Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Α....μπουλιτσα γραφαμε μαζι παντως....και σενα ιδια θεση..τι γινεται καλε.... ???καλα αν ειναι να υποφερω κ εγω κ το μωρο για να γεννηθει φυσιολογικα δεν το διαπραγματευομαι ας κανουμε καισαρικη να τελειωνουμε...

Δηλαδη για να καταλαβω..τι σου ειπαν...???οτι παιζει μεχρι τεταρτη που εχεις ραντεβου να σπασουν τα νερα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Boulitsa στειλε e banking λογαριασμό να στα βάλω!

Πάντως ολα καλα!!! Αυτο μετράει!

Greta περιμένουμε νέα!

Τελικά δέχτηκε η σπιτονοικοκυρά τα 370 κ λογικά το κλείσαμε το σπιτι. Τρίτη θ βρεθούμε να μας πει κατι που θέλει κ θα κανουμε κ τα συμβόλαια. Κ περιμένω να μ πει ο αντρας μ ποτέ να αρχίσω να πακεταρω!

Θα κουραστώ πολύ το ξερω αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε!!

Βάσω μου ναι ωραία η Χαριλάου λίγο παλιά σπίτια η αλήθεια ειναι αλλά τουλάχιστον αυτο είναι καλοδιατηρημένο. Δεν ειναι σας κατι άλλες οικοδομές π μπαίνεις κ μυρίζουν γιαγιαδηλα να το πω, ναφθαλίνη να το πω, κάπως ετσι τέλος πάντων.

Αυριο δλδ έχουμε καμία γεννά;ή για την άλλη κυριακη μιλάτε;

KMwEp3.png

Γεια σας!!

Δεν πηγα γιατρο δεν εχω τιποτα...λιγα πονακια μεσης!

Ειμαι γαιδουρα???Βασικα κανω οτι νοιωθω δηλαδη χθες το βραδυ φοβηθηκα ηθελα να παω αλλα σημερα οχι!

Το μωρο το τι κλοτσιδι μιλαμε χαμος!Οπότε τι να παω να κανω??

Οπως λεει και η boulitsa κατι ξεκινησε σιγουρα και θα δουμε πως θα εξελιχθει...

Χαιρομαι κοπελα μου που σου περασαν γιατι θες να το κρατησεις και αλλο το μωρακι σου να παρει βαρος..

Ευχομαι να συμβει αλλα να μην ταλαιπωρηθειτε ουτε εσυ ουτε ο μπεμπης!

kashmam με γεια η καινούρια σας φωλιτσα κοριτσακι μου!Οχι ξανα υγρασια και μουχλα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!

Επειδή δε γράφω συχνά ψιλό δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τα νέα σας, αν και καταλαβαίνω ότι έχετε φτιάξει ένα ωραίο παρεάκι. Βασικά γράφω για να "μοιραστώ" τη χαρά μου. την προηγούμενη φορά που πήγαμε στο γιατρό η μπουμπού δεν είχε γυρίσει (ήταν εγκάρσια), μας είχε πει να ξαναπάμε στις 36 εβδ. Εεεεεε λοιπόν πήγαμε και με χαρά σας ανακοινώνω ότι η μπουμπούκα γύρισεεεε....

Φιλιά σε όλη την παρέα, και με το καλό τα μωράκια μας!

Διαφημίσεις

Α....μπουλιτσα γραφαμε μαζι παντως....και σενα ιδια θεση..τι γινεται καλε.... ???καλα αν ειναι να υποφερω κ εγω κ το μωρο για να γεννηθει φυσιολογικα δεν το διαπραγματευομαι ας κανουμε καισαρικη να τελειωνουμε...

Δηλαδη για να καταλαβω..τι σου ειπαν...???οτι παιζει μεχρι τεταρτη που εχεις ραντεβου να σπασουν τα νερα???

Εμένα η γιατρός μ θέλει η τουλάχιστον ήθελε ν γεννήσω κατα τις 5 Φεβρουαρίου π θ ειμαι 39 εβδομάδων, αλλα με τα νέα δεδομένα μπορεί οποιαδήποτε στιγμή. Κ σήμερα π λέει ο λόγος... Εχει μαλακώνει ο τράχηλος μ είπε η μαία, άρα εχει ψιλοξεκινησει η διαδικασία... Αυριο θ πάω στη γιατρό ν με δει, ν δούμε κ πως ειναι ο μπεμπης κ πιστεύω οτι θ θελήσει ν κάνουμε την καισαρικη αυτήν την εβδομαδα λόγω των συστάσεων. Πάντως δν ειναι ανάγκη ν σπάσουν τα νερά, εγω στην πρώτη γέννα είχα για 11 ωρες συσπασεις 100αρες, το ανώτερο δλδ κ τα μέρα μ τα έσπασαν στο χειρουργείο. Κάναμε καισαρικη γτ δν είχα καθολου διαστολή.

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Ηρεμια σημερα!

Μπηκα να γραψω γρηγορα τα νεα μου!

Αυριο το πρωι θα παω Αλεξανδρας να κανω φακελο και εξετασεις αντι για Τριτη που ηταν κανονικα για να με δει ο γιατρος μου!

boulitsa πως εισαι?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κ από εμάς!!

Τι κανετε σήμερα; Πως είστε;

Σήμερα αποτρίχωσα πόδια κ χέρια!! Ψόφησα!!

Τι δύσκολο πράγμα Θεέ μου! Κ η άλλη από μέσα από την ωρα π

Ξεκίνησα την αποτρίχωση θαρρείς κ ήπιε red bull κ δεν σταμάτησε

Να χτυπιέται ούτε ενα λεπτό!!

Στα χέρια η αποτρίχωση ηταν επιτυχής!

Στα πόδια ενα πέρασμα με ξύρισμα το θέλει...

Γκρέτα γιατι θ τις κανεις αυριο τις εξετάσεις; Σε περίπτωση που γεννήσεις;;

Boulitsa εσυ τι λεει; Πως είσαι σήμερα;

Άννα γέννησες;

Εγω λέω γέννησε! Παμε στοίχημα;; 10?! Χαχαχαχαχαχ

KMwEp3.png

kashmam

Θα παω αυριο να με δει ο γιατροε τον εχω κατα αγχωσει μου ειπε :P:p:p

Με γεια των καλλωπισμό και η"αλλη"απο μεσα νοιωθει...σου λεει κατσε να δω να μαθω ρε μανα πως το κανεις :tongue:

Βρε μπας και ηπιες εσυ κανα red bull????:tongue:

Καληνυχτεεεεεεεεες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα!!!!!

Νυσταζωωωω!!!!!

Απο δω και περα αυτη η λεξη θα ακουγεται πολυ συχνα!!!

Σε λιγο θα παω Αλεξανδρας και ενα αγχος το χω η αληθει ειναι....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!!!

Greta μου όλα καλά θα πάνε!! Θα κάνεις τις εξετάσεις σου να είσαι έτοιμη.... την Τετάρτη δεν έχεις προγραμματίσει με τον γιατρό??? Γιατρό τι ώρα έχεις σήμερα?? Περιμένουμε νέα...

Εμείς καλά... τρέχαμε λίγο το σ/κ αλλά όλα καλά ηρεμήσαμε τώρα!!!

Περιμένω να έρθει η άλλη Δευτέρα να δω ότι παίρνει βάρος ο μπεμπάκος μου!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα σε όλες! Γκρέτα άντε ν ηρεμήσεις λίγο, μια μέρα έμεινε κ για τον τοκετό ετςι κ αλλιώς!

Εγω χθες πονούσα παλι πολυ απο τις 12 ως τις 3, αλλα δν σας έγραψα γτ λέω θ με περνάνε για τρελή π κάθομαι κ υποφέρω. Απο εκείνη την ώρα κ ως τώρα εχω έναν σχετικά έντονο πόνο περιόδου. Το απόγευμα εχω γιατρό κ θ κάνω υπομονή. Να δώ πως θα την παλέψω κ με τη μικρή σήμερα...

Με βλέπω ν γεννάω αυτήν την εβδομαδα. Ελπίζω ο μικρός ν εχει πάρει βαρος!

Kashman πολλα στοιχήματα βάζεις, πρόσεχε!:tongue:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Greta μ πασάρεις τις αϋπνίες σ σιγα σιγα τωρα π θα γεννήσεις;; 3:30 η ωρα με πήρε ο ύπνος!! Περιμένουμε νέα!!

Boulitsa δεν πιστεύω να παρεξηγηθηκες ε;

Κατα τα αλλά κ εμείς έχουμε γιατρο σήμερα να δούμε τι κανει η μπουμπου!

Εκεί που έλεγα να γεννήσω, τωρα λέω να προλάβω να κανω την μετακόμιση!! Εχω δυο εβδομαδες χρόνο! Για την μετακόμιση ειναι αρκετός αλλά λέω μήπως από την κούραση γίνει τπτ κ μας χαλάσει τα σχέδια!

KMwEp3.png

Καλημερα κοριτσια μου! Πως τις ειδατε τις εκλογες?:lol:

Εγω εχω επαναληπτικο doppler την Πεμπτη οποτε θα δουμε και πως παει ο μπεμπης..Ρωτησα τον γιατρο αν υπαρχει καποιο προβλημα και ξανακανουμε αλλα μου ειπε οχι... :confused: Greta, Boulitsa κοντευετε,εε??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...