Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Προσπαθω να ηρεμισω!!

Και να κοιμηθω αν και ειναι πολυυυυυυ δυσκολο!!

Εχω 9μηνες να με πιασει πονοκεφαλος/ημικρανια και μολις μου ξεκινησε απο την πιεση και το.αγχος!

Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει που τα γραφω!

Ο αντρας μου ροχαλιζει...

Ευτυχως κρατησα τον αδερφο μου εδω σημερα μην χρειαστει να φυγουμε για το μαιευτηριο μεσα στην νυχτα!

Λοιπον καληνυχτιζω(λεμε τωρα....)

Κλεινω το ιντερνετ στο κινητο μου και νανι..ευχομαι το πρωι μην δω κανενα μωρακι στο κρεβατι :tongue::tongue::tongue:

Σ ευχαριστω για την παρεα adamanda μου

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μην ευχαριστεις γλυκεια μου...τα εχεις ολα υπο ελεγχο..προσπαθησε να κοιμηθεις κ το πολυ πολυ να σε ξυπνησει για να βγει λιγο νωριτερα οπως ειπαμε εσυ τα εχεις ολα υπο ελεγχο αρα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα....εγω θα εχω το νου μου καθως προβλεπω αυπνια αν θες παρεα καπου εδω θα ειμαι....ευχομαι ενα ηρεμο βραδυ....φιλιααααα

Η μαμα μου εχει φρικαρει γιατι ειναι με ιωση..και δεν μπορει να κανει τιποτα ουτε να ερθει ουτε τιποτα!

Και λεει οτι μαλλον πλησιαζει η ωρα......

Σας εχω τρελανει ειλικρινα φευγω δεν νοιωθω ωραια αγχωνεστε και εσεις!!!

Αν εχω πολυ πολυ σημαντικα νεα θα σας γραψω μονο!

Εν τω μεταξυ ξεκιμησε μια βροχη κατι μπουμπουνιτα χαμος!!

Greta δν τα πιστεύω αυτά π διαβάζω... Ρε κορίτσι μ, εμείς ολα μαζί τα παθαίνουμε;

Εγω εχω δυο ώρες π χρονομετράω, Αλλα άκρη δν βγάζω άκρη κ γιατρό δν εχω πάρει. Το θέμα ξεκίνησε με μια τρελή σουβλιά απο κάτω κ απο εκείνη την ώρα οι πόνο πηγαινοερχοντΑι κ όταν πονάω με πιάνει κτ σαν δύσπνοια. Δν θέλω ν γεννήσω ακόμα, εχω άγχος με το βαρος τ μωρού απο βλακεία μ κ το εχω πάρει στραβά, προτιμώ ν πάρω τις μέρες μ, να πω στη μικρή μ οτι φεύγω κτλ. Δν ξέρω τι θ γίνει, ελπίζω ν ηρεμήσω, δν τολμάω ν πάρω γιατρό ακόμα γτ θ μ πει έλα για nst κ τέτοια κ δν θέλω ν αφήσω τη μικρή.

Βρίστε ελεύθερα! Γκρέτα, μάλλον η ευχή σ να αρχίσουν ολα φυσιολογικά πραγματοποιείται. Ολα καλά κορίτσι, ενημέρωνε μας!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Greta, σκέψου θετικά! Μην ξαναζητήσεις συγνώμη, γιατί όταν με το καλό βρεθούμε ( ελπίζω να συμβεί αυτό κάποια στιγμή, έχοντας τα μωράκια μας πια) θα σε μπουφλίσω:tongue:

Μια χαρά τον βρίσκω τον άντρα σου! Θα προτιμούσες να είχε αγχωθεί και να έκανε σαν παλαβός????? Εσύ συνέχιζε να μετράς και ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε!!!! Φιλάκια πολλά!

Αχ δε το πιστευω μπουλιτσα εσυ πως εισαι..??οι πονοι σου ειναι σαν της γκρετας περιοδου???οχι εγω δε θα σε βρισω..πιστευω οτι ξερεις τι κανεις...προσπαθεις να ηρεμησεις ....

Διαφημίσεις

Greta δν τα πιστεύω αυτά π διαβάζω... Ρε κορίτσι μ, εμείς ολα μαζί τα παθαίνουμε;

Εγω εχω δυο ώρες π χρονομετράω, Αλλα άκρη δν βγάζω άκρη κ γιατρό δν εχω πάρει. Το θέμα ξεκίνησε με μια τρελή σουβλιά απο κάτω κ απο εκείνη την ώρα οι πόνο πηγαινοερχοντΑι κ όταν πονάω με πιάνει κτ σαν δύσπνοια. Δν θέλω ν γεννήσω ακόμα, εχω άγχος με το βαρος τ μωρού απο βλακεία μ κ το εχω πάρει στραβά, προτιμώ ν πάρω τις μέρες μ, να πω στη μικρή μ οτι φεύγω κτλ. Δν ξέρω τι θ γίνει, ελπίζω ν ηρεμήσω, δν τολμάω ν πάρω γιατρό ακόμα γτ θ μ πει έλα για nst κ τέτοια κ δν θέλω ν αφήσω τη μικρή.

Βρίστε ελεύθερα! Γκρέτα, μάλλον η ευχή σ να αρχίσουν ολα φυσιολογικά πραγματοποιείται. Ολα καλά κορίτσι, ενημέρωνε μας!

Boulitsa, προτείνω να πάρεις ένα τηλεφωνάκι τον γιατρό σου! Δεν αγχώνεσαι περισσότερο έτσι βρε κορίτσι μου? Κουράστηκες σήμερα?Είσαι σε θέση να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις? Η όποια αναστάτωση νιώθουμε επηρεάζει και τα μωρά μας.Άγχος για τυχόν πρόωρο τοκετό και βάρος μωρού μην έχεις! Εξάλλου , κάποιες φορές δεν είναι στο χέρι μας να ελέγξουμε εμείς πότε θα γεννήσουμε!

Παντως ομολογουμενως ειναι μια ξεφρενη βραδυα για τα μωρα αποψε......ναι μπουλιτσα αν συνεχιζουν οι πονοι παρε ενα τηλ το γιατρο...και αυτο με το βαρος μη το σκεφτεσαι καν...διαβασες τα μνμ της βασως με το μωρο της φιλης της...μη το σκεφτεσαι καθολου το μωρακι σου ειναι μια χαρα αυτο ειναι το μονο σιγουρο...!!!

Αχ δε το πιστευω μπουλιτσα εσυ πως εισαι..??οι πονοι σου ειναι σαν της γκρετας περιοδου???οχι εγω δε θα σε βρισω..πιστευω οτι ξερεις τι κανεις...προσπαθεις να ηρεμησεις ....

Αυτό προσπαθώ, αλλα δύσκολο. Μόλις τελείωσε αλλο ένα πεντάλεπτο πόνου, ειναι σαν πόνος γύρω γύρω, στη μέση μπροστά χαμηλά κ στο πλάι. Αναμένω ν δώ αν θ με ξανά πιάσει... Στο ενδιάμεσο, κάνω την τρελή κ βλέπουμε.

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Ξανα ανοιξα το ιντερνετ.

Μα τι υπνος κοροιδευομαστε?

Και αναισθητος να εισαι παλι πως θα κοιμηθεια???

boulitsa τι εγινε ολα μαζι θα τα παθουμε εμεις?

Ενταξει δεν γινετι αυτο!!!

Εμενα πριν μια ωρα ηταν ο τελευταιος πονος στην κοιλια οπως οταν εχουμε κρυωσει και θελουμε να παμεεπιγοντως στο μπανιο!

Η συχνοουρια δεν περιγραφεται σας λεω!Κατ αρχην δεν σε αφηνει αυτη να κοιμηθεις και να θες.........

boulitsa παρε τον γιατρο αν και σε καταλαβαινω απόλυτα με την μικρη.Το εζησα σημερα στο πετσι μου και συνεχιζω να το ζω σε περιπτωση που χρειαστει να φυγω αρον αρον αλλα αυτο θα γινει καποια στιγμη.δεν μπορουμε να το.αποφυγουμε κουκλα μου.

Ενημερωσε την γιατρο σου,πρεπει γιατι εισαι με.καισαρικη σωστα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Boulitsa καταλαβαίνω το άγχος σ για την μικρή αλλά κ εγω θα σ πρότεινα να τον παρεις τον γιατρο σ! Οτι κ αν γίνει Greta k boulitsa σας εύχομαι να σας πάνε ολα καλα! Μην αγχώνεστε για το βάρος των μωρών!! Ολα θα πάνε καλα! Ηρεμήστε οσο μπορείτε (δεν ειναι κ εύκολο) κ αν ειναι να έρθουν τα μπεμπακια καλώς να τα δεχτείτε!!

KMwEp3.png

Ποναει η τομη σου?τον μπεμπη τον νοιωθεις?

Παρε τηλ τον γιατρο.ειναι η δουλεια του πρεπει να τον ενημερωσεις.θα σε βρισει αυτος και να μην σε βρισουμε εμεις.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta, σκέψου θετικά! Μην ξαναζητήσεις συγνώμη, γιατί όταν με το καλό βρεθούμε ( ελπίζω να συμβεί αυτό κάποια στιγμή, έχοντας τα μωράκια μας πια) θα σε μπουφλίσω:tongue:

Μια χαρά τον βρίσκω τον άντρα σου! Θα προτιμούσες να είχε αγχωθεί και να έκανε σαν παλαβός????? Εσύ συνέχιζε να μετράς και ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε!!!! Φιλάκια πολλά!

Να με μπουφλισεις οσο θες!!!:tongue::tongue:

Οντως ισως εχεις δικιο βασικα για τον σύζυγο αλλα οσο να ναι σε κανει να αναρωτιεσαι αν ειναι οντως αναίσθητοι????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

οπως βλεπεις γκρετα μου ειμαστε πολλες αποψε ξυπνιες κ ο δικος μου γλεντι εχει αποψε.το παρτυ βεβαια το ξεκινησαν τα δικα σας.....λες να αλλαξει θεση ..???χαχα αν δεν αλλαξει αποψε δε θα αλλαξει ποτε...χαχα....!!!εσυ μπουλιτσα παρε το γιατρο.....γκρετα εσυ εισαι καλυτερα...??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...