Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρες καλημέρες !!!!

Τι κάνετε κορίτσια? Ελπίζω όλες να κοιμηθήκατε κάπως καλύτερα σήμερα :) όπως εγώ, επιτέλους κοιμήθηκα όλη νύχτα, μια φορά μόνο ξύπνησα να δω αν ήρθε στο κρεβάτι ο άντρας μου και ξανακοιμήθηκα μέχρι τις 8 :) Χτες Greta, και εμένα ροχάλιζε, σαν τρακτέρ έκανε, αλλά εγώ έκανα κάτι άλλο, έκατσα και τον ηχογραφούσα για πέντε λεπτά για να μην μου λέει ότι δεν ροχαλίζει και δεν φταίει αυτός που δεν κοιμάμαι τις νύχτες. Γιατί όταν τον σκουντάω και του λέω να γυρίσει μου απαντάει ότι δεν κοιμάται καν και να τον αφήσω ήσυχο!!!! :D

Αθηνά τέλεια τα νέα σας, συγχαρητήρια!!!

Χτες πήγα για τις εξετάσεις του μήνα, μετά πέρασα από το Jumbo για κάτι δωράκια και ήρθα σπίτι διαλυμένη, δεν μπόρεσα να κουνηθώ για το υπόλοιπο της ημέρας. Σήμερα επιτέλους θα κάτσω να ράψω τις κουρτίνες που πήραμε το Σάββατο και θέλω να φτιάξω και μια πάστα φλώρα, θα έρθουν οι γονείς μου το απόγευμα, να έχω κάτι να τους βγάλω :)

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ!!!!! αφου εφτιαξα ριζα εβαψα εφτιαξια χερια ποδια ισιωσα μαλλι τωρα μπορω να γεννησω... ειμαι κιουρια!!!!!!!! ενα κοντρα ξυρισμα μου λειπει και ετοιμη.....

χτες βραδυ επαθα 3 φορες αναροφηση στον υπνο μου απο τις 4 κουταλιες σουπα που εφαγα.... ναι ναι ναι τελειο δε το συζητω.... 2 ζαντακ και μαλοξ μαζι για να καταφερω να σταματησω να τσιριζω απο το καψιμο στις 12,30 τη νυχτα...... περναμε τελεια στα παρασκηνια και βγαινει και προς τα εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιι δεν εχω νευρα κροσια ουτε κανα καταιφια... ειμαι η κελλυ και ειμαι παρα πολυ καλα... αν δε βγει ομως θα με δειτε σαν τον βενιζελο που δε θα μπει στη βουλη την κυριακη....

χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εχετε καταλαβει δεν αντεχω αλλο...... αφου δε τρωω σουζυ μου γιατι παχαινω????? πειναω ρε κοριτσια πειναω γμτ....... θελω να φαω μια μακαροναδα κανονικη οχι σκετα μακαρονια με λαδι θελω σουβλακι θελω μπεργκερ.... θελω να βαλω τα κλαματα...... ουφφφφφ. σας τα πα τα νεα μου μια χαρα.......

σας φιλω και κουραγιο μανες!!!! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!

Βρε κορίτσι μου, πως υποφέρεις έτσι. Έχεις δοκιμάσει τα Riopan για τις καούρες? εμένα με σώσανε γιατί είχα πάρα πολύ και από πολύ νωρίς, είναι αντιόξυνα, σε τζελ με ευχάριστη φρουτένια γεύση, 2 φακελάκια παίρνεις αν έχεις πολύ καούρα και σε κρατάνε μέχρι την άλλη μέρα. Δοκίμασέ τα, μήπως και σε ανακουφίσουν.

1S7cp2.png

Καλημέρα όμορφες!!!

Τι κάνετε πώς είστε;;;;

Κοιμήθηκα κι εγώ σχετικά καλά [μόλις 1 ώρα αϋπνίας κι αυτό κατά τις 5 το πρωί] οπότε έχω ξυπνήσει με ενέργεια σήμερα :D

Οκ, προφανώς είναι και ψυχολογικό το θέμα δεν μπορεί :)

Όσον αφορά αυτό που λέτε για την εμπέδωση... τι να σας πω... δεν ξέρω και τι έπρεπε να καταλάβω ακριβώς ώστε να πω ότι καταλαβαίνω διαφορά...

Πχ. το να έχω δυσκολία στην αναπνοή στιγμές-στιγμές δεν έχει σταματήσει αλλά δεν είναι ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από όσο ήταν πριν 1 μήνα ξέρω γω...

ΑΠό την άλλη στον τελευταίο μήνα πήρα *μόνο* ένα κιλό [φτάνοντας τα 16kg :( ] που είναι όσο σχεδόν έχει μεγαλώσει και το παιδί [900gr] από την τελευταία μέτρηση... πιο πριν έβαζα 2-3 κιλά το μήνα ... και δεν είναι ότι έχω σταματήσει να τρώω ξέρω γω...

Την κοιλιά μου ας πούμε δεν μπορώ να την καταλάβω αν ειναι διαφορετική... είναι γεγονός ότι ο άντρα μου μου ανέφερε πριν 4-5 μέρες ότι του φαινεται να έχει πάρει κλίση προς τα κάτω αλλά εγώ που την κοιτάζω ..300 φορές τη μέρα και επίσης την ... κουβαλάω δεν μπορώ να πω ότι το παρατηρώ.. Ναι έχει μια ... κλίση προς τα κάτω αλλά νομίζω που πάντα έτσι ήταν ξέρω γω καταλαβαίνετε...

Το μοναδικό που έχω παρατηρήσει διαφορά τις τελευταίες λίγες μέρες είναι στην ... συχνότητα επίσκεψης στην τουαλέττα [και στις .. κεφαλιές που τρώω που απαιτούν επίσκεψη εντός... δευτερολέπτων] αλλά και στα ... υγρά εκεί κάτω [:oops:] που έχουν γίνει ΠΟΛΛΑ και (δεδομένου ότι δεν συμπαθώ τα σερβιετάκια) χρειάζομαι... αλλαγή για να νιώθω στεγνή τουλάχιστον με διπλάσια συχνότητα από ότι παλιά... αλλά να πώ την αλήθεια το είχα αποδώσει στο γεγονός ότι ... πνίξαμε το κουνέλι 2 φορές την τελευταία εβδομάδα [:oops::oops:] .. λέτε να "βοήθησε" κι αυτό στην εμπέδωση;;

Στη βοηθό πάντως του γιατρού ( ο ίδιος είναι αρκετά ... λιγομίλητος γενικά ) έκανε εντύπωση που είναι πρώτο μου παιδί και έχει πάρει ήδη θέση μου έλεγε ότι δεν πολυσυναντά πρωτότοκες στις μέρες μου να έχουν ήδη πιάσει αυτό το στάδιο... Είδομεν!

Σήμερα λέω να πάω μια βόλτα από το mall να πάρω κανά σουτιέν θηλασμού που δεν έχω ... είχα βάλει στόχο να ... κλείσω βαλίτσα μέχρι αύριο [δεν το βλέπω!] αλλά ... ας κάνω ένα βήμα ακόμα προς το στόχο(!). Το νεσεσσέρ είναι έτοιμο από είδη υγιεινής, κρέμες κτλ [μένουν κανα δυο πραγματάκια μακιγιάζ που δεν ξέρω κι αν θα τα χρησιμοποιήσω αλλά ...για ψυχολογικούς λόγους] και έχει μέσα ΚΑΙ πιτζαμονυχτικαρομπες! Δεν μπορείτε να πείτε έχω κάνει ... άλματα!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

καλημερες και απο μενα!!! εχω να πω οτι χτες κοιμομουνα απο τις 9,30 και ξυπνησα σημερα στις 6!!!!! ωωωωωωω ναι δε σηκωθηκα για κατουρημα απορω πως δε τα κανα πανω μου να γελαει η κορη μου μαζι μου αλλα μαλλον σαν τον βοδι επεσα.... το σαν μου αρεσει.... σημερα ποναω αρκετα γιατι χτες οδηγησα κ 150 χιλιομετρακια μια χαρα με κοβω.... ο αντρας μου λεει οτι η κοιλια εχει κατεβει παρα πολυ εγω δε καταλαβαινω και πολλα του λεω κανονισε να γεννησω το σκ με τις εκλογες που θα λειπεις καθοτι θα παει να ριξει την ψηφο του και αυτος στην ομορφη σαλονικη..... μια χαρα θα τρεχουν ολοι οι φιλοι γιατι και οι γονεις μου θα λειπουνε πανε στο χωριο να ψηφισουν και αυτοι!!! τελειο????????????????????????????? θα γεννησω μονη μου!!! χαχχαχαχαχαχ

σημερα το μενου εχει μακαρονια με σαλτσα!!! τι πρωτοτυπο θεε μου παλι μακαρονια καθοτι τιποτα αλλο δε μπορω να φαω αντε και κανα μπιφτεκακι..... η περιφερεια μου παλι αλλα δειχνει και λεει..... τελικα κατεληξα στο συμπερασμα οτι ουτε στον ...κω...ο σου δεν πρεπει να χεις εμπιστοσυνη... μεγαλωνει χωρις να του δινω εντολη....... ΑΙΣΧΟΣ.......

αυτα φιλες μου σας φιλω κ κουραγιο....... ερχετε ο καιρος της λευτεριας.... (λεμε τωρα.....|)

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

Καλημερα!Εγώ σήμερα θα σας ξαφνιασω,βλεπω όλες κοιμηθηκατε καλά,εγώμονο απο το ενα πλευρό βολευτηκα..απο το άλλο ένιωθα την κοιλιά πολύ βαριά..τι να πω..στο μεταξύ,όταν είμαι καθιστή ή ξάπλα νιώθω οτι το.μωρο φτανει στον οισοφάγο κ κόβεται ή ανάσα..αρα μάλλον δεν έχει κατέβει,εεε?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, γεια σας!

Αθηνά, εσύ έχεις κάνει άλματα μπροστά! Εγώ βαλίτσα έλεγα να φτιάξω αλλά τελικά τα μισά έχω βάλει μόνο. Και έχω και του μωρού... Αλλά ρε γμτ δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου (ή μάλλον την κοιλιά μου πιο σωστά). Αυτό με τα υγρά είναι γεγονός, τα σερβιετάκια με νευριάζουν απίστευτα αλλά από την άλλη δε γίνεται να αλλάζω 5 βρακιά τη μέρα! Πάντως Αθηνά τα πας πολύ καλά, για την ακρίβεια ακριβώς όπως πρέπει μία φυσιολογική γέννα. Όπως το κόβω, μάλλον θα έχεις εύκολο τοκετό και πραγματικά στο εύχομαι!!!

Από ύπνο τα ίδια, γύρω γύρω όλοι αλλά σήμερα πήγε 10:00 για να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πήγα και μέχρι το σουπερμαρκετ της γειτονιάς για κάτι βασικά και αργότερα θα κάνω μπιφτέκια και πατάτες στο φούρνο.

Kelly για δοκίμασε αυτό το Riopan, τώρα τελευταία και εγώ διαβάζω ότι το προτείνουν πολλές, μάλλον θα κάνει δουλειά.

Ευτυχώς ο δικός μου άντρας διατηρεί την ψυχραιμία του σε σχέση με τις παλαβομάρες μου, και ευτυχώς δηλαδή, γιατί αν έδειχνε ότι αγχώνεται όπως εγώ απλά θα τρέχαμε μέσα στο σπίτι ουρλιάζοντας απελπισμένοι σαν τα καρτούν.

Για θυμίστε μου, ποιες σερβιέτες παίρνουμε για τα λόχεια; Είδα κάτι TENA στο σουπερμάρκετ αλλά με παραξένεψε η έλλειψη φτερών.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γεια σας!Γυρισα απο περπατημα μιαμισης ωρας..μπας και ηρεμησω απο τη δυσπνοια και κατεβει λιγο ο μικρος απο εκει ψηλα που ειναι..

Ψιλοαγχωθηκα ομως, μηπως εκανα κατι υπερβολικο κ γεννησω πριν την ωρα μου :confused:

F4oIp2.png

Μην αγχώνεσαι βρε κορίτσι! Αφού μια χαρά ήσουν στην εξέταση, δεν ξεκινά τοκετός ακόμα. Βέβαια, μη το παρακάνεις και εσύ, 1 1/2 ώρα, χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ ένα μισάωρο το πολύ έκανα για το σουπερμάρκετ και τα έφτυσα!

Με πιάνει και η εξής βλακεία στο μεταξύ, στον ύπνο εκεί που αναπνέω κανονικά ξαφνικά κάνω κάτι κοφτές αναπνοές λες και μου κόβεται ο αέρας. Μάλλον παραείναι ψηλά η κοιλιά και η μπέμπα πιέζει πολύ τα πνευμόνια...

Τα μπιφτέκια ψήνονται, τελικά θα τα κάνω με συνοδευτικό ένα αγριοπίλαφο αντί για πατάτες. Βαριέμαι μέχρι και πατάτες να καθαρίσω, τι πράγμα είναι αυτό!

Spourgitaki, αφού η ομάδα δεν κατάφερε να βρεθεί μέχρι τώρα, προτείνω αφού σαραντίσουμε να αρχίσουμε τις συναντήσεις με τα μωρά μας, να μας μάθεις να πλέκουμε, να ράβουμε μπας και χρυσοχερέψουμε σαν και σένα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Μην αγχώνεσαι βρε κορίτσι! Αφού μια χαρά ήσουν στην εξέταση, δεν ξεκινά τοκετός ακόμα. Βέβαια, μη το παρακάνεις και εσύ, 1 1/2 ώρα, χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ ένα μισάωρο το πολύ έκανα για το σουπερμάρκετ και τα έφτυσα!

Με πιάνει και η εξής βλακεία στο μεταξύ, στον ύπνο εκεί που αναπνέω κανονικά ξαφνικά κάνω κάτι κοφτές αναπνοές λες και μου κόβεται ο αέρας. Μάλλον παραείναι ψηλά η κοιλιά και η μπέμπα πιέζει πολύ τα πνευμόνια...

Τα μπιφτέκια ψήνονται, τελικά θα τα κάνω με συνοδευτικό ένα αγριοπίλαφο αντί για πατάτες. Βαριέμαι μέχρι και πατάτες να καθαρίσω, τι πράγμα είναι αυτό!

Spourgitaki, αφού η ομάδα δεν κατάφερε να βρεθεί μέχρι τώρα, προτείνω αφού σαραντίσουμε να αρχίσουμε τις συναντήσεις με τα μωρά μας, να μας μάθεις να πλέκουμε, να ράβουμε μπας και χρυσοχερέψουμε σαν και σένα!

Αγχωθηκα διοτι εδω και 1 ωρα μονο ξαπλα μπορω να ειμαι...οποτε κανω να σηκωθω νιωθω σαν σουβλιες κατω στα γεννητικα οργανα, δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω..σαν να με σφαζουν..να υποθεσω ειναι απο το περπατημα και την ορθοστασια,ε?

F4oIp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Ειχα την ξαδερφη μου με το μωρο(12μηνων)ολα μερα στο σπιτι σημερα και ηταν τοσο τελεια...Βεβαια με φανταζομουν με τα δυο παιδια καο ειδα οτι ειναι λιγο δυσκολο...δεν συγχρονίζονται με τιποτα!Το ενα νυσταζει το αλλο πειναει αφηστε τα!!!

Αλλα περασα ομορφα ξεφυγα απτην βαρετη καθημερινοτητα!Με κουρεψε κι ολας με έφτιαξε μια κουκλα εγινα :P:p:p

Και για εμενα σουπερ βραδιά η χθεσινη.Και αυτο γιατι κοιμηθηκα πριν τον αντρα μου!!:):):)

spourgitaki κλαιω χαχαχαχαχαααα :lol::lol::lol:

Και εμενα ετσι μου ελεγε για προχθες γι αυτο τσακωθηκαμε..οτι και καλα δεν φταιει αυτος εγω μ@λ@κιζομαι και δεν κοιμαμαι και τα ριχνω σε αυτον και καλα οτι ροχαλιζει.................

Αθηνά προοδευεις μας ξεπερνας βλεπω!!χαχα

Εγω τον δικο μου χωρο στην βαλιτσα ουτε που τον εχω αγγιξει..μονο το νεσεσερ ειναι ψιλοετοιμο..

kelly σου ευχομαι να μην γεννησεις πανω στις εκλογες!Δεν λεει θα ταυτιστει το παιδι με αυτο.......:P

Βασω δεν με παρακολουθεις :(:(:(

Σας ειπα τρεχατε να τις παρετε.αυτες αγορασα.μην σε νοιαζουν τα φτερα ειναι τοσο μεγαλες λες και φορας πανα και δεν πανε πουθενα θα δεις...

Οσο για τα υγρα δεν συμπαθουσα ποτε τα σερβιετακια αλλα πρεπει να βαζω πια γιατι κοριτσια λερωνονται και τα παντελόνια οι μπιτζαμες ελεος αλλαζω καθε τρεις και λιγο.

little το παρακανες.μην αγχωνεσαι κατσε ξεκουρασου θα περασει.Μην περπατας τοσο πολυ και μην ξεχνας οτι θελουμε το μωρο ναφτασει τις 38εβδομαδες οπωσδηποτε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Ειχα την ξαδερφη μου με το μωρο(12μηνων)ολα μερα στο σπιτι σημερα και ηταν τοσο τελεια...Βεβαια με φανταζομουν με τα δυο παιδια καο ειδα οτι ειναι λιγο δυσκολο...δεν συγχρονίζονται με τιποτα!Το ενα νυσταζει το αλλο πειναει αφηστε τα!!!

Αλλα περασα ομορφα ξεφυγα απτην βαρετη καθημερινοτητα!Με κουρεψε κι ολας με έφτιαξε μια κουκλα εγινα :P:p:p

Και για εμενα σουπερ βραδιά η χθεσινη.Και αυτο γιατι κοιμηθηκα πριν τον αντρα μου!!:):):)

spourgitaki κλαιω χαχαχαχαχαααα :lol::lol::lol:

Και εμενα ετσι μου ελεγε για προχθες γι αυτο τσακωθηκαμε..οτι και καλα δεν φταιει αυτος εγω μ@λ@κιζομαι και δεν κοιμαμαι και τα ριχνω σε αυτον και καλα οτι ροχαλιζει.................

Αθηνά προοδευεις μας ξεπερνας βλεπω!!χαχα

Εγω τον δικο μου χωρο στην βαλιτσα ουτε που τον εχω αγγιξει..μονο το νεσεσερ ειναι ψιλοετοιμο..

kelly σου ευχομαι να μην γεννησεις πανω στις εκλογες!Δεν λεει θα ταυτιστει το παιδι με αυτο.......:P

Βασω δεν με παρακολουθεις :(:(:(

Σας ειπα τρεχατε να τις παρετε.αυτες αγορασα.μην σε νοιαζουν τα φτερα ειναι τοσο μεγαλες λες και φορας πανα και δεν πανε πουθενα θα δεις...

Οσο για τα υγρα δεν συμπαθουσα ποτε τα σερβιετακια αλλα πρεπει να βαζω πια γιατι κοριτσια λερωνονται και τα παντελόνια οι μπιτζαμες ελεος αλλαζω καθε τρεις και λιγο.

little το παρακανες.μην αγχωνεσαι κατσε ξεκουρασου θα περασει.Μην περπατας τοσο πολυ και μην ξεχνας οτι θελουμε το μωρο ναφτασει τις 38εβδομαδες οπωσδηποτε

Το παρακανα,ε:( Ειχα και καιρο να περπατησω τοσο...Ηδη ειμαι καλυτερα παντως,ευτυχως..Αυριο δεν θα το κουνησω καθολου απο το σπιτι μετα το σημερινο..γιατι οπωσδηποτε 38 εβδομαδες? Νομιζα απο απο τη στιγμη που κλεινουμε τις 36 ειμαστε οκ,λαθος?:confused: Οσο για τον υπνο, γελαω διοτι και εγω τα ιδια ζω με τον συζυγο...χαχα

F4oIp2.png

Ετσι μου ειπε ο γυναικολογος!

Η ξαδέρφη μου γεννησε 37εβδ και το θεωρουσαν πρόωρο. Βεβαια ειχε σοβαρα θεματα αλλα το λενε για τους πνευμονες πανω απ ολα!Το οτι μπαινεις στον μηνα σου οκ ειναι πιο ασφαλες να γεννησεις απο την 36η και επειτα απ το να γεννησεις στην 32η εβδομαδα!

Το καλυτερο ομως ειναι να εχει κλεισει τις 38 για να θεωρούνται ωριμοι οι πνευμονες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ετσι μου ειπε ο γυναικολογος!

Η ξαδέρφη μου γεννησε 37εβδ και το θεωρουσαν πρόωρο. Βεβαια ειχε σοβαρα θεματα αλλα το λενε για τους πνευμονες πανω απ ολα!Το οτι μπαινεις στον μηνα σου οκ ειναι πιο ασφαλες να γεννησεις απο την 36η και επειτα απ το να γεννησεις στην 32η εβδομαδα!

Το καλυτερο ομως ειναι να εχει κλεισει τις 38 για να θεωρούνται ωριμοι οι πνευμονες!

Σε ευχαριστω!Δεν το γνωριζα!Βεβαια και εγω στην αρχη του 9ου γεννηθηκα και ολα καλα!Και αλλες που ξερω, δεν αντιμετωπισαν προβληματα..

F4oIp2.png

Ναι ενταξει δεν λεει κανεις οτι μπορει το μωρο να εχει προβλημα!Πολλα δεν εχουν και ομως αλλα ειχαν!!

Δεν ξερεις πως θα σου βγει,απλα το καλυτερο ειναι αυτο και αυτο θελουν και οι γυναικολογοι...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Hello helloooo...

Greta εγω ειπα να παρω τις Sani από τις everyday αλλά ρε συ δεν ξερω πιο νουμερο; Νομίζω παει super 4 extra 5 k extra long 6 δεν θυμάμαι πόσες σταγόνες δείχνει στο καθενα. ΕΣΥ πιο πήρες;

Εγω πάλι αφού 23/2 εχω πητ αυριο μπαίνω στον μήνα μου εεεε;;;

Ενώ 36 εβδομάδων γίνομαι την δευτερα... Εχω καταμπερδευτει!

Να γεννήσω θελωωωωωω!!!!

Το ποσο κουράστηκα... Πω πω πω...βαρέθηκα κιολας!

Εμείς δευτερα έχουμε γιατρο θελω να δω ποσο πήγε η Μπέμπα κ αν κατέβηκε παρά κατω

Και ειπα θα βάψω άλλη μια φορά τα μαλλιά μου, θα αποτρίχωσω τα χέρια μ, ίσως τα πόδια μου, το μπικίνι απάαπαπα ξύρισμα κάθε τρεις κ λίγο κ τα ρούχα της να πλένω αλλά εγω θα γλιτώσω το σίδερωμα γιατι ο Κουμπαρος εχει καθαριστήριο όποτε θα τα σιδερώσει αυτός!! Χιχιχι...

Κατα τα αλλά...γκρίνια κ πάλι γκρίνια!

Α! Επίσης ψάχνουμε να μετακομίσουμε!! Εχω δει 3 σπίτια μονο αλλά μάπα! Αυριο θα δω ακόμα ενα κ θελω πολύ να φύγω από αυτο που είμαι!!! Είπαμε αν βρούμε την τρελή ευκαιρία θα φύγουμε όποτε την βρούμε ακόμα κ αν είμαι λεχώνα ακόμα κ αν ειναι αυριο. Αλλιώς μέχρι Ιούνιο πρέπει να έχουμε μετακομίσει γιατι Αύγουστο θελω να κάνω την βάφτιση! Να μην πέσουν ολα μαζεμένα!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...