Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή επιτυχία σε όλες σας! ✰✰✰

Όλα θα πάνε καλά και ας ελπίσουμε ότι θα έχετε και μία πρώτη ιδέα για το φύλο :D

Εγώ πάλι δε την παλεύω με τον ύπνο! Ξυπνάω κάθε 3 ώρες για κατούρημα. Αργότερα τι θα κάνω; θα κοιμάμαι στη τουαλέτα :confused: :confused: :confused:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή επιτυχία σε όλες σας! ✰✰✰

Όλα θα πάνε καλά και ας ελπίσουμε ότι θα έχετε και μία πρώτη ιδέα για το φύλο :D

Εγώ πάλι δε την παλεύω με τον ύπνο! Ξυπνάω κάθε 3 ώρες για κατούρημα. Αργότερα τι θα κάνω; θα κοιμάμαι στη τουαλέτα :confused: :confused: :confused:

Βασω σ ευχαριστωωω :)

Οσο για το κατουρημα (καπου εδω σταματησα για εναν εμετο που μου χαλασε τελειως την διαθεση) το δευτερο τριμηνο ειναι λιγο καλυτερο αλλα το τριτο κοντευε να με παρει ο υπνος πανω στο πλυντηριο γιατι ακουμπουσα ηταν ακριβως διπλα χαχχα!!!

Το εβλεπα ρε παιδι μου σαν να σε προετοιμαζει η φυση για το τι σε περιμενει με τα ξενυχτια :P:shock:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι ωραία που ξεκινήσαμε με τις αυχενικές! Καλή επιτυχία σε Marianna και Papagalia!

Άντε και στα δικά μας! Εγώ έχω την Τετάρτη που μας έρχεται και έχω σκάσει από ανυπομονησία!

Εύχομαι πρώτα απ' όλα να είναι όλα καλά και αν γίνεται να μάθετε και φύλο!

Περιμένουμε νέα σας!:P:p:p

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές!!!!

Αγωνία έχω, μέχρι το βράδυ δεν ξέρω πώς θα περάσει η ώρα...ελπίζω να είναι όλα καλά και μετά επιτέλους να μπορέσω να χαρώ για την εγκυμοσύνη μου, γιατί μέχρι στιγμής ήμουν πολύ επιφυλακτική.

Καλή επιτυχία και σε εσάς κορίτσια, ελπίζω να σας πάνε όλα καλά!!!!! Περιμένω νέα σας!!!

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Διαφημίσεις

greta k papagalia αντε με το καλο να μας φερετε ευχαριστα νεα!

να περνουμε σειρα και οι υπολοιπες! αν και εγω αργω πολυ ακομα...οι προηγούμενες απο μενα με χαμόγελα να βγουν απο τον γιατρό! !

KMwEp3.png

Papagalia και Greta άντε με το καλό. Να έχετε καλά αποτελέσματα!

Μόλις επέστρεψα από το ΙΑΣΩ είχαμε πολύ καλά νέα αλλά δε μπορέσαμε να μάθουμε το φύλο. Γενικά οι πιθανότητες για σύνδρομα ήταν πολύ χαμηλές και μας είπε ότι ούτε αμινιοπαρακεντηση θα χρειστεί ούτε χοριακές λάχνες και άλλες εξετάσεις...Δύο χερια, δύο πόδια, μυαλό καρδια συκώτι νεφρα απ'όλα έχουμε!Και... Επιτέλους ελέυθεροι για διακοπές μου επέτρεψε και τα μπάνια με πολύ προσοχή για θέματα μικροβίων και μολύνσεων!

Εγώ νόμιζα ότι γίνεται ενδοκολπικά η εξέταση αλλά τελικά γίνεται πάνω από την κοιλίτσα. Στην αρχή δε φαινόταν τίποτα γιατί το μπεμπέ ήταν μπρούμυτα και βλέπαμε πλάτη, οπότε μέτρησε πρώτα καρδιακούς παλμούς. Μου είπε ο γιατρός, ότι έπρεπε να χαλαρώσω λίγάκι γιατί επειδή ήμουν αγχωμενη και εσφιγκε η μήτρα και δε γυρνούσε το μπεμπε. Δεν περιμέναμε πολύ και αφούμου έκανε μερικές μαλάξεις στην κοιλιά το μπεμπέ πήρε τέλια θέση για τις μετρήσεις. Ήταν συναρπαστικό! Τέντωνε πόδια κούνούσε τα χέρια.... έπαθα πλάκα! Κοιτούσα σα βλαμένη με ένα χαμόγελο τύπου "αυγά σου καθαρίζουνε".

Ευτυχώς που ήταν και ο σύζυγος μαζί και άκουγε τις καλοκαιρινλες οδηγίες του γιατρού γιατί εγώ δεν έπιασα τίποτα, είχα αλλού το μυαλό!

Marianna συγχαρητήρια! Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά!

Αντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες, 1,5 εβδομάδα ακόμη να δω πως θα περάσει!

Μου φαίνεται αδιανόητο ότι θα δω ολόκληρο μπεμπάκι στη κοιλιά μου. Προς το παρόν με τον σύζυγο το φωνάζουμε "το άλιεν" :shock:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη! Με το καλό να έρθει και η δική σας η σειρά!

vtgian σε 1,5 εβδομάδα το alien θα μοιάζει με κανονικό παιδάκι! Είναι πολύ σουπερ και κολυμπάει κιόλας!

καλησπέρα σε όλες :)

Νέα στην παρέα σας. Είμαι 33, και αν όλα πάνε καλά κατά τις 20 Φλεβάρη θα υποδεχτώ το πρώτο μου παιδάκι :)...

Για την ώρα έχω γλυτώσει τους εμετούς (να μην το ματιάσω!) αν και έχω συχνές ναυτίες :tongue:

Αυχενική και papp-a στις 12 Αυγούστου που μου φαίνεται μια αιωνιότητα μακριά, μιας και έχουμε αποφασίσει να μην ανακοινώσουμε τπτ πριν βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά... Αν και ο γιατρός είπε (τις 2 φορές που κάναμε υπέρηχο στις 6w+4d και στις 8w+4d) ότι πάμε μια χαρά ως τώρα :D.

Επίσης... βγάζοντας έξω τους γιατρούς και τις γραμματείς σε βιοιατρική, χωρέμειο και τον γιατρό μου ... είστε οι πρώτες που το μαθαίνετε μιας και οι γονείς μου είναι μακρυά και δεν ήθελα να τους το πω από το τηλέφωνο, οπότε... την προσεχή Τετάρτη οι ανακοινώσεις σε γονείς και πεθερικά ...

(για δουλειά δεν το συζητάμε... κατά μέσα Σεπτεμβρη το νωρίτερο :tongue:)

Fingers crossed για όλες μας και καλώς σας βρήκα :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλώς μας βρήκες Quinsey!

Εγώ είμαι η Βάσω, είμαι 36 και αυτή είναι η 1η εγκυμοσύνη μου (είχα ακόμα μία αλλά έληξε άδοξα, πολύ νωρίς - βιοχημική).

Έχουμε μία μέρα διαφορά στην ΠΗΤ, τα δικά μας μάλλον θα βγουν ψαράκια :D

Εμετούς ούτε και εγώ έχω, ναυτίες αρκετές και βασικά ένα τρελό ανακάτωμα αν μένω νηστική. Είμαστε από τις τυχερές νομίζω. Στο Χωρέμειο τι κάνεις (καθότι άσχετη και δεν ξέρω και πολλά από νοσοκομεία και έτσι);

Boulitsa ακούς; από Σεπτέμβριο και αν θα το ανακοινώσει η Quinsey στη δουλειά της. Άρα μη μασας, το καθυστερείς άνετα :)

Marianna κατέβασα μία εφαρμογή στο κινητό που δείχνει τα στάδια της ανάπτυξης και μπήκα τώρα και το είδα στην 10η εβδομάδα και έπαθα ένα σοκ! Αυτό είναι παιδάκι με τα όλα του! Ανυπομονώ!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Στο Χωρέμειο τι κάνεις (καθότι άσχετη και δεν ξέρω και πολλά από νοσοκομεία και έτσι);

Boulitsa ακούς; από Σεπτέμβριο και αν θα το ανακοινώσει η Quinsey στη δουλειά της. Άρα μη μασας, το καθυστερείς άνετα :)

Marianna κατέβασα μία εφαρμογή στο κινητό που δείχνει τα στάδια της ανάπτυξης και μπήκα τώρα και το είδα στην 10η εβδομάδα και έπαθα ένα σοκ! Αυτό είναι παιδάκι με τα όλα του! Ανυπομονώ!

Καλώς σας βρήκα!! Ναι πάμε για ψαράκια κατά πως φαίνεται!!!

Στο χωρέμειο πήγα για την εξέταση της κυστικής ίνωσης. Ο γιατρός μου δεν την θεωρούσε ιδιαιτέρως απαραίτητη να πω την αλήθεια μιας και δεν έχουμε ιστορικό αλλά έχω μια περίπτωση στον φιλικό μου κύκλο που επίσης τους ήρθε... ξαφνικό στο 2ο παιδάκι τους οπότε... καλύτερα να πω ότι πέταξα 200? παρά να μην ξέρω ... (και ελπίζω πραγματικά να τα ... πέταξα και όλα να βγουν καθαρα :))...

Nα πω την αλήθεια είμαι αρκετά αγχωμένη παρόλο που πάνε όλα μια χαρά λόγω της αδελφής μου που είχε 2 ατυχίες- μια πριν και μια μετά τον κούκλο ανηψιό μου- αλλά προσπαθώ να το .. τιθασεύσω ;)

Στη δουλειά εννοείται δεν βιαζόμαστε :). Δεν είναι βέβαια κουραστική (σε γραφείο είμαι) αλλά ούτως ή άλλως δύο γυναίκες είμαστε σε όλο το γραφείο (τα καλά του να δουλεύεις στο IT!) οπότε δεν περιμένω και καμιά προκοπή, συν δεν θεωρώ ότι όσο δεν επηρεάζει τη δουλειά μου, χρειάζεται να το ξέρoυν...

Απλώς το έχω ρίξει στις φαρδιές μπλούζες αυτό το καλοκαίρι :D:D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...