Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Α ρε Greta φαντάζομαι πως νιώθεις!

Εδώ εγω δυο εβδομαδες μικρότερη από σένα κ κάθε βράδυ με πιάνουν τα κλάματα κ λέω ποσο κουράστηκα ποσο βαρέθηκα ότι δεν αντέχω αλλο!! Δεν εχω ευχαριστηθεί την εγκυμοαυνη μου ούτε μια μερα!!! Θα την ευχαριστηθώ μονο οταν τελειώσει!!!

Ούτε το ότι κουνιέται δεν μπορω να ευχαριστηθώ! Μ την δίνει στα νεύρα! Κ πιο πολύ μ την δίνει ότι δεν μπορω να κάνω πράγματα μέσα στο σπιτι μου χωρίς να κουραστώ!!! Κ εμένα η μαμά μ δουλεύει κ θ παρει 1 εβδομάδα άδεια οταν γεννήσω! Άσε που δεν θελω την βοήθεια της οσο την ηθελα στην αρχή, θελω τον αντρα μου κ μονο!! Αν γινεται κ οταν γεννάω να μην είναι κανένας παρά μονο αντρας μου πολύ θα το ευχαριστηθώ!

Την γκρίνια την συνέχισα εγω...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι ακριβως ρε παιδι μου!!!!

Γιατι ομως συμβαινει αυτο?Δεν ειναι δικαιο...με τρωνε οι τυψεις.Στο πρωτο δεν γκρινιαζα ετσι!

Μου λεγανε αντενα ελευθερωθεις κοπελα μου και ελεγα μην μου λετε ετσι(μου την εσπαγε)...και τωρα μου λενε ακριβως το ιδιο και λεω Αμήν και πότε!!!!!!

Και εμενα ειναι να παρει αδεια αλλα δεν ειναι σιγουρο!Αν δεν παρει κλαφτα Χαραλαμπε..δεν ξερω τι θα κανω!

Ουτε εγω θελω κανεναν αυτη τη φορα στο σπιτι!Για να φανταστεις τοτε εφευγε η μαμα και ενοιωθα εναν πονο στοστηθος.Εκλαιγα τι να σου πω καταθλιψη επαθα για χαρη της.Εκανα 1,5χρονο να το ξεπερασω...

Τωρα καθολου δεν θελω βοηθεια αν συνεργάζεται και το μωρο και ξυπναει ανα 3ωρο την νύχτα και καταφερω να κοιμαμαι κανα 5ωρο θα ειμαι σουπερ..

Και στο μαιευτηριο θα ερθουν πολυ λιγα ατομα μετρημενα στα δαχτυλα των χεριών!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μελισσοκερι βρίσκεις στα μαγαζιά με τα βιολογικά, εύκολα! Εγώ κορίτσια έχω αγχωθεί τρελά. Διαβάζω ότι στην ισχιακη κάποιες φορές κάνουν κάθετη τομή καισαρικης και έχω φρικάρει! Να φάω μαχαίρι οκ, αλλά για να αναρρωσω θα υποφέρω και θα έχω και άσχημη ουλή; ευτυχία! Θα ρωτήσω τον γιατρό να δω τι θα μου πει...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα στην εορταζουσα! Μου ειπε η μαια 2 πραγματακια που με παραξενεψαν, πειτε μου την γνωμη σας:

1.Προετοιμασια των θηλων με μασαζ με αμυγδαλελαιο για να μην μου τις τραυματισει το μωρο.

2.Αν το μωρο κανει ικτερο και πεσει σε ληθαργο στο μαιευτηριο να του δωσουν ξενο γαλα, διοτι με τον ικτερο δεν θα μπορει να θηλασει λογω υπνηλιας..

F4oIp2.png

Που θα παει ρε Γκρέτα θα γεννήσουμε και θα τα ξεχάσουμε ολα (κάποια στιγμή)! Βασικά την άδεια της δεν ξερω γιατι θα την παρει εγω μονο για τις τρεις ημέρες της ζήτησα για τον γιο τις άλλες δεν την θελω μες τα πόδια μου! Επειδή ο γιος θ σταματήσει τον παιδικό μάλλον θελω να τα βρω με την Μπέμπα με την ησυχία μου κ οχι να εχω ακα ενα άτομο πάνω από το κεφάλι μ για τπτ! Αν ειναι είπαμε με τον αντρα μ να τον παίρνει λίγο πιο συχνά για να τον πηγαίνει στις γιαγιάδες σε κανα παιδοτοπο στους φίλους του να παίζει...

Little star να σ πω κατι που σκέφτηκα κ συγγνώμη κιολας αν με παρεξηγήσετε αφού δεν ευχαριστιέμαι ύπνο τωρα κ ούτε θα τον ευχαριστηθώ αφού γεννήσω με τα κλάμματα κ τους κολικούς κλπ μάλλον θα ζητήσω από την κλινική οταν γεννήσω αποκλειστικό θηλασμό την ημέρα αλλά το βράδυ να της δίνουν ξένο για να κοιμηθω έστω αυτές τις 3 μερες. Δεν νομίζω να πάθει τίποτα για λίγες φορές που θα πιει ξένο αφού μετα στο σπιτι θα συνεχίσω τον θηλασμό (αν τα καταφέρω).

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Και επανέρχομαι στο θεμα Γκρέτα ότι ούτε στον γιο οταν γεννήθηκε ηθελα βοήθεια από κανέναν! Μόνη μ τα έβγαλα πέρα κ με τους κολικούς κ με τα κλάμματα κ με ολα τα άγνωστα για μενα. Μονο τον αντρα μ ηθελα...

Τωρα σε αυτήν την εγκυμοσυνη ηθελα την βοήθεια της σαν τρελή οταν είχα τους εμετούς μέχρι 18 εβδομάδων δλδ! Κοιτούσα το ρολόι ποτέ θα παει 17:00 η ωρα να ερθει σπιτι μου κ έφευγε 21:30 κ σφίγγοταν η ψυχή μου! Αφού πέρασαν οι εμετοί κ στάθηκα λίγο στα πόδια μου δεν την ηθελα. Άσε που εγω ντρέπομαι να θηλάζω ακόμα κ μπροστά στη μαμά μου κ αν πάω παράδειγμα μέσα στο δωμάτιο να είμαι μόνη δεν μπορω να ξερω ότι εχω αφήσει άνθρωπο μονο τ... Στεναχωριέμαι... Όποτε καλυτερα μόνη μ να βρω το προγραμμα μου κ οτΑν αισθανθώ άνετα ας ερθει οποίος θέλει!

Ειναι λίγο εγωιστικό αυτο που λέω το ξερω κ μενα τα παιδια μου αν με αισθανόντουσαν σαν βάρος δεν θα μ άρεσε!!

KMwEp3.png

Μελισσοκερι βρίσκεις στα μαγαζιά με τα βιολογικά, εύκολα! Εγώ κορίτσια έχω αγχωθεί τρελά. Διαβάζω ότι στην ισχιακη κάποιες φορές κάνουν κάθετη τομή καισαρικης και έχω φρικάρει! Να φάω μαχαίρι οκ, αλλά για να αναρρωσω θα υποφέρω και θα έχω και άσχημη ουλή; ευτυχία! Θα ρωτήσω τον γιατρό να δω τι θα μου πει...

Βασω μου πρωτη φορα το ακουω αυτο ειλικρινα!Καθετη τομη το 2015?Μιλα με τον γιατρο σου αλλα δεν νομιζω κατι κανουν για να τα γυρισουν λογικα..

Καμμια κοπελα εδω που να εκανε καισαρικη λογω θεσης μωρου εχουμε??

Γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα στην εορταζουσα! Μου ειπε η μαια 2 πραγματακια που με παραξενεψαν, πειτε μου την γνωμη σας:

1.Προετοιμασια των θηλων με μασαζ με αμυγδαλελαιο για να μην μου τις τραυματισει το μωρο.

2.Αν το μωρο κανει ικτερο και πεσει σε ληθαργο στο μαιευτηριο να του δωσουν ξενο γαλα, διοτι με τον ικτερο δεν θα μπορει να θηλασει λογω υπνηλιας..

Προετοιμασία των θηλων να κανεις ναι!Βοηθαει τρομερα!

Εμενα ο μικρος εκανε ικτερο και μου συστησε παιδιατρος να δινω και ξενο για να πεσει πιο γρηγορα!Εδωσα μεχρι οταν αρχιζε να πεφτει..μετα το σταματησα το ξενο.Και επισης δεν μπορω να σου πω οτι επεφτε σε λήθαργο ο δικος μου,το αντιθετο θα ελεγα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και επανέρχομαι στο θεμα Γκρέτα ότι ούτε στον γιο οταν γεννήθηκε ηθελα βοήθεια από κανέναν! Μόνη μ τα έβγαλα πέρα κ με τους κολικούς κ με τα κλάμματα κ με ολα τα άγνωστα για μενα. Μονο τον αντρα μ ηθελα...

Τωρα σε αυτήν την εγκυμοσυνη ηθελα την βοήθεια της σαν τρελή οταν είχα τους εμετούς μέχρι 18 εβδομάδων δλδ! Κοιτούσα το ρολόι ποτέ θα παει 17:00 η ωρα να ερθει σπιτι μου κ έφευγε 21:30 κ σφίγγοταν η ψυχή μου! Αφού πέρασαν οι εμετοί κ στάθηκα λίγο στα πόδια μου δεν την ηθελα. Άσε που εγω ντρέπομαι να θηλάζω ακόμα κ μπροστά στη μαμά μου κ αν πάω παράδειγμα μέσα στο δωμάτιο να είμαι μόνη δεν μπορω να ξερω ότι εχω αφήσει άνθρωπο μονο τ... Στεναχωριέμαι... Όποτε καλυτερα μόνη μ να βρω το προγραμμα μου κ οτΑν αισθανθώ άνετα ας ερθει οποίος θέλει!

Ειναι λίγο εγωιστικό αυτο που λέω το ξερω κ μενα τα παιδια μου αν με αισθανόντουσαν σαν βάρος δεν θα μ άρεσε!!

Εγω συμφωνω μαζι σου!!Οπως και να εχει!

Ειναι καλυτερα να τα κανεις μονη σου και στο λεω εγω που δεν δεχομαι βοηθεια απο κανεναν!Αλλα μετην μαμα μου κατι επαθα σου λεω..Τα συζητουσαμε και προσφατα και γελουσαμε!Φοβος πρεπει να ηταν λογικα,για το αν θα τα καταφερω με ενα μωρο..την ηθελα διπλα μου τοσο πολυ!

Τωρα οχι ειναι αλλιως,ασε που δεν θα μπορει να ερχετε και αν θα ερχετε θα ειναι για λιγο.Η πεθερα μου ειναι σε νησι δεν ξερω αν θα ερθει για την γεννα ποσο μαλλον να με βοηθησει....

Δεν με αγχωνει και τοσο να φροντιζω δυο παιδια οσο με αγχωνει το θεμα υπνου!Θελω να κοιμάμαι ρε παιδι μου εστω και λιγο το βραδυ,δεν λειτουργω αλλιως!

2.5χρονια τωρα ξυπναω καθε βραδυ για τετοιο παιδι μιλαμε...Αν δεν κοιμαμαι και καθολου ασχημα τα νευρα μου!!!!Εκει δεν ξερω αν θα θελω βοηθεια πχ ν κραταει καποιος λιγο τον μεγαλο να κοιμαμαι κανα δυωρο την ημερα σε περιπτωση που μου βγει και το μωρο σαν τον μεγαλο!

Θα μαθω σε λιγες μερες :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χεχεχε...

Πριν λιγο γυρισαμε απο το παρτυ και τωρα κανουμε νανι!Περασαμε υπεροχα μπορω να πω!

3ωρες χαλαρωσα λιγο αν και φυσικα καθησα μαζι του τον ταισα κτλ.... Του αρεσει πολυ σε παιδοτοπους εγω παλι τρεμω για ιωσεις(ειδικατωρα που γενναω) και δεν τον πηγαινω...

Σας καληνυχτιζω κοριτσαρες μου ομορφες :* :*

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!

Μερικά άρθρα σχετικά με τον ίκτερο και τον μητρικό θηλασμό. Από όσο καταλαβαίνω, είναι ακόμη ένα θέμα πάνω στο οποίο διαφωνούν γιατροί (υπέρμαχοι του αποκλειστικού θηλασμού και μη)

- Ίκτερος στα μωρά

- Ίκτερος από μητρικό γάλα

- νεογνικός ίκτερος

Greta μου, και εγώ το ίδιο πιστεύω, ότι είναι απλά μια παλιά πρακτική που τυχαίνει και αναφέρεται σε κάποια παλιά επιστημονικά άρθρα. Δυστυχώς τα ισχιακά μωράκια είναι πολύ λίγα (μόνο 3%) μέχρι και ο γιατρός που κάνει την έρευνα στο Αρεταίειο, το ίδιο μου είπε. Τέλος πάντων, όταν πάω στο γιατρό, θα δω τι θα μου πει.

Σχετικά με το θέμα της βοήθειας, θα σας πω ότι μας είπε η μαία. Ειδικά οι πρώτες ημέρες, ανήκουν στους γονείς και το μωρό. Το καλύτερο είναι να είναι συνέχεια μαζί και χωρίς τις επεμβάσεις γονέων, πεθερικών, συγγενών και φίλων. Στη συνέχεια, όταν πάμε σπίτι, μπορεί να νιώθουμε ότι θέλουμε να τα καταφέρουμε όλα μόνες μας αλλά καλό θα είναι να εκμεταλλευτούμε όποια βοήθεια μας δίνεται, όσο αυτή δεν επηρεάζει τη σχέση μας με το μωρό. Δηλαδή, αν η μαμά/πεθερά θέλει να βοηθήσει, ας σιδερώσει, ας κάνει φαγητό, το πολύ πολύ να κρατήσει λίγο το μωρό για να κάνουμε ένα μπάνιο ή να κοιμηθούμε. Όχι όμως να το αλλάξει, κάνει μπάνιο, επέμβει στη διατροφή του. Για το μπάνιο επέμενε ότι καλό θα είναι να το κάνουν οι μπαμπάδες και στα μαθήματα μητρικής τέχνης που κάνουν εντός του μαιευτηρίου καλούν και τους μπαμπάδες να τα παρακολουθήσουν.

Ξεκίνησα να μετράω περιστασιακά το ζάχαρό μου και πολύ χαίρομαι γιατί οι τιμές είναι μια χαρά. Ουφ, ένα άγχος λιγότερο. Μόλις έστρωσα και την καλαθούνα της μπέμπας και τη χαζεύω :D

Νάσια, χρόνια πολλά για χθες, ό,τι καλύτερο σου εύχομαι και του χρόνου παρεούλα με το μωράκι σας! Και εμείς γιορτάζαμε χθες (ο άντρας μου) αλλά τελικά δεν κάναμε τίποτα, το θέλαμε το σπιτάκι μας.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπερα σας!

Βασουλα να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Παντως τι γιορτες και γεννεθλια ολα κοντα τα εχετε...καλοπερνατε :tongue::tongue::tongue:

Στο παρτυ που ειμασταν χθες η μαμα του μικρου που ειχε γεννεθλια εκανε καισαρικη λογω θεσης και η τομη της ειμαι νορμαλ,δλδ οριζοντια!

Δεν νομιζω να στο κανει καθετα!

Καλα τα ειπε η μαια για την φροντιδα ετσι πρεπει ναειμαι!Βοηθεια οποτε και αν θελουμε εμεις!Και οχι του τύπου κρατανε το μωρο και εμεις ξεσκιζομαστε στις δουλειες...Εμεις κραταμε το μωρο και οι υπόλοιποι μαγειρευουν σιδερωνουν τετοια πραγματα...

Μπανιο εμενα τον εκανε ο μπαμπας μας λογω καισαρικης εγω δεν μπορουσα τον πρωτο καιρο...φοβομουν και λιγο η αληθεια ειναι..

Χαιρομαι που το ζαχαρο σου ειναι καλο.

Αργοτερα που θα εχω χρονο θελω να διαβασω λιγο τα αρθρα περι ίκτερου..

Σιγα σιγα λεω να μαγειρεψω!Φιλετο κοτοπουλου με πουρε μιαμ!!!

Υ.Γ.Το Carrefour εχει -40% στα sani κοριτσια.Εγω θα πεταχτω το απογευμα να δω τι εχει..και αν εχει κατι παρομοιο που ειχα την πρωτη φορα θα αγορασω να κλεισει επιτελους και η δικη μου βαλιτσα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέεερα όμορφες!!!!

Βάσω ρώτησα μια φίλη που η δευτερη μπέμπα της ερχόταν με ισχιακή προβολή και έκανε καισαρική [βέβαια η φιλη μου έκανε μια μέρα πριν την ΠΗΤ της ο γιατρός την περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή μήπως και...] και η απάντησή της ήταν "κάθετη τομή? Όχι πως σου ήρθε αυτό? Χαμηλά οριζόντια είναι η τομή μου". Η μικρή της είναι 1.5 έτους τώρα, άρα μιλάμε για πρόσφατα. Οπότε ίσως όντως είναι παλαιότερες ερευνες/πρακτικές;

Σήμερα είμαι με mixed συναισθήματα... Από τη μια νιώθω χάλια γιατί κοιμήθηκα στις 6 [στριφογύρναγα ως τις 3 μετά σηκώθηκα και πήγα στον καναπέ να αφήσω τουλ τον άντρα να κοιμηθεί γιατί τον ξύπναγα κάθε τρεις] και λίγο και τελικά κατά τις 6+ ... εξαντλήθηκα αρκετά ώστε να κοιμηθώ... Δεν ξέρω νομίζω ότι πλέον και ... αέρα να φάω φουσκώνω και δεν μπορώ να ... βολευτώ .. όλο "φου" και "φου" να ξεφυσάω είμαι ....

Από την άλλη έβαλα να πλύνω τα μωρουδιακά σήμερα και έχει μοσχοβολήσει το σπίτι αρκάδι και νομίζω που ... ξυπνάει το μητρικό μου φίλτρο σιγά σιγά [ναι όπως έχω ξαναπεί δεν το'χα και πολύ ανεπτυγμένο γενικώς] καθόμουν και χάζευα τα ρουχαλάκια απο το πρωί [δλδ από τις 11 που σηκώθηκα]...

Κατα τα άλλα θέλω να φτάσει η Τετάρτη να πάω επιτέλους στο γιατρό δεν περνάνε οι ρημαδομέρες και έχω αρχίσει ήδη την υπνοπαιδεία στο ... παιδί να πιάσει τα 3κ αλλά μην πάει πολύ παραπάνω γιατί θα με ζορίσει και δεν πρέπει να ζορίζει τη... μανούλα... 1.57 άνθρωπος είμαι δεν είμαι και για πολλά πολλλά :tongue:

Αυτά... πάω να ξανακάνω μια βόλτα το σπίτι γιατί όσο κάθομαι τόσο νιώθω πιο έντονο το φουσκωμα και την δυσκολία στην ανάσα... Στο όρθιο θα τις βγάλω τις τελευταίες μέρες αναρωτιέμαι;; :rolleyes:

edit: Γκρετα μαζί γράφαμε :P

Tι είναι τα sani?!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Να'στε καλά βρε κορίτσια που με σκέφτεστε! Πάντα λέω μη παραδιαβάζεις γιατί αγχώνεσαι χωρίς λόγο και την παθαίνω σαν πρωτάρα συνέχεια.

Αθηνά εγώ θα μπω στις 38+2 ημέρες, θα έχω κλείσει δηλαδή 38 εβδομάδες και μετά. Πλέον στα ισχιακά δεν αφήνουν να μεγαλώσουν πολύ γιατί ανάλογα με τη θέση, μπορεί με το πόδι του να σπάσει τα νερά και μετά να τρέχει εκτάκτως για καισαρική (άρα και ολική αναισθησία) + αυξάνονται οι πιθανότητες για επιπλοκές. Από τις 38 και μετά θεωρείται ώριμος ο τοκετός. Άντε να πας και εσύ στον γιατρό σου να ησυχάσεις λιγουλάκι.

Ο ύπνος είναι δύσκολο θέμα. Τελευταία κοιμάμαι στο πλάι με ένα λεπτό μαξιλάρι κάτω από τη κοιλιά και ένα ανάμεσα στα πόδια. Το μαξιλάρι στη κοιλιά ανακουφίζει τους πλαϊνούς συνδέσμους και δεν πονάνε. Αλλά θα γυρίσω 5-6 φορές και σίγουρα 2 για κατούρημα. Πάντως και εγώ νιώθω ότι φουσκώνω και μόνο που αναπνέω.

Greta, φιλέτο κοτόπουλο λέω να κάνω και εγώ τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα αργήσει ο άντρας μου και θα τη βγάλω με περισσεύματα. Ίσως έρθει και η αδελφή μου να πάμε καμιά βόλτα. Από βαλίτσα δική μου, νυχτικά, ρόμπες, εσώρουχα, παντόφλες, πετσέτες είναι έτοιμα. Θα χρειαστώ κανένα σουτιέν ακόμα και να φτιάξω το νεσεσέρ μου. Μου έκανε εντύπωση που δεν μας είπαν να πάρουμε σερβιέτες, εγώ καλού κακού θα πάρω ένα πακέτο να νιώθω άνετη. Και του μωρού έτοιμα είναι, απλά στη βαλίτσα πρέπει να τα βάλω.

Άντε να γεννήσουμε ρε κορίτσια και τα βάσανά μας να είναι τα μωρά και όχι οι κοιλιές μας!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βάσω να τον χαίρεσαι κοριτσι μου!!!

Πάντως βρε συ Βάσω η μαμά μου που έκανε καισαρική κ στην αδελφή μ 28 χρόνια πριν κ σε μενα 25 χρόνια πριν οριζόντια ηταν χαμηλά απλά λίγο μεγαλύτερη από τις σημερινές! Κ η γειτονισσα μ 9 μήνες πριν καισαρική οριζόντια ηταν κ τωρα κανουν κ κατευθείαν πλαστική στην τομή για να μην φαίνεται.

Εγω σήμερα κοιτούσα το άλμπουμ γάμου κ το άλμπουμ βάφτισης τ γιου! Είχα ανάγκη να δω ότι υπήρξα κ αδύνατη! Τα +10 έχουν αρχίσει κ με ενοχλούν πολύ!! Θελω επιτέλους να γεννήσω να τα χάσω! Εχθες ο αντρας μ μ ειπε άντε να γεννήσεις να σε παρω μια αγκαλιά σφιχτή!!! Τον γλυκό μου...

Επίσης εχθες διάβαζα στο παρεντς ενα θεμα πολύ ψυχοπλακωτικο έβαλα τα κλάματα...

Νασιαααα κ σε σένα χρόνια πολλα!!! Άντε με το καλό το νινί!!!

Συκωτακια με πουρέ το μενού!

KMwEp3.png

Πάντως βρε συ Βάσω η μαμά μου που έκανε καισαρική κ στην αδελφή μ 28 χρόνια πριν κ σε μενα 25 χρόνια πριν οριζόντια ηταν χαμηλά απλά λίγο μεγαλύτερη από τις σημερινές! Κ η γειτονισσα μ 9 μήνες πριν καισαρική οριζόντια ηταν κ τωρα κανουν κ κατευθείαν πλαστική στην τομή για να μην φαίνεται.

Εγω σήμερα κοιτούσα το άλμπουμ γάμου κ το άλμπουμ βάφτισης τ γιου! Είχα ανάγκη να δω ότι υπήρξα κ αδύνατη! Τα +10 έχουν αρχίσει κ με ενοχλούν πολύ!! Θελω επιτέλους να γεννήσω να τα χάσω! Εχθες ο αντρας μ μ ειπε άντε να γεννήσεις να σε παρω μια αγκαλιά σφιχτή!!! Τον γλυκό μου...

Επίσης εχθες διάβαζα στο παρεντς ενα θεμα πολύ ψυχοπλακωτικο έβαλα τα κλάματα...

Κοριτσι,ποιο θεμα διαβαζες?Ετσι,απο περιεργεια... Θα μου πεις, θες να ψυχοπλακωθεις? :roll: Απλα μου αρεσει να διαβαζω..! Εγω σημερα εχω κρεας κατσαρολας και πατατες φουρνου!Μιαμμμ!

F4oIp2.png

Καλημέεερα όμορφες!!!!

Βάσω ρώτησα μια φίλη που η δευτερη μπέμπα της ερχόταν με ισχιακή προβολή και έκανε καισαρική [βέβαια η φιλη μου έκανε μια μέρα πριν την ΠΗΤ της ο γιατρός την περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή μήπως και...] και η απάντησή της ήταν "κάθετη τομή? Όχι πως σου ήρθε αυτό? Χαμηλά οριζόντια είναι η τομή μου". Η μικρή της είναι 1.5 έτους τώρα, άρα μιλάμε για πρόσφατα. Οπότε ίσως όντως είναι παλαιότερες ερευνες/πρακτικές;

Σήμερα είμαι με mixed συναισθήματα... Από τη μια νιώθω χάλια γιατί κοιμήθηκα στις 6 [στριφογύρναγα ως τις 3 μετά σηκώθηκα και πήγα στον καναπέ να αφήσω τουλ τον άντρα να κοιμηθεί γιατί τον ξύπναγα κάθε τρεις] και λίγο και τελικά κατά τις 6+ ... εξαντλήθηκα αρκετά ώστε να κοιμηθώ... Δεν ξέρω νομίζω ότι πλέον και ... αέρα να φάω φουσκώνω και δεν μπορώ να ... βολευτώ .. όλο "φου" και "φου" να ξεφυσάω είμαι ....

Από την άλλη έβαλα να πλύνω τα μωρουδιακά σήμερα και έχει μοσχοβολήσει το σπίτι αρκάδι και νομίζω που ... ξυπνάει το μητρικό μου φίλτρο σιγά σιγά [ναι όπως έχω ξαναπεί δεν το'χα και πολύ ανεπτυγμένο γενικώς] καθόμουν και χάζευα τα ρουχαλάκια απο το πρωί [δλδ από τις 11 που σηκώθηκα]...

Κατα τα άλλα θέλω να φτάσει η Τετάρτη να πάω επιτέλους στο γιατρό δεν περνάνε οι ρημαδομέρες και έχω αρχίσει ήδη την υπνοπαιδεία στο ... παιδί να πιάσει τα 3κ αλλά μην πάει πολύ παραπάνω γιατί θα με ζορίσει και δεν πρέπει να ζορίζει τη... μανούλα... 1.57 άνθρωπος είμαι δεν είμαι και για πολλά πολλλά :tongue:

Αυτά... πάω να ξανακάνω μια βόλτα το σπίτι γιατί όσο κάθομαι τόσο νιώθω πιο έντονο το φουσκωμα και την δυσκολία στην ανάσα... Στο όρθιο θα τις βγάλω τις τελευταίες μέρες αναρωτιέμαι;; :rolleyes:

edit: Γκρετα μαζί γράφαμε :P

Tι είναι τα sani?!

Κλαιω ρε Αθηνά χαχαχαχα!!Γραφε πιο συχναε κανεις και γελαω(με την καλη εννοια):mrgreen::mrgreen:

Τα sani ειναι σαν τα tena ,δεν διακρινω καλα στην φωτο τα προϊόντα αλλα βλεπω σερβιετες (μεγαλες προφανως)και βρακακια(μαλλον για ακρατεια)

Εχω την εντυπωση οτι η φιλη που μου ειχε δωσει σχεδον ολοκληρο πακετο στην 1η εγκ. Tena μου ειχε δωσει..Θα παω σημερα και θα σας πω!

Τεταρτη εω και εγω ραντεβου(πρωι πρωι)για nst υπερηχο αιματος ουρων......Μαζι στην ανυπομονησία!:roll::roll::roll:

Να'στε καλά βρε κορίτσια που με σκέφτεστε! Πάντα λέω μη παραδιαβάζεις γιατί αγχώνεσαι χωρίς λόγο και την παθαίνω σαν πρωτάρα συνέχεια.

Αθηνά εγώ θα μπω στις 38+2 ημέρες, θα έχω κλείσει δηλαδή 38 εβδομάδες και μετά. Πλέον στα ισχιακά δεν αφήνουν να μεγαλώσουν πολύ γιατί ανάλογα με τη θέση, μπορεί με το πόδι του να σπάσει τα νερά και μετά να τρέχει εκτάκτως για καισαρική (άρα και ολική αναισθησία) + αυξάνονται οι πιθανότητες για επιπλοκές. Από τις 38 και μετά θεωρείται ώριμος ο τοκετός. Άντε να πας και εσύ στον γιατρό σου να ησυχάσεις λιγουλάκι.

Ο ύπνος είναι δύσκολο θέμα. Τελευταία κοιμάμαι στο πλάι με ένα λεπτό μαξιλάρι κάτω από τη κοιλιά και ένα ανάμεσα στα πόδια. Το μαξιλάρι στη κοιλιά ανακουφίζει τους πλαϊνούς συνδέσμους και δεν πονάνε. Αλλά θα γυρίσω 5-6 φορές και σίγουρα 2 για κατούρημα. Πάντως και εγώ νιώθω ότι φουσκώνω και μόνο που αναπνέω.

Greta, φιλέτο κοτόπουλο λέω να κάνω και εγώ τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα αργήσει ο άντρας μου και θα τη βγάλω με περισσεύματα. Ίσως έρθει και η αδελφή μου να πάμε καμιά βόλτα. Από βαλίτσα δική μου, νυχτικά, ρόμπες, εσώρουχα, παντόφλες, πετσέτες είναι έτοιμα. Θα χρειαστώ κανένα σουτιέν ακόμα και να φτιάξω το νεσεσέρ μου. Μου έκανε εντύπωση που δεν μας είπαν να πάρουμε σερβιέτες, εγώ καλού κακού θα πάρω ένα πακέτο να νιώθω άνετη. Και του μωρού έτοιμα είναι, απλά στη βαλίτσα πρέπει να τα βάλω.

Άντε να γεννήσουμε ρε κορίτσια και τα βάσανά μας να είναι τα μωρά και όχι οι κοιλιές μας!

Βασω κι εγω 38+2 θα ειμαι!!!!Πω πω απιστευτο ου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!Θα γινω ξανά μαμα(νωρις το συνειδητοποίησα ε?)Τι θα βαλεις στο νεσεσερ?(Αθηνα και εγω αδειο το χω δεν εισαι η μονη,εκτος απο ενα lip balm!

Ελα ο πουρες σήμερα :tongue::tongue::tongue:

Εμεις τρωμε τωρα!Καλο μεσημερι σε ολες σας και ευχομαι να μην κλεισει το καφε αυτο οταν γεννησουμε με το.καλο......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια :) μόλις σας διάβασα. Χρόνια πολλά Νάσια για χτες και Βάσω, να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!

Ετοιμάζομαι να πάω στο γιατρό, ο άντρας μου έχει καθυστερήσει στη δουλειά και θα πάω μόνη μου για να βρεθούμε εκεί. Για να δούμε τι θα μας πει και αυτός...

Τρελό άγχος σήμερα, αφού πέταξα έρπη να φανταστείτε, δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ :(

Από ότι κατάλαβα η έλλειψη ύπνου είναι το κοινό γνώρισμα όλων μας, και να φανταστείτε παλιά είχα την εντύπωση ότι σαν έγκυος θα κοιμάμαι συνέχεια :roll:

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...