Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μπράβο Gretoula να σας ζήσει ο παίδαρος!!!! 4260 γρ... τέλεια!!! Καλότυχο και υγιέστατο!!

Καλησπερα!

Γεννησα 14:30 εναν κουκλο ιδιο με τον αδερφο του και βαρος 4260γρ!

Εγω εχω καλυτερη ανάρρωση αλλα προσπαθω πολυ.ηδη εχω σηκωθει και εκανα βήματα.

Βασω κανε την ενεση για τους πνευμονες οπωσδηποτε!

Το μωρο ειναι παλι πανω σε πιο ηπια κατασταση..αλλα παλι δυσχέρεια.... Προσπαθω να ειμαι ηρεμη να μην κλαιω γιατι φοβαμαι για τα ματια μου.

Σας φιλω με το καλο ολες σας!

Δυστυχως δεν εχω διαβασει τιποτα ευχαριστω ομως πολυ πολυ για τις ευχες σας!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta μου να σας ζήσει κοριτσι μου!!!

Να πραγματικά 4260;;; Πω πω πω τέλειος!!!

Καλή κ γρήγορη ανάρρωση!! Ολα τωρα θα πάνε κατ ευχήν!!

Να είστε γέροι κ ευλογημένοι όλη η οικογένεια!!

Ο θεός να φυλάει κ τα δυο σου τα παιδάκια!!

KMwEp3.png

Spourgitaki, να σας ζήσει η κορούλα!!!!! Να είναι υγιής και ευτυχισμένη στη ζωή της και να σας κάνει και εσάς ακόμα πιο ευτυχισμένους!!! Μην αγχώνεσαι για τον θηλασμό, όταν με το καλό επιστρέψετε στο σπίτι σας θα βρείτε τους ρυθμούς σας....Όλα καλά!!!!!

Greta, να σας ζήσει ο μικρούλης! Τι μικρούλης δηλ, ολόκληρο παιδάκι!!!! Μπράβο κορίτσι μου, να είναι γερός και καλότυχος! Καλή ανάρρωση και με το καλό να επιστρέψετε σπιτάκι σας!

Βάσω, τέλειο το πινακάκι...απίστευτο μου φαίνεται!

Γκρετουλα μ μπράβο σ κοπέλα μ, αυτό ειναι ολόκληρος παιδαρος! Κοιτά ν αναρρωσεις γρήγορα για ν εισαι καλά για τα παιδάκια σ! Εύχομαι ο μικρός ν βγει το συντομότερο κ ν τον έχεις όλη μέρα αγκαλίτσες! Θα σε σκεφτόμαστε όλες κ ολα θ ειναι τέλεια! Φιλάκια πολλα! Οπότε μπορείς γράψε μας! Κ προς θεού μην κλαις! Ηρεμήσεις κ σκέψου θετικά !

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

baby_cot_48.png Έφτασαν!

anna 1999: 24/01/2015baby-boy-icon.png 3200γρ

spourgitaki: 27/01/2015 baby-girl.png 2700γρ ➜ Ιασώ

Greta: 28/01/2015 baby-boy-icon.png 4260γρ ➜ Αλεξάνδρα

1-48.png Τα περιμένουμε!

♒ Τα υδροχοάκια

kelly77: 02/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚ.: 10/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιπποκράτειο

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

lulux: 15/02/2015 baby-girl.pngbaby-girl.png ➜ Ιασώ

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

♓ Τα ψαράκια

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

lilika26: 28/02/2015 baby-boy-icon.png

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Greta μου να σας ζήσει! Συγχαρητήρια! Καλότυχος και υγιής ο μπέμπης σας! Να μην αγχώνεσαι, συζητούσα με τον άντρα μου για το Αλεξάνδρα (εκεί γεννήθηκε η μεγάλη) και μου έλεγε ότι τότε τουλάχιστον, όλα τα έβαζαν το πρώτο βράδυ θερμοκοιτίδα για προληπτικούς λόγους. Όλα καλά θα πάνε! Την ένεση θα την κάνω εννοείται, μου την έγραψε ο γιατρός για την προηγούμενη ημέρα της εισαγωγής.

over_the_rainbow_or013-baby-boy_large.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ευχαριστώ ευχαριστώ ολες για τις ευχες σας!!!!!

Να ειστε ολες καλα!

Στις 12:30 εχει ενημερωση.περιμενουμε για να παει ο συζυγος μπας και τον παρουμε θα δειξει...Αν οχι θα μου ζητησουν να βγαλω γαλα.Πρωτογαλα μια χαρα εχω με έλεγξαν.

Απο πονους δυσκολη νυχτα τα παυσιπονα κατι κανουν αλλα οχι πολλα...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;;;

Σε μας έσκασε μύτη ο μπεμπης στις 24/1 στα 3200κιλα.

Με καισαρικη μετά απο 12 ώρες προσπάθειας για φυσιολογικό.

Υπήρξαν αρκετά θέματα αλλά όλα καλά

Εύχομαι με έναν πόνο στις υπόλοιπες κοπέλες και να μας ζήσουν σε όσες γέννησαν

.

Φιλία πολλά καλή συνέχεια!!!!!

Rn2Dp2.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;;;

Σε μας έσκασε μύτη ο μπεμπης στις 24/1 στα 3200κιλα.

Με καισαρικη μετά απο 12 ώρες προσπάθειας για φυσιολογικό.

Υπήρξαν αρκετά θέματα αλλά όλα καλά

Εύχομαι με έναν πόνο στις υπόλοιπες κοπέλες και να μας ζήσουν σε όσες γέννησαν

.

Φιλία πολλά καλή συνέχεια!!!!!

Να σου ζησει, να τον καμαρωσεις!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!Πριν λιγο γυρισα απο το επαναληπτικο ντοπλερ!Ο μικρος ειναι 3050,ακριβως στον μεσο ορο, δεν εχει εμπεδωθει ακομα στην λεκανη, κατα τ'αλλα ολα οκ.Επομενο ραντεβου την επομενη Πεμπτη με τον γιατρο μου..ελπιζω να μην μου κανει αυτη την περιβοητη εξεταση τραχηλου (αουτςς)

F4oIp2.png

Κορίτσια είδατε τελικά; Σας είπα εγω, η Άννα θ γεννήσει πρώτη...

Κοπέλα μ να σου ζήσει, να ειναι υγιής κ να τον χαίρεστε! Συγχαρητήρια!

Γκρέτα σε σκέφτομαι απο χθες συνέχεια, με το καλο να τον πάρεις στο δωμάτιο, να σκέφτεσαι θετικά! Σήμερα λογικά θα εισαι καλύτερα...

Στα δικά μ τώρα, χθες πέρασα άσχημη νύχτα με καουρα ανυπόφορη, αλλα κ πολλές συσπασεις. Ήταν η πρώτη φορά π με πονούσα κ η τομή, αλλα δν πήρα τη γιατρό γτ θα μ έλεγε έλα τώρα. Απο το πρωί νιώθω τρομερή πίεση στο ηβικο οστό λες κ θέλει να βγει το μωρό, αλλα κάνω υπομονή.

Πάντως ραντεβού εχω τη δευτερα στις 5.30 το πρωί για εισαγωγή, ελπίζω ν τα καταφέρω ως τότε. Δλδ, ειμαι η επόμενη π γεννάω; ΑγχωθηΚα τώρα...:?

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Άννα να σ ζήσει κοπέλα μου ο αντρας!!!!

Γέρος, δυνατός, καλοφωτιστος! Να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Greta μου είσαι καλυτερα;;

Boulitsa δεν έμεινε πολύ...3 μερες! Θα φτάσεις μέχρι την δευτερα να ξεκουράζεσαι οσο περισσότερο μπορείς!! Τέλεια τέλεια!!! Άντε να περνούμε σειρα!! (Εγω θελω μετα τις 10/2 γιατι εχω κ μια μετακόμιση) αλλά λογικά μετα ειναι η σειρά της βασως!;!;!

KMwEp3.png

Κοριτσακια μου πως ειστε?

Εμεις καλα,από σημερα ανεβαινω πανω να θηλασω!

Τα παει πολυ καλα επιασε με την μια αλλα τι να του κανει το πρωτογαλα 4260????:P

Μολις γυρισα απο επανω απο τις12:30 στο στηθος..με ρουφηξε και του εδωσα και ξενο.Υπομονη μεχρι να κατεβει το γαλα μου

Τα αλλα νεα μας η πρωτη σειρα εξετασεων για ενδομήτρια λοίμωξη βγηκε αρνητικη.Εχουν στειλει ηδη δευτερο πακέτο (κανουν 2φορες να ειναι σιγουροι)και αυριο το μεσημερι περιμενουμε αποτελέσματα. Αν ειναι αρνητική παλι σταματαει η αντιβιωση και ισως μας τον δωσουν.Θα δειξει...

Ειμαι σε τρικληνο στην Κονσολα και εχω παθει πλακα..καμμια σχεση με την προηγούμενη φορα.Ολα πετακαθαρα,μου το λενε ολοι.

Και δεν εχω παρεα ειμαι ΜΟΝΗ!!!!:)

Σας αφηνω γιατι στις 5:30 πρεπει.να ανεβω να θηλασω τον παιδαρο μου που μου μοιαζει κι ολας!!!!!!!!

Φιλακια πολλα δεν σας εχω διαβασει

tqpkp3.png

PzUbp3.png

anna να σου ζήσει!!!!

Μας την "έσκασες" τελικά και άνοιξες πρώτη το χορό των γεννήσεων!!! :tongue:

(επίσης Γκρέτα παιδί μου αυτά είναι νορμάλ κιλά 3200 άκου 4260?!?! :tongue::tongue::tongue: )

Γκρετα τα νέα ακούγονται πολύ καλά μια χαρά θα είστε!! Σε παιδεύει ο μικρός ε?? Εμ, το είπες και μόνη σου 4260 είναι πολλά :D:D

(αχου το μωρέ το γλυκό μου!!!! Θέλω κι εγώωωωωωω )

Το τικεράκι σου στο μεταξύ είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!

boulitsa κατά πως φαίνεται μαζί με την kelly όντως είστε οι επόμενες και ... προγραμματισμένα τουλάχιστον έπεται η Βάσω!!!

Δεν το πιστέυω ότι φτάνει σιγά σιγά ο καιρός [kashmam Μην ακούς εσύ για τις άλλες το λέω εμείς στον αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως είπαμε :tongue::tongue:]

εγώ κοιμήθηκα στις 5 σήμερα δεν μπορούσα να βολευτώ με τπτ την έβγαλα στον καναπέ [ε, τον είχα αφήσει τον άντρα άυπνο προχτες έιπα σήμερα να τον αφήσω να κοιμηθεί...]

το κουλό είναι ότι αν και με 4:30 ώρες ύπνπο ξύπνησα μέσα στην ενέργεια...(!)

Λέω να το εκμεταλλευτώ να κάνω καμιά δουλειά γιατί έτσι που άνοιξα τα μάτια σήμερα συνειδητοποίησα ότι τα έπιπλα του σαλονιού έχουν πλέον 2-3 τόνους σκόνης οπότε μάλλον ήρθε η ώρα για μια μίνι... καθαριότητα :mrgreen:

Φιλάκια κόρες talk later!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...