Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Σπουργιτάκι μας, συγχαρητήρια!!!! Καλώς την δεχτήκατε την κόρη! Τις καλύτερες ευχές μου, να την δεις να μεγαλώνει, να είναι ευτυχισμένη, υγιής και καλότυχη!

Greta, η σκέψη μας σήμερα είναι μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά και το δύσκολο αυτό ταξίδι έφτασε αισίως στο τέλος του πια! Σε φιλώ και θα προσεύχομαι για εσένα.

Little_star το Θοδωρής είναι ένα πολύ όμορφο όνομα, προσωπικά τουλάχιστον μου αρέσει πολύ. Και είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει πολύ τον άντρα σου να ξεπεράσει τον πόνο του.

Χθες πονούσα όλο το βράδυ και η κοιλιά ήταν κάπως σκληρή. Νομίζω ότι της μπέμπας δεν της άρεσε καθόλου το σφίξιμο από τις ζώνες του NST και μου κράταγε μούτρα. Το βράδυ δε κοιμήθηκα καθόλου καλά, αλλά αποζημίωσα το πρωί αφού μόλις σηκώθηκα! Θέλω να κάνω κάτι δουλειές και το σκέφτομαι μη με ξαναπιάσει. Βέβαια μάλλον θέμα τουαλέτας είναι, αλλά τέλος πάντων. Άντε κορίτσια, να έρθει η σειρά μας :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε ευχαριστώ πολύ Greta μου, με το καλό και εσύ. Θα της δώσω οπωσδήποτε πολλά φιλιά, μα είναι τόσο απαλή <3

Άντε, το μεσημεράκι θα το έχεις αγκαλιά και εσύ το μπεμπουλάκι σου!!!!!

Να σου ζησει Spourgitaki! Nα καμαρωσεις το bebe οπως αυτο επιθυμει!:wink:

F4oIp2.png

baby_cot_48.png Έφτασαν!

spourgitaki: 27/02/2015 baby-girl.png 2700γρ ➜ Ιασώ

1-48.png Τα περιμένουμε!

♒ Τα υδροχοάκια

kelly77: 02/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚ.: 10/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιπποκράτειο

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

lulux: 15/02/2015 baby-girl.pngbaby-girl.png ➜ Ιασώ

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

♓ Τα ψαράκια

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

lilika26: 28/02/2015 baby-boy-icon.png

Aχ, τελειο το πινακακι! MariannaP και lulux σε τι δωματιο τελικα γεννατε στο Ιασω?Μια και ειμαστε κοντα στις μερες...

F4oIp2.png

καλέ δεν το πιστεύω!!!

Έσκασε μύτη η πρώτη μπέμπα?!?!?!

spourgitaki να είναι γερή, δυνατή και ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!! Να τη χαίρεστε!!!!!

(Βάσω στο πινακάκι των "έφτασαν" μαζί με την ΠΗΤ δεν βάζεις και την κανονική ημερομηνία γέννησης??)

Little Star ειλικρινά στενοχωριέμαι πολύ που το περνάς αυτό τέτοιες μέρες, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει έχεις δίκιο, προσπάθησε ΑΝ μπορείς να στηρίξεις τον άντρα σου και σκέψου ότι σίγουρα ο μπέμπης σας θα τον βοήθησει πολύ ( τουλάχιστον ο πατέρας μου έτσι υποστηρίζει για μένα -- είχε χάσει την μητέρα του από την αρρώστια κοντά στη γέννηση μου -- ότι η γέννηση μου τον είχε βοήθησει να σταθεί στα πόδια του τότε ).

Το Θοδωρής είναι πολύ ωραίο όνομα πάντως όντως :)

Greta δεν σε πρόλαβα με πλάκωσε το πάπλωμα μέτά από μια πολύ κακή νύχτα λογικά φτάνεις στο νοσοκομείο/έχεις ήδη κάνει εισαγωγή, η σκέψη μου μαζί σου, την επόμενη φορά που θα μας διαβάσεις θα έχεις τον παίδαρό σου (no 2 :tongue:) αγκαλιά!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

kashmam μην ανησυχείς κοπέλα μου είμαι κι εγώ εδώ :tongue:...

Από τις 15 και μετά θα μείνουμε οι δύο μας μου φαίνεται να ... γκρινιάζουμε και να ξεφυσάμε με την κοιλιά "εκεί" ενώ οι υπόλοιπες θα μιλάνε για ... θηλασμούς και πάνες :tongue::tongue:

Για την adamanda δεν θυμάμαι αν υπάρχει περίπτωση να μας κάνει παρέα ... με φτ πας ή έχεις προγραμματισμένη καισαρική;;

Aik κοπέλα μου υπομονή έφαγες το γάιδαρο τώρα ό,τι και να γίνει ο κούκλος σου θα είναι μια χαρά δεν σε φοβάμαι!!!

Να μας γράφεις τα νέα σου όποτε μπορείς, δεν έχουμε και άλλη ... πολύτεκνη στην παρέα :D

Εγώ μέτρια σήμερα, κοιμήθηκα πολύ χάλια βασικά, η κοιλιά δεν ... βολεύεται με τπτ, αριστερά όταν είμαι που μπορώ να κοιμηθώ ξυπνάω με τρελούς πόνους στο γοφό μετά από κάποια ώρα, δεξιά έχει στρογγυλοκαθίσει και ο μπέμπης οπότε μετά από κάποια ώρα [λίγη!] με ενοχλεί/τον ενοχλώ και ξυπνάμε, ανάσκελα... ούτε για πλάκα απλώς δεν .. γίνεται (!)

Δυσκολία στην αναπνοή γενικά ΔΕΝ έχω και την κοιλιά μου ακριβώς κάτω από το στήθος τη νιώθω σχετικά άδεια τον περισσότερο καιρό, το μωρό το νιώθω χοντρικά από το ύψος του αφαλού και κάτω και όσο περνάει η μέρα τόσο με ζορίζει...

Χτες το βράδυ πρεπει να είχα συσπάσεις [έτσι όπως τις έχετε περιγράψει] δλδ πέτρωνε τόπους-τόπους η κοιλιά μου για δευτερόλεπτα και μετά ηρεμούσε ή άμα άλλαζα θέση επίσης... Επίσης τις τελευταίες 2 μέρες έχω νιώσει ΠΟΛΥ σποραδικά όμως (τύπου 1-2 φορές μες τη μέρα] χαμηλά ΣΑΝ πόνους περιόδου, όπως ένιωθα καμια δύο μέρες πριν αδιαθετήσω τα ...παλιά τα χρόνια [:rolleyes:]

Κατά τα άλλα... βαραίνω [αν και δεν παίρνω κιλά παραμένω σταθερή εδώ και 10 μέρες παίζω μόνο 500gr πάνω και κάτω από μέρα σε μερα] και ΟΛΑ γίνονται σιγά σιγά πιο δύσκολα...

Η σκέψη δε ότι θα παραμείνω έτσι ως την ΠΗΤ μου έχει ήδη αρχίσει να μου ... προκαλεί τρόμο(!) και έχω αρχίσει τις ... δεήσεις να θελήσει όντως να σκάσει μύτη καμιά 10αριά μέρούλες νωρίτερα ο ... κανακάρης μου(!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα Αθηνά!

Το διόρθωσα το πινακάκι! Σε καταλαβαίνω απόλυτα με την κοιλιά! Σε εμένα το άσχημο είναι ότι κουνιέται παντού. Το κεφάλι της είναι ακριβώς κάτω από το στήθος μου και το τεντώνει/γυρίζει και μου κόβει την ανάσα. Παράλληλα τα ποδαράκια της είναι κάτω και ρίχνει κάτι κλωτσιές που νομίζω ότι θα κατουρηθώ επάνω μου. Επίσης ρίχνει αγκωνιές στα πλευρά. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ανακουφισμένη που θα γεννήσω 2 εβδομάδες νωρίτερα. Η σκέψη ότι θα έπρεπε να περιμένω μέχρι τις 19 πλέον με τρομοκρατεί. Αρχικά ο γιατρός μου με ρώτησε αν θέλω να μπω στις 4/2 ή στις 6/2 και του λέω, 4 είναι μια χαρά, δεν αντέχω άλλο. Γελούσε ο γιατρός...

Λογικά μέχρι τώρα η Greta θα έχει ήδη αντικρίσει τον γιόκα της! Τι συγκίνηση!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

καλέ δεν το πιστεύω!!!

Έσκασε μύτη η πρώτη μπέμπα?!?!?!

spourgitaki να είναι γερή, δυνατή και ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!! Να τη χαίρεστε!!!!!

(Βάσω στο πινακάκι των "έφτασαν" μαζί με την ΠΗΤ δεν βάζεις και την κανονική ημερομηνία γέννησης??)

Little Star ειλικρινά στενοχωριέμαι πολύ που το περνάς αυτό τέτοιες μέρες, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει έχεις δίκιο, προσπάθησε ΑΝ μπορείς να στηρίξεις τον άντρα σου και σκέψου ότι σίγουρα ο μπέμπης σας θα τον βοήθησει πολύ ( τουλάχιστον ο πατέρας μου έτσι υποστηρίζει για μένα -- είχε χάσει την μητέρα του από την αρρώστια κοντά στη γέννηση μου -- ότι η γέννηση μου τον είχε βοήθησει να σταθεί στα πόδια του τότε ).

Το Θοδωρής είναι πολύ ωραίο όνομα πάντως όντως :)

Greta δεν σε πρόλαβα με πλάκωσε το πάπλωμα μέτά από μια πολύ κακή νύχτα λογικά φτάνεις στο νοσοκομείο/έχεις ήδη κάνει εισαγωγή, η σκέψη μου μαζί σου, την επόμενη φορά που θα μας διαβάσεις θα έχεις τον παίδαρό σου (no 2 :tongue:) αγκαλιά!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

kashmam μην ανησυχείς κοπέλα μου είμαι κι εγώ εδώ :tongue:...

Από τις 15 και μετά θα μείνουμε οι δύο μας μου φαίνεται να ... γκρινιάζουμε και να ξεφυσάμε με την κοιλιά "εκεί" ενώ οι υπόλοιπες θα μιλάνε για ... θηλασμούς και πάνες :tongue::tongue:

Για την adamanda δεν θυμάμαι αν υπάρχει περίπτωση να μας κάνει παρέα ... με φτ πας ή έχεις προγραμματισμένη καισαρική;;

Aik κοπέλα μου υπομονή έφαγες το γάιδαρο τώρα ό,τι και να γίνει ο κούκλος σου θα είναι μια χαρά δεν σε φοβάμαι!!!

Να μας γράφεις τα νέα σου όποτε μπορείς, δεν έχουμε και άλλη ... πολύτεκνη στην παρέα :D

Εγώ μέτρια σήμερα, κοιμήθηκα πολύ χάλια βασικά, η κοιλιά δεν ... βολεύεται με τπτ, αριστερά όταν είμαι που μπορώ να κοιμηθώ ξυπνάω με τρελούς πόνους στο γοφό μετά από κάποια ώρα, δεξιά έχει στρογγυλοκαθίσει και ο μπέμπης οπότε μετά από κάποια ώρα [λίγη!] με ενοχλεί/τον ενοχλώ και ξυπνάμε, ανάσκελα... ούτε για πλάκα απλώς δεν .. γίνεται (!)

Δυσκολία στην αναπνοή γενικά ΔΕΝ έχω και την κοιλιά μου ακριβώς κάτω από το στήθος τη νιώθω σχετικά άδεια τον περισσότερο καιρό, το μωρό το νιώθω χοντρικά από το ύψος του αφαλού και κάτω και όσο περνάει η μέρα τόσο με ζορίζει...

Χτες το βράδυ πρεπει να είχα συσπάσεις [έτσι όπως τις έχετε περιγράψει] δλδ πέτρωνε τόπους-τόπους η κοιλιά μου για δευτερόλεπτα και μετά ηρεμούσε ή άμα άλλαζα θέση επίσης... Επίσης τις τελευταίες 2 μέρες έχω νιώσει ΠΟΛΥ σποραδικά όμως (τύπου 1-2 φορές μες τη μέρα] χαμηλά ΣΑΝ πόνους περιόδου, όπως ένιωθα καμια δύο μέρες πριν αδιαθετήσω τα ...παλιά τα χρόνια [:rolleyes:]

Κατά τα άλλα... βαραίνω [αν και δεν παίρνω κιλά παραμένω σταθερή εδώ και 10 μέρες παίζω μόνο 500gr πάνω και κάτω από μέρα σε μερα] και ΟΛΑ γίνονται σιγά σιγά πιο δύσκολα...

Η σκέψη δε ότι θα παραμείνω έτσι ως την ΠΗΤ μου έχει ήδη αρχίσει να μου ... προκαλεί τρόμο(!) και έχω αρχίσει τις ... δεήσεις να θελήσει όντως να σκάσει μύτη καμιά 10αριά μέρούλες νωρίτερα ο ... κανακάρης μου(!)

Σε ευχαριστω κοριτσι!Λογικα εμπεδωθηκε το μπεμπε σου..Για να μην νιωθεις βαρος στο στηθος..Αχ, εγω ακομα νιωθω αυτο το βαρος...Λετε να μην εμπεδωθει ...ποτε...?? Θα πρεπει να κανω τεχητους πονους σε αυτη την περιπτωση?Δεν εχω ιδεα..Ακου οτι εισαι σταθερη στα κιλα..εγω τωρα πως γινεται σε 1 εβδομαδα να ειμαι πανω 1,5 κιλο για πειτε μου....

F4oIp2.png

Βάσω εύγε [να είμεθα ακριβείς παρακαλώ :tongue:... δεν είναι δυνατόν τέτοιο καλλιτεχνικό δημιούργημα να μας το χαλάει ένα τυπογραφικό :tongue::tongue:]

Ααα... άσχετο.. με αφορμή την fb ανακοίνωση της Βάσως...

Όσες έχετε fb έχετε ανακοινώσει/πει την εγκυμοσύνη σας εκεί; Όταν με το καλό σκάσει μύτη το ... σπόρι σκοπεύετε να ανεβάσετε φωτογραφίες ή ότιδήποτε σχετικό;;;

Εγώ δεν έχω χαράξει κουβέντα για την ώρα και σκέφτομαι μόνο όόόταν με το καλό γεννήσω [σε 5 αιώνες όπως το υπολογίζω δλδ :tongue: ] να ανεβάσω μία φωτογραφία του μπέμπη [ ο άντρας μου δεν θέλει ούτε αυτό δεν έχει fb και με το ... ζόρι ανέβασα πριν 2 χρόνια μια φωτογραφία του γάμου μας δεν θέλει καθόλου φωτογραφίες του online αλλά τέσπα στη ΜΙΑ φωτογραφία δεν θα φέρει μεγάλη αντίρρηση όπως τον έχω κόψει...] που θα λέει ότι ... καταφτάσαμε τέλος πάντων...

Νot THAT important περισσότερο εν είδη ... γκάλοπ... από φίλες/γνωστές που βλέπω άλλες δεν έχουν ούτε ... μισή φωτογραφία άλλες έχουν...πλήρες φωτογραφικό άλμπουμ ανεβασμένο... just wondering!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Βάσω εύγε [να είμεθα ακριβείς παρακαλώ :tongue:... δεν είναι δυνατόν τέτοιο καλλιτεχνικό δημιούργημα να μας το χαλάει ένα τυπογραφικό :tongue::tongue:]

Ααα... άσχετο.. με αφορμή την fb ανακοίνωση της Βάσως...

Όσες έχετε fb έχετε ανακοινώσει/πει την εγκυμοσύνη σας εκεί; Όταν με το καλό σκάσει μύτη το ... σπόρι σκοπεύετε να ανεβάσετε φωτογραφίες ή ότιδήποτε σχετικό;;;

Εγώ δεν έχω χαράξει κουβέντα για την ώρα και σκέφτομαι μόνο όόόταν με το καλό γεννήσω [σε 5 αιώνες όπως το υπολογίζω δλδ :tongue: ] να ανεβάσω μία φωτογραφία του μπέμπη [ ο άντρας μου δεν θέλει ούτε αυτό δεν έχει fb και με το ... ζόρι ανέβασα πριν 2 χρόνια μια φωτογραφία του γάμου μας δεν θέλει καθόλου φωτογραφίες του online αλλά τέσπα στη ΜΙΑ φωτογραφία δεν θα φέρει μεγάλη αντίρρηση όπως τον έχω κόψει...] που θα λέει ότι ... καταφτάσαμε τέλος πάντων...

Νot THAT important περισσότερο εν είδη ... γκάλοπ... από φίλες/γνωστές που βλέπω άλλες δεν έχουν ούτε ... μισή φωτογραφία άλλες έχουν...πλήρες φωτογραφικό άλμπουμ ανεβασμένο... just wondering!

Σκουπευουμε να βαλουμε απλα μια φωτο με το πατουσακι του η το χερακι του,οχι δλδ το προσωπο..τουλαχ.για αρχη ετσι λεμε..αν ειναι να βαλω αλλη φωτο μετα, θα ειναι οταν πλεον θα ειναι μωρο 4-5 μηνων κλπ..κ τοτε, μονο αν ειμαστε καπου εξω πχ..οχι ντε και καλα απο το σπιτι..Επισης δεν νομιζω εγω τουλαχ.να κανω check-in στο ΙΑΣΩ, διοτι ειναι περιεργη εποχη και δεν θελω πολλους επισκεπτες...εδω απο τη δουλεια που με εχουν πρηξει, (να μας στειλεις μνμ μολις γεννησεις) θα τους το πω οταν γυρισω σπιτι..ουτε να το φανταστω δεν θελω να μου κουβαληθουν 10 ατομα πχ στο μαιευτηριο..δεν ειναι οτι ειμαι κολλητη με καποια/καποιον συναδελφο, οποτε το θεωρω περιττο..

F4oIp2.png

Αθήνα ποσο σε νιώθω!!!

Κ εγω δεν μπορω να βουλευτώ ξυπνάω όπως λες με πόνο στο γοφό κ αν γυρίσω από την αλλη μετα από λίγο εχει φτάσει η ωρα για κατούρημα κ ξανά μάνα από την αρχή!

Η Μπέμπα από χθες με εχει ταράξει μου εχει σπάσει τα νεύρα! Δεν ξερω τι στο καλό κλωτσάει κ μουδιάζει κ πονάει το πόδι μου εκεί στη γραμμή τ μπικίνι!

Εγω εχω πητ 23/2 αν δεν βγει βάλε κ 6 μερες παράταση π μ δίνει ο γιατρός...απάαπαπα ούτε να το σκέφτομαι!!!

Τωρα λέω μέχρι 10/2 που πρέπει να έχουμε ήδη τελειώσει εντελώς την μετακόμιση κ να ειναι ολα στην θέση τους κανονικότατα να μην γεννήσω. Μετα πολύ πολύ πολύ ευχαρίστως να μην φτάσω μέχρι τις 23... Κουράστηκα απίστευτα!! Βαρέθηκα! Άι στο καλό... Εδώ έχουμε ευχάριστα νέα γεννητούρια κ εγω γκρινιάζω...

Gretaaaaa εύχομαι να γέννησες κ να είστε τέλεια!

KMwEp3.png

Οσο για το fb που λέτε (εγω δεν εχω) αλλά δεν μ αρέσει να υπάρχουν Φωτο παιδιών... Ειναι περίεργα τα πραγματα στο fb κ γενικότερα... Εγω φοβάμαι ποιος θα βλέπει τι... Δεν ξερω.

Εσείς ξέρετε καλυτερα!

Πάντως little star κ εγω δεν θελω πολύ κόσμο... Ούτε οσο θ γεννάω θελω. Αφού δεν θ μπορούν να με δουν κ ο αντρας μ θα ειναι μαζι μου, γιατι να κάθονται απέξω κ να περιμένουν άδικα οι γονείς μ! Θα με δουν αργότερα οταν συνελθω κ μετα!

Άσε π προτιμώ να ειναι σπιτι με τον γιο μου κ η μαμά μ κ ο μπαμπάς μ θα είμαι πιο ήσυχη!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Οσο για το fb που λέτε (εγω δεν εχω) αλλά δεν μ αρέσει να υπάρχουν Φωτο παιδιών... Ειναι περίεργα τα πραγματα στο fb κ γενικότερα... Εγω φοβάμαι ποιος θα βλέπει τι... Δεν ξερω.

Εσείς ξέρετε καλυτερα!

Πάντως little star κ εγω δεν θελω πολύ κόσμο... Ούτε οσο θ γεννάω θελω. Αφού δεν θ μπορούν να με δουν κ ο αντρας μ θα ειναι μαζι μου, γιατι να κάθονται απέξω κ να περιμένουν άδικα οι γονείς μ! Θα με δουν αργότερα οταν συνελθω κ μετα!

Άσε π προτιμώ να ειναι σπιτι με τον γιο μου κ η μαμά μ κ ο μπαμπάς μ θα είμαι πιο ήσυχη!

Εσυ εχεις και τον γιο σου οποτε καλυτερα οπως τα λες... Και εμενα δεν με ενδιαφερει να γινει λαικο προσκυνημα!

F4oIp2.png

Για το fb που λέτε, η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά ενεργή χρήστρια αλλά ελέγχω αρκετά καλά τους "φίλους" μου και κοντρολάρω πολύ το ποιος μπορεί να βλέπει τι. Φωτογραφία της μπέμπας μάλλον θα κοινοποιήσω, άλλωστε πολλοί φίλοι μου είναι πλέον μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικοί και από το να στέλνω στο καθένα ξεχωριστό email είναι πολύ κουραστικό. Το έγραψα και σε μία συζήτηση στο parents, στο fb έχεις όλα τα εργαλεία να περιορίσεις το ποιος βλέπει τι και να τηρήσεις καλό επίπεδο ασφαλείας. Απλά οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως να το χρησιμοποιήσουν και κάνουν τραγικά λάθη. Π.χ. θα ανεβάσω φωτογραφίες αλλά δεν θα μπορούν να τις δουν όλοι.

Για το μαιευτήριο, πραγματικά δεν με πειράζει να έρθει όποιος θέλει άλλωστε δε μασάω να πω στον οποιονδήποτε ότι πλέον κουράστηκα και θέλω να μείνω μόνη. Οι γνωστοί και φίλοι ξέρουν ότι μπορώ να γίνω πολύ απότομη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τους εκτιμώ και δεν τους αγαπώ και δε με παρεξηγούν. Από τη δουλειά μπορεί να σκάσουν κάποιοι αλλά επειδή γενικά οι σχέσεις μας είναι αρκετά "οικογενειακές" δεν με πειράζει να με δουν και με τη πυτζάμα :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπερα!

Γεννησα 14:30 εναν κουκλο ιδιο με τον αδερφο του και βαρος 4260γρ!

Εγω εχω καλυτερη ανάρρωση αλλα προσπαθω πολυ.ηδη εχω σηκωθει και εκανα βήματα.

Βασω κανε την ενεση για τους πνευμονες οπωσδηποτε!

Το μωρο ειναι παλι πανω σε πιο ηπια κατασταση..αλλα παλι δυσχέρεια.... Προσπαθω να ειμαι ηρεμη να μην κλαιω γιατι φοβαμαι για τα ματια μου.

Σας φιλω με το καλο ολες σας!

Δυστυχως δεν εχω διαβασει τιποτα ευχαριστω ομως πολυ πολυ για τις ευχες σας!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μπραβο γκρετακι μας.......Πολλα,πολλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.!!!!!!!!!!!!!!Ολα θα πανε τελεια να μη στενοχωριεσαι!!!και μπραβο σου που σηκωθηκες κιολας.....και καλε 4260????τι παιδαρος ειναι αυτος λεμε...!!!!!φτου φτου!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...