Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Little star λάθος έκανα τελικά ηταν από το φόρουμ είμαι μαμά ο τίτλος:35 εβδομάδων και 2 ημερών.τοσο κράτησε το όνειρο μου!

Δεν πίστευα αυτα που διάβαζα...στεναχωρέθηκα παρά πολύ!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kashman νομίζω ότι το έχω διαβάσει, μν το διαβάσει καμία κορίτσια πραγματικά!μ

Εγώ σήμερα νιώθω κάπως καλύτερα, αυτό π παρατηρώ ειναι ότι παω για κατουρημα κάθε 25 λεπτά περίπου κ τ βράδυ κάθε δίωρο κ δν υποφερεται. Επίσης, έχω αυξημένα υγρά, λέτε ν εχει εμπεδωθει? στο γιατρο θ παω κανονικά τη Δευτέρα, ν δούμε πως πάμε.

Βασω ν χαίρεσαι τον άντρα σ, μν αγχωνεσαι, η κάθετη τομή δν παιζει με τίποτα πια!

Νασια χρόνια πολλά κ σε σένα.

Εγώ έφτιαξα έν μέρει τη βαλίτσα μ κ κάπως ηρέμησα. Τώρα προσπαθώ ν οργανωσω τα του παιδιού για τις μερες π θ λείπω, λέω στον πατέρα μ π θα την κρατήσει τι θα τρωει κλπ. Αυτό με αγχώνει ακόμα. Το μόνο π θελω ειναι ν πάρει όσες περισσότερες μερες γινεται το μωρακι μ ν μεγαλώσει. Ασε π λόγω τ πρώτου παιδιού, νιώθω καλύτερα ν παω προγραμματισμένα για ν τα έχω ολα έτοιμα όπως θελω κ οχι ν φύγω εκτακτως.

7qw0p2.pngbIK3p3.png

spourgitaki να μας γραψεις νεα σου!Μην τα συζητας για τον υπνο μαρτυριο ειναι και θα συνεχισει να εισαι δυστυχως!!!!!!

kashmam δεν υπαρχει ιστορία που να μην εχω διαβασει εκει μεσα!Ειδικα τα βράδυα με τις αϋπνίες μου!Μιλαμε για ολα τα θεματα που υπαρχουν!

boulitsa τι εκτακτως τι με ραντεβου αστα να πανε ειναι αυτο το θεμα...Χθες που ειμασαταν σε ενα παρτυ μου ειπε μια μαμα(με διαφορα 2χρονων τα κοριτσια της)Πως νοιωθεις που θα αφησεις τον μικρο?Και γελουσε....Αχ της λεω δεν ξερεις....Δεν ξερω μου λεει ε,ετσι νομιζεις????Και γιατι σε ρωτησα?Ξερω πολυ καλα αλλα δεν ειναι τιποτα θα δεις!Και λεω μακαριιιιιιιιιιιιι με εμα χαζο υφος!!

Παντως χθες ολοι μου ελεγαν φτου και φτου τιποτα δεν πηρα και η κοιλια νορμαλ μιλαμε αρχισα να το.πιστευω και εγω!Και τα +14? Που είναι???? Στον μικρο ειχα και κατακρατηση φαινομουν χαλια πρησμενη ενω τωρα οχι!Μου ειπαν οτι θα επανελθω αμεσως!Και εγω το ευχομαι!Οταν ξανα μπω στα τζινακια μου τοτε θα σας πω!!

Εμεις ξυπνησαμε και σιγα σιγαααα θα ετοιμαστουμε να παμε Σ.Μ.

Φιλια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Kashman νομίζω ότι το έχω διαβάσει, μν το διαβάσει καμία κορίτσια πραγματικά!μ

Εγώ σήμερα νιώθω κάπως καλύτερα, αυτό π παρατηρώ ειναι ότι παω για κατουρημα κάθε 25 λεπτά περίπου κ τ βράδυ κάθε δίωρο κ δν υποφερεται. Επίσης, έχω αυξημένα υγρά, λέτε ν εχει εμπεδωθει?

Boulitsa μπορειετσι περιεγραφαν τα κοριτσια την εμπέδωση!!! Αχ λες να γεννησεις???????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπερα κορίτσια!!! Σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας! Να είστε όλες καλά, να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας και με το καλό να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μπεμπάκια μας!!!

Βάσω μου να χαίρεσαι και εσύ τον αντρούλη σου!!!!

Χθες είχαμε ένα μίνι τραπεζι και έτρεχα όλη μέρα. Το βράδυ με έπιασαν κάποιοι πόνοι και έντονα πετρώματα στην κοιλιά. Ο άντρας μου ηταν έτοιμος να φυγουμε! Εσείς που τα έχετε περάσει, σημαίνει τίποτα αυτό??

Αύριο έχουμε γιατρό, έχω καιρό να δω το μπεμπάκι μου και περιμένω πως και πως, να δούμε και τι θα μας πει.

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, γυρίσαμε επιτέλους.

Κάναμε υπέρηχο και καρδιοτοκογράφο, όλα καλά με τη μπεμπούλα μας, έχει φτάσει 2700 γρ. Είναι στη σωστή θέση αλλά δεν είναι έτοιμη ακόμα γιατί είπε ο γιατρός ότι δεν έχει εμπεδωθεί. Το αμνιακό υγρό πολύ καλά και ο πλακούντας επίσης, μόνο που είναι πρόσθιος. Θα πάμε πάλι την άλλη εβδομάδα να μας δει και αν όλα πάνε καλά μάλλον θα γεννήσουμε στις 38+, δλδ αρχές Φλεβάρη :)

Αυτά από μας, καλό βράδυ και φιλιά σε όλες :)

1S7cp2.png

Καλησπερα σας!

Νασια δεν ξερω τι μπορει να ηταν οι πονοι αυτοι.Σιγουρα να το αναφερεις στον γιατρο σου αυριο!

Περιμενουμε νεα σου!

spourgitaki μπραβο για τα νεα σας!Και το βαρος σουπερ!!!

Κοριτσια πηρα τα tena τελικα!!!μια χαρα ειναι και μαλιστα γραφουν οτι ειναι και για τα λοχεια και τον πρωτο καιρο γενικα!Εχει και εσωρουχα μιας χρησης για οσες ενδιαφέρεστε. Ξαναλεω στο carrefour τα εχει προσφορα -40% μεχρι και αυριο!

Καλο βρδυ τσουπρες!;););)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα και απο μενα.... παλια στο φορουμ καινουργια στην παρεα σας. και γω με την σειρα μου περιμενω τον δευτερο νινι μου μετα κοπων και βασανων. σας νιωθω ολες τι περνατε ακριβως τα ιδια και χειροτερα... τι να θυμηθω απο τους 9 και καλα υπεροχους μηνες με τον γιοκα στην κοιλια..... ζαλη ναυτια συσπασεις απο τον τεταρτο μηνα ενα στομαχι λες και ηπια 7 μπουκαλια στον παντελιδη???????????? καουρες???????????? ποσα ζαντακ τη μερα να αντεξεις μονο με μακαρονια την εχω βγαλει ουτε καν ρυζακι .... πονους??? ας το αφησω το θεμα που ειμαι λες και με εχουν σπασει στο ξυλο ...

κουραγιο μανες ερχετε ο καιρος της λευτεριας!!!!! και γω 2/2 αν δε με λυπηθει ο θεος και παω νωριτερα θα πεταχτω στο ιασω να βγαλω τον γαργαντουα μου γιατι ειναι και μεγαλος και ισχιακος.... ορθιος καθετε ο κερατας.... εκει να με ξεκανει με το στομαχι μου.....

να σας επιστησω την προσοχη στο θεμα των ιωσεων κοριτσια μου δυστυχως πολυς κοσμος ειναι στα νοσοκομεια με την γριπη και κανεις φυσικα δε ξερει οτι μπορει να κουβαλαει το περιεργο στελεχος... μακρυα και αλαργα για σας και τα μωρακια σας για ολους μας δηλαδη και οποιος θελει ας παρεξηγηθει. προεχει η ασφαλεια μας....

καλο κουραγιο και θα τα λεμε......

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

Καλημερα Καλημερα ολη μερα!!!

Τι κανετε φουσκες?φουσκωνετε???

kelly καλως μας ηρθες κοπελα μου και με το καλο ο γιοκας σου!Απ οτι καταλαβα καισαρικη κ εσυ ε?

Ποσο της μοδος πια???

Οσο για ολα τα συμπτωματα που λες αστο μην το ψαχνεις ημουν απ αυτες που ειχα(και εχω ακομα)τα περισσοτερα!Βεβαια εδω μεσα υπαρχουν και κοριτσια(ονοματα δεν λεμε οχιιι...)που δεν ειχαν συμπτώματα!!

Τωρα οσο για την γριπη που λες ηδη εχω παρεξηγηθει και λυπαμαι πολυ που δεν με καταλαβαίνουν... Στεναχωριεμαι για τα αυτονοητα!!!Και μιλαμε για αρρωστα πρόσωπα οχι οτι τους αποφευγω χωρις λογο!

Anyway καλη καρδια...

Σημερα φακες!Κοριτσια βρηκα μια υπεροχη φωτο χθες το βραδυ απο καισαρικη και την ανεβασα Facebook.. Η οποια μαμα βοηθουσε να βγει το μωρο της δεν ειχε ουτε παραβαν ουτε τιποτα και θαμπωθηκα!Υπεροχη εικονα!

Ο αντρας μου σηκωθηκε να παει δουλεια και τον επερναν να του ευχηθουν!!!!:shock:

Μεχρι που δεν αντεξε ο καημενος και με πηρε τηλ,μου ευχηθηκε να μας ζησει(:lol: εγω κοιμομουν επαθα λιγο)

Και μου ειπε να μπω να δω σχολια και να διευκρινισω χαχα!!!

Ωραια ξυπνησα σημερα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημερα γκρετα και γω με καισαρικη δυστηχως αλλα τι να κανουμε θα το υποστω και αυτο το πονο...... λοιπον αναρωτιωμουν τελικα που στην ευχη ζουμε και για τα αυτονοητα πρεπει να τσακωνεσαι και στα ιδιωτικα νοσοκομεια. λοιπον εχουμε και λεμε. θελω τον αντρα μου μεσα στην καισαρικη δε μιλαμε να ειναι μπροστα... σιγα και μην αντεξει θα τρεχουμε να μαζευουμε 100 κιλα κρεας που θα σκορπισουν στο πατωμα του χειρουργειου χαχαχαχαχα αλλα θα μπορουσε να ειναι παρων πισω μαζι μου στο προσκεφαλι και το παραβαν μπροστα και μολις γεννησω να βγει εξω.... σγια και μη με αφησουν.....

δευτερον αφου περνας που περνας το λιγοτερο μια με μιαμιση ωρα στην ανανηψη μαζι με την καθε ταλαιπωρη μανα γρια λεχωνα χειρουργημενη γιατι ειναι ολα τα χειρουργεια μαζι δεν ειναι μονο η λεχωνες.... γιατι δε μπορω να εχω το παιδι μου μαζι να το θηλαζω να περναω χρονο και πρεπει να ειναι σε ενα θαλαμο με αλλα παιδακια που σκουζουν επισης γιατι θελουν τη μανουλα τους???? κατα τα αλλα φιλικα προς το θηλασμο νοσοκομεια..... σκα...λες λεω γω....

οσον αφορα το στελεχος της γριπης εγω ειπα και στους γονεις μου οτι μη διανοηθουν να αρχισουν τα τηλεφωνα γεννησαμε καναμε ραναμε...... και αρρωστος να μην ειναι ο αλλος η γαστρεντεριτιδα εκδηλωνετε ακομα και μια βδομαδα μετα...... φανταστειτε λοιπον........

b1Iqp2.png

PnR7p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια!!! Σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας! Να είστε όλες καλά, να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας και με το καλό να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μπεμπάκια μας!!!

Βάσω μου να χαίρεσαι και εσύ τον αντρούλη σου!!!!

Χθες είχαμε ένα μίνι τραπεζι και έτρεχα όλη μέρα. Το βράδυ με έπιασαν κάποιοι πόνοι και έντονα πετρώματα στην κοιλιά. Ο άντρας μου ηταν έτοιμος να φυγουμε! Εσείς που τα έχετε περάσει, σημαίνει τίποτα αυτό??

Αύριο έχουμε γιατρό, έχω καιρό να δω το μπεμπάκι μου και περιμένω πως και πως, να δούμε και τι θα μας πει.

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!

Χρονια πολλα κ απο μενα κοριτσακι! Ενα μυαλο, χειμωνα-καλοκαιρι βλεπεις...ξεχαστηκα...!

F4oIp2.png

Γεια σας και από εμένα!

Κelly καλώς μας βρήκες! Θα σε προσθέσω στο πινακάκι μας άμεσα! Και εσένα ισχιακό το μωρό; Και εμένα η μπέμπα τα ίδια. Τουλάχιστον ξέρω ότι όταν χαϊδεύω το στομάχι μου, είναι το κεφαλάκι της που πιάνω :) Τι να κάνουμε, δε τη γλυτώνουμε την καισαρική... Στο δημόσιο, φυσικά και δεν επιτρέπουν στην καιραρική τον σύζυγο αλλά για το μωρό που ρώτησα, πέρα από το ότι θα μου το δώσουν για λίγο μόλις βγει (άλλωστε με το παραβάν δε θα έχει χώρο να την κρατήσω και στην ανάνηψη μου είπαν ότι επίσης μπορώ να την πάρω, εφόσον βέβαια νιώθω καλά. Η μαία η αλήθεια είναι ότι μου είπε ότι πολύ πιθανόν στην ανάνηψη να είμαι αρκετά ζαλισμένη αλλά αν το ζητήσω, γίνεται.

Greta, προσωπικά δε θα άντεχα να με δω "ανοιγμένη". Μάλιστα η μαία μας είπε να μην κοιτάξουμε τον προβολέα στο ταβάνι κατά τη διάρκεια της επέμβασης γιατί έχει μεταλλική επιφάνεια και αντικατοπτρίζει ότι γίνεται στο χειρουργείο. Οπότε, εκτός και αν είμαστε φίλες των splatter, καλύτερα να το αποφύγουμε :D

Καλά πόσο γέλασα με αυτό που έγραψες για το facebook! Εγώ πάντως βρήκα τι θα δημοσιεύσω πριν μπω χειρουργείο. Μόλις το ετοιμάσω, θα σας το ανεβάσω να μου πείτε γνώμη.

spourgitaki, υπέροχα νέα! Πως σας προέκυψε και ξέρετε ότι θα γεννήσετε 38+?

Από φαγητό να σας πω την αλήθεια δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Σιδερώνω από το πρωί, η μπέμπα μου έχει τσακίσει τα δεξιά πλευρά και δε θέλω να κάνω τίποτα. Έχω έτοιμο βέβαια λίγο αρακά, αλλά ο καλός μου δεν είναι και πολύ φίλος... Ευτυχώς έχω χρόνο μέχρι τις 17:30 που έρχεται να δω τι θα κάνω...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

♒ Τα υδροχοάκια

kelly77: 02/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚ.: 10/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιπποκράτειο

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

spourgitaki: 11/02/2015 baby-girl.png ➜ Ιασώ

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

lulux: 15/02/2015 baby-girl.pngbaby-girl.png ➜ Ιασώ

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

♓ Τα ψαράκια

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

lilika26: 28/02/2015 baby-boy-icon.png

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

τι κάνετε????Πως πάνε τα μπεμπάκια σας.....

ετοιμάζω σιγά σιγά την βαλίτσα για το μαιευτήριο.

μίλησα χτες και με την μαία η οποία μου εξήγησε πως γίνονται οι εξωθήσεις.

μου σύστησε να πάρω για τις θηλές λανολίνη.....βοηθάει μου είπε για τον θηλασμό.

μου είπε ότι ο μπέμπης είναι σε καλή θέση χαμηλά έτσι όπως θέλουν.

σήμερα μακαρόνια με κιμά.

φιλιά καλή συνέχεια!!!!!

Rn2Dp2.png

Καλημέρα όμορφες!!!

Καλά με κοροιδεύετε???

Όλες μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη θα έχετε γεννήσει;;; Μόνη μου θα με αφήσετε να φυσάω και να ξεφυσάω με την κοιλούμπα???:(:tongue:

Επίσης όσες δεν είστε με καισαρική πως το ξέρετε;;; Σας το είπε ο γιατρός??

Να αναμένω να μου πει κάτι και εμένα ο γιατρός αύριο που έχω ραντεβού;

Αν δεν μου πει να τον ρωτήσω;;;

Έχω και τους γονείς μου που περιμένουν να τους πω πότε να έρθουν και οκ, δεν θέλω να τους ξεσπιτώσω απο... 1 μήνα πριν αλλά είναι και 500km μακρυά οι άνθρωποι δεν μπορούν και να ... διακτινιστούν.. Ουφ(!)

Kelly καλώς ήρθες και εδώ!!! Με το καλό το μωράκι σου!!!

Αυτά... νέα δεν έχω περιμένω να στεγνώσουν επιτέλους τα ρουχαλάκια να αρχίσω να τα σιδερώνω/τακτοποιώ :D

Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα για σήμερα οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο για σήμερα...

[btw... Μην σας δω να εξαφανίζεστε μόλις γεννήσετε! Ποιος θα είναι εδώ να μου λύνει απορίες της άσχετης πρωτομάνας;;; Να μου το πάρει η πρόνοια θέλετε??? :tongue:]

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...