Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Spourgitaki,δεν εχω λογια!Αυτο θα πει πιανουν τα χερια σου!Κοριτσια,τοσο μαρτυριο αυτος ο υπνος πια για εμας?Ελεγα οτι με την αδεια θα λιωσω στο κρεβατι κ εχει καταντησει η χειροτερη ωρα της μερας!Ποδια που πονανε,συχνοουρια,ουφ!Να σας ρωτησω,στις αιματολογικες ειχε καμια αυξημενη ldh?Μου ειπαν δν ειναι ανησυχητικο αλλα να το παρακολουθουμε..Κατα τα αλλα,σπιτι δν την παλευω μονη ολη μερα,τα νευρα κροσια!Επισης απο χτες η αναπνοη μου σαν να εμποδιζεται..μαλλον που δν εχει κατεβει ακομα το μωρο..? ουφ

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Μόλις τελείωσα με τη βαλίτσα της μικρής! Το μόνο που απομένει είναι η κουβερτούλα για το πυρεξάκι!

Νάσια, την εξέταση την κάνουν στα μικροβιολογικά εργαστήρια. Εγώ πήγα σε γυναικολόγο και στη συνέχεια αυτός έδωσε το δείγμα σε συνεργαζόμενο εργαστήριο. Νιώθω πιο ασφαλής στο γυναικολόγο, αν και για να είμαι ειλικρινής, αν η εξέταση αφορά μόνο κολπικό υγρό ( και όχι τραχήλου), είναι πολύ απλή και γίνεται με τη χρηση μπατονέτας.

Βάσω, το βράδυ ζεσταίνομαι και εγώ πολύ. Ξεσκεπάζομαι, βγάζω πόδια εκτός κουβέρτας κλπ.... Φαντάσου να ήταν καλοκαίρι τι θα τραβάγαμε!!!!

Quinsay, ελπίζω να κοιμάσαι τώρα και να αναπληρώνεις τις ώρες που ξενύχτησες...Δύσκολο πράγμα η αϋπνία, δεν παλεύεται με τίποτα...

Μαγείρεμα σήμερα δεν έχει! Θα φάμε ό,τι περίσεψε απο χθες! Θα φτιάξω ένα κέικ για τον μπόμπιρα που του αρέσει πολύ!

Φιλάκια, να έχουμε μια υπέροχη μέρα!

Καλημερα κ απο μενα βλεπω ολες πανω κατω ειμιαστε στην ιδια κατασταση,,,,υπομονη κοντευουμε!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλες καισαρικες βλεπω κοριτσακια και εμεις μαλλον προς τα εκει παμε αυριο θα ξερω περισσοτερα....για πειτε μας εσεις οι δευτερομανουλες τησ καισαρικης...πως ειναι τα πραγματα?????εχω 2 γνωστες που γεννησαν με καισαρικη προσφατα ειχαν πολυ γρηγορη αναρρωση κ δεν θα το αλλαζαν με τιποτε απο οτι μου ειπαν...απο την αλλη ξερω και αλλες κοπελες που υπεφεραν πολυ μετα....

Σπουργιτακι τελεια η κουβερτουλα πραγματικα...καλα Βασω η κεραλοιφη σουπερ!!!!

Εμεις πηγαμε τη προηγουμενη πεμπτη στο γιατρο ημασταν 2600....αυριο θα ξαναπαμε κ θα δουμε.....το κεφαλι ειναι πλαγια σε μας στα πλευρα μου αριστερα εδω και πααααρα πολυ καιρο ουτε πανω ουτε κατω....οτι να ναι δηλαδη,,,,απο υπνο χαλια...εχω βαρυνει πολυ νομιζω πονανε ολα τα οργανα,μυες ,κοκκαλα ολαααα!!!!!!!!!!Α!και ο ιδρωτας το βραδυ δεν παλευεται Βασω λες κ παλευω στον υπνο μου!!!

Κατα τα αλλα νομιζω ετοιμοι ειμαστε κ εμεις.....απο πραγματακια κ επειδη απο τη Δευτερα νιωθω τσιμπηματακια χαμηλα ανυπομονω να παω αυριο γιατρο να δουμε μηπως αλλαξε κατι!!!!!

mnEwp2?r=1421831700

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε?

Χαλια το βραδυ απ οτι βλεπω για ολες!!Εγωστις 3μπορω να πω με πηρε λιγο ο υπνος αλλα για πολυ λιγο,ροχαλιζε και ο αντρας μου και πλακωθηκαμε πρωι πρωι γιατι τον κλοτσουσα απ τα νευρα μου σε καποια φαση!Δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου!

Πριν λιγο γυρισαμε απ το νοσοκ.

Καταφερα να κανω ενα nst μονο..συσπασεις μπολικες και μου ειπε να κατσω στα αυγα μου να παρουμε οσες πιο πολλες μερες να φτασουμε δηλαδη στην αλλη τετάρτη.. Και η αληθεια ειναι οτι ποναω πολυ οταν περπαταω και ολη μερα με τον μικρο μονη μου..Μου ειπε να μην κανω τιποτα!!!

Ουτε εξεταση αιματος ουτε ουρων ουτε υπερηχο!

Επρηξαν και τον αντρα μου στα τηλεφωνα απ την δουλεια του και ειπα να φυγουμε.Ωστόσο με περιμεναν στο αμαξι μετον μικρο οπου με φωναζει να παω σε καποια στιγμη και ειχε κανει παλι ρουκετα ο μικρος.Ο αντρας μου ετρεμε κυριολεκτικα οποτε εκατσα τον αλλαξα το αμαξι μπ%@ο χαλια ολα βρομαω εμετιλα!

Τεσπα την αλλη Τριτη θα παω για τον φακελο για εξετασεις οοολες θα κανω καρδιογραφημα κτλ οτι δηλαδη πριν απο μια εγχειρηση κι Τεταρτη πρωτα ο Θεος μπαινουμε..Απλα δεν ξερουμε την σειρα ακομα θα ημουν τυχερη αν εμπαινα νωρις το πρωι αλλα θα μαθουμε την Τριτη μου ειπε γιατι αν καποιος καθηγητης εχει καισαρικες εμεις παμε σε δευτερη μοίρα!

Πολυ σκ@τ@ μερα τα νευρα μου με αγχωσε και ο μικρός γιατι και πριν μια εβδ παλι εκανε μια ρουκετα και εχω πολλα νευρα με ολους.

Εβγαλα λιγο μοσχαρακι και λεω να το κανω σουπα με λαχανικα και λιγο ρυζακι για τον μικρο κυριως.εγω το σιχαινομαι ετσι να το τρωω!

Αυτα γλυκα μου κοριτσακια,συγνωμη αν σας χαλαω την διαθεση αλλα σε ποιον να τα πω???????

Σας φιλω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρες/σπέρες!!!

Τι κάνετε;;; Εγώ τελικά κοιμήθηκα στις 5:30 :| και ξύπνησα κατά τις 9 αλλά δεν σηκώθηκα πριν τις 11...Τελείωσα το σίδερο που είχα αφήσει από χτες, χαζολόγησα λίγο στο ιντερνετ και έκανα και το μπανάκι μου και έγινα άνθρωπος... (άνθρωπος/φάλαινα/πιγκουινος καταλαβαίνετε όπως το πάρει κανείς βεβαία πλέον!!! :tongue: )

Γκρετούλα υπομονή και όλα θα στρώσουν... Μια στραβή μέρα είναι θα περάσει μωρέ που θα πάει!!! Στο χέρι της είναι;;;:wink:

Αυτά! Πάω να προλάβω να ισιώσω μαλλί πριν την ώρα κοινής ησυχίας [ω ναι Γκρετα κι εγώ πάω σετάκι με το πιστολάκι χρόόόνια τώρα :tongue: ] γιατί δεν μπορούμε να πάμε όπως όπως να δούμε το παιδί μας το απόγευμα! :D:D

άντε να δούμε τι θα μας πει κι εμάς ο γιατρός (!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Αθηνουλα μου περιμενουμε νεα σου!!

Να ειμαι ολα καλα ευχομαι.

Εγω εκανα μπανιο τον μικρο εβαλα ενα πλυντηριο με τα ετικα θα ασχοληθω και λιγο με την σουπα να την τελειωσω να φαει ο μικρος να κοιμηθει γιατι κουτουλαει.

Σας αφηνω προς το παρον τα λεμε μετα!

Αθηνά πιστολακι=εξαιρετικη εφεύρεση!!

Να μαθω ποιος να του δωσω συγχαρητηρια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ μωρέ Greta, υπομονή κοπέλα μου. Μία άσχημη μέρα ήταν απλά, όπως λέει και η Αθηνά. Αύριο θα είναι σίγουρα καλύτερα!

Αθηνούλα, καλά αποτελέσματα να έχετε και εσείς!

Τελικά όλες με τον ύπνο τα πάμε τέλεια βλέπω! Προετοιμασία για τα ξενύχτια με τα μπεμπάκια μας νομίζω ότι είναι όλο αυτό, μη μας έρθει απότομα.

Το σπιτάκι μου είναι καθαρό, δεν έχω σίδερο και φαγητό να κάνω, πάω να ρίξω έναν ύπνο :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ!!!!! αφου εφτιαξα ριζα εβαψα εφτιαξια χερια ποδια ισιωσα μαλλι τωρα μπορω να γεννησω... ειμαι κιουρια!!!!!!!! ενα κοντρα ξυρισμα μου λειπει και ετοιμη.....

χτες βραδυ επαθα 3 φορες αναροφηση στον υπνο μου απο τις 4 κουταλιες σουπα που εφαγα.... ναι ναι ναι τελειο δε το συζητω.... 2 ζαντακ και μαλοξ μαζι για να καταφερω να σταματησω να τσιριζω απο το καψιμο στις 12,30 τη νυχτα...... περναμε τελεια στα παρασκηνια και βγαινει και προς τα εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιι δεν εχω νευρα κροσια ουτε κανα καταιφια... ειμαι η κελλυ και ειμαι παρα πολυ καλα... αν δε βγει ομως θα με δειτε σαν τον βενιζελο που δε θα μπει στη βουλη την κυριακη....

χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εχετε καταλαβει δεν αντεχω αλλο...... αφου δε τρωω σουζυ μου γιατι παχαινω????? πειναω ρε κοριτσια πειναω γμτ....... θελω να φαω μια μακαροναδα κανονικη οχι σκετα μακαρονια με λαδι θελω σουβλακι θελω μπεργκερ.... θελω να βαλω τα κλαματα...... ουφφφφφ. σας τα πα τα νεα μου μια χαρα.......

σας φιλω και κουραγιο μανες!!!! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ!!!!! αφου εφτιαξα ριζα εβαψα εφτιαξια χερια ποδια ισιωσα μαλλι τωρα μπορω να γεννησω... ειμαι κιουρια!!!!!!!! ενα κοντρα ξυρισμα μου λειπει και ετοιμη.....

χτες βραδυ επαθα 3 φορες αναροφηση στον υπνο μου απο τις 4 κουταλιες σουπα που εφαγα.... ναι ναι ναι τελειο δε το συζητω.... 2 ζαντακ και μαλοξ μαζι για να καταφερω να σταματησω να τσιριζω απο το καψιμο στις 12,30 τη νυχτα...... περναμε τελεια στα παρασκηνια και βγαινει και προς τα εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιι δεν εχω νευρα κροσια ουτε κανα καταιφια... ειμαι η κελλυ και ειμαι παρα πολυ καλα... αν δε βγει ομως θα με δειτε σαν τον βενιζελο που δε θα μπει στη βουλη την κυριακη....

χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εχετε καταλαβει δεν αντεχω αλλο...... αφου δε τρωω σουζυ μου γιατι παχαινω????? πειναω ρε κοριτσια πειναω γμτ....... θελω να φαω μια μακαροναδα κανονικη οχι σκετα μακαρονια με λαδι θελω σουβλακι θελω μπεργκερ.... θελω να βαλω τα κλαματα...... ουφφφφφ. σας τα πα τα νεα μου μια χαρα.......

Και εμενα η πεινα μου ειναι ατελειωτη!!Μπορω να φαω απλα...τα παντα!Κ δεν εχω και καουρες κ τετοια για να με σταματανε..οποτε..τρωω...:roll:

F4oIp2.png

Πολύ σύντομα γιατί ειμαι από κιν και στα πεθερικά μου (ήρθαμε για επίσκεψη μετά το γιατρό) : είμαστε 2600γρ και εμπεδωμένοι!!!

Σίγουροι για τπτ δεν είμαστε Αλλά μάλλον δεν θα φτάσουμε στο 20.2 :)

Επόμενο ραντεβού στις 2 Φλεβάρη (μέχρι τότε δεν θα εχω γεννήσει σχεδόν σίγουρα λέει :P )

Φιλάκια!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Κελλυ μου ποσο πολυ ταλαιπωρεισαι και διατηρεις και χιουμορ μπραβο σου!Καουρες πολυ λιγες φορες με επιασαν ουτε 5φορες σε ολη την εγκυμοσυνη και.δεν παλευονται!

Μια κοπελα :confused::confused: εδω μου ειπε θελει προσοχη γιατι μπορει να σου δημιουργηθει προβλημα στον οισοφαγο.Προσεξε το λιγο ειναι κριμα.Ρωτα τον γιατρο σου!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνα σοβαραααα?εχει εμπεδωθει??Τι καλα!!εσυ το νοιωθεις ρε παιδι μου βλεπεις διαφορα?

Αχ ναι, για πειτε πως ειναι η εμπεδωση να ξερουμε...διοτι και εγω μπα...

F4oIp2.png

Αθηναααα για πες νιώθεις καμία διαφορά τωρα π εμπεδώθηκε; Καλύτερη αναπνοή, πιο συχνό κατούρημα; Κατιτις τέλος πάντων;;

Γκρέτα μαζι παμε;; Κ εγω μαλλωσα με τον σύζυγο κ δεν μιλιομαστε! Κ μ την δίνει γιατι αυτός πάνω στα νεύρα τ αρχίζει κ λεει πολλές μ@λ@κιες κ μ την δίνει στα νεύρα αυτο το πράγμα!! Εγω είμαι πιο ψύχραιμη κ με τσατιζει ακόμα περισσότερο οταν εγω τ μιλάω ήρεμα κ όμορφα κ αυτός φωνάζει κ μιλάει απότομα!!!! Στη μούγκα θα την βγάλουμε την βραδιά! Κ λέω να το κρατήσω μέχρι αυριο (αν αντέξω, γιατι συνήθως δεν αντέχω κ ξεκινάω κουβέντα πάντα για να μην κοιμηθούμε μαλωμένοι) αλλά οοοοοχι σήμερα θ την παλέψω μέχρι το πρωι!

Να το δείτε τελικά που μόνη μ θα μείνω στο φόρουμ κ θα σας εύχομαι για τα μπεμπακια σας! Ποτέ δεν θ γεννήσω!!! Τα νεύρα μου!!!!

Άντε ρε παιδί μου να βγει κ αυτή η μπουμπου!!!

Ενταξει η κουβέρτα δεν υπάρχει!!! Απίστευτη!!! Πολλα συγχαρητήρια!!!!!

KMwEp3.png

Kashman σε καταλαβαίνω, όλοι τους ετσι ειναι, δν προσέχουν τα λόγια τς κ θέλουν ν ειμαστε κ ηρεμες στην κατάσταση μας. Μην ανησυχείς, θα γεννήσεις κ εσύ, οτι μπαίνει βγαίνει!

Αθήνα μάλλον κ εμένα πρέπει ν εχει εμπεδωθει, όπως σας είπα κατουριεμαι συνέχεια κ αναπνέω κ κάπως καλύτερα. Επίσης, νομίζω η κοιλιά εχει κατέβει. Εγω παλι ρε κορίτσια δν θέλω ν γεννήσω τώρα, θέλω ν πάρει τις μέρες του ο μικρός μεχρι το ραντεβού γτ εχω φάει κόλλημα με το βαρος τ.

Greta τι να σου πω, ολα στραβά σ πήγαν σήμερα. Κ εμένα ο άντρας μ ετσι ειναι, σε εμετους κ σε κακά τον πιάνει τρέλα. Μετά μας λένε οτι κ μόνοι τους μια χαρά ειναι με τα παιδιά. Δν ξέρω, ανησυχώ πολυ για τις μέρες π θ λείπω. Τουλάχιστον θα την εχει τα πρωινά ο πατέρας μ π τα παει καλύτερα απο όλους μαζί της, αλλα κ παλι...

Adamanda η καισαρικη ειναι πια ρουτίνα. Δν θ σ πω ψέματα, τις πρώτες 20 μέρες θες οπωσδήποτε βοήθεια κ δν θα κινείσαι άνετα, αλλα χειρουργείο ειναι. Το βασικό ειναι ν περπατάς τις πρώτες μέρες όσο δύσκολο κ αν σ φαίνεται. Οι πρώτες μέρες έχουν λίγο πόνο, αλλα με τα παυσίπονα παλευεται κάπως. Οτι κ ν σ πούμε όμως κάθε οργανισμός ειναι διαφορετικός.

Άσχετο, μια απορία σε όσες έχουν ήδη αγόρια. Για πείτε, πως καθαρίζουμε το πουλάκι τ σε καθε αλλαγή πάνας; Πρέπει ν καθαρίζουμε κ μέσα από το πετσακι η δν το τραβάμε;

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...