Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta αυτή δεν επηρεάζει στον θηλασμό???

δηλαδή μπορείς να την βάλεις και λίγο πριν???

σχετικά με το ξύρισμα μου είπαν ότι αν πας έτοιμη δεν ασχολούνται και ιδιαίτερα με την περιοχή, απλά αν κάνεις φυσιολογικό τσεκάρουν να είναι αρκετά καθαρή.

για καισαρική δεν γνωρίζω γιατί και εγώ πρώτη φορά θα γίνω μαμά.

δευτερομανουλες μου είπαν για αρχή ότι οι πάνες που πρέπει να πάρω είναι new born ισχύει????? όπως ότι υπάρχουν και μωρομάντηλα????

Rn2Dp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

spourgitaki μπράβο!!!Χρυσοχέρα!!!!

kelly77 καλώς ήρθες!!! Να είστε πολλές δευτερομάνες να μας λύνετε απορίες!!

Λοιπόν, εγώ πήγα στον γιατρό σήμερα. Ο γιος μου είναι γύρω στα 2500 κιλά... λίγο πιο κάτω από την καμπύλη ανάπτυξής του. Στεναχωρήθηκα και αγχώθηκα πολύ!!! Λέτε να συμβαίνει τίποτα?? Ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι το παιδί αναπτύσσεται μια χαρά και η ανάπτυξη του είναι στα φυσιολογικά επίπεδα. Καθίσαμε κοντά 1,5 ώρα να με καθυσηχάσουν ότι όλα πάνε καλά.

Μιλήσαμε και με τη μαία, μου είπε κάποια πράγματα για τον τοκετό και τι να περιμένω - σημάδια που φανερώνουν ότι πλησιάζουμε στον τοκετό. Αύριο θα κάνουμε μαθημα μέσω skype !! Θα την ρωτήσω και εγώ για τον θηλασμό και όλα τα υπόλοιπα και θα σας πω τι θα μου πει!

Στο γυρισμό πήραμε και την προίκα του και το μόνο που μου έμεινε είναι η τσάντα του καροτσιού.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

D_Nasia μην αγχώνεσαι για το βάρος. Εμένα την πρώτη μου κόρη 37+1 μου την είχε μετρήσει 2600. Την μέρα που γεννήθηκε την είχε μετρήσει 2850 και βγήκε μικρότερη. Μέσα σε 2 μήνες είχε πάρει 3 κιλά. Τώρα είναι μια χαρά παιδάκι λίγο πάνω απο τη μεσαία καμπύλη ανάπτυξης. Η ενδομήτρια ανάπτυξη δεν σημαίνει κάτι για την μετέπειτα ανάπτυξη του παιδιού, αρκεί να μην σταματήσει να μεγαλώνει μέσα στη μήτρα.

Πω πω μηνύματα!!!:):)

anna την βαζεις και θηλαζεις αμεσως!!

Εγω τουλαχιστον ετσι εκανα!

Κελλυ οπως και την προηγουμενη φορα ετσι και τωρα εζω παρειηδη dettol αλλα δεν μπορω σιχαινομαι ρε παιδι μου!Μονο να με βλεπατε πως πλενομουν στα ευαισθητα σημεια!!!!!!!

Βασω αποτριχωσε το :tongue::tongue::tongue:

Αλλιως την εβαψες...εγω δεν ειχα για δειγμα τριχα και μου ειπε και ευχαριστω η κοπελα!!Δεν αρεσει και σε αυτες να το κανουν πιστεψτε με!

Νασια και τι αγχωνεσαι??μου ειπε ο γυναικολογος οτι απ την στιγμη που μπαινουμε στον μηνα μας μπορει να βαλουν τα μωρα μεχρι και 300γρ την εβδομαδα!Εχεις ακομα βρε κοπελα μου μην αγχωνεσαι!Αντε να μας πεις και εσυ τιποτα απ.το μαθημα!

spourgitaki τι να πω!!!Τα ειπαν και τα κοριτσια!!Χρυσοχερα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ξαναγραφω το μηνυμα γιατι δεν στάλθηκε

Βασω δεν ξερω τι γινεται με τις κρεμες αυτες!Τοτε εμενα μου ειχαν πει οτι με της freezyderm πρεπει να πλυνεις το στηθος πριν θηλασεις.ενω με την purelan οχι..Μηπως αλλαξανε κατι στα συστατικα της?Δηλ μπορεις να θηλασεις αμεσως?

Ελεγα λοιπον οτι φτιαξαμε το πορτ μπεμπε το καθισμα αυτοκινητου το μπαγκετ(καθισμα)καροτσιου το ριλαξ γιατι τα ειχαμε πλυνει ολα και δεν τα ειχαμε φτιαξει...

Ειμαστε σχεδον ετοιμοι να υποδεχτουμε το μωρακι μας!Ανυπομονω να τον γνωρισω να δω την φατσουλα του!

Αυριο εχουμε γιατρο και θα ξυπνησοε ολοι απ της 7!!!!

Υπνος μηδεν απ οτι βλεπετε!

Και θα εχουμε και τον μικρο μαζι, θα κοβουν βολτες γυρω απ το Αλεξνδρας στο αμαξι με τον μπαμπα!Ευχομαι μονο τελειωσουμε γρηγορα και να παμε για πρωινο στον Γρηγορη!Τυροπιτουλα ενα μόκα hazelnut χωρις εσπρέσσο φυσικα και ηλιο θελω!!!!:P:p

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Καλωσορίζω τα νέα μέλη της παρέας! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!

Εγώ χθες είχα γιατρό, η μικρή είναι 3.230! Νομίζω Greta, πως τα μωράκια μας θα είναι απο τα πιο τσουμποτά του καφέ μας!!!!!! Βγήκαν και τα αποτελέσματα απο την καλλιέργεια κολπικού υγρού που μου είχε ζητήσει να κάνω προληπτικά ο γιατρός. Δυστυχώς βρέθηκε στρεπτόκοκκος και ξεκινώ αντιβίωση! Αγχώθηκα, καθώς στο φυσιολογικό τοκετό μπορεί το μικρόβιο να περάσει στο μωρό, αλλά μου είπε πως στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της γέννας εξακολουθώ να έχω το μικρόβιο τότε χορηγούν αντιβίωση και στο μωρό. Ελπίζω να έχω προλάβει να ολοκληρώσει τη θεραπεία και να έχει ξεκουμπιστεί ο σκα...στρεπτόκοκκος!!!

Βάσω, μην ανησυχείς για την καισαρική! Έχουν κάνει οι νύφες μου πρόσφατα και πραγματικά ανάρρωσαν ταχύτατα και χωρίς προβλήματα. Οριζόντιες τομές έκαναν και οι 2!

Για την κρέμα των θηλών της purelan, συμφωνώ και εγώ. Πολύ καλή και απολύτως ασφαλής για το μωρό, ακόμα και αν χρησιμοποιηθεί αμέσως πριν το θηλασμό! Θυμάμαι σε ένα σεμινάριο μητρικού θηλασμού που είχα παρακολουθήσει, μας είχαν πει πως είναι βασικό μετα το θηλασμό να αφήνουμε το σουτιέν ανοιχτο για λίγο για να μην μένει υγρασία στις θηλές!

Η αποτρίχωση εννοείται πως πρέπει να έχει γίνει απο πριν!!!!! Στη γέννηση του μικρού, λόγω του ότι έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν είχα προνοήσει και θυμάμαι ότι με ξύριζαν με ενα ξυραφάκι τύπου bic με μονή λεπίδα!!!:confused:

Πολλά φιλιά και καλό ύπνο να έχουμε!!!!

Διαφημίσεις

Estel πω πω μεγαλο και το δικο σου!Καλα να ειναι ζωη να εχουν!Μην αγχωνεσαι για το μικροβιο θα παει στο καλο με την αντιβιωση!

Μπηκα να γραψω καληνυχταααααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα (λέμε τωρα)...

Τι κάνετε;; Τι να κάνετε δλδ κοιμαστε!

Εγω πάλι... Insomnia! Στριφογύρισμα 50 φορές, αλλάξα τα μαξιλάρια 40 έδιωξα τον άντρα στον καναπέ και πάλι ... Εδώ κ μια ώρα χαζεύω στην τηλεόραση :((παρεμπιπτόντως ΠΟΣΕΣ "τηλεφώνησε μου στο 900..." Γραμμές υπαρχουν;!;! Μόνο τέτοιες διαφημίσεις παίζει μεταμεσονύκτια αλλά μιλάμε για τουλ 15 τη φορα!)

Πέρασα κ μια φρίκη το απόγευμα χτες έβαλα να σιδερώσω κ στο 3ο φορμάκι ένιωσα την πλάτη μου να διαλύεται απο τον πόνο δεν μπορούσα να σταθώ... Μ το ζόρι έβγαλα το σίδερο απο την πρίζα και ήρθα να οριζοντιωθω ( όπου φυσικά δεν έβρισκα ησυχία γιατί μου κοβόταν η ανάσα κτλ κτλ ) μέχρι τις 7 που ήρθε ο άντρας μου ((γιατί ΦΥΣΙΚΑ σημερα ηταν η μέρα που πλάκωσε δουλειά και χρειάστηκε να κάτσει παραπάνω! ) πέρασα ενα μαρτυρικό τρίωρο (μετα επι μια ώρα μου έτριβε την πλάτη να συνέλθω) θελω κ φτ τρομάρα μου!!!!!

Τεςπα αρκετά με τη γκρίνια (η πλάτη ακόμα πονάει κ δεν βρίσκω ηρεμία στο μεταξύ...)

Spourgitaki η κουβέρτα ειναι απίστευτη πραγματικά είσαι χρυσόχερα,πανέμορφη!!! Είμαι σίγουρη οτι κ το ζακέτα κι θα ειναι εξίσου όμορφη!!!!

Γκρέτα ελπίζω τα νεα να ειναι καλα στο γιατρό (που θα ειναι δλδ) 7 κ σημερα για τη μεγάλη μέρα ε;;; Άντε ποιος στη χάρη σου!!!

Στο μεταξύ ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες δεν ειχα συνειδητοποίησα οτι εμφανίστηκε στην κοιλια μου αυτή η μαύρη (well ανοιχτή καφέ σε μένα) κάθετη γραμμή...not like :(

Απο την άλλη θέλετε το αμυγδαλέλαιο θέλετε τα γονίδια ούτε ίχνος ραγάδες για την ώρα κ ελπίζω να παραμείνει ετσι!!!!

Ουφ λίγες ώρες ακόμα μέχρι το γιατρό το απόγευμα δεν κρατιέμαι άλλο!!

Μια γλυκιά καλημέρα σε ολες!!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα κοιλουμπίτσες!

Τι νύχτα ήταν αυτή. Έπεσα για ύπνο κατά τις 23:00 με πόνο στο κάτω μέρος της κοιλιάς. Δεν ανησυχώ γιατί ξέρω ότι είναι από την καταπόνηση, αλλά άβολο όπως και να έχει. Πρέπει να ξύπνησα και 7 φορές όλο το βράδυ! Βασικά ζεσταίνομαι. Τι ζεσταίνομαι δηλαδή, μούλι στον ιδρώτα γίνομαι! Τι κακό είναι αυτό! Στο μεταξύ μετά πολλά κρύα είχα κατεβάσει το πάπλωμα και τώρα ούτε να το βλέπω! Από μαξιλάρια δε, άλλο τίποτα. Δεν είναι κρεβάτι αυτό! Ο καλός μου κάνει υπομονή πάντως και όσο και να γυρνάω, δε φεύγει :D

Χθες τα κατάφερα και τελείωσα με το σίδερο, πάει και αυτό, αλλά ίσως γι'αυτό να με έπιασε η κοιλιά μου χθες, από την κούραση. Σήμερα ήρθε η γυναίκα σπίτι, οπότε ξύπνησα αξημέρωτα και λέω να ασχοληθώ με τις βαλίτσες. Επίσης θα αργήσει ο άντρας μου, οπότε σιγά μη μαγειρέψω, θα φάω καμιά σαλάτα ή μπορεί να ξεπαγώσω κανά κομμάτι παστίτσιο.

Greta, καλά νέα ελπίζω να φέρεις από τον γιατρό.

Estel μια χαρά το βάρος σας ε? Έτοιμοι είστε!

Νάσια μην ανησυχείς με το βάρος. Εδώ που φτάσαμε, μια χαρά θα πάνε όλα.

Τα μωρά σας από κίνηση πως τα νιώθετε; Εμένα το καημένο όλο τεντώνεται, δε το χωράει ο τόπος! Χθες το βράδυ χτυπούσε ρυθμικά αλλά πολύ μαλακά, είπα μήπως είναι λόξυγγας αλλά ο άντρας μου λέει ότι αν ήταν έτσι, θα νόμιζα ότι θα μου φύγει η κοιλιά!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα!!! Ακόμη στο κρεβάτι.... Ησύχασα λίγο γιατί διάβασα και κάποια πράγματα στο Internet. Το παιδάκι μου είναι μια χαρά και από κίνηση άλλο τίποτα!!!

Greta όλα καλά να πάνε σήμερα στο γιατρό!! Περιμένουμε νέα!!

Vtgian και εγώ ζεσταινομαι το βράδυ..δεν ξέρω τι συμβαίνει!

Εμένα ο γιατρός μου έγραψε καλλιέργεια κολπικού υγρού και εδώ στην επαρχία δεν ξέρω που να την κάνω...αν αναλαμβάνουν τα μικροβιολογικα. Πρέπει να το ψάξω σήμερα! Estel που την είχες κάνει;

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Spourgitaki δν εχω λόγια, συγχαρητήρια για την κουβέρτα, με το καλο ν τη χαρεί το μωρακι σ!

Βάσω κ εγω χθες απο το βραδάκι με πόνους ήμουν κ μάλιστα περιόδου, σχεδόν νόμιζα οτι γεννάω, τελικά ηρέμησα, ν δούμε πως θ ειμαι σήμερα...

Greta σε μια εβδομαδα γεννας! Ρε κορίτσια, ποτε πέρασαν οι μήνες; Το θυμάμαι σαν τώρα π λέγαμε οτι ειμαστε στις πρώτες εβδομάδες με ολα τα προβλήματα κτλ, ευτυχώς ολα πήγαν καλά για όλες μας κ ετοιμαζόμαστε να γνωρίσουμε τα μπεμπακια μας!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...