Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Η ζωή πάντα φροντίζει να σου δίνει κάτι για ότι σου παίρνει και η δύναμη που κρύβουμε μέσα μας είναι αστείρευτη.

Κουράγιο μάνες και καλή λευτεριά..........

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση,είστε πολύ καλες ολες..ο άντρας μου έχει ξαπλώσει για υπνο διότι πιέστηκε πολύ κ το κεφάλι του ηταν χάλια.. ο Καημένος όταν επέστρεψε ηταν με κόκκινα ματια και τον αγκαλιά σα και έκλαιγε πανω μου:(

Τι να πω,ελπίζω να γίνει ο,τι είναι για καλό..εντ μεταξύ με ρώτησε πως του φαίνεται το όνομα της μάνας του για τον μικρο,Θοδωρής και του είπα ότι είναι πιο ωραίο και απο του πατερα του

Ελπίζω να πάρει τα πανω του σύντομα..

F4oIp2.png

Little star, δύσκολες καταστάσεις... Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη. Το σίγουρο είναι οτι ο ερχομός ενός μωρού απαλύνει τον πόνο απο την απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου. Ο σύζυγος μπορεί να θέλει να περάσει μόνος τα δύσκολα για να μην σε επιβαρύνει... Εσύ, φρόντισε να έχεις παρεούλα και να μην περνάς μόνη σου την κατάσταση αυτή, κάνε focus στο μωράκι σου!

Βάσω, ωραία τα νέα σου! Πλησιάζει και για σένα η ώρα που θα γνωρίζεις την κορούλα σου, τέλεια!

Aik, υπομονή! Σε λίγο η ταλαιπωρία θα τελειώσει και θα έχεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!

Greta, εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο! Με το καλό να έρθει ο μικρούλης σας και να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!!! Για σκέψου... Ο μπόμπιρας απο αύριο θα θεωρείται ο μεγάλος αδερφός! Νέοι ρόλοι για όλη την οικογένεια!!!! Ό,τι καλύτερο κορίτσι μου και με όσο το δυνατό λιγότερη ταλαιπωρία! Το σίγουρο είναι ότι θα είσαι στη σκέψη μας!

Κοριτσιαααα καλλωπισμος κτλ τελος!

Ολα ετοιμα νομιζω!Ηρθαν και η μαμα μου με τον αδερφο μου να μεινουν εδω και ειμαι πολυυυυ καλυτερα!Ποσο βοηθαει τελικα η παρεα....

Καποια με ρωτησε τι θα γινει με τον μικρο,λοιπόν αυριο θα φυγουμε για το μαιευτηριο με τον αντρα μου και την μαμα μου..η μαμα θα καθησει εκει μεχρι μεθαυριο!Θα κοιμηθει μαζι μου.

Ο αδερφός μου δυστυχως δεν θα ερθει θα καθησει με τον μικρο!ο μπαμπας μου θα ερθει μετα απο την δουλεια κατ ευθειαν!

Θα βοηθανε ολοι με τον μικρο.Η μαμα δεν ξερω αν θα ξανα ερθει για την νυχτα,την ημερα θα εχω τον αντρα μου.

Δυσκολα κοριτσια αλλα θα βγει το προγραμμα που θα παει...

flosummer ευχαριστουμε για τις ευχες σου και τις συμβουλες σου!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα :) Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας, ελπίζω όλες να είσαστε καλά :)

Εμείς γεννήσαμε χτες, εκτάκτως, τη Δευτέρα στον υπέρηχο έδειξε το ίδιο βάροε με το προηγούμενο, 2700, είχα τρελλές συσπάσεις, το μωρό ανεμπέδωτο και ο τράχηλος σχεδών εξαηλωμένος.

Η μπεμπούλα βγήκε στος 8 η ώρα το βράδυ, 2700 και κούκλα :) προσπαθούμε να θηλάσουμε, πιστεύω θα τα καταφέτουμε :)

Greta με το καλό κορίτσι μου και εσύ, τελικά η εμπειρία είναι το κάτι άλλο!!!!!

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

<a  href=It-Is-a-Girl.gif' alt='It-Is-a-Girl.gif'

spourgitaki Να χαιρεσαι την κορουλα σου!Να ειναι γερη και καλοτυχη ευχομαι!

Δεν πειραζει που γεννησες νωρίτερα, σημασια εχει το αποτελεσμα!!Ενα μεγαλο φιλί απο εμας!!

Καλημέρα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ Greta μου, με το καλό και εσύ. Θα της δώσω οπωσδήποτε πολλά φιλιά, μα είναι τόσο απαλή <3

Άντε, το μεσημεράκι θα το έχεις αγκαλιά και εσύ το μπεμπουλάκι σου!!!!!

1S7cp2.png

Spourgitaki να σου ζήσει, να ειναι υγιής κ καλοτυχη! Γεννήσες φυσιολογικά; Να τη χαίρεσαι!

Greta καλή δύναμη για σήμερα κούκλα μ, ολα θ πανε τέλεια! Περιμένω με σγωνια ν μ πεις την εμπειρία σ, τα ίδια θ περάσω τη Δευτέρα!

Little star κουράγιο κοπέλα μ, φρόντισε τον εαυτό σ ν εισαι καλά ν μν εχει άγχος κ για σένα ο σύζυγος... Εύχομαι τ καλύτερο...

Είδατε, λέγαμε για μένα, τη Γκρέτα κ την Άννα, αλλα άλλη μας πρόλαβε... Συγχαρητήρια κορίτσι μ κ παλι!:D

7qw0p2.pngbIK3p3.png

spourgitaki μας την εκανες!!!:P:p:p

boulitsa εννοείται θα γραψω οσο πιο συντομα!

Ευχομαι να πανε ολα καλα λοιπον!!!

Πρεπει να σηκωθω να ετοιμαστω και κατα της 11 να φυγουμε!!!!

Να με σκεφτεστε να προσευχεστε για εμενα!

Θελω οοοολη την θετικη σας ενεργεια.......

Φιλακια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γκρετουλα με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!ΕΝνοειται θα σε σκεφτομαστε και θα περιμενουμε.....σημερα θα συναντησεις το θαυματακι σου κ ολα θα ειναι τελεια!!!!!φιλακια και ρυχες ...!!!!!!

Και ευχες ηθελα να γραψω!!!!σπουργιτακι Να σας ζησει.........!!!!!!!!τελος καλα ολα καλα....!!!!Να ειναι παντα υγιης κ καλοτυχη!!!!!ΦΑνταζομαι θα πετατε οικογενειακως ε????

Καλημέρα καλημέρα!!!!!

Άρχισαν τα γεννητούρια???? Spourgitaki να σας ζήσει η κουκλίτσα σας!!!! Μπράβο μπράβο όλα καλά!!!! Να μας πεις λεπτομέρειες όποτε βρεις χρόνο!!

Gretoula με το καλό σήμερα!!! Να πάνε όλα καλά, να πάρεις στην αγκαλίτσα σου τον παίδαρό σου ... έρχεται και το πρώτο αγοράκι της παρέας!!! Η σκέψη μας θα είναι μαζί σου.... Περιμένουμε νέα!!!

Τα δικά μου τα νέα είναι ότι ξύπνησα με πόνους το βραδυ, αλλά τελικά με πίεζε τόσο πολύ για τουαλέτα, πήγα και μετά ηρέμησα! Βέβαια έχω πόνους πότε πότε....

NGf6p2.png

AFi6p3.png

baby_cot_48.png Έφτασαν!

spourgitaki: 27/01/2015 baby-girl.png 2700γρ ➜ Ιασώ

1-48.png Τα περιμένουμε!

♒ Τα υδροχοάκια

kelly77: 02/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚ.: 10/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιπποκράτειο

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

lulux: 15/02/2015 baby-girl.pngbaby-girl.png ➜ Ιασώ

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

♓ Τα ψαράκια

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

lilika26: 28/02/2015 baby-boy-icon.png

Επεξεργάστηκαν by vtgian
Διόρθωση ημερομηνίας

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...