Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Τωρα μιλησα μαζι του και ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να παει ο πατερας μου..του ειπα αν αλλαξει γνωμη να μου τηλ.και γενικοτερα να μου τηλ απο εκει ...:(

Αχ, δεν εχω ξαναβρεθει σε τετοια κατασταση κοριτσια...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω εχω βρεθει στην κατασταση αυτη δυο φορες.Οταν πεθανε η γιαγια του ειχαμε σχεση μονο και λογω του οτι του ειχε και της ειχε τρελη αδυναμια η κατασταση ηταν τραγικη.Και οταν ο γιος μου ηταν 5μηνων πεθανε ο θειος του και η γυναικα του σε διαστημα ημερων..Με τον θειο του και την γυναίκα του ηταν πιο καλα.γι αυτο σου λεω θα τον βοήθησει κι ολας ο μπεμπης οταν με το καλο ερθει..

Και γνωμη μου να παει καποιος δικος σου.Ασε τι λεει δεν προκειτε να σου πει ναι.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγω εχω βρεθει στην κατασταση αυτη δυο φορες.Οταν πεθανε η γιαγια του ειχαμε σχεση μονο και λογω του οτι του ειχε και της ειχε τρελη αδυναμια η κατασταση ηταν τραγικη.Και οταν ο γιος μου ηταν 5μηνων πεθανε ο θειος του και η γυναικα του σε διαστημα ημερων..Με τον θειο του και την γυναίκα του ηταν πιο καλα.γι αυτο σου λεω θα τον βοήθησει κι ολας ο μπεμπης οταν με το καλο ερθει..

Και γνωμη μου να παει καποιος δικος σου.Ασε τι λεει δεν προκειτε να σου πει ναι.

Φαντασου τωρα που ειναι η μανα του, αν με τη γιαγια ηταν τραγικη η κατασταση με τον δικο σου...

Επειδη μιλησα και με τον πατερα μου ( και μια πειρα σε αυτα τα θεματα παραπανω την εχει απο οτι εγω) μου ειπε "να κανουμε οτι σου πει ο αντρας σου, διοτι εσεις ειστε η οικογενεια.." Δεν θα ηθελα να εμφανιστει φαντης μπαστουνι και νωριτερα να μου εχει πει ο αντρας μου οτι δεν θελει.Διοτι, δεν μου ειπε δεν υπαρχει λογος να κατεβει στο νοσοκομειο, μου ειπε επι λεξει :Οχι, να μην ερθει κανενας. Τωρα, βλεποντας και κανοντας αργοτερα..Παντως για να τον διευκολυνω τον καημενο, θα κατσω να στρωσω το κρεβατι εγω, σιγα-σιγα με την ησυχια μου και θα συμμαζεψω οσο μπορω, μην εχει και αυτα οταν γυρισει..

F4oIp2.png

Εσυ προσπαθησε οσο μπορεις να μη στενοχωριεσαι.....

Οτι κ να σου πουμε εμεις εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους τον αντρα σου και μονο εσυ μπορεις να τον βοηθησεις...τον τροπο θα τον βρεις ειμαι σιγουρη αναλογαα κ την αντιδραση του...ειναι πολυ δυσκολες καταστασεις αυτες κ καθε ανθρωπος αντιδρα κ τις αντιμετωπιζει διαφορετικα!Ευχομαι να το περασει οσο πιο ανωδυνα γινεται...κουραγιο!!!!!!!!

Βασω ορισατε ημερομηνια???????τι ωραια?Φτου φτου πανετοιμη σε βρισκω...λες τη πεμπτη που θα παω κ εγω γιατρο να μου κλεισει ραντεβου??ποπο!!!!Εχουμε ιδια πητ κ τωρα συνειδητοποιω οτι εφτασε ο καιρος...οταν ειδα οτι εκλεισες ημερομηνια ......

παντως κ εγω νομιζω ετοιμη ειμαι κ ειδικα για καισαρικη...ισως γιατι εχω προετοιμασει τον εαυτο μου γι αυτο το σεναριο....κ το προγραμματισμενο μου φαινεται λιγοτερο αγχωτικο....τελεια δεν το εχω φτιαξει?χαχαχα!

mnEwp2?r=1422349709

Little_star πολύ λυπάμαι για ότι συνέβη. Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστη (όσο αυτό γίνεται) ώστε να μπορέσεις να είσαι καλά για το μωράκι σου αλλά και να σταθείς στον σύζυγό σου. Η γνώμη μου είναι ότι από την στιγμή που σου είπε ότι δεν θέλει κανέναν, άκου και τον πατέρα σου και αφήστε τον μόνο. Πολλοί άντρες λειτουργούν καλύτερα έτσι, θέλουν τον χώρο τους για να διαχειριστούν αυτό που συμβαίνει. Σκέψου επίσης ότι ακόμα και αν δεν το λέει, σίγουρα αγχώνεται για το πόσο επηρεάζει η κατάσταση αυτή εσένα και το μωράκι σας. Πάντως είναι σίγουρα πολύ θετικό που έρχεται τώρα το μωρό σας, θα τον βοηθήσει πολύ να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία. Εύχομαι από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!

Adamanda, ναι έχω το παραπεμπτικό στα χέρια μου, είναι πλέον επίσημο! Για τους φίλους του facebook, δημοσίευσα την εικόνα που επισυνάπτω (ελπίζω να φαίνεται!) Μια χαρά θα πάνε όλα και η αλήθεια είναι ότι η καισαρική έχει αυτό το καλό του προγραμματισμένου, που ξενοιάζεις με τις προετοιμασίες. Σχετικά με τον καλλωπισμό, μου είπε ότι ακόμα και κερί να μην αντέξω να κάνω, αν έρθω προετοιμασμένη από μόνη μου, δε θα κάνουν κάτι εκεί.

post-38158-14825440895731_thumb.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Mε το καλο κοριτσι μου,,,εννοειται ολα καλα θα πανε κ η φωτο τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οσο για τον καλλωπισμο αυτο σκεφτομουν κ εγω οτι κ κερι να μην κανεις αν ξυριστεις καλα οκ δεν ειναι?Αντε μιαα χαραα!!!!Τι ωρα σου ειπαν να πας?θα κανεις εξετασεις πριν η τις εκανες?

Καλησπέρα κορίτσια! Είχα βγει για περπάτημα και πήρα και μια ζώνη για την κοιλιά για μετά τον τοκετό... έχω ακούσει ότι έχει αποτέλεσμα!!

Little λυπάμαι πολύ για ότι σας συνέβη.. είναι πολύ δύσκολες αυτές οι καταστάσεις και σε πολύ δύσκολη θέση είναι ο άντρας σου, που προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση με την μητέρα του αλλά και προσπαθεί να μην στεναχωρήσει και εσένα. Ο μπεμπάκος είμαι σίγουρη ότι θα έρθει την καλύτερη στιγμή και μόνο καλό θα κάνει σε όλη την οικογένεια. Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι δίπλα του σε οτιδήποτε σε χρειαστεί.

aik εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Να μας λές νέα σου όποτε μπορείς! Με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου στην αγκαλίτσα σου!

adamanda έχω πάει στο Ρέα, 2 φορές για εξετάσεις και έχω κάνει και μια επέμβαση παλιά που έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Τώρα στον τοκετό θα δούμε πως θα είναι... πάντως απο άλλες κοπέλες ακούω τα καλύτερα, μόνο 2 δυσαρεστημένες έχω συναντήσει. Για τρίκλινο σκέφτομαι, εσυ?

boulitsa και εγώ έχω θέμα για πλυσιμο των αγοριών, πιστεύω κάθε παιδίατρος ακολουθεί διαφορετική τακτική...

vtgian κανόνισες και εσύ το ραντεβού σου !!!! Άντε με το καλό!!!! Τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο....να πας προγραμματισμένα ή να έρθει όποτε θέλει??? Πόσα κιλά είναι το μπεμπάκι σου και δεν πήρε βάρος τις τελευταίες εβδομάδες??? Είχαμε και εμείς θέμα με το βάρος γι αυτο σε ρωτάω...

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Θα κάνω κάποιες αιματολογικές, ούρων και καρδιογράφημα στο τέλος της εβδομάδας και θα τα πάω στον γιατρό μου από εβδομάδα να τα δει και να μη χρειαστεί να τα κάνω με την εισαγωγή. Θα μου ξαναπάρουν βέβαια αίμα μου είπε, είναι υποχρεωμένοι αλλά τουλάχιστον θα γλυτώσω τα υπόλοιπα. Εφτά το πρωί θα πρέπει να είμαι εκεί για την εισαγωγή.

Άρα πλέον εκτός από ζώδιο, θα ξέρω με ακρίβεια και ωροσκόπο χα χα χα!!!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Nasia αρχικά ρώτα τον γιατρό σου για το πότε να βάλεις τη ζώνη, ενδεχομένως να πρέπει να περιμένεις να έρθει το "σύστημα" στη θέση του και μετά. Με το βάρος του μωρού που ρώτησες, οι 2 υπέρηχοι (πριν 15 ημέρες και σήμερα) έδειξαν το ίδιο βάρος ~2660gr. Το θέμα είναι ότι έγιναν σε διαφορετικά μηχανήματα και έτσι και αλλιώς υπάρχει απόκλιση από το πραγματικό. Επίσης δεν μου τους έκανε ο ίδιος υπερηχογραφιστής. Ο γυναικολόγος μου πάντως (αλλά και η ενδοκρινολόγος) ήταν καθησυχαστικός και πιστεύει ότι έχει πάρει βάρος. Εγώ πάντως βάρος πήρα (1 κιλό) άρα κάτι θα πήρε και το μπεμπέ. Θα την ξαναδούμε βέβαια από εβδομάδα, πριν μπούμε χειρουργείο.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κοριτσια εμαθα πριν την ωρα!

Η δικια μας κλινικη εχει μια καισαρικη μονο αυριο,εμενα!ειπε ο γιατρος!

Η πανεπιστημιακή εχει τρεις αρα καμμια τυχη να μπω το πρωι γιατι προηγούνται οι καθηγητες!

11:30-12:00 να ειμαι εκει για την εισαγωγη!

Νευριασα γιατι την πρωτη φορα 12:45 ειχε βγει ηδη ο μικρος...

Βασω τελεια η φωτο!Τι σκεφτηκες...δεν υπάρχεις!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!!Αυτο θα πει προγραμματισμος!!!!!Παντως περα απο τη πλακα το οτι γεννας προγραμματισμενα με καισαρικη κ οχι εκτακτα -δηλ να προσπαθουσες με φυσιολογικο κ να μην γινοταν-θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο κ ψυχολογικα αλλα κ σωματικα αλλο να περασεις πονους φυσ γεννας κ καισαρικης μετα κ αλλο μονο καισαρικης,,,!!!!παρα πολυ ωραια και παλι με το καλο!!

Νασια κ εγω την αυχενικη ειχα κανει στο Ρεα δεν εχω ξαναπαει απο τοτε κ να σου πω δεν εχει τυχει να γεννησει εκει κ καμια γνωστη μου κ ετσι δεν εχω αποψη,,ο γιατρος μου ειναι εκει οποτε....και εγω για τρικλινο δε το συζητω....ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!

Εννοείται θα ρωτήσω τον γιατρό πρώτα και την μαία!! Λογικά ναι θα πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες!

Εμάς ήταν περίπου 2500 την προηγούμενη εβδομάδα και θα τον ξαναδούμε το Σάββατο... ελπίζω να παίρνει βάρος. Ο γιατρός ήταν καθησυχαστικός και δεν ανησυχεί αλλά εμένα το μυαλό μου πάει στα χειρότερα...Διάβασα ότι υπάρχουν αποκλείσεις και από τους υπερύχους.... όλα καλά θα πάνε!!!!!!

Nasia αρχικά ρώτα τον γιατρό σου για το πότε να βάλεις τη ζώνη, ενδεχομένως να πρέπει να περιμένεις να έρθει το "σύστημα" στη θέση του και μετά. Με το βάρος του μωρού που ρώτησες, οι 2 υπέρηχοι (πριν 15 ημέρες και σήμερα) έδειξαν το ίδιο βάρος ~2660gr. Το θέμα είναι ότι έγιναν σε διαφορετικά μηχανήματα και έτσι και αλλιώς υπάρχει απόκλιση από το πραγματικό. Επίσης δεν μου τους έκανε ο ίδιος υπερηχογραφιστής. Ο γυναικολόγος μου πάντως (αλλά και η ενδοκρινολόγος) ήταν καθησυχαστικός και πιστεύει ότι έχει πάρει βάρος. Εγώ πάντως βάρος πήρα (1 κιλό) άρα κάτι θα πήρε και το μπεμπέ. Θα την ξαναδούμε βέβαια από εβδομάδα, πριν μπούμε χειρουργείο.

Greta άρα το μεσημεράκι θα πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου?? Τέλεια τέλεια!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

καλησπέρα μανούλες Φεβρουαρίου και με το καλό όλα τα μωράκια σας εύχομαι!!!!!!!!!!!

Εγώ όπως βλέπετε και από τα τικεράκια έχω 3 παιδάκια και οι λόγοι που σας γράφω είναι οι εξής δύο:

ο πρώτος αφορά όλες τις δευτερομανούλες να σας πω πόσο σας καταλαβαίνω για την αγωνία που αισθάνεστε για το πρώτο σας παιδάκι. Το έχω περάσει δύο φορές και έχω να σας πω ότι τα πράγματα είναι πολύ οδηνυρά για εμάς τις μανούλες και όχι για τα παιδάκια μας...........Αυτά δεν καταλαβαίνουν πολλά και δεν υποφέρουν ιδιαίτερα τουλάχιστον εγώ έτσι το βίωσα στις δικές μου γέννες(δεύτερη και τρίτη).Α και να θυμάστε ότι οι μέρες περνούν πραγματικά πολύ γρήγορα και η ευτυχία που θα νιώσετε όταν θα μπείτε στο σπίτι με το μωράκι σας και θα αγκαλιάσετε και το μεγάλο σας παιδάκι θα είναι πάνω και πέρα από όλα!!!!!!!!!!!!Με το καλό

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Little star συλλυπητήρια κοριτσι μου! Δείξε κουραγιο κ ψυχραιμία πρώτα από ολα για το μωράκι σου κ φυσικά για να παίρνει δύναμη ο αντρας σ από σένα! Πιστεύω κ εγω πως το μωράκι θα του κανει παρά πολύ καλό!! Θα τοτ δίνει κ αυτο δύναμη!

Greta μουουου ηρθε η ωραααα!! Θα το δεις το θαύματακι σου επιτέλους κ θα ειναι πανέμορφο κ υγιέστατο!! Ολα θα πάνε καταπληκτικά!! Θα σε σκεφτόμαστε όλες αυριο κ θ περιμένουμε μόλις μπορέσεις να μπεις να γράψεις για τον μορφονιο!!!

Αντεεεε όλες γεννατε... Μόνη μ θα μείνω να περιμένω μέχρι τις 23/2... Θα μπαίνω κ θα γράφω μόνη μου στον εαυτό μου!!!

KMwEp3.png

Ο δεύτερος λόγος που γράφω αφορά εσένα little γιατι έχω περάσει ακριβως μα ακριβώς τα ίδια.Η πεθερά μου πέθανε 7/12/2010 και ο δεύτερος γιος μου γεννήθηκε 17/12/2010. Η πεθερά μου επίσης έδωσε μια τεράστια μάχη με τον καρκίνο για πέντε χρόνια.........στη δεύτερη όμως εγκυμοσύνη μου ήταν στα χειρότερα της.Για να ακριβολογώ εκείνο το Δεκέμβριο του 2010 δεν ήξερα αν θα πρωτοπάω στο μαιευτήριο ή στο νεκροταφείο..........και τελικά είδες που πήγα πρώτα. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου είχα την αγωνία αν θα βγει καλά το αγοράκι μου και πόσο θλιμμένο και μελαγχολικό θα ήταν μετά από όλα αυτά που βίωνε μέσα στην κοιλιά μου.Σε πληροφορώ ότι ο Χαρούλης μου(όνομα και πράγμα ) είναι το πιο χαρούμενο και γελαστό από τα τρία μου παιδιά. Όσο για τον άντρα μου είναι το παιδί που του έχει αδυναμία, τον βοήθησε να ξεπεράσει (όπως ο ίδιος έχει πει) το χαμό της μάνας του και κάτι τελευταίο και απίστευτο κατά την άποψη μου.........ο Χάρης έχει τα μάτια της πεθεράς μου και γενικά μοιάζει πολύ από το σόι της!!!!!!!

Η ζωή πάντα φροντίζει να σου δίνει κάτ

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...