Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εγω δεν ποναω!Προς το παρον η ενοχληση η μονη ειναι η τουαλετα!

Κοριτσια στανταρ γενναω σημερα αυριο μεθαυριο δεν ξερω αλλα πλησιαζει η ωρα το νοιωθω......

Το μωρο μου κουνιεται τοσο πολυ ειχα απο χθες να τον νοιωσω τοσο εντονα!!

Ευχομαι να αλλαξει και σενα θεση ρε γαμωτο!!!

boulitsa πως εισαι?γραψε μας και εμας

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το νιωθεις ε...???ποπο φοβερο συναισθημα...μπραβο που εισαι καλυτερα...εμενα χοροπηδαει το ξεσηκωσατε το παιδι μου σουσουραδες.....χιχι....εδω που φτασαμε ολα καλα θα πανε κοριτσια μου....

Ναι εχω ενα προαισθημα!!!

Δεν ξερω πως αλλα το νοιωθω..α και σιγουρα εχει εμπεδωθει εμενα,ειναι ολα λιγο πιο ηπια.

Ανασαινω καλυτερα ο πονος στην πλατη εχει υποχωρήσει, εφαγα πριν λιγη μπουγατσα και.ξαπλωσα αμεσως χωρις να εχω 10μαξιλαρια κατω απο το κεφαλι μου!

Ελπιζω να το κανουμε να γυρισει κι ολας το μπεμπακι σου!

Σε ποια εβδ εισαι?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εχω αγχωθεί κιόλας κ νιώθω Άρρωστη απο τ άγχος. Είχα αλλο ένα πεντάλεπτο πόνου, τώρα παλι καλύτερα ειμαι. Το μωρό κουνιέται συχνά, η τομή δν με πονάει, αλλα στάνταρ κατι γίνεται. Θα περιμένω μπας κ ηρεμήσω, δν θέλω ν πάρω γιατρό ακόμη αν δν νιώσω την ανάγκη ν πάω μαιευτήριο, γτ ξέρω οτι θ μ πει ν πάω για παν ενδεχόμενο.

Ευχαριστούμε ρε κορίτσια για τη συμπαράσταση. Με βλέπω ξύπνια όλη νύχτα!!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Ωραια boulitsa μου βασικο αυτο!

Να μην ποναει η τομη να νοιωθεις το μωρουλι συχνα αυτο να μην ξεχνας.Μου το τονισε πολλες φορες γι αυτο στο λεω!

Αν δω αιμα μου ειπε υγρα πονους δυνατους αμεσως τηλ και μαιευτηριο!

Μην αγχωνεσαι και εγω εδω θα ειμαι θα κανουμε παρεα!

Ο αντρας σου ειναι εδω η λειπει?Να μην εχεις και αυτο το το αγχος τουλαχιστον.

Πάντως αυτο.λεω και εγω σε ολους τους δικους μου και εδω σε εσας!

Κατι γινεται.....και λεγεται γεννα μαλλον :tongue::tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ως τώρα το ένστικτο μ αποδείχθηκε σωστό. Οι πόνοι δεν συνεχίστηκαν τΑκτικα, μ εχει μείνει τώρα κατι σαν μούδιασμα σε όλη την περιοχή, λες κ εχω χτυπήσει κ ένας ήπιος πόνος π βεβΑια παραμένει...

Άρα μάλλον κατι γίνεται σιγά σιγά. Δευτέρα εχω γιατρό, ν δούμε αν θ προλάβω ν πάω η θ τα πούμε νωρίτερα στο μαιευτήριο... Ν κοιμηθώ δν τα κατάφερα ακόμη, θα σας ξανά γράψω αργότερα. Φιλιααααα!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλημερα κοσμε!

Εγω καταφερα να κοιμηθω ενα 4ωρο και με διακοπες..

Πονους δεν εχω εκτος απο αυτον στην μεση λιγο ενοχλητικό σαν να εχω περιοδο!Αλλα αλλου δυνατους οπως το βραδυ οχι!

Παντως θα παρω τον γιατρο να παω να με δουν μια αργοτερα...

boulitsa μου περιμενουμε νεα σου...Προσπαθησε εστω και λιγο μπας και κλεισουν τα ματακια σου γιατι πρεπει να εισαι ξεκουραστη οπωσδηποτε το ξερεις καιμονη σου!

Περιμενουμε νεα σου μην μας ξεχνας!

Φιλακια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρέτα μόλις είπα οτι ηρέμησα λίγο, να τα παλι. Ο πόνος αυξήθηκε λίγο κ ειναι συνεχόμενος. Επίσης, μ έρχεται ν κάνω εμετό, δν ξέρω αν ειναι απο το άγχος, αλλα κ την προηγούμενη φορά στη μικρή όταν με έπιασαν οι πόνοι είχα κανει εμετό.

Ο πόνος ειναι κατι μεταξύ πόνου περιόδου, έντονου μουδιασματος κ πόνου κοιλιας σαν κατι ν με εχει πειράξει. Κ εγω το ίδιο θ κάνω αν συνεχιστεί μεχρι τις 8 θα πάρω τη γιατρό μπας κ πάω απο το μαιευτήριο ν δούμε αν ειναι συσπασεις.

Θα επανέλθω!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Οπως εγω χθες κοριτσακι μου.

Σαν να ειχα κρυωσει και πηγα στο μπανιο και δεν ηταν ακριβως διαρροια αλλα ηταν πλησιαζε....(σορυ πρωι πρωι)

Οντως ειναι υποπτο αυτο..διαβασα και εγω ενδείξεις τοκετου και ειναι μεσα αυτο και η ταση για εμετο

Παρε τη γιατρό ναι.εδω ειμαι σου στελνω ολη την θετιλη μου ενεργεια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!! Αχ κορίτσια μου τι πάθανε τα μωράκια χθες ??? Λέτε να ήρθε η ώρα σας?? Εγώ εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Αν όντως άρχισε ο τοκετός μην το φοβάστε... αυτό είναι το φυσιολογικό!! και αυτό σημαίνει ότι τα μωράκια σας είναι έτοιμα. Εγώ στη θέση σας θα πήγαινα σήμερα να με δω το μπεμπακι, να ηρεμήσετε τουλάχιστον!!!!

Περιμένουμε νέα σας!!! Η σκέψη μας είναι μαζί σας!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Boulitsa σ εύχομαι να γίνει οτι θες! Θες να γεννήσεις; Εύχομαι να πάνε ολα καλα!

Δεν θες να γεννήσεις; Εύχομαι να φτάσεις στην ημερομηνία σ! Πάνω από ολα ψυχραιμία οσο μπορείτε!

Αχ ανυπομονώ να μάθω νέα σας!!!!

Greta ΕΣΥ τι λεει;;;

KMwEp3.png

καλημέρα κορίτσια!!!

Greta, boulitsa πως πάτε;;;; Τις εκλογες θα τις χάσετε πως το βλέπετε?!?! :tongue::)

Mόλις ξύπνησα μετά από μια μέτρια νύχτα και προσπαθώ να με...βάλω σε τάξη για να κάνω όλες τις σημερινές δουλειές...

Τα λέμε αργότερα όμορφες!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα!!!!!με τη κακοκαιρια κοπηκε το ρευμα χθες εχασα το ινυερνετ..ο αντρας μου ροχαλιζε ο μικρος χοροπηδαγε κ παει λεγοντας...ωσπου καποια στιγμη..αργα ξεραθηκαα..σηκωθηκα κ αλλες 2 για τουαλετα κ τωρα ξυπνησα κ νιωθω σαν να εχω φαει ξυλο!!!πολυ καλα εκανες μπουλιτσα αντε μπραβο περιμενουμε νεα......ολα καλα ευχομαι κοριτσι μου..να γινει το καλυτερο...!!!!!!!!

Γκρετα πως ξυπνησες....???θα πας γιατρο..???α!!και επειδη με ρωτησες χθες ειμαι 36+2

Γεια σας και παλι...

Εγω στα ιδια ενοχληση στην μεση.

Τιποτα καινούριο... Ο αντρας μου τρεχει με το αμαξι να αλλαξει λαστιχα να το πλύνει οι δουλειες στο σπιτι εχουν παει πισω πολυ θελει μια γενικη καλη και εγω ΔΕΝ μπορω να κανω πολλα.τα νευρα μου κοινώς

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...