Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Πολύ πολύ γλυκιές καλημέρες!!!!

Τι κάνετε??? Σχετικά με τον ύπνο, εγώ το πρωί σηκώνομαι με πόνο στην αριστερή πλάτη.. μήπως επειδή κοιμάμαι συνέχεια προς τα αριστερά?? Κατ' άλλα δεν σηκώνομαι ακόμη για κατούρημα το βράδυ, σπάνια να σηκωθώ!

Εγώ κορίτσια έχω γάμο το άλλο Σάββατο, παντρεύεται η κουμπάρα μου. Τι φοράμε???????? Λέω το απόγευμα να βγω στα μαγαζιά μήπως βρω κανένα φόρεμα ή καμιά φούστα ελαστική... σαν το γυφτάκι θα είμαι!!!

Εγώ σερβιέτες πήρα από τα mothercare, δεν τις ξέρω καθόλου. Ελπίζω να βολέψουν!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

Τελικά σπίτι χωρίς υγρασία υπάρχει; Εμάς η κρεβατοκάμαρα συνορεύει με το μπάνιο και κάποια στιγμή πρέπει να είχαμε κάποια διαρροή γιατί φούσκωσε ο τοίχος (ευτυχώς είναι τοίχος ελεύθερος). Η αλήθεια είναι οτι βαριόμασταν να ασχοληθούμε και όταν αποφάσισα να φέρω τον υδραυλικό μας είπε ότι αυτός τον τοίχο στεγνό τον πιάνει. Μπορεί να ήταν κάτι περιστασιακό είπε :confused: Στο praktiker πάντως και σε μαγαζιά με δομικά υλικά έχει κάποια spray για τη μούχλα. Από όσο ξέρω το σημαντικό είναι να εξαλειφθούν τα σπόρια γιατί με διαρροές να μην έχεις πια, αν έχει πιάσει κάποιο μέρος αν δεν γίνει χημική εξάλειψη, η μούχλα επανέρχεται. Και φυσικά, βοηθάνε αρκετά η ρυθμιστές υγρασίας. Δυστυχώς, αν το δωμάτιο είναι βορινό και δεν το βλέπει ήλιος, η κατάσταση είναι δύσκολη :(

Εμάς το σπίτι είναι παμπάλαιο και το πρόβλημα είναι ότι όταν το έχτισαν τα πεθερικά μου δεν ήξεραν καθόλου από τεχνικά θέματα και εμπιστεύονταν κάθε φορά τον πρώτο τυχόντα. Με αποτέλεσμα να έχουν γίνει τρελές βλακείες στο σπίτι. Π.χ. έχω μπαλκόνι στις τρεις πλευρές του σπιτιού, συνεχόμενο. Στη μία πλευρά έχει φάρδος 1 πλακάκι, στην άλλη 2 πλακάκια και το "μεγάλο" το μισό έχει 2 πλακάκια και το μισό 3. Και αυτό γιατί; Γιατί κάποιος έξυπνος τους είπε ότι όταν θα θέλουν να βάψουν την πολυκατοικία εξωτερικά, τα μαστόρια θα δυσκολευτούν αν δεν υπάρχουν μπαλκόνια!!! Το νερό που θέλει στο μεταξύ για να πλυθεί όλο αυτό + την ταλαιπωρία (τώρα δε χωράω καν να βγω στις στενές πλευρές) είναι άστα να πάνε! Το δε μπάνιο, έχει ύψος 2 μέτρα! Μπασκετμπολίστες όπως καταλαβαίνετε δεν φωνάζουμε στο σπίτι μας :D Anyway... Καμιά φορά λέω ίσως καλύτερα να μην είχαμε δικό μας,

Greta μου τα έβλεπα τα μηνύματά σου για τις TENA αλλά δεν την πάλευα να βγω έξω :( Δε θα το αποφύγω πάντως, χθες μίλησα με την αδελφή μιας συναδέλφου που γέννησε στο Έλενα το καλοκαίρι (καισαρική επίσης) και γενικά με κατατόπισε (ηρέμησε) σε πολλά θέματα. Γενικά, η εμπειρία της ήταν πολύ καλή και ειδικά με τις κοπέλες του θαλάμου. Βέβαια η ίδια δεν θήλασε αλλά κυρίως γιατί δεν ήθελε ποτέ. Πάντως ο μπέμπης της μια χαρά είναι, ούτε αρρωσταίνει ευτυχώς.

Ρε κορίτσια, γκρίνιαζα για την δουλειά, αλλά τελικά μόνη στο σπίτι δεν τη παλεύω με τίποτα! Ωραίο είναι που όλα είναι τακτοποιημένα και καθαρά, έχουμε το φαγάκι μας έτοιμο αλλά αυτό που δεν μπορώ να κάνω όσα θέλω με τσακίζει. Σίγουρα με το μωρό θα είναι γεμάτη η μέρα αλλά άντε να γεννήσουμε πια! Τώρα πια το 19/02 που μου είχε δώσει ΠΗΤ ο γιατρός μου φαίνεται όχι απλά μακρινό, αλλά ανέφικτο :D

Αυτό περιμένω πάντως και εγώ με τη γέννα, μπας και ηρεμήσω από τους πόνους τις περιόδου! Κάθε μήνα, με το ζόρι πήγαινα στη δουλειά! Κράμπες, διάρροια, ρίγη, δυσπεψία άστα να πάνε! Τον πόνο μόνο να γλυτώσω και τι στον κόσμο!

Μόλις με πήρε τηλ ο άντρας μου, η φίλη μας που ήταν να γεννήσει στις 31/01 μάλλον μπαίνει εκτάκτως σήμερα γιατί έκανε NST και δεν ήταν πολύ καλό. Μακάρι να της πάνε όλα καλά!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα και απο εμενα.

Δεν θα σχολιασω τιποτα γιατι εζω χ@στει πανω μου αν και σας διαβασα!

Κοριτσια ξυπνησα απο τρελο πονο στην μεση.Περιοοδυ πονο.Αυτο ξερω ειναι συσπαση.Λετε να γενναω???Δεν θελω φοβαμαιιιι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα και απο εμενα.

Κοριτσια ξυπνησα απο τρελο πονο στην μεση.Περιοοδυ πονο.Αυτο ξερω ειναι συσπαση.Λετε να γενναω???Δεν θελω φοβαμαιιιι

Είναι περιοδικός ο πόνος ή συνεχής;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Πήρες τον γιατρό σου???

Καλημερα και απο εμενα.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Greta, τα νεα σου?Μιλησες με γιατρο?

Οσο για την υγρασια, εμας εχει σκασει ο τοιχος κατω χαμηλα απεναντι απο το μπανιο..αλλα καθε χρονο το ιδιο πραγμα γινεται..ερχεται ο θειος του αντρα μου που ειναι ελαιοχρωματιστης, το γρατζουναει εκει, βαζει ο,τι βαζει, συνερχεται ο τοιχος και μετα παλι τα ιδια..ειναι λεει λογω κλεισουρας..αλλα και που αφηνω ανοιχτα τα παραθυρα τωρα, τιποτα δεν αλλαζει..εχει πολλη υγρασια εδω που μενουμε..υποψιν, το σπιτι ειναι 10 χρονων, δλδ οχι παλιο..τι να πεις..προχειροκατασκευες..

F4oIp2.png

Κοριτσια τι να σας πω δεν ξερω τι ειναι.ποναει η μεση μου σαν να εχω περιοδο.

Δεν τα εχω περασει ποτε και δεν ξερω.

Βασω δεν ειναι συνεχης.ερχεται φευγει.Αλλα.ειμαι μονη με τον μικρό μαγειρεψα εκλαψα(ειχα βγαλει και χταποδια τρομαρα μου σημερα βρηκα) τωρα βγηκα απ το μπανιο.ξυριστικα παντου.και μου εφυγε το αγχος.

Μολις εκατσα τωρα θα παρακολουθησω πως θα παει.

Ο γιατρος με ρωτησε διάφορα και μου ειπε να δω πως θα παει.ενοιωσα απαισια γιατι δεν ξερω να εξηγησω

Εχω πονους περιοδου ερχονται καιφευγουνδεν εχουμ συχνοτητα.αν σκυψω κουβαλησω τον μικρο με.τσακιζει αν ειμαι χαλαρα στον καναπε ειμαι ηρεμη.

Πως τα χω γραψει ετσι.αν δεν βγαζετε ακρη σορυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Το ότι δεν είναι περιοδικοί οι πόνοι και είναι ασταθείς είναι καλό πάντως. Όπως και το ότι όταν ξεκουράζεσαι δεν πονάς. Μήπως εμπεδώθηκε το μωρό και σε χτυπάει σε μέση και έντερο; Ξεκουράσου όσο μπορείς, αφού ο γιατρός δε σου είπε σήκω και έλα, κάτι θα ξέρει.

Και προσπάθησε να μην επικεντρώνεις την σκέψη σου εκεί. Παίξε με τον μεγάλο, κάνε κάτι άλλο, μη το σκέφτεσαι συνέχεια!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Βασω μου συμβαινουν οσα ακριβως γραφεις!

Οταν καθομαι ειμαι καλυτερα.

Ηρθε ο αδερφος μου ευτυχως οποτε εφυγε το αγχος του μικρου.

Θα ερθει και ο αντρας μου το συμτομοτερο και τοτε θα ξαναμιλησω με τον γιατρο να δω αν θα μου πει να παω.εκτος απροοπτου βεβαια.

Κοριτσια σας ευχαριστω τοσο πολυ για το ενδιαφερον.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μην αγχώνεσαι Greta, όλα καλά θα πάνε! Η φίλη μου μόλις γέννησε επειγόντως και ΠΗΤ είχε 13/02! Όλα καλά πήγαν, τόσο η φίλη μου όσο και η μπέμπα της χαίρουν άκρας υγείας.

Μικρότερα ή μεγαλύτερα πλέον μια χαρά θα είναι τα μπεμπάκια μας!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Greta μου να μην αγχώνεσαι! Όλα θα πάνε καλά!! Αφού ήρθε και ο αδερφός σου έχεις έναν άνθρωπο σπίτι σου... να έχεις τον γιατρό σου συνέχεια στο τηλ και να τον ενημερώνεις θα το οτιδήποτε!!!

Περιμένουμε να μας ενημερώσεις!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Έλα ρε Greta μόλις μπήκα στο φόρουμ κ τα διάβασα.

Μην αγχώνεσαι μην φοβάσαι ηρέμησε κ χαλάρωσε!!

Ολα ειναι μια χαρά κ ολα θα πάνε καλα!

Τωρα ειδικά π δεν είσαι μόνη σ μην αγχώνεσαι! Κ αν γεννάς

Εκεί να μην φοβάσαι καθόλου γιατι κ στις ημερομηνίες τέλεια είσαι

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!

Θα σε περιμένουμε όλες να μπεις να μας πεις

Τι έγινε...

Σε σκέφτομαι!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...