Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αντε βρε Αννουλα λιγες μερες εμειμαν....Θα μας κανεις ποδαρικο:D :D

Εγω για τις θηλες θα παρω της medela το purelan δεν υπαρχει ειλικρινα!Με εσωσε στον γιο...ευτυχως εχω δυο συσκευασιες γιατι ειναι παναακριβη πραγματικά και σ ευαριστω που μου θυμησες να την βαλω στην βαλιτσα και επισης και τις ψευδοθηλες παλι της ιδιας εταιριας γιατί ποτε δεν ξερεις..

Βασω αστα σου λεω το τι ευχές πηρα χαχα..

Αυτη ειναι η φωτο!!!Και ρε γαμωτο ειναι ξανθια εγω ειμαι καστανηηηηη μονο η ξαδερφουλα μου το προσεξε!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθηνααααα χαχαχαχαχαχαχαχχαχχααχαχαχαχα!!

Εγω θα ειμαι εδω κοριτσαρα μου θα δεις!!Και μεδυο παιδια κι ολας θα μπαινω....Τωρα οι ωρες σιγουρα θ ειναι περιεργες αλλα δεν σ αφηνω βρε!!!

Να τον ρωτησεις τον ντοκτορ ναι!!Αν βλεπει κατι...πως τα βλεπει γενικα...

Κοριτσια και εμεις εχουμε ραντεβου πρωι πρωι και.η μαμα δεν μπορει να κρατησει τον μικρο γιατι εχει ρεπο η αλλη γυναικα και δουλευει ενδιαμεσο...αρχισαμε!!

:/ :/

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta έχεις δίκιο αυτή την κρέμα μου είπε να πάρω που περιέχει λανολίνη.

είναι όντως τόσο καλή???θυμάσαι το κόστος????

επίσης μου είπε και το αμυδαλέλαιο ότι είναι καλό και για μασάζ.

Rn2Dp2.png

Αθηνά, θα σου δώσει σίγουρα μια εκτίμηση ο γιατρός, εσύ για καλό και για κακό πες στους γονείς σου να είναι μία εβδομάδα νωρίτερα. Τουλάχιστον στην περίπτωση μου η καισαρική μου το έλυσε το πρόβλημα (500χλμ μακρυά και οι δικοί μου).

Σιγά μη χαθούμε καλέ! Εδώ θα είμαστε στα σίγουρα, το συζητάς. Εκεί να δεις απορίες. Μια το ένα θα έχει αϋπνίες, μια το άλλο δε θα τρώει, της μιας θα παθαίνει λόξυγγα, της άλλης δε θα της ταιριάζουν οι πάνες... Έχει να πέσει γέλιο (ή και κλάμα), άστα να πάνε!

Για τις θηλές, έχω μαζέψει άπειρα δείγματα από μία αντίστοιχη κρέμα της Frezyderm. Ελπίζω να είναι καλή. Από αμυγδαλέλαιο βέβαια άλλο τίποτα. Και φυσικά κηραλοιφή. Να σας ρωτήσω κάτι, έχετε βγάλει κάποια μικρά εξογκωματάκια στις θηλές; Σαν επίπεδες ελιές κάπως. Τώρα το παρατήρησα, νομίζω ότι είχα διαβάσει ότι είναι σύνηθες, απλά μου έκανε εντύπωση...

Για το νεσεσερ που ρώταγες Greta, θα πάρω τα εξής:

~Οδοντόκρεμα/οδοντόβουρτσα

~Χτένα

~Λαστιχάκια

~Μωρουδιακό υγρό σαμπουάν για σώμα και μαλλιά (για όταν καταφέρω να κάνω ντουζ) ώστε να μην είναι έντονη η μυρωδιά χημικού στο μωρό

~Άοσμο αποσμητικό (κρύσταλλο)

~Υγρό προσωπικής υγιεινής (έχω μαζέψει επίσης άπειρα δείγματα)

~Κηραλοιφή (για θηλές, σκασμένα χείλη, για όπου χρειάζεται ενυδάτωση)

τέλος θα πάρω και μία ενυδατική κρέμα με λίγο χρώμα και ένα μολυβι ματιών γιατί είμαι ψωνάρα και αν με βλέπω περιποιημένη νιώθω καλύτερα :mrgreen: (μη γελάτε πάντως, και η μαία μας το είπε)

Αυτά θυμάμαι σε πρώτη φάση...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αννα ειναι υπεροχη!!!

Και λεω να παρετε αυτην γιατι ειμαι η μονη που το βαζεις και αμεσως θηλαζεις ενω Βασω της freezyderm οχι!Δεν μπορεις να θηλασεις..εχω κ απο αυτην

Η τιμη της purelan ειναι η μικρη συσκευσια 10?

Και το.μεγαλο γυρω στα 20

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια :)

Βλέπω εδώ είσαστε οι περισσότερες και μαγειρεύεται και μακαρόνια :D και εγώ λοιπόν, μακαρόνια με κιμά, δλδ, μόλις έφτιαξα τον κιμά, τα μακαρόνια μετά, όταν έρθει ο άντρας μου ...

kelly77 καλώς ήρθες :) με το καλό το αντράκι σου. Και εγώ με καισαρική θα γεννήσω στο ΙΑΣΩ, μάλλον την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα θα σε ακολουθήσω...

Βάσω με καισαρική θα γεννήσω, εγώ ήθελα να πιάσουμε την 39η εβδομάδα, αλλά ο γιατρός λέει άλλα: το βάρος θα είναι καλό (σύμφωνα με την εκτίμησή του θα έχει πάει 3-3200), τελειόμηνο θα είναι, δεν υπάρχει λόγος να το διακινδυνέψουμε.

Greta γέλασα πολύ με την περιπέτειά σου :D, έλα ντε, το χρώμα των μαλλιών δεν το έβλεπαν? Τη φωτο δεν τολμάω να τη δω :roll: τόσο φοβητσιάρα είμαι :(

1S7cp2.png

Α, τώρα θυμήθηκα, Βάσω να σε ρωτήσω: την κηραλοιφή με ελαιόλαδο τη φτιάχνουμε ή με αμυγδαλέλαιο? έχω μπερδευτεί. Και να σχολιάσω και το βαζάκι στη φωτογραφία: επαγγελματική δουλειά και παρουσίαση :) Συγχαρητήρια!!!

1S7cp2.png

spourgitaki με ελαιολαδο φτιαχνεται η κηραλοιφη.

Καλε ανοιξε την φωτο δεν ειναι τρομακτικη!

Καλα Βασω εχω διαβασει και εγω οτι αμα κοιτας πανω κατι φαίνεται απο την καισαρική και.μαλιστα ελεγε το αρθρο οτι αν δεν ειστε τηλεθεατης του Grey's Anatomy μην τολμησετε να κοιτάξετε!! Το.διαβαζα στον αντρα μου και μου λεει δεν θα το κανεις αυτο,του λεω εννοειτε πως ναι τωρα που το εμαθα...Ε βεβαια μου λεει εσυ βλεπεις Grey's Anatomy και τρως ταυτόχρονα οποτε ολα τα περιμενω...ποσο εχω γελασει!!!:lol::lol::lol::lol:

Για το νεσεσερ επειδη ειμαι και εγω ψωναρα μεγαλη την πρωτη φορα ειχα παρει μαζι ολα μου τα καλλυντικα και το πιστολακι μου!Εγω και πιστολακι παμε μαζι!!!Ε το.εστειλα πισω μαζι με τις γλαστρες και οχι δεν κανω πλακα!Αυτη τη φορα δεν θα παρω το πιστολακι μαζι.

Θα αρκεστω στην μασκαρα στο κονσιλερ και στο ρουζ.

Αφρολουτρα επισης δεν θα παρω γιατι δεν σκοπευω να κανω μπάνιο! Δεν υπαρχει περιπτωση να μπω εκει.για μπανιο(οχι για να μην με θεωρησετε βρωμιαρα αν θελετε σας λεω και λεπτομέριες) θα πλυθω τοπικα με το αφρολουτρο του μπεμπη!

Τωρα δεν ξερωτι να κανω με τους φακους..να μπω με τους φακους στην καισαρικη?Τι θα παθω ρε γαμωτο?Και ποιος θα θυμηθεί οτι εχω μυωπία? Απλα ηθελα να μαι λιγο ομορφη(οχι βεβαια οτι δεν ειμαι με τα γυαλια :P:p)

Και επισης θα ξαναβαφτω!Ελαφρα μην τρελαθουμε τελειως...

Να συμπληρωσω για την κρεμα οτι οταν λεω μεγαλη συσκευασια εννοω οτι ειναι γυρω στα 40 γραμμαρια

Για αυτο ελεγα οτι ειναι πανακριβη!Αλλα κανει θαυματα,εμενα ειχαν ματωσει και με το που την εβαζα ενοιωθα αμεσως διαφορα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Spourgitaki, ανάλογα με τη χρήση πάει το λάδι. Αν θέλεις να είναι ελαφρώς αντιμικροβιακή, χρησιμοποιείς ελαιόλαδο. Αν την θέλεις μόνο για ενυδάτωση, αμυγδαλέλαιο. Για τις θηλές, εγώ θα βάλω αμυγδαλέλαιο, που έχω διαβάσει ότι δεν επηρεάζει το μωρό. Νομίζω ότι επιλέγουν τις 38 εβδομάδες για την καισαρική γιατί και το μωρό είναι ώριμο αλλά και γιατί δεν θέλουν να διακινδυνέψουν αργότερα να σπάσουν τίποτα νερά και να πας επειγόντως.

Αν μάλιστα έχει πάρει ικανοποιητικό βάρος το μπεμπέ, ακόμα καλύτερα!

Greta με μπέρδεψες τώρα, γιατί στο site λέει "Δεν αλλοιώνει στο βρέφος την φυσική αίσθηση της θηλής" και για την χρήση "μετά από κάθε θηλασμό αφήνετε τις θηλές να στεγνώσουν φυσικά και απλώνετε την κρέμα με ελαφρές κινήσεις. Δεν απαιτείται έκπλυση για τον επόμενο θηλασμό". Τι να πω... Πάντως η μαία μας είπε να έχει λανολίνη και όντως ανέφερε την Purelan. Χα χα και εγώ έτσι είμαι, τώρα που το έμαθα, μάλλον εκεί θα καρφώσω το βλέμμα. Για το μπάνιο (ντουζ δλδ όχι μπάνιο, προς Θεού) θα έχω μαζί μου σαγιονάρες (Crocs, πανάθλια αλλά δε γλυστράνε με τίποτα). Τα λουξ τα δωμάτια που τα είδα, ήταν πραγματικά πεντακάθαρα. Εννοείται βέβαια ότι θα έχω μαζί μου καλύμματα τουαλέτας και δε θα ακουμπάω πουθενά.

Τελικά φαγητό ανέλαβε η πεθερά μου, ψαράκια. Ουφ, άραγμα!

Μόλις έκλεισα ραντεβού για τον καλλωπισμό μου πριν τον τοκετό. Αποτρίχωση πόδι-μπικίνι και μανικιούρ-πεντικιούρ (και ας είναι και χωρίς χρώμα, δεν πειράζει, τουλάχιστον να είμαι περιποιημένη). Θα τα σκάσω, αλλά θα μου έρθουν σπίτι. Μπικίνι όσο αντέξω κέρδος θα είναι. Η μαία μας είπε ότι και στην καισαρική μας ξυρίζουν κανονικά και μη σας πω ότι αυτό είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου. Τη ρώτησα αν κάνω κερί, αν πρέπει να το κάνω "όλο" και μου είπε πως μάλλον ναι, αλλά να μιλήσω με τον γιατρό μου γιατί μπορεί να συμφωνεί στο να μη χρειαστεί! Ακόμα μία ερώτηση στη λίστα λοιπόν!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

επανηλθα για λιγο γιατι ειμαι αγκαλια με τα ζαντακ λογο καουρας. λοιπον στην καισαρικη αποτριχωστετο ολο αν δε θελετε να σας πετσοκοψουν σαν κατσικι στην σουβλα το πασχα. τα ξυραφακια ειναι αθλια και ελεεινα και πονανε γιατι το κανουνε στεγνο ... καθαρισμα οποτε καλυτερα σπιτακι σας με ηρεμια ησυχια ειτε ξυραφι ειτε κερι οτι θελετε.... ρε γκρετα τοσο αθλια ειναι τα μπανια ??????????? υποτιθετε οτι ειναι ανακαινισμενα..... εγω παντως στο ιασω εβαλα σαγιοναριτσα και εκανα μια χαρα μπανιο και λουσιμο δεν αντεχα τοσο ιδρωτα και φαγουρα στο κεφαλι απο τα μαξιλακρια τη δευτερη μερα κιολας με το που βγαλανε καθετηρες ειπα γεια σας.... δε πρεπει να να ειανι τοσο τραγικα πια... βαλε σαγιοναρα παρε και κανα ντετολ πρωτα λουσε το μπανιο και μετα μπες....

σπουργιτακι εμεις πρεπει να βρεθουμε... χαχαχχχααχα 2/2 μπαινω 6 το πρωι.... και βλεπω φετος πολλες αγορομανες ή ειναι ιδεα μου? το 2010 που γεννησα παντως αγορια ουτε για δειγμα..... φετος χαμος... τι γινετε ρε παιδια?

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

Διαφημίσεις

επανηλθα για λιγο γιατι ειμαι αγκαλια με τα ζαντακ λογο καουρας. λοιπον στην καισαρικη αποτριχωστετο ολο αν δε θελετε να σας πετσοκοψουν σαν κατσικι στην σουβλα το πασχα. τα ξυραφακια ειναι αθλια και ελεεινα και πονανε γιατι το κανουνε στεγνο ... καθαρισμα οποτε καλυτερα σπιτακι σας με ηρεμια ησυχια ειτε ξυραφι ειτε κερι οτι θελετε.... ρε γκρετα τοσο αθλια ειναι τα μπανια ??????????? υποτιθετε οτι ειναι ανακαινισμενα..... εγω παντως στο ιασω εβαλα σαγιοναριτσα και εκανα μια χαρα μπανιο και λουσιμο δεν αντεχα τοσο ιδρωτα και φαγουρα στο κεφαλι απο τα μαξιλακρια τη δευτερη μερα κιολας με το που βγαλανε καθετηρες ειπα γεια σας.... δε πρεπει να να ειανι τοσο τραγικα πια... βαλε σαγιοναρα παρε και κανα ντετολ πρωτα λουσε το μπανιο και μετα μπες....

σπουργιτακι εμεις πρεπει να βρεθουμε... χαχαχχχααχα 2/2 μπαινω 6 το πρωι.... και βλεπω φετος πολλες αγορομανες ή ειναι ιδεα μου? το 2010 που γεννησα παντως αγορια ουτε για δειγμα..... φετος χαμος... τι γινετε ρε παιδια?

Εμείς μάλλον 3 ή 4, θα το σιγουρέψουμε την άλλη δευτέρα που θα πάμε να μας δει. Κοριτσάκι θα κάνω εγώ, το πρώτο μου παιδάκι :)

1S7cp2.png

Λοιπόν, έπλυνα επιτέλους τη κουβερτούλα που έφτιαξα στη μπεμπούλα μου, και ένα ζακετάκι, αλλά δεν ανεβαίνουν οι φωτογραφίες. Μήπως είναι πολύ μεγάλες? sos, τι να κάνω?

1S7cp2.png

Λοιπόν, έπλυνα επιτέλους τη κουβερτούλα που έφτιαξα στη μπεμπούλα μου, και ένα ζακετάκι, αλλά δεν ανεβαίνουν οι φωτογραφίες. Μήπως είναι πολύ μεγάλες? sos, τι να κάνω?

Πιθανόν να είναι όντως το μέγεθος μεγάλο. Μπορείς να τις ανεβάσεις σε κάποιο άλλο site (π.χ. to flickr) και να βάλεις μόνο το link.

Μπράβο χρυσοχέρα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα όμορφες!!!

Καλά με κοροιδεύετε???

Όλες μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη θα έχετε γεννήσει;;; Μόνη μου θα με αφήσετε να φυσάω και να ξεφυσάω με την κοιλούμπα???:(:tongue:

Επίσης όσες δεν είστε με καισαρική πως το ξέρετε;;; Σας το είπε ο γιατρός??

Να αναμένω να μου πει κάτι και εμένα ο γιατρός αύριο που έχω ραντεβού;

Αν δεν μου πει να τον ρωτήσω;;;

Έχω και τους γονείς μου που περιμένουν να τους πω πότε να έρθουν και οκ, δεν θέλω να τους ξεσπιτώσω απο... 1 μήνα πριν αλλά είναι και 500km μακρυά οι άνθρωποι δεν μπορούν και να ... διακτινιστούν.. Ουφ(!)

Kelly καλώς ήρθες και εδώ!!! Με το καλό το μωράκι σου!!!

Αυτά... νέα δεν έχω περιμένω να στεγνώσουν επιτέλους τα ρουχαλάκια να αρχίσω να τα σιδερώνω/τακτοποιώ :D

Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα για σήμερα οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο για σήμερα...

[btw... Μην σας δω να εξαφανίζεστε μόλις γεννήσετε! Ποιος θα είναι εδώ να μου λύνει απορίες της άσχετης πρωτομάνας;;; Να μου το πάρει η πρόνοια θέλετε??? :tongue:]

Και εγω μια πρωτομανα, μαζι θα τις τρελανουμε τις εμπειρες μανουλες!!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...