Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα!! Τι κάνετε ;;; Εγώ ήσυχα κουράστηκα λίγο χτες γιατί ήμαστε όλη μέρα εκτός σπιτιού αλλά σήμερα δεν εχω κάνει κ τπτ ψέμματα μην πω :)

Γκρετα Όλα καλά με τις εξετάσεις;;

BoulitsA περιμένουμε τα νέα σου(!)

Είχε πει η Άννα ότι θα έμπαινε για καισαρική χτες; Το έχασα το επεισόδιο αυτό (!)

Φιλάκια όμορφες άντε να μπαίνουμε σε σειρά μια μια σιγά σιγά :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας girls!!!!!!

Τι κάνετε? Quinsey και εγώ αυτό λέω... που είναι όλες?? Οι περισσότερες είχαν βέβαια γιατρό σήμερα... περιμένουμε νέα, για να δούμε!!!

Εμένα το σ/κ ο μπεμπάκος δεν ήταν πολύ δραστήριος αλλά δόξα τον Θεό σήμερα είμαστε όπως πριν :D:D:D:D

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Γεια σας κοριτσακι μου!

Συγνωμη που αργησα να γραψω αλλα το μεσημερι ξεμπερδεψα ηρθα στους δικους μου οπου ειχα τον μικρο μεχρι να τον ταισω να κοιμηθουμε να ξυπνησουμε παει περασε η μερα......

Λοιπον τα νεα μου εκανα φακελο,μου πηραν αιματακι μπολικο,nst,καρδιογραφημα,εκτιμηση καρδιολογου ολα οκ!

Αυριο θα μαθω αποτελεσματα εξετάσεων αιματος και σειρα χειρουργείο για μεθαυριο!!!!

Ναι κοριτσια μεθαύριο θα γνωρισω τον μικρο μου αντρα!

Συσπασεις δεν ειχα πολλες με το ζόρι σαρανταρια.

Τζαμπα με πεθανες μου λεει ο γυναικολογος μου χεχε!

boulitsa και εσυ γιατρο σημερα?αντε κορτσακι μου να πανε ολα καλα καιευχομαι να μην βγει ακομα ο μπεμπης!

kashmam μην μου μιλας για αϋπνίες.. Φρικαρω καθε βραδυ.εγω κοιμηθηκα 2και ξυπνησα 6!!!!!

Αν δεν κοιμομουν το μεσημερι θα επεφτα κατω!

little μην αγχωνεσαι για το ντοπλερ.πολλοι γιατροι ξανα κανουν δευτερο..δεν υπαρχει καποιος λογος.και εμενα μου εκαναν στο Αλεξανδρας πριν δυο βδομαδες που ειχα παει.

Αθηνά απουσια και γεννα!πολυ μ αρεσε...Αραγε εχει γεννησει καμμια αλλη??Ποσες ειναι αυτες που δεν μπαίνουν καθολου!!

Νασια μου και εμενα την ημερα ειναι πολυ ηρεμος αλλα το απογευμα χαμος!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και με γεια την νέα κυβέρνηση! Αισθητικά τουλάχιστον η έλλειψη γραβάτας στην ορκωμοσία, προσωπικά μου άρεσε :D

Στα δικά μας, τώρα:

Greta, έφτασε η ώρα! Άντε να ξεκινήσεις τον χορό των γεννήσεων και σιγά-σιγά να παίρνουμε όλες σειρά.

Adamanda, τι να πω, δεν ξέρω! Όπως μου είπε και υπερηχογραφιστής "τι να κάνουμε; έχεις μωρό με προσωπικότητα!" :D Σήμερα πάντως που τρέχαμε σε διάφορες δουλειές με το αυτοκίνητο, σε κάποια φάση τέντωνε τόσο το κεφαλάκι της, λες και ήθελε να σηκωθεί να δει έξω, το χαζούλι μου!

Εμείς πάμε αύριο το πρωί για nst, υπέρηχο, ενδοκρινολόγο και λογικά θα ορίσουμε με τον γιατρό και το ραντεβού. Ελπίζω να μη μας βγει κάποιο απρόοπτο και μπούμε άμεσα, όχι τίποτε άλλο αλλά δεν έχω προλάβει και τον καλλωπισμό :mad:

Χθες ξύπνησα από πόνο στα πλευρά, η μπέμπα νομίζω ζορίζεται πολύ και κάθε φορά που κουνιέται με τσακίζει. Από καούρες με έχει τσακίσει, δεν μπορώ παρά να φάω ελάχιστα, αλλιώς γυρίζουν όλα.

Ελπίζω να μπουν και τα κορίτσια που μας λείπουν, να μάθουμε τα νέα τους.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ήρθαμε κ εμείς...!

2900 η μπουμπου, ολα μια χαρά! Ξαναπάω σε 2 εβδομαδες να την δούμε πάλι!

Για τους πόνους στη μέση μ ειπε να παρω ντεπόν Λοναρίντ κλπ... Ε σήμερα λέω να παρω μήπως κ κοιμηθω γιατι δεν την παλευω καστανοοοοο!!!!

KMwEp3.png

kashmam μπραβο κοπελα μου!

Μια χαρα η μπουμπου σου!!!

Ολοκληρη κοπελαρα θα βγει!Απο δω και περα θα βαζει βαρος με πιο γρηγορους ρυθμους!:)

boulitsa εσυ τι εγινε?

Βασω ειπε οτι θα βαλει γραβάτα οταν ξεχρεωσει η Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!

Και εγω ετσι ειμαι πονοι παντου,την εχω ακούσει πια δεν μπορω να κανω ουτε τα βασικα!Ουτε ορθια να ειμαι ουτε ξαπλα ειλικρινα μετραω ωρες...

Αν και το αγχος κοριτσια μου δεν περιγράφεται....

Πλεον και ο αντρας μου, μου λεει οτι εχει πολυ αγχος!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ ρε Greta τι τέλεια!! Μεθαυριο γεννάς!! Επιτέλους θα φύγουν ολα, πόνοι στη μέση πόνοι στη πλάτη καούρες συχνοουρία κλπ!

Σε ζηλεύω!!! (Πάντα! Πάντα με την καλή έννοια)!!!

Τουλάχιστον ΕΣΥ ξέρεις ποτέ θ γεννήσεις θα προετοιμάστεις ψυχολογικά, καλλωπιστικά, θα ξέρεις τι θα γίνει με τον μικρό... Ολα οργανωμένα!

Εμείς π περιμένουμε ποτέ θ μας πιάσουν οι πόνοι κ τελευταία στιγμή θα τρέχουμε σαν τις τρελές νομίζεις καλυτερα ειναι;

Ολα έχουν κ τα θετικά τους!!!

Τις ευχές θα σ τις πω μεθαυριο!!!!

KMwEp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Διάβαζα τα νέα σας το Σ/Κ, είδα ότι δεν ειχαμε γεννητούρια, όλα οκ λοιπόν!

Greta, καταρχήν παραξενεύομαι που δεν είσαι online:roll:! !!!!!!

Έτοιμη λοιπόν για την Τετάρτη! Αύριο να απολαύσεις τον μπόμπιρα και να χαλαρώσεις όσο μπορείς! Μην αρχίσεις δουλειές και χταποδομακαρονάδες και σε δει ο junior την Τετάρτη κουρασμένη!!!:tongue: Τρεις άντρες στο σπίτι σε λίγες μέρες....τέλεια, βασίλισσα θα σε έχουν!!!!

Φωτεινή, μπράβο που γύρισε το μωράκι σου. Αφού το είχες άγχος, τώρα τουλάχιστον θα ηρέμησες!

Βάσω, περιμένουμε και τη δική σου ημερομηνία αύριο? Όλα καλά εύχομαι με τις εξετάσεις σου! Για τις καούρες εγώ παίρνω malox, αλλά προσπαθώ να ξαπλώνω τουλάχιστον αφού περάσει δύωρο απο το γεύμα μου.Υπάρχουν όμως πολλές φορές που μπορούν να με πιάσουν και πολλές ώρες μετα τη χώνεψη... Ειδικά όταν κοιμάμαι δεξιά....χάλι!

Υπομονή... Εγώ, το βράδυ του Σαββάτου είχα χάλια

Kashmam, μια χαρά η κορούλα!

Καλό βράδυ σε όλες μας!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Διάβαζα τα νέα σας το Σ/Κ, είδα ότι δεν ειχαμε γεννητούρια, όλα οκ λοιπόν!

Greta, καταρχήν παραξενεύομαι που δεν είσαι online:roll:! !!!!!!

Έτοιμη λοιπόν για την Τετάρτη! Αύριο να απολαύσεις τον μπόμπιρα και να χαλαρώσεις όσο μπορείς! Μην αρχίσεις δουλειές και χταποδομακαρονάδες και σε δει ο junior την Τετάρτη κουρασμένη!!!:tongue: Τρεις άντρες στο σπίτι σε λίγες μέρες....τέλεια, βασίλισσα θα σε έχουν!!!!

Φωτεινή, μπράβο που γύρισε το μωράκι σου. Αφού το είχες άγχος, τώρα τουλάχιστον θα ηρέμησες!

Βάσω, περιμένουμε και τη δική σου ημερομηνία αύριο? Όλα καλά εύχομαι με τις εξετάσεις σου! Για τις καούρες εγώ παίρνω malox, αλλά προσπαθώ να ξαπλώνω τουλάχιστον αφού περάσει δύωρο απο το γεύμα μου.Υπάρχουν όμως πολλές φορές που μπορούν να με πιάσουν και πολλές ώρες μετα τη χώνεψη... Ειδικά όταν κοιμάμαι δεξιά....χάλι!

Υπομονή... Εγώ, το βράδυ του Σαββάτου είχα χάλια ύπνο και σκεφτόμουν πόσο θα χαρώ το πρωτο βράδυ ,αφού γέννησω, να κοιμηθώ μπρούμυτα!!!!!!

Kashmam, μια χαρά η κορούλα!

Καλό βράδυ σε όλες μας!

Αχ βρε κοπελα μου ειναι και αυτο τοσο αγχωτικο που δεν φανταζεσαι.....

Εγω ειμαι σε ασχημη κατασταση,φαντασου μου ειπε ο γιατρος μου σημερα:Χαμογελα λιγο βρε μωρακι θα κανουμε.....

Πολυς φοβος αγχος ολα μαζι!

Για μεθαυριο για μετα στο σπιτι αστα να πανε!

Αν θα τα καταφερω,..

Η μαμα μου θα παρει αδεια για τις μερες που θα ειμαι μεσα μονο.μετα πεφτει σ/κ ο αντρας μου έχει ρεπο και απο Δευτερα ολοι στις ζωες τους και στο προγραμμα τους!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βρε Estel μου ειμαι ολη μερα online απ το κινητο και φανταζομαι με δειχνει και εδω ε?χαχαχα!!

Προς Θεου οχι δεν εχω χρονο να ειμαι ολη μερα στο parents :lol:

Αυριο ειναθ μερα χαλαρωσης και θα κανω γιουβερλακια:P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βρε Estel μου ειμαι ολη μερα online απ το κινητο και φανταζομαι με δειχνει και εδω ε?χαχαχα!!

Προς Θεου οχι δεν εχω χρονο να ειμαι ολη μερα στο parents :lol:

Αυριο ειναθ μερα χαλαρωσης και θα κανω γιουβερλακια:P

Εντάξει, τώρα ησύχασα! Επειδή εγώ τις περισσότερες φορες μπαίνω τέτοιες ώρες και σε βλέπω online, σε είδα εκτος σύνδεσης και μου φάνηκε περίεργο!:tongue:

Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε! Θα τα καταφέρεις περίφημα! Η εικόνα που έχω σχηματίσει για σένα μέσα απο το καφέ μας , είναι μιας γυναικας-μανούλας που δε μασάει! Ελπίζω και στην πραγματικότητα έτσι να είναι τα πράγματα!

Αχ σε ευχαριστω τοσο πολυ!!

Πως μπορει ενας ανθρωπος να σε ανεβαζει με μια κουβεντα και χωρις να τον ξερεις και να σε ξερει..ειναι απιστευτο!!

Η τελεια και σουπερ μαμα δεν ειμαι αλλα προσπαθω πολυ!Κοντευω να γεννησω και ουσιαστικη βοηθεια δεν ειχα σχεδον καθολου απο κανεναν!Και δεν θελω κι ολας..απο μικρη ημουν έτσι, ομολογω ομως οτι εχω πεσει πολυ!

Μακαρι να γινουν ολα οπως τα λες!Να τα σκεφτομαι και να γελαω σε μερικες μερες!

Να εισαι καλα και εσυ και με το καλο το μωρακι σου!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...