Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

καλα αυταα ειναι τα λιγοτερα ριξτο στη τρελη κ μη κανεις κανενα αστειο κ κανεις δουλειες...σημασια εχει οτι εισαι καλυτερα...και εμενα ο δικος μου λειπει εχει σεμιναριο στη δουλεια το απογευμα εχει επαγγελματικο ραντεβου κ στο ενδιαμεσο που λεγαμε να πηγαιναμε για αφυγραντηρα δε το κοβω με το π.@λιοκαιρο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ρε πουστ% μου τι σκατοκαιρος..

Αφυγραντηρα που λες εγω τον εναν juro pro γνωριζω μόνο. Εχουν πολλες εταιριες?

Ποσο χρειαζεται ομως,την καλυτερη δουλεια κανεις!!

Εγω αγοραζω συνεχεια τα μικρα και τ βαζω σε καθε ντουλαπα μαζευει μισο λιτρο νερο το ενα μεσα!ειναι απιστευτο..θα παθεις πλακα!Αν πας γραψε και εδω τιμες μηπως ρεις κανεναν λιγο οικονομικο μπας και παρουμε κ εμεις γιατι χρειαζεται ειδικα με τα παιδια..

Εγω συνεχιζω πονους περιοδου.Με αφηνουν λιγο κ παλι...

Σε λιγο που θα ερθει ο σύζυγος θα τηλεφωνησω στον γιατρο να παω για nst

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αφου συνεχιζονται καλα θα κανεις να πας να ηρεμησεις μην εχεις το ιδιο βραδυ παλι!!

Επειδη ειχαμε παρει απο ενα καταστημα που εξειδικευεται σε ειδη θερμανσης 2 θερμοπομπους κ ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι αν κ ακριβοιαυτσικοι...200 ευρω ο ενας..ελεγα να δουμε πρωτα εκει κ να με ενημερωσουν για το τι πρεπει να παρω καθοτι ασχετη με το θεμα...δες εδω http://www.eliothermiki.gr/αφυγραντήρες μας ειχε εξυπηρετησει μια κυρια για τους θερμοπομπους κ εμεινα πολυ ικανοποιημενη ,πολυ αποδοτικοι σαν καλοριφερ κ οικονομικοι στη καταναλωση. ...εχουν παρει κ 2 φιλες μου απο τοτε που ειδαν τους δικους μας κ εμειναν κ εκεινες πολυ ευχαριστημενες....οπως βλεπεις 150αρι παιζει κ στον αφυγραντηρα....αλλα νομιζω οτι χρειαζεται ρε γαμωτο σου μιλαω για 90%υγρασια μεσα στο σπιτι,,,εξω εχει σιγουρα πιο λιγη!!!

ποια μικρα λες????δεν εχω ιδεα....μισο λιτρο ε???καλα εγω θα χρειαστει να συνδεσω τον αφυγραντηρα με αντλια οχηματος πυροσβεστικης τοσο νερο που θα βγαζει απο εδω μεσα...χαχαχαχα!

Χαχαχα adamanda :lol::lol:

Και εγω στο υπνοδωματιο μας που εχω πρόβλημα εχει υγρασία πολυ.Ενω το υπολοιπο σπιτι ειμαι νορμαλ τωρα χωριςνα εχω αναψει κατι οταν πας να μπεις στο.υπνοδωμάτιο θες μπουφαν!Και να φανταστεις το χτυπαει ο ηλιος ολη μερα ετσι..απο παμτου ειδικα εκει που εχει το προβλημα.Αλλα τι να το κανεις αν υπαρχει διαρροη!Το καλοκαιρι φαντασου βραζει μεσα μιλαμε για τοσο ζεστη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Ειναι σε συσκευασια αυτα που λεω εχει παντου ακομα και στα jumbo.

Εχει καποια που ειναι με κρεμαστές ενσωματωμένα πανω εχει μπιλιτσες και κατω σακουλακι για να γεμισει με νερο.

Εχει και δοχειο με μπιλιτσες μεσα και μαζευουν νερο κ αυτα.Αυτη τη φορα πηρα αυτα και ηδη εχουν μεσα νερο........

tqpkp3.png

PzUbp3.png

α!εχεις κ το καλοκαιρι θεμα κ εσυ σαν κ εμενα σαουνα το καλοκαιρι!!!!!Ελπιζω την ανοιξη να καταφερουμε να κανουμε τη μονωση γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα,,,εδω πρεπει να γινει κατι δραστικο!!!!!!

Ο αντρας μου θα γυριζε υποτιθεται νωρις.....ακομη να ερθει...τζιφος η ερευνα για αφυγραντηρα....βαρεμαρα....πηρα τηλφ στο μαγαζι που σου ειπα κ μου ειπαν οτι εχουν ελλειψη ,,δεν εχουν ουτε εναν...περιμενουν γυρω στις 5/2 μου ειπαν.....θα με ξαναπαρει αυτη η κυρια οταν ξερει κατι ποιο συγκεκριμενο...παντως μου ειπε οτι με τον αφυγραντηρα θα εχω κ καλυτερη αποδοση ζεστης καθως η υγρασια ριχνει τη θερμοκρασια του σπιτιου........τα πονακια συνεχιζονται?Πηρες το γιατρο για nst?

Εμενα ηρθε και θα κανουν δουλειες με τον αδερφο μου τωρα..πρωτα παρήγγειλαν σουβλακια και θα τους χωσω τρελα!!!!!

Εμεις με τον μικρο φαγαμε χταποδομακαροναδα απο χθες!

Τον γιατρο δεν τον εχω παρει οχι δεν εχω ενοχληση και δεν ξερω τι να κανω ολο το αναβαλλω..

Εσυ θα δεις τρελη διαφορα με την μονωση στην ταρατσα.

Και η πεθερα μου που ειναι σε νησι ειχαν παρομοιο θεμα εκαναν μονωση και τωρα ειναι πιο ζεστοτο σπιτι και πιο δροσερο το καλοκαιρι..Καλα το καλοκαιρι δεν μπορουσες να ανασανεις απ την ζεστη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κοπελιές!!

Η boulitsa ρε παιδια κανένα νέο;!

Λέτε τελικά να την κράτησε ο γιατρός για να γεννήσει;;;

Το παμε στοίχημα;; 10? οτι την κράτησε!! ( boulitsa. Μου συγγνώμη πλάκα κανω μην παρεξηγηθείς!) ελπίζω να ειναι ολα καλα!!!

KMwEp3.png

A.!!!τη κυριακη ερχεται το πρωτο...εχω χασει επεισοδια!!!με το καλο!!!!!!καλα βλεπω κ στο θεμα μουχλα το γκρουπ φεβρουαριου παει πολυ καλα..κ εμεις εχουμε θεμα κυριως στη κρεβατοκαμαρα μας στο ταβανι εμας καθως το σπιτι εινσι πολυ παλιο η ταρατσα αμονωτη κ φετος βρηκε να τραβηξει υγρασια...βασικα ειμαστε εδω δευτερο χειμωνα το σπιτι ειναι κληρονομια απο τη γιαγια του αντρα μου πολυ παλιο καναμε ανακαινιση αλουμινια μπανια κουζινα ντουλαπες τελειωσαν τα λεφτα κ αφησαμε τη ταρατσα για την ανοιξη μας προλαβε η μουχλα ομως....περασαμε ενα αντιμουχλικο αλλα η υγρασια παραμενει πηρα ενα θερμομετρο υγρομετρο κ επαθα πλακα με 20 βαθμους θερμοκρασια 85 τοις εκατο υγρασια...αυριο λεμε να παμε για αφυγραντηρα...εχει καμια σας???

Αφυγραντηρα εχω παρει της MEACO, ειναι αγγλικος..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Greta, Boulitsa τι κανετε? Τωρα εκατσα και διαβασα τα νεα σας διοτι χτες επεσα και ξεραθηκα στον υπνο...και τωρα βεβαια που γραφω, εχω μια εξαντληση,,ισως ειναι και βαρεμαρα...εντωμεταξυ πειναω καθε λιγο και λιγακι, αλλα οσο ειμαι καθιστη, νιωθω πως θα μου βγει ο οισοφαγος απο το στομα..αυτο το παιδι με πιεζει ακομα ψηλα...

F4oIp2.png

Καλησπερααααααααα!

Το τι δουλειες εγιναν σπιτι μου μεχρι τωρα δεν φανταζεστε...η λεξη γενικη ειναι λιγη....

Μολις εκατσα εκανα και εγω διαφορα :oops::oops::oops::oops:

Τωρα εστειλα τους αντρες σουπερ μαρκετ και οταν ερθουν θα καλεσω τον γιατρο μηπως παω απο εκει για ενα nst

Πονους περιοδου μονο εχω!Οχι δυνατους οπως χθες το πρωι και χθες το βραδυ!

boulitsa τι εκανες κοριτσι μου??

kashmam εισαι τρελη εσυ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

little ποσο σε καταλαβαινω...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κοιλουμπινάκια, πω πω ένα σωρό γράψατε!

Ρε κορίτσια (Greta & Boulitsa) μπας και σας έπιασε πάλι η σκωληκοειδής απόφυση; Ή μήπως έχετε καμιά πετρούλα σε χολή; Πόνος και εμετός είναι σύμπτωμα και χολής πάντως.

Adamanda, πολύ σωστά στα είπε ο γιατρός σου, έτσι μας τα είπε και εμάς η μαία στα μαθήματα. Αν το μωρό κοιτάει ανάποδα είναι πιθανόν να μπορεί να το γυρίσει ο γιατρός αλλά η οπισθια ινιακη θεση συνήθως σημαίνει δύσκολο τοκετό που μπορεί να καταλήξει σε καισαρική. Όπως και να έχει, μην αγχώνεσαι, λύση θα βρεθεί :D

Kashmam με το καλό να μπείτε στο νέο σας σπίτι! Η Χαριλάου είναι ωραιότατη και είσαι και πολύ κοντά σε όλα, όπως είπες.

Για τις μονώσεις που λέγατε, ψάξτε το καλά πριν προχωρήσετε. Η νονά μου έδωσε ένα σκασμό λεφτά για να μονώσει βορινούς εξωτερικούς τοίχους και τελικά το πρόβλημα της υγρασίας στις ντουλάπες δε λύθηκε :( Οι αφυγραντήρες πάντως είναι καλή λύση.

Σήμερα πήγα και είδα το μπεμπουδάκι της φίλης μου και ένα έχω να σας πω. Πάμε να γεννήσουμε όλες ΤΩΡΑ! Είναι ένα μικρό θαυματάκι! Ζήλεψα, το ομολογώ και περιμένω να συναντήσω την κόρη μου με ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία. Καισαρική, φυσιολογικός τοκέτος, κρέμασμα από δέντρο, δε με νοιάζει, αρκεί να δω το μπεμπάκι μου :rolleyes:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Λοιπόν, kashman μ χρωστας 10 ευρώ! Δν κατάφερα να σας γράψω, ειμαι γαϊδούρα το ξέρω, αλλα οπότε πιάνω τ κιν η μικρή το ζητάει κλαίγοντας. Λοιπόν, στο nst είχα δυο μεγάλες συσπασεις. Σαν απο θαύμα, την ώρα π ήμουν στο μηχάνημα δν πονούσα καθόλου. Τώρα πριν λίγο πονούσα παλι το ίδιο με χθες, τώρα λίγο ηρέμησα. Όμως εχω συνέχεια πετρώματα κ δν την παλεύω κ πολυ. Αποφάσισα ν μν πάω ξανά στο μαιευτήριο αν δν σπάσουν τα νερά η αν οι πόνοι δν ειναι ανυποφοροι. Εχω κ γιατρό τη Δευτέρα. Βέβαια μ είπαν οτι ο τράχηλος ειναι μαλακός. Αυτό σημαίνει οτι κατι γίνεται; Δν το έψαξα ακόμα...

Βάσω όχι, οι πόνοι μας ειναι καθαρά αρχικού σταδίου τοκετού. Το σπάσιμο νεύρων ειναι οτι αυτό διαρκεί απο ώρες εώς εβδομάδες...

Greta κατάλαβα μια απο τα ίδια παλι θ ειμαστε απόψε...

Adamanda κ εμένα την ίδια θέση εχει το μωρό κ μ είπε το ίδιο. Δύσκολο για φυσιολογικό, αλλα το παλεύεις. Εγω εχω άλλη μια καισαρικη, οπότε δν υπάρχει συζήτηση....

Να δούμε τι θα γίνει τελικά, Γκρέτα θ γεννήσεις πρώτη λες; Με την Άννα τι να γίνεται;

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Σε καταλαβαινω βασω μου...και μενα γεννησε η κουμπαρα μου 13 του μηνα κ αυτα σκεφτομουν μολις το ειδα κουκλακι σκετο....οσο για τη μονωση το ξερω οτι θελει πολυ ψαξιμο κ ειναι κ πανακριβη εμας που ειναι κ παμπαλαιο το σπιτι...καταλαβαινεις.....

Little star σε ευχαριστω για την απαντηση εισαι ευχαριστημενη απ αυτον που εχεις....?ποσο τον ειχες παρει αν θυμασαι...

Γκρετα τι εκανες τελικα πηγες...??ποπο τυχερουλα ολες τις δουλειες σου εκαναν οι αντρες σου....

Βασω ετσι σας ειπε η μαια ε...??αντε να δουμε τι θα δουμε κ αυτη την εβδομαδα θα γυρισει???παντως εμεις οι 2 εχουμε ιδια πητ κ αναποδα μωρακια λες να φταιγαν τα αστρα..???χαχα...οπως ειπες ας ερθουν οπως θελουν καλα να ειναι..

Μπουλιτσα...???περιμενουμε νεακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...