Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Ρούλα87 είπε:

Καλά κάνεις κ τους εμπιστεύεσαι αν δεν τους εμπιστευόσουν δεν νομίζω να έκανες κάτι.καλα είναι να κάνεις μια ερώτηση κ αυτοί μετά θα σου απαντήσουν κ θα δεις γιατί έβαλαν την άλλη.οτι κ να σου πουν εγώ σου εύχομαι καλη επιτυχία.

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου δεν ξέρω σ τι φάση είσαι και εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα 

Καλές γιορτές με υγεία 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο εμαααααας!!!!

Quinseyκαλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου :)

Κοριτσια αργησα λιγο γιατι φτασαμε σπιτι στις 9!!!!!!!!!!!! απο τις 2 που ειχαμε ραντεβου τελειωσαμε 8!!!!!!

Βαση αυχενικης ολα σουπερ.πιθανοτηρα για τρισωμια 1:17500 χωρις ομως την papp-a. αναμενουμε αυτην λοιπον.κυριακη θα παω γυναικολογο εχω ραντεβου.

και σας εχω και νεοοοοο 90% ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ :) :) :) :)

Ο συγκεκριμενος εμβρυολογος δεν λεει φυλο στην αυχενικη.στον γιο μου μετα απο τρομερη πιεση μας ειχε πει 70% αγορακι λαι τωρα μου φανηκε πολυ σιγουρος..αλλα να σας πω κατι? αν και το θελω το κοροτσακι δεν με νοιαζει τι θα ειναι και αν ειναι τελικα μονο να ειναι καλα! να ειναι ενα υγιες μωρακι...

Marianna τελεια νεα συγχαρητήρια!

Papagalia μου ενημερωσε μας κοριτσακι.ολα καλα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Quinsey καλωσοριςες κ με το καλό το μωρακι σ! Κι εγώ δεν ήθελα να το πω στη δουλεια καθότι ξανά έμεινα εγκυος σε σύντομο χρονικό διάστημα κ δν ήξερα πως να το φέρω, αλλα σήμερα με κατάλαβε η γυναίκα του αφεντικού.... Με ρώτησε ευθέως και είπα ναι. Δεν ξέρω αν θα το πει σε όλους, αλλ μου έφυγε ένα βάρος που ξέρει και λέω να το πω μετα την Τετάρτη που έχω αυχενικη...

Οπότε vtgian τζίφος που το έκρυβα...

Greta μου τι τέλεια νεα! Αρχικά χαίρομαι που ειναι όλα καλά, αλλά ευχόμουν να ειναι και κοριτσάκι που θες, οπότε διπλή η χαρά...:tongue:

Για να σ είπε 90% ειναι σίγουρος! αλλά τυπικά δν μπορεί να σου πει 100%.

7qw0p2.pngbIK3p3.png

μπραβο ρε greta ολα τα καλα νεα εδω μαζευτηκαν! μονο τετοια να ακουμε! με το καλο ο, τι και αν ειναι!

boulitsa ωραια που χαλαρωσες με αυτο το θεμα. να μην σε νοιάζει τπτ κοριτσι μου!!

καλημερα λοιπον!

KMwEp3.png

Καλημερα κοριτσια!Κατ αρχην να ευχηθω καλη επιτυχια στις επομενες αυχενικες!

boulits καλα εκανες και το ειπες.να μην το εχεις βαρος..αντε τωρα η ωρα η καλη!Οσο για το φυλο δεν με απασχολει πια.φυσικα και το ιδανικο ειναι ενα και ενα αλλα να ειναι καλα πανω απο ολα!

Βρε κοριτσια μου αλλο που με απασχολει ειναι οτι βαση τελευταιας περιοδου η ημερολογιακη κυηση ηταν χθες 11+4 και η υπερηχογραφικη βαση CRL 12+3.μου αλλαηε και την πητ σε 3/2/15.

Το θεμα ειναι οτι η τελευταια περιοδος μου καθυστερησε 3 μερες ενω δεν μου καθυστερει ποτε.οταν του το ειπα μου λεει :Πεστο βρε κοπελα μου.εχει γινει η συλληψη νωριτερα μου ειπε.δεν μας νοιαζει που το μωρο ειναι πιο μεγαλο, πιο μικρο να μην ειναι.Η αληθεια ειναι οτι δεν ζητησα περαιτερω διευκρίνηση. θα ρωτησα φυσικα ομως τον γυναικολογο μου στο αυριανο ραντεβου!

Εσεις τι λετε? ποτε εγινε η σύλληψη δηλαδη? (05/05 τελευταια περιοδος)

Φιλακια πολλα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Kashman μιας κ το έθεσες, πόσες απο εσάς κάνετε μπάνιο και πόσες όχι? εμένα μου το εχει απαγορεύσει απο τότε που μπήκα κ μετα είχα αίμα απο το απόγευμα και για 10 μέρες. Ηταν το πρωτο μ κ τελευταίο μπάνιο κ ούτε πέρσι είχα κάνει γτ το μωρό ήταν πολυ μικρό (γέννησα Μάιο ) κ δν πηγαίναμε. Μου είπε μετα την αυχενικη μπορώ, αλλά φοβάμαι μήπως παθω τα ίδια... Τι λέτε εσείς?

Greta εγώ απλά πιστευω ότι συνελαβες στις αρχές του κύκλου. Και σε μένα στη μπεμπα

φαινόταν υπέρηχογραφικά μεγαλύτερη η κύηση. Μου φαίνεται όμως λογικό κάποια έμβρυα να ειναι λίγο μεγαλύτερα κ κάποια μικρότερα στα υπέρηχογραφήματα όπως κ όταν γεννιούνται δν έχουν όλα το ίδιο ύψος κ βάρος κι ας ειναι τελειομηνα. Απλά με βάση τις μετρήσεις το μηχάνημα βγάζει μια κατα προσέγγιση ηλικία κύησης και ο Γιατρος επιβεβαιώνει αυτά που λέει το μηχάνημα....

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Boulitsa στον γιο Μ ο γιατρός με άφηνε να κανω μπάνιο στη θάλασσα αλλά να μην κάθομαι με βρεγμένο μαγιώ.τωρα ακόμα δεν μπορώ να πάω για μπάνιο λόγω έμετων κ αναγουλες στην αυχενικη Μ που την επόμενη μέρα ξεκινάνε κ οι διακοπές μας θα τον ρωτήσω κ ελπίζω να με αφήνει ν κανω μπάνια γιατί ειναι κ διαφορετικός Γυναικολογος.

KMwEp3.png

Γεια σας κοριτσια!Πωςε πατε?Εγω εδω, αναγουλες και τα σχετικα..ειμαι 10 και 4 ημερων και περιμενω τις 7/8 για την αχενικη!Αντε να δουμε...

Αν δειξιε και φυλο θα εχει πολυ πλακα:D!!

F4oIp2.png

Little_star και εγώ 9+6 και σήμερα δεν έκανα έμετο αλλά οι αναγουλες χειρότερες!! Τελικά δεν ξέρω πιο ειναι καλύτερο να κανείς εμετό να ξαλαφρωνεις η να έχεις μόνο αναγουλες; Εσύ πως την παλεύεις με τις αναγουλες γιατι εμένα με έχει πάρει πολύ απο κάτω το όλο θεμα! Ολη μέρα κλαίω...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Μετά από μία δύσκολη Κυριακή, με ασταμάτητο ανακάτωμα, εξάντληση και το air-condition στο φουλ και πάλι να ζεσταίνομαι, ευτυχώς τώρα είμαι κάπως καλύτερα. Αυτή ήταν η χειρότερη φορά ever. Μέχρι που έβαλα και τα κλάματα, μετά ηρέμησα και μετά με έπιασαν οι τύψεις που χάλασα τη μέρα στην οικογένεια (σήμερα είναι τα γενέθλια του μπαμπά μας). Πάντως είναι απίστευτο το τι κάνουν οι ορμόνες στο σώμα μας και αυτό που δεν γνωρίζω πια τις αντιδράσεις του σώματός μου με τρομοκρατεί λιγουλάκι!

Quinsey είμαστε συνάδελφοι, και εγώ ΙΤ δουλεύω, μόνο άντρες και η αλήθεια είναι ότι με προσέχουν λίγο παραπάνω τώρα ;) Αυτά είναι τα καλά του να δουλεύεις με άντρες. Εκτός από όταν πιάνουν τις ηλίθιες σεξιστικές συζητήσεις για γκόμενες, που ακούνε τις χριστοπαναγίες τους.

Greta, τι καταπληκτικά νέα! Μπράβο κορίτσι μου, όλα καλά λοιπόν! Και υγιές και κοριτσάκι. Τέλεια!!! Τώρα αυτά με τις μέρες και τις συλλήψεις και τις εμφυτεύσεις, να σου πω την αλήθεια ένα μπλέξιμο μου φαίνονται και έτσι θα μείνω με ότι μου πει ο γιατρός γιατί άκρη μόνη μου δε θα βγάλω :rolleyes:

Boulitsa, ένα άγχος λιγότερο τώρα που το είπες. Κάτι είναι και αυτό! Συγκεντρώσου στο γάμο τώρα :D

Kashman εμένα ο γιατρός μου είπε μπάνια ελεύθερα αρκεί να μην είναι κρύο το νερό. Βέβαια δεν είχα καθόλου αίμα μέχρι τώρα, ούτε στην εμφύτευση. Πιο πολύ μου τόνισε να μην μένω καθόλου στον ήλιο. Πάντως ειλικρινά δεν ξέρω αν ειναι καλύτερα να κάνεις εμετό από το να έχεις ανακάτωμα. Υπάρχουν φορές που λέω "να έκανα έναν εμετό, να ξαλάφρωνα τουλάχιστον" αλλά δε μου βγαίνει!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημεραααα!!!

3η μέρα χωρίς πρωινό εμετό αλλά αναγουλες λέτε να φεύγουν να ξεκουμπηζονται απο το στομάχι Μ σιγά σιγά!! Άντε επιτέλους να νιώσω ξανά!

Εσείς που περάσετε την 10η εβδομάδα νιώσατε καλύτερα;;;

Vtgian ναι για τον ήλιο δεν τίθεται θέμα απαγόρευση ρητή!!

KMwEp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα kashmam! Άντε πουλάκι μου, να ηρεμήσεις λιγάκι! Έτσι λένε πάντως ότι από λίγο λίγο υποχωρούν τα συμπτώματα. Εγώ πάλι στις 10ε+4μ νομίζω ότι είμαι χειρότερα από ποτέ :? Άσε που σκάω από τη ζέστη (δλδ τις ορμόνες) είμαι με ανοιχτό air condition και νιώθω να καίγομαι! Τέτοιο πράγμα δεν έχω ζήσει ξανά!

Μία εβδομάδα μας έμεινε μέχρι την άδεια, δεν κρατιέμαι πλέον.

Χθες το βράδυ πάντως είχα τα καλύτερα νέα, φίλη που προσπαθούσε χρόνια με εξωσωματικές, με μεγάλη δυσκολία στο να βρουν τι φταίει, τελικά τα κατάφερε και θα είναι και αυτή μανούλα Φεβρουαρίου! Πραγματικά συγκινήθηκα πολύ! Μακάρι όλες οι κοπέλες που το θέλουν τόσο πολύ να αποκτήσουν το μπεμπέ που ονειρεύονται!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα κοριτσια.

vtgian με το καλο να γινει μανουλα η φιλη σου!

boulitsa ηρεμισα λιγο τωρα.ο γιατρις μου παντως μου ειπε οτι δεν εχουμε λογο να ανησυχουμε.απλα η συλληψη λογικα εγινε πριν την περίοδο. προς το παρον δεν αγχωνομαι.εχω να απολαυσω τις διακοπες μου.επιτελους φευγουμε την Παρασκευή!

kashmam σιγα σιγα θα υποχωρουν.θα εισαι ολο και πιο πολλες μέρες καλυτερα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

σας ευχαριστώ ρε κοριτσια για ην συμπαράσταση!

vtgian αντε να της ευχηθεις και απο μας μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

ποσο θελω να περασουν οι μερες να παω κ εγω διακοπές! εμεις σε 3 εβδομαδες θα παμε την επομενη μερα απο την αυχενική. να έρθει και αυτο να ηρεμησω. εχω να παω στον γιατρο απο την 6 εβδομαδα κ θα παω στις 13 εβδομάδες ξανα. θελω να δω το σπορακι μ πως μεγαλωσε να ακουσω την καρδούλα του!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...