Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα, έστω κ αξημέρωτα, όπως καταλαβαίνετε εχω αϋπνίες...

Kashman εννοείται δν παρεξηγηθηκα, αστειεύομαι. Μπράβο κ για τη μπουμπού, μια χαρά το βαρος της!

Βάσω κ εμένα μ άρεσε η έλλειψη γραβατας κ εχει κ το συμβολισμό της φαντάζομαι... Με το καλο ν ορίσετε ραντεβού ν οργανωθεις! Ειδες, εχει κ τα καλά τ το ρΑντεβου!

Γκρέτα θα εισαι η πρώτη; Πιστεύω οτι η Άννα θ εχει γεννησει...

Με το καλο κούκλα μ, εύχομαι ν πανε ολα καλά αυριο κ πάνω απο ολα ένα υγιέστατο μωρακι! Μια μέρα έμεινε!

Α, για πες μ, τι κανόνισες τελικά για τις μέρες π θ εισαι μέσα για το παιδι;

Εγω μάλλον θ εχω τον άντρα μ τη μέρα κ τη νύχτα τη Μαμα μ στο νοσοκομείο. Με τη μικρή θ εινΑι ο μπαμπάς μ τη μέρα κ ο άντρας μ τη νύχτα.

Κ άλλη μια ερώτηση: πως καθαρίζουμε το αγοράκι στην αλλαγή πάνας; Εννοώ σχετικά με το πετσακι, το τραβάμε η όχι; Εχω μπερδευτεί!:rolleyes:

Στα δικά μ τώρα... Πήγα χθες στο γιατρό. Αρχικά με έκραξε γτ κατάλαβε οτι εξακολουθώ ν μην βάζω κωλο κατω παρά τις συσπασεις. Με φόβισε μάλιστα οτι με τις συσπασεις υπάρχει κίνδυνος για την παλιά τομή. Για το λόγο αυτό μ είπε οτι δν μπορούμε ν το αφήσουμε ως τις 5/2 π λέγαμε. Μ είπε λοιπόν ή αυτη την Πέμπτη η τη Δευτέρα 2/2. Θα την πάρω τηλ το πρωί γτ μ είπε ν αποφασίσω με βάση το αν θα πονάω απόψε. Ευτυχώς ημουν καλά, άρα τη Δευτέρα θ γνωρίσω το αγοράκι μ! Ο μικρός ειναι 3200 περίπου, άρα απο βαρος μια χαρά. Με εχει πιάσει ανυπομονησία, αλλα ελπίζω ν μην γίνει κατι νωρίτερα κ ν πάω οργανωμένα όπως το είχα προγραμματίσει!:tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, έστω κ αξημέρωτα, όπως καταλαβαίνετε εχω αϋπνίες...

Kashman εννοείται δν παρεξηγηθηκα, αστειεύομαι. Μπράβο κ για τη μπουμπού, μια χαρά το βαρος της!

Βάσω κ εμένα μ άρεσε η έλλειψη γραβατας κ εχει κ το συμβολισμό της φαντάζομαι... Με το καλο ν ορίσετε ραντεβού ν οργανωθεις! Ειδες, εχει κ τα καλά τ το ρΑντεβου!

Γκρέτα θα εισαι η πρώτη; Πιστεύω οτι η Άννα θ εχει γεννησει...

Με το καλο κούκλα μ, εύχομαι ν πανε ολα καλά αυριο κ πάνω απο ολα ένα υγιέστατο μωρακι! Μια μέρα έμεινε!

Α, για πες μ, τι κανόνισες τελικά για τις μέρες π θ εισαι μέσα για το παιδι;

Εγω μάλλον θ εχω τον άντρα μ τη μέρα κ τη νύχτα τη Μαμα μ στο νοσοκομείο. Με τη μικρή θ εινΑι ο μπαμπάς μ τη μέρα κ ο άντρας μ τη νύχτα.

Κ άλλη μια ερώτηση: πως καθαρίζουμε το αγοράκι στην αλλαγή πάνας; Εννοώ σχετικά με το πετσακι, το τραβάμε η όχι; Εχω μπερδευτεί!:rolleyes:

Στα δικά μ τώρα... Πήγα χθες στο γιατρό. Αρχικά με έκραξε γτ κατάλαβε οτι εξακολουθώ ν μην βάζω κωλο κατω παρά τις συσπασεις. Με φόβισε μάλιστα οτι με τις συσπασεις υπάρχει κίνδυνος για την παλιά τομή. Για το λόγο αυτό μ είπε οτι δν μπορούμε ν το αφήσουμε ως τις 5/2 π λέγαμε. Μ είπε λοιπόν ή αυτη την Πέμπτη η τη Δευτέρα 2/2. Θα την πάρω τηλ το πρωί γτ μ είπε ν αποφασίσω με βάση το αν θα πονάω απόψε. Ευτυχώς ημουν καλά, άρα τη Δευτέρα θ γνωρίσω το αγοράκι μ! Ο μικρός ειναι 3200 περίπου, άρα απο βαρος μια χαρά. Με εχει πιάσει ανυπομονησία, αλλα ελπίζω ν μην γίνει κατι νωρίτερα κ ν πάω οργανωμένα όπως το είχα προγραμματίσει!:tongue:

Boulitsa, καλημέρα! Σχετικά με την ερώτηση σου για το καθάρισμα στα αγοράκια , θα σου πω την προσωπική μου γνώμη: η παιδίατρος όταν την είχα ρωτήσει σχετικά με το πετσάκι, μου είχε πει κατηγορηματικά όχι! Δεν πειράζουμε τίποτα! Ακολούθησα τη συμβουλή της ,ο μικρός μου είναι 22 μηνών και δεν εχω παρέμβει στην περιοχή! Βέβαια πολλοί μου έχουν πει πως θα πάθει φίμωση κλπ και οτι πρέπει να παρέμβω, αλλά δεν πτοούμαι. Γενικά οι απόψεις διίστανται για το θέμα, να ρωτήσεις τον παιδίατρο σου. Το καλό με τα αγοράκια είναι οτι όταν τα πλένουμε δεν υπάρχει πρόβλημα να πάει νεράκι την ωρα που πλένεις το ποπουδάκι προς το πουλάκι! Αυτό εξυπηρετεί πολύ να πλένεις το μωράκι στο νιπτήρα.

Καλημέρα!!!!!

Τι κάνετε? Πώς είστε?? Εμείς καλά είμαστε, μια χαρά. Χθες το βράδυ είχα πόνους αλλά θεωρώ ότι είναι φυσιολογικοί!

Greta μία μέρα έμεινε!!! Αύριο θα γνωρίσεις τον μπομπιράκο σου... τι ωραία!!!!! Να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστατο μωράκι!!!!

Μην στεναχωριέσαι για το σπίτι, θα δεις ότι όλα θα τα καταφέρεις!! Χωρίς να καταλάβεις πως θα βρεις την δύναμη και όλα στο σπίτι θα είναι στην εντέλεια!

boulitsa και εσένα πλησιάζει η ώρα!!! Τι ωραία!! Ανυπομονώ και εγώ πως και πως!! Και το βάρος σας είναι τέλειο!!!! Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το μωράκι σου!!

kashmam μπράβο για την κορούλα σας!!! Όλα προχωράνε καλά!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Επειδή μπορεί να μην καταφέρω να μπω αργότερα/σήμερα ξανά μπήκα μόνο στα πολύ γρήγορα να πω ένα:

ΓΚΡΕΤΑ γερά και δυνατά αύριο όλα καλά θα πάνε (φυσικά!!!) κ με το καλό να κρατήσεις το μπεπούλη σου αγκαλιά!!!!

Θα σε έχω στο νού μου κοριτσάκι!!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!Άντε,αρχίζουν τα γεννητουρια,τι ωραια!Πρεπει να είμαι ή μόνη έγκυος που βάζει ακόμα κιλά,τι στο καλό!!Το αστείο είναι οτι ή μικρός μου είναι ακριβως στο μέσο ορο,αρα όλα ή μαμά τα τρώει!!!Χαχαχα!Αχ,θελω να γεννησωωω!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Νοσηλευομαι ηδη στο νοσοκομειο για 20 ημερες, ξεκινησα με συσπασεις και τωρα πλεον εχω ηρεμησει καθομαι μεσα για παρακολουθηση και καποια απο αυτες τις μερες θα με προγραμματισουν για καισαρικη!! Συνεχιζω να κανω την ινσουλινη μου λογω του διαβητη, εχω παρει συνολικα 5 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη!!!! Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες μας και σιγα σιγα να ελευθερωνομαστε!!!

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Καλημερααααα!!!!!!!Ποπο τα βραδυα εχουν γινει πολυ δυσκολα δε ξερω για εσας αλλα εγω για να αλλαξω πλευρο πρεπει να εχω κανει ''ταμα''εχει γινει extreme sport,,,ποναω αναμεσα στα ποδια λες και εκανα γυμναστικη ολη μερα....

Ξεκινανε τα ωραια απο αυριο???Αντε Γκρετα μου με το καλο κοριτσι μου,ανοιξε το δρομο.......

Βασω εχεις δικιο ''προσωπικοτητα''Η μαμα μου μου ειπε οτι ετσι ειχα κατεβει κι εγω γι αυτο κ αναγκαστηκαν μετα απο 16 ωρες προσπαθειες για φυσιολλογικο παρακαλω ,,να καταληξουν σε καισαρικη καθως επεφταν οι παλμοι μου.....μηπως κ εσυ ησουν ''αναποδο''μωρακι??Η μαμα μου λεει οτι ημουν αναποδη απο τη μερα που γεννηθηκα..κυριολεκτικα...χαχαχαχα!προτιμω τη δικη σου εκδοχη ομως....μωρο με προσωπικοτητα!!!!!!

Πως νιωθετε που κοντευουμε????φοβαστε καθολου??οι πρωτομανουλες το εχετε πιστεψει οτι θα βρεθουμε με μωρακι?

α!little star μη νομιζεις κ εγω πρεπει να τα τσιμπαω τα κιλακια ακομη...αλλα σταματησα να ζυγιζομαι οταν εφτασα τα 12 ..εχω να ζυγιστω απο πριν τις γιορτες..μη φοβασαι δεν εισαι μονη....

Νασια εχεις πητ νομιζω 15/2 και γεννας στο ρεα ε?εγω εχω 19 και γενναω κ εγω στο ρεα...λες να συναντηθουμε..?καμια αλλη για ρεα??εχεις παει καθολου απο κει?τρικλινο θα κλεισεις?

mnEwp2?r=1422349709

Καλημεραααααααααα!

boulitsa μου το πλυσιμο στα αγορια ειναι παιχνιδακι οπως λεει και η estel θα δεις!!!

Τωρα για το πουλακι οπως και η estel ετσι και εγω ακουσα τον παιδιατρο που μου είπε το καλοκαιρι ππυ εγινε 2να ξεκινησω σιγα σιγα εγω μετα απο καθε μπανιο!Ξεκινησα αλλα δεν εχει κατεβει το πετσακι!

Ειναι το θεμα των τελευταιων ημερων αυτο γιατι εχω αγχωθει.Στην ξαδερφη μου,στην κολλητη της,και στην συννηφαδα μου ειπαν να το κατεβασουν απ την αρχη και στις 3 περιπτωσεις εχει κατεβει το πετσακι.μιλαμε για ηλικιες 8 μηνων,12μηνων και 14μηνων.

Και εμεις 27μηνων και τιποτα!Τεσπα εγω θα το δειξω στον παιδιατρο οταν με το καλο ερθει για το μωρο.

Εσυ μην αγχωνεσαι αλλα.ρωτα μια στο μαιευτηριο τον παιδιατρο.

little +16 ντραπηκα χθες που καναμε τον φακελο με εναν γιατρο..Σωπα μου λεει τοσα πολλα????

Και δεν τρωω οπβς στις γιορτες μην τρελαθουμε...Τρωω πιο λιγο κ απο οταν εμεινα εγκυος,νομιζω πια οτι ειναι κατακρατηση γιατι δενεχει λογικη!!

aik καταλαβαινω η κατασταση ειναι τρομακτικα δυσκολη οταν εχεις αλλα 3στο σπιτι...

Δεν εχω τι να σου πω!Αλλα πλεον οτι και να γινει εχεις μπει στον μηνα σου!Ευχομαι απ την καρδια μου να πανε ολα καλα!

adamanda εγω θελω γερανο να σηκωθω απο οποιοδήποτε σημειο εχω καθησει/ξαπλωσει......

Κοριτσαρες ευχαριστω για τις ευχες!!Να με σκέφτεστε αυριο,με την πρωτη ευκαιρι θα μπω να σας γραψω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μόλις τελείωσα από το νοσοκομείο και μπήκαμε σπίτι (είχε πάρει άδεια ο άντρας μου και είμαστε παρέα). Έκανα για πρώτη φορά NST και μετά υπέρηχο. Η μπέμπα ακόμα είναι ψηλά. Επειδή το νοσοκομείο είχε καινούριο μηχάνημα, ήταν ένα σκασμό γιατροί από πάνω αλλά είχε πολύ γέλιο. Ρώτησα τον γιατρό που μου έκανε τον υπέρηχο αν τα πόδια της τα είχε τεντωμένα ή μαζεμένα και μου λέει "όπως και να είναι, την καισαρική δεν τη γλυτώνεις!" Πήγα μετά στον γιατρό μου, είδε τα αποτελέσματα και επιβεβαιώσαμε για τις 06/02. Θα κάνω κάτι τελευταίες εξετάσεις για να είμαι έτοιμη και φυσικά μου είπε θα κάνω επισκληριδιο (όχι ολική)! Άρα το πρωί της άλλης Παρασκευής θα γνωρίσουμε το μωρό με την προσωπικότητα χα χα! Θα κάνω την προηγούμενη προληπτικά ένεση για τα πνευμονάκια και έτοιμοι! Πήγα στη συνέχεια από το ενδοκρινολογικό, όλα καλά τελικά. Μετά πήγα από τη φίλη μου που βγαίνουν σήμερα, βρε πως μεγαλώνουν έτσι! Μέσα σε 4 ημέρες άλλο παιδάκι. Και με τη καισαρική η φίλη μου μια χαρά (και είναι και μυγιαγγιχτούλα) έκοβε βόλτες άνετα.

Είδαμε και το εξής καταπληκτικό. Η μπέμπα της σε κάποια φάση έκλαιγε ασταμάτητα. Στήθος φαινόταν να μη θέλει, έχει ανεβάσει και ίκτερο και τους λέει η παιδίατρος, θα πρέπει να δώσετε σκόνη. Ετοιμάζουν το γάλα, βάζουν το μπιμπερό στη μπέμπα και αυτή να κουνιέται πέρα δώθε και να το πετάει! Και δώστου κλάμα! Φωνάζουμε μια μαία και μας λέει "α δεν είναι τίποτα". Πειράζει λίγο με τη θηλή του μπιμπερό τον ουρανίσκο της μπέμπας και αυτή αρπάζει τη θηλή και τρώει σα λύκος! Τελικά πεινούσε τόσο πολύ που στην αρχή δεν ήξερε τι να κάνει!

Greta, μη μασάς κορίτσι μου! Το έχεις ξανακάνει και όλα θα πάνε μια χαρά. Μην αγχώνεσαι και αγχώνεις και το μωρό. Όπως λένε, αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, χαλάρωσε και απόλαυσέ το :mrgreen:

Adamanda, μπα εγώ κανονική ήμουν! Είπαμε, δεν έχουμε συνηθισμένα μωρά εμείς :D

Little_star και εγώ πεινάω πολύ αλλά δε με αφήνουν οι καούρες να φάω. Είμαι στα +10 κιλά το τελευταίο το πήρα σχεδόν σε 15 ημέρες! Πεινάω όμως και μάλιστα λιγουρεύομαι βλακείες :evil:

Aik τουλάχιστον είσαι ήσυχη εκεί πως ότι και να γίνει και το μωρό σου και εσείς θα είστε υγιείς. Δεν είναι και λίγο!

Boulitsa, χα χα αν θέλεις το πιστεύεις, το πρόβλημά σου με το αγόρι ήταν ένας από τους λόγους που δεν ήθελα γιο :D

Για τον υπνο, μη το συζητάμε. Πολύ δυσκολία δυστυχώς. Και για να κοιμηθώ και για να γυρίσω. Λίγο έμεινε ευτυχώς!

Ο γιατρός μου με ρώτησε αν αισθάνομαι έτοιμη. Πανέτοιμη του είπα. Και πραγματικά, αν μου έλεγε πάμε τώρα, θα πήγαινα.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Greta, αυτό εξαιρετικά αφιερωμένο

be+strong+with+many+choices.jpg

Βασουλα μου γλυκιααααααα σε ευχαριστω τοσο πολυ!!!!!!!!!!!

Ειναι αληθεια αυτο οντως ετσι συμβαινει!

Χαιρομαι που ειναι καλα η μπουμπου σου και λυπαμαι που δεν γλιτωνεις την καισαρικη!

Σημασια εχει το αποτελεσμα ομως,σε δεκα μερουλες θα γνωρισεις την μεγαλυτερη αγαπη της ζωης σου!

Να σε ρωτησω ομως γιατί ενεση?

Εμενα μου ειπε δεν χρειάζεται... Γιατι ειναι ετσι αυτοι οι γιατροι γαμω?Γιατι δεν υπάρχουν στάνταρτς?

Γιατι αγχωνομαι λετε?μην παθει το ιδιο το μωρο μου παλι,δεν θα αντεξω τα ιδια.Τρεμω και φοβαμαι τι θα μας πουν οταν το ζητησω.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βασουλα μου γλυκιααααααα σε ευχαριστω τοσο πολυ!!!!!!!!!!!

Ειναι αληθεια αυτο οντως ετσι συμβαινει!

Χαιρομαι που ειναι καλα η μπουμπου σου και λυπαμαι που δεν γλιτωνεις την καισαρικη!

Σημασια εχει το αποτελεσμα ομως,σε δεκα μερουλες θα γνωρισεις την μεγαλυτερη αγαπη της ζωης σου!

Να σε ρωτησω ομως γιατί ενεση?

Εμενα μου ειπε δεν χρειάζεται... Γιατι ειναι ετσι αυτοι οι γιατροι γαμω?Γιατι δεν υπάρχουν στάνταρτς?

Γιατι αγχωνομαι λετε?μην παθει το ιδιο το μωρο μου παλι,δεν θα αντεξω τα ιδια.Τρεμω και φοβαμαι τι θα μας πουν οταν το ζητησω.

Greta μου, μην αγχώνεσαι παιδάκι μου χωρίς λόγο. Εμένα μου ζήτησε να κάνω ένεση γιατί η μπέμπα έδειξε ίδια κιλά μεταξύ 2 υπερήχων (διάστημα 15 ημέρες) αλλά σε διαφορετικά μηχανήματα. Ο γιατρός μου είναι βέβαιος ότι έχει πάρει βάρος αλλά προληπτικά κάνουμε την κορτιζόνη μήπως και μας είναι πολύ μικρούλα. Οπότε, μη βάζεις κακό με το μυαλό σου, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική :wink:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κοριτσια μου την βοηθεια σας:(:(:(

Η πεθερα μου που παλευει σχεδον 2μισι χρονια με τον καρκινο και τελευταια δεν πηγαινε πολυ καλα το πραγμα, απο χτες βραδυ μπηκε νοσοκομειο και σημερα που την εξετασε ο γιατρος της ειδαν οτι εχουν πεσει ολα...τα λευκα πολυ χαμηλα, σε σημειο και η σκονη στον αερα να της κανει κακο..μου ειπε ο αντρας μου οτι την βγαζει δεν την βγαζει την βραδια..ο ιδιος εφυγε εκτακτως απο το γραφειο πριν λιγο, παει στο νοσοκομειο και μου ειπε οτι δεν ξερει τι ωρα θα επιστρεψει... του ειπα να παω και ειπε δεν υπαρχει λογος, στην κατασταση μου..θα ηθελα να παει ομως καποιος δικος μου ( ο πατερας μου βασικα) εκει, να μας εκπροσωπησει σαν οικογενεια, αλλα του τηλ.του συζυγου και δεν τον βρηκα...ποιος ξερει τωρα..

Τεσπα, ειμαι πολυ στενοχωρημενη, θελαμε η γυναικα να προλαβει να δει το εγγονι της..το θεμα ειναι εγω τωρα τι κανω? Αν ω μη γενοιτο γινει το κακο, εννοειται θα παραστω στην κηδεια..τον συζυγο δεν ξερω σε τι ψυχολ.κατασταση θα ειναι τις επομενες μερες...αντι να ειμαστε χαρουμενοι για το γεγονος που ερχεται, θα ειναι ο καημενος χαλια..πολυ δυσκολες καταστασεις κοριτσια..δεν ξερω πως να την χειριστω την ολη φαση...

F4oIp2.png

Βασω ενταξει ξε αγχωθηκα!!

Σ ευχαριστω!

little ενταξει η κατάσταση ειναι πολυ δυσκολη.Ειναι ο φοβος και ο τρομος μου ολα αυτα.Ειναι δυσκολο να διαχειριστούν ειδικα στην κατάσταση σου.

Ο συζυγος σου θα τις περασει τις φάσεις δεν γινεται αλλιως και εσυ θα εισαι διπλα του σε ολα!Σιγουρα πρέπει να κανεις υπομονη και σιγουρα οταν γεννησεις θα ειναι διαφορετικά τα πραγματα!

Εχεις δικιο οτι κ να σκέφτεσαι οπως και να νοιωθεις απλα τωρα πρέπει να εισαι κοντα του.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...