Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Greta, μας άγχωσες λίγο! Κάναμε όμως πρόβα generale, γιατί σύντομα όλα τέτοια μηνύματα θα διαβάζουμε!!!!!! Κοίτα να ξεκουράζεσαι λίγο περισσότερο κοριτσάκι! Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα και να έχεις ηρεμήσει.... Απορία: μέσα σε όλο σου τον πανικό, μόνη με τον μικρό, πού βρήκες την ψυχραιμία να κάνεις το ξύρισμα??????

Kashmam, ελπίζω να πάνε όλα καλά με το σπίτι που βρήκατε και να μην ταλαιπωρηθείτε ψάχνοντας πολύ! Όσο για την τιμή , εννοείται οτι πρέπει να διαπραγματευτείτε! Χαρά στο κουράγιο σου πάντως που μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία!

Εμένα με έχουν πιάσει οι κλειστές μου... Πριν λίγο γύρισε ο σύζυγος απο τη δουλειά, τον άφησα με τον μικρό και αποσύρθηκα στην κρεβατοκάμαρα....Περνάω και εγώ πολλές ώρες μόνη και μου τη δίνει... Anyway, έρχεται Σαβ/κο και ελπίζω να μου αλλάξει η διάθεση!

Σας ζητησα συγνωμηηηηηη :-(:sad::-(:oops::oops::oops::cry::cry::cry:

Μονο αυτο???η χταποδομακαροναδα δηλαδη σημερα??Γι αυτο με πιασανε τα κλαμματα.να προλαβω να μαγειρεψω να φαει ο μικρος και να ξυριστω....

Το αγχος μου ηταν να κανω αποτριχωση!!!Αποτριχωση περα απ την μασχαλη δεν μπορεσα να κανω αλλου...

Δεν βαζω ξυραφι κοριτσια ουτε στο μπικινι ουτε στο ποδια.Μονο σε ενα σημειο βαζω :P: χρονια τωρα..Γι αυτο και το ξυρισμα για γρηγορα!!!

Ο μικρος την ειχε καταβρει εκανε οτι γουσταρε!!!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εστελ μου ετσι ειμαι και εγω ολη μερα μονη με τον μικρο..και σκεφτομαι οτι σε λιγο θα ειμαι μονη με ενα βρεφος και ενα νηπιο!

Ξερω θα περασω δυσκολα αλλα σκεφτομαι οτι αλλος ενας μηνας χειμωνα εμεινε οτι παμε προς Ανοιξη (μεχρι να σαραντισουμε κτλ) και θα βγαινουμε καμμια βολτα καπως θα τα καταφερουμε!Μην απελπιζεσαι θα μεγαλωσουν και θα τα ξεχασουμε σε λιγο καιρο...

kashmam αληθεια βρηκες?Και θα μετακομισεις τωρα?πως θα γινει αυτο?Λογικα θα καθεσαι και.θα δινεις διαταγες!!

Λοιπον εμεις εδω ηρθαμε με 400? πριν 2 χρονια just!

Οροφοδιαμερισμα 4ου οροφου, 75τμ ,ηλιακο,πάρκινγκ, αποθήκη,κατασκευη του 2006.Πριν εναν χρονο ζητησαμε μειωση και μας το κατεβασε στα 350? Για το σπιτι αυτο τα λεφτα ειναι καλα θεωρω ασχετα που οι μισθοι ειναι για κλαμματα..σαν το σπιτι αυτο οσο εζω ψαξει δεν εχω βρει στην τιμη αυτη.Πανε απο 450? και πανω.Γι αυτο αγανακτω..γιατι και το πάρκινγκ χρειαζεται και ο ηλιακος κοριτσια ειναι τρελα..Μιλαμε δεν μπορω πια χωρις ηλιακο καλομαθα!

Δεν ξερω τι θα κανουμε το.προβλημα της υγρασιας ειναι σοβαρο στο υπνοδωματιο!

Να επιμεινεις να σου κανει μειωση.Ειμαι δυσκολοι καιροι..

Οσο για την κουζινα και εμενα ειναι ενιαια με το.λ σαλονι και ετσι το θελω αλλα οτι βρωμανε ολα,βρωμανε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρετα ποπο εγω αγχωθηκα κ μονο που διαβαζα τα μνμ σου χαρα στο κουραγιο σου....υπομονη μεχρι τη τεταρτη λοιπον ...τελος καλα ολα καλα...ποπο τη τεταρτη θα εχουμε το πρωτο μωρακι φεβρουαριου!!!!!!τελικα ποιας εταιρειας οι σερβιετες .-πανες βολευουν περισσοτερο γιατι μπερδευτηκα!!!!!κατα τα αλλα πως ειστε???εγω πηγα χθες γιατρο το μωρο εχει κατεβει εχει παρει θεση αλλα αναποδα αντι να ειναι μπρουμυτα ειναι ανασκελα..νομιζω λεγεται οπισθια ινιακη θεση αντι προσθια..ο γιατρος μου δε μου απεκλεισε οτι θα γυρισει αλλα δυσκολα ...μου ειπε παντως οτι ετσι μιλαμε για δυσκολο φυσιολογικο τοκετο...θα παω παλι σε μια εβδομαδα να δουμε...εχω αρχισει να προετοιμαζω τον εαυτο μου για το ενδεχομενο καισαρικης κ βλεπουμε!!??

Little star κ εγω το εύχομαι να το κανει! Περιοχή Χαριλάου ειναι κ εχει γύρω γύρω Μασούτη μανάβικο φαρμακείο κρεοπωλείο φούρνο! Πραγματικά ολα τριγύρω! Κ αν κατέβαινα από Πυλαία με το καρότσι για Μαρτίου 55 λεπτά με τ πόδια για να πάω στους γονείς μου τωρα είμαι ακόμα πιο κοντά. Κ σε αλλά σπίτια που πήγαινα για βολτα πιο κοντά θα είμαι. Τι να πω το βασικότερο ειναι οτι το σπιτι το βλέπει ο ήλιος κ πιστεύω οτι δεν θ εχω υγρασία κ ειδικά μούχλα!!

Greta σταματά να ζητάς συγγνώμη!!

Πλάκα θα εχει σιγα σιγα να διαβάζουμε τετοια μηνύματα!!

Μπορει όλες στις αρχές να είχαμε τα προβλήματα μας κ να λέγαμε οτι

Κάποιος μας γκαντεμιασε αλλά τωρα στο τέλος όλες θ δικαιωθούμε!! Θα πάνε ολα

Τέλεια για όλες!!

KMwEp3.png

Γκρετα ποπο εγω αγχωθηκα κ μονο που διαβαζα τα μνμ σου χαρα στο κουραγιο σου....υπομονη μεχρι τη τεταρτη λοιπον ...τελος καλα ολα καλα...ποπο τη τεταρτη θα εχουμε το πρωτο μωρακι φεβρουαριου!!!!!!τελικα ποιας εταιρειας οι σερβιετες .-πανες βολευουν περισσοτερο γιατι μπερδευτηκα!!!!!κατα τα αλλα πως ειστε???εγω πηγα χθες γιατρο το μωρο εχει κατεβει εχει παρει θεση αλλα αναποδα αντι να ειναι μπρουμυτα ειναι ανασκελα..νομιζω λεγεται οπισθια ινιακη θεση αντι προσθια..ο γιατρος μου δε μου απεκλεισε οτι θα γυρισει αλλα δυσκολα ...μου ειπε παντως οτι ετσι μιλαμε για δυσκολο φυσιολογικο τοκετο...θα παω παλι σε μια εβδομαδα να δουμε...εχω αρχισει να προετοιμαζω τον εαυτο μου για το ενδεχομενο καισαρικης κ βλεπουμε!!??

Την Κυριακη γενναει νομιζω η Αννα σωστα??Δεν θα ειναι το πρωτο μωρο Φεβρουαρίου εκτος και αν γεννηθει αυριο:tongue::tongue:

Δηλαδη κοιταει μπροστα αντι να κοιταει την μεση σου?Αυτο εννοεις?αυτη την θεση εχει?

Και γιατι δεν μπορει να γεννηθει φυσιολογικα??

Μπορει να παθει κατι?σε βομβαρδισα με ερωτησεις αλλα.πραγματικα δεν ξερω..

Οι σερβιετες και πανες ειναι της εταιρίας tena!

Εχει στα σουπερ μαρκετ.Ειναι μια χαρα...

Πω πω κοριτσια μιλαμε οτι εχω κατι πονους ωρες ωρες.......

Πραγματικα περιοδου 10000%

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Οντως βρε kashmam ολο μαλακιες μας συνεβησαν...τι νοσκομεια σκωληκοειδητη, αιμορραγίες,πολλα και διαφορα αλλα καμμια δεν γεννησε πρόωρα!! Αυτο ειναι ευχάριστο και θετικο!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta αυτο εχει ατομικό αέριο κ πάρκινγκ κ μεγάλο μπαλκόνι κ γενικότερα πολλα συν!

Εγω σκέφτομαι τα πρωινά π θα λείπει ο μικρός να πακέταρω πρώτα πρώτα αυτα π δεν τα χρειάζομαι κ να φεύγουν ταυτόχρονα να στήνονται κιολας κ προτελευταία να φύγουν πλυντήρια κουζίνα ψυγείο να στηθούν αμεσως κ τελευταία τα κρεβάτια μας. Το καθάρισμα μπορει να το κανει η μαμά μ μαπό με την αδερφή μ κ αν θέλουν ας πάρουν κ γυναικα κ νομίζω σε λιγότερο από βδομάδα θα εχω ξεμπερδέψει! Κ να σ πω η απόσταση τ παλιού σπιτιού με του Καινούργιου ειναι 10 λεπτά.

Έστελ μου κ εγω μόνη με το παιδί ευτυχως τωρα με σώζει ο Παιδικος αλλά οταν γεννηθεί η Μπόυμπου ο γιος θα σταματήσει όποτε ενα άγχος μεγάλο το εχω!!!

Εχθες όλο το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου οτι γεννούσα!!

KMwEp3.png

Αμ δεν το σκεφτομουν νομιζεις........Ολη μερα το σκεφτομαι!Καλα να παθεις λεω να δεις την γλυκα!!!

Αχ κοριτσια μεχρι πριν ξαπλωσω δεν ποναγα σχεδον καθολου τωρα παλι η μεση...Σας επρηξα ναι αλλα εμενα μου μοιαζουν τοσο με της περιοδου!!!

Χρονομετραω τωρα να δω πως παει....

Εν τω μεταξυ ο άντρας μου είναι τοσο ψυχραιμος που μου ρχετε να τον κλωτσησω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

A.!!!τη κυριακη ερχεται το πρωτο...εχω χασει επεισοδια!!!με το καλο!!!!!!καλα βλεπω κ στο θεμα μουχλα το γκρουπ φεβρουαριου παει πολυ καλα..κ εμεις εχουμε θεμα κυριως στη κρεβατοκαμαρα μας στο ταβανι εμας καθως το σπιτι εινσι πολυ παλιο η ταρατσα αμονωτη κ φετος βρηκε να τραβηξει υγρασια...βασικα ειμαστε εδω δευτερο χειμωνα το σπιτι ειναι κληρονομια απο τη γιαγια του αντρα μου πολυ παλιο καναμε ανακαινιση αλουμινια μπανια κουζινα ντουλαπες τελειωσαν τα λεφτα κ αφησαμε τη ταρατσα για την ανοιξη μας προλαβε η μουχλα ομως....περασαμε ενα αντιμουχλικο αλλα η υγρασια παραμενει πηρα ενα θερμομετρο υγρομετρο κ επαθα πλακα με 20 βαθμους θερμοκρασια 85 τοις εκατο υγρασια...αυριο λεμε να παμε για αφυγραντηρα...εχει καμια σας???

Διαφημίσεις

Ναι γκρετα μου ακριβως κοιταει τη κοιλια μου μου ειπε ο γιατρος...δε ξερω γιατι δεν μου απεκλεισε φυσιολογικο απλα μου ειπε οτι ειναι πιο δυσκολος..εγω που κοιταξα στο διαδικτυο ειδα οτι λενε οτι ειναι πολυωροι τοκετοι ειδικα αν ειναι ο πρωτος....τωρα τι να σου πω...???θα δειξει....κ τωρα που εισαι ξαπλα εχεις τους πονους???

Κοριτσια 11παρα δεκα πονος δυνατος στην μεση γυρω στο μισο λεπτο και 11και δεκα πονος στην κοιλια λες και με εσφαζαν!

Ταυτόχρονα μιλαω με μνμ με την μαμα μου κ εσας!!!

Δεν χρειαζεται να πω για αγχος και τετοια......................

adamanta σου ευχομαι ολοψυχα να γεννησεις φυσιολογικα!!!Και με κανεναν πονο!

Οσο για την υγρασια αστα βραστα!

kashmam με σωστη οργανωση ολα γινονται ευκολα.και γρηγορα!

Εγω εδω μετραω πονους......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Η μαμα μου εχει φρικαρει γιατι ειναι με ιωση..και δεν μπορει να κανει τιποτα ουτε να ερθει ουτε τιποτα!

Και λεει οτι μαλλον πλησιαζει η ωρα......

Σας εχω τρελανει ειλικρινα φευγω δεν νοιωθω ωραια αγχωνεστε και εσεις!!!

Αν εχω πολυ πολυ σημαντικα νεα θα σας γραψω μονο!

Εν τω μεταξυ ξεκιμησε μια βροχη κατι μπουμπουνιτα χαμος!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Οχι αν σε βοηθαει να επικοινωνεις μαζι μας μεινε.....μη σκεφτεσαι εμας οταν θα ερθει η δικη μας ωρα ειδικα εμεις οι πρωταρες ποιος ξερει πως θα κανουμε.???χαλαρωσε οσο μπορεις φυσικα κ σκεψου οτι απλα μπορει αυτο που ηταν προγραμματισμενο να γινει..να γινει λιιιιιγο νωριτερα...ολα καλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...