να πάμε σπίτι.

Greta άσε, και μένα απόψε δεν χόρταινε με τίποτα.... Και οι θηλες μου είναι σε άθλια κατάσταση, υποφέρω....

PanaTheo καλος ήρθες και με το καλό η μπεμπούλα σου :)

Kashmam καλορύζικο να είναι το καινούριο σασσπίτι, που θα είναι δλδ, καλύτερο ποδαρικό από ένα καινούριο μωρό ποιός μπορεί να σας κάνει :)

Τα υπόλοιπα κορίτσια μας τι κάνουν? σας φιλώ γλυκά

Ανυπομονώ να φύγουμε να πάμε σπίτι μας :)

1S7cp2.png

Κορίτσια στα γρήγορα γτ πονάω... Τελικά δν τα κατάφερα ως αυριο κ πολυ μ άρεσε π έγιναν ολα ξαφνικά. 4.30 τη νύχτα μ έσπασαν τα νερά κ 9.50 γέννησα έναν κούκλο 3.380. Προσπαθούμε με το θηλασμο ήδη κ ειμαστε πλ καλά! Θα σας γράψω οτΑν ηρεμήσω κάπως! Φιλιαααα!:tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...