Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε πως ειστε?εγω ετσι και ετσι σημερα...Με το ζορι καταφερα στις 3να κοιμηθω:/ :/

Αννα μου εχουμε ιδια πητ.Εγω θα γεννησω την μεθεπομενη τεταρτη 28/1.

Θα ειμαι 38+2

Εχεις και αλλο παιδακι?(δεν θυμαμαι :confused:)

Αν ειναι δευτερη καισαρικη(καλα καταλαβα για την κ.τ. ε?) δυστυχως εκει το παιρνουν στις 38εβδ..

Εγω δυστυχως ειμαι αρνητικη σε αυτο αλλα τι να τους πεις,δεν σε ρωταει κανεις...

Εχω πρωτο ξάδερφο γυναικολογο μιλησα μαζι του και μου ειπε εφ οσον η μαμα και το εμβρυο ειναι καλα ο γυναικολόγος μπορει να περιμενει μεχρι την 39η εβδομαδα.

Εγω συμφωνησα να γινει τοτε γιατι το μωρο βαση υπερηχου ειναι μεγαλυτερο και ειναι και σε βαρος καλα!Εσενα τι βαρος εχει?

Οσο για το αγχος αναμενομενο βρε κοριτσι...Ολες νομιζω!

Ολα θα πανε καλα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta δεν έχω άλλο παιδάκι είναι το πρώτο μου, απλά μου είπε ότι είναι έτοιμος όπως και εγώ.

Την άλλη Κυριακή θα είμαι 38 εβδομάδων.

Το βάρος του είναι 3 κιλά με αποκλείσει + - 300 gr.

Τι να σου πω κάθε γιατρός τα δικά του....

Ελπίζω σε όλες μας να πανε όλα καλά.....

Rn2Dp2.png

Αχ βρε κοριτσακι μου ειλικρινα δεν θελω σε καμμια περιπτωση να σε τρελανω αλλα ενα πραγμα θα σου πω.

Αν τοτε στον γιο μου γυρναγα τον χρονο πισω δεν θ ειχα δεχτει σε καμμια περιπτωση την καισαρικη(38+5)

Ξανα λεω δεν θελω να σε αγχωσω να σε πανικοβαλλω.Απλα θελω να ειμαι ειλικρινης μαζι σου και να σου πω την εμπειρια μου,αυτο και μονο!

Για να μου το παρει τοτε η δικαιολογια ηταν οτι επειδη ριχα πητ 17/8 φοβοταν μηοως με πιασουν οι πονοι 15Αυγουστο και αν εχουμε καποια επιπλοκη δεν θα υπηρχε προσωπικο...αυτο απο μονο του σε αγχωνει και ως πρωταρα λες ΝΑΙ συμφωνω μαζι σου..Τωρα που επαθα και εμαθα λειτουργω διαφορετικα!

Ευχομαι ολα να πανε καλα και με το καλο κοριτσι μου ;);)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ναι πολυ λιγο εμεινς και για τις δυο μας!

Μας ευχομαι τα καλυτερα οπως και στα υπολοιπα κοριτσια!

Εγω μολις καθησα να φαω.

Σιδέρωσα απλωσα μαζεψα μαγειρεψ χαμος!

Περιμενω τον αντρα μου να παμε για ψωνια αλλα ειμαι πολυ κουρασμενη ηδη δεν την παλευω!!!

Καλο υπολοιπο Σαββατου να εχουμε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσακι μου ειλικρινα δεν θελω σε καμμια περιπτωση να σε τρελανω αλλα ενα πραγμα θα σου πω.

Αν τοτε στον γιο μου γυρναγα τον χρονο πισω δεν θ ειχα δεχτει σε καμμια περιπτωση την καισαρικη(38+5)

Ξανα λεω δεν θελω να σε αγχωσω να σε πανικοβαλλω.Απλα θελω να ειμαι ειλικρινης μαζι σου και να σου πω την εμπειρια μου,αυτο και μονο!

Για να μου το παρει τοτε η δικαιολογια ηταν οτι επειδη ριχα πητ 17/8 φοβοταν μηοως με πιασουν οι πονοι 15Αυγουστο και αν εχουμε καποια επιπλοκη δεν θα υπηρχε προσωπικο...αυτο απο μονο του σε αγχωνει και ως πρωταρα λες ΝΑΙ συμφωνω μαζι σου..Τωρα που επαθα και εμαθα λειτουργω διαφορετικα!

Ευχομαι ολα να πανε καλα και με το καλο κοριτσι μου ;);)

Greta κ anna οπως σας είπα, εμένα ο Γιατρος μ θα με βάλει προγραμματισμένα για δευτερη καισαρικη στις 39 εβδομάδες, δλδ γύρω στις 5 Φεβρουαρίου θελει, αν κ εγώ ειμαι σίγουρη ότι ως τότε θα με πιάσουν οι πονοι λόγω των συμπτωμάτων π έχω ήδη. Μ φάνηκε περίεργο γτ ήξερα ότι όλες οι προγραμματισμένες καισαρικές γίνονται στις 38, αλλα μ είπε ότι με βάση νεα δεδομένα ειναι καλό ν παίρνει το μωρο όσες μερες γινεται απο την 39 εβδομαδα. Επίσης, ξαδέρφη μ π θα κάνει 2η καισαρικη τον Μάρτιο σε άλλο γιατρο της είπε το ίδιο. Μάλιστα επειδή στο πρωτο παιδί την είχαν πιάσει οι πονοι κ γέννησε στην 37 εβδομαδα, της έκανε και την ένεση για τα πνευμονια και π να πω την αλήθεια τραβηγμένο μ φάνηκε.

Όσο για τον λόγο π έκανες την πρωτη καισαρικη Greta καλά κανεις κ νευριαζεις, αν ειναι δυνατόν! Εμένα στην πρωτη μ με έπιασαν οι πονοι 11 το βράδυ παραμονή Πάσχα. Η Γιατρος έκανε Πάσχα στο μαιευτήριο μαζί μ κ γέννησα το πρωί του Πάσχα στις 10.30. Γι αυτό παίρνουν τόσο λεφτά για να ειναι stand by όταν χρειαστεί. Πάντως Anna μιας κ το μωρο εχει καλό βάρος πιστεύω ολα καλά θ ειναι. Γιατί σε βάζει με καισαρικη ομως?

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Τελειος ο γιατρος σου boulitsa μου!!!Μπραβι του!

Κοιτα εμεις πηγαμε προετοιμασμενοι να του πουμε οτι θα παμε για καισαρικη οταν κλεισουμε την 39η εβδ αλλα μολις μας ειπε βαρος μωρου παγωσαμε!Και το θεμα ειναι οτι ειναι ηδη 6μερες μεγαλυτερο αρα η συλληψη εχει γινει νωριτερα.τουλαχιστον μου το παιρνει με την ημερολογιακη πητ.Και μου ειπε οτι απο δω και περα παιρνουν απο 200 μεχρι 300γρ την εβδομαδα.

Αν οντως ηταν 3300γρ την Τετάρτη θα γεννηθει πανω απο 3600γρ σιγουρα

Οποτε αυτα σκεφτηκα και λεω ας τον εμπιστευτω και φυσικα για αλλη μια φορα του θυμισα αυτα που τραβηξα την προηγουμενη φορα!Θα δειξει την Τεταρτη που εχω ξαμα ραντεβου.Και εγω με τοσους πονους που εχω και συσπασεις ευχομαι το μωρακι μου να ερθει οποτε γουσταρει εκεινο!!!Πολυ θα μου αρεσε!

Αληθεια Αννα χωρις να θελω να γινω αδιακριτη γιατι καισαρικη?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

τι κάνετε??? Πήγα χτες στο γιατρό όλα μου είπε είναι μια χαρά, ο μικρός έχει πάρει θέση και περιμένω μέχρι την άλλη Κυριακή να γεννήσω.

Η αλήθεια είναι ότι έχω άγχος, δεν ξέρω τι λένε οι δευτερομανούλες αν είναι φυσιολογικό.

Μου είπε ότι θα είμαι ήδη 38 εβδομάδων όποτε είναι όλα μια χαρά.

Καλό σ/κ

Aχ τι ωραια κοριτσι!Κ εγω ανυπομονω να γεννησω!Ρε κοριτσια, πρεπει να παμε βασει ημερολογιακης ΠΗΤ? Οταν ειπα του γιατρου μου οτι ο ο γιατρος που μου κανει αυχενικη, β επιπεδου και doppler μου ειπε οτι παω βασει υπερηχογραφικης ΠΗΤ (δηλαδη μεχρι 11/2 αντι για 17/2) ειπει οτι παμε βασει ημερολογιακης... Υπαρχει περιπτωση να λεει δεν το βλεπω πριν τον Φλεβαρη και να γεννησω Ιανουαριο?Δλδ χωρις να εχει εμπεδωθει?:roll:

F4oIp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Δεν μπαίνω για καισαρικη μου είπε για φυσιολογικό τοκετό εκτός απροοπτου.

Έχω αρκετές συσπασεις και είμαστε έτοιμοι.

Γι' αυτό και μου είπε μέχρι την Κυριακή, ότι η θα με πιάσουν πόνοι η θα σπάσουν τα νερά.

Θα δούμε......

Rn2Dp2.png

Καλησπερες μανουλες και μελλουσες μανουλες!!

Μολις κοιμησα το παλικαρι μου και παω να τσακισω μπουγατσινια που εφτιαξα μονη μου με τον αντρουλη μου,ισως δουμε και ταινια...

little το σωστο αυτο ειναι βαση ημερολογιακης να παει εννοείται.. Να χαιρεσαι γιατι υπαρχουν μερικοι που πανεβαση υπερηχου για να ξεμπερδευουν!Οσο πιο πολυ κατσει το μωρο σου μεσα σου τοσο πιο καλο του κανεις!!

Αννα πες το βρε και λεω βλακειες περι καισαρικης!!Δηλαδη πας με προκληση ε?

Πολυ κουραστικη μερα σημερα και το ιδιο προβλεπεται λαι η αυριανη,συν ενα παιδικο πάρτυ που εχουμε να παμε το απογευμα!!!!!

Σας φιλωωωω

Καλο βραδυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες!

Συννεφιασμένη Κυριακή σήμερα, αλλά τουλάχιστον δεν έχω πλυσίματα να στεγνώσουν.

Για την εμπέδωση που ρώταγες Greta, αυτό που μας είπαν στο μάθημα είναι το εξής. Τα κόκκαλα της λεκάνης είναι σαν ένα χωνί. Το μωρό μπορεί να έχει θέση με το κεφάλι κάτω αλλά η εμπέδωση γίνεται όταν το κεφαλάκι φτάσει χαμηλά στο στενότερο σημείου του χωνιού αυτού. Το καταλαβαίνουμε πότε γίνεται γιατί ξαλαφρώνει πολύ ο θώρακας, αναπνέουμε πολύ πιο εύκολα και το βάρος μετατοπίζεται πολύ χαμηλά, πιέζεται περισσότερο η κύστη.

Ο τοκετός μπορεί να ξεκινήσει είτε εμπεδωθεί το μωρό, είτε όχι. Εκεί χρησιμοποιούνται και οι τεχνητές ωδίνες, να δημιουργήσουν τις απαραίτητες συσπάσεις, ώστε το μωρό να οδηγηθεί προς τα κάτω. Μία φυσιολογική εξέλιξη τοκετού, ξεκινά με εμπέδωση και στη συνέχεια ωδίνες περιοδικές που γίνονται συχνότερες με την πάροδο του χρόνου. Το σπάσιμο των νερών θα έρθει αργότερα. Γι'αυτό και αν έχουμε ωδίνες, μπορούμε να έχουμε χρόνο να κάνουμε ένα μπάνιο και μετά να πάμε στο μαιευτήριο, ενώ αν σπάσουν τα νερά, πρέπει να πάμε αμέσως. Ελπίζω να σας τα ξεκαθάρισα κάπως :D

Η φώτο της κηραλοιφής είναι δική μου, ναι :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα κοριτσαρες!!!

Όντως τη μερα η σημερινή; Ούτε μια αχτίδα ηλίου;;

Βάσω εχεις δίκιο ότι ξαλαφεωνεις κ η κύστη σ πιέζεται ποοολυ περισσότερο!

Ο γιος ηταν εμπεδωμένος 4 μερες πριν γεννήσω κ πραγματικά η τουαλέτα ειχε γίνει μαρτύριο! Το είχα χρόνο μετρήσει... Κάθε 20 λεπτά πήγαινα κα κατουρησω... Και άντε την ημέρα...αλλά την νύχτα ηταν βασανιστήριο!!

KMwEp3.png

Άννα μου να σε ρωτήσω κατι;

Ο γιατρός σ σ ειπε ότι θα μπεις με πρόκληση ή απλά έκανε μια πρόβλεψη ότι θα εχεις γεννήσει μέχρι την άλλη κυριακη; Δλδ αν δεν γεννήσεις μέχρι την άλλη κυριακη θα περιμένει;;

KMwEp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!

Νασια χρονια σου πολλα!Να χαίρεσαι την γιορτη σου με το καλο το μωρο σου!

Βασω σε ευχαριστώ για την κατατοπιση!Με βοηθησες αρκετα!Εγω ειμαι στην φαση που ουτε μπορω να αναπνευσω αρα ΔΕΝ εχει εμπεδωθει!Για την φωτο θερμα συγχαρητήρια! (Βασικα για το περιεχομενο)Εμεις αναζητουμε μελισσοκόμο,γιατι απ οτι διαβασα στο αρθρο σου θελει βιολογικο κερι μελλισσας.τα αλλα δεν ειναι φυσικα..

kashmam απ οτι καταλαβα στην Αννα θα κανει προκληση ο γιατρος της μολις γινει 38 εβδομαδων γιατι της ειπε οτι τοσο και εκεινη οσο και το μωρο ειναι ετοιμοι για τον τοκετο.

Σημερα ομελετες το καταστημα!

Οι αντρες εφυγαν να μου βρουν υγρο φακων επαφης εγω επεσα στον καναπε :tongue::tongue:

Πρεπει να σηκωθω ομως,κοριτσια σας εχω πρηξει αλλα δεν εχω πια κουραγιο.Δεν μπορω αλλο θελω να βαλω τα κλαμματα,σερνομαι,δεν μπορω να παρω ανασα..Το τελευταιο γευμα το κανω τουλάχιστον 3ωρες πριν τον υπνο (αν βαλουμε και τις αϋπνίες μεσα βαλτε κανα 5ωρο) και νοιωθω οτι θα κανω εμετο.Εχω γοπ..δε μπορω να γυρισω να περπατησω να σκυψω να κανω μπανιο να κοψω τα νυχια μου να ξυριστω ααααααχ!Και βοηθεια δεν εχω..η μαμα δουλευει πρεπει να τα κανω ολα μονη!

Ευτυχως βαλιτσα μωρου εκλεισε!

Φευγω γιατι θα με παρετε με τις πετρες...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βασικα βρε Βασω εσυ που το βρισκεις το κερι?

Απο μελισσοκομο η στα μαγαζια με βιολογικα?

Δεν νομιζω να προλαβω βεβαια μεχρι να γεννησω να το φτιαξω αλλα να ξερω να στειλω τον αντρα μου να αγορασει και να το φτιαξω οταν ερθουμε σπιτι.εξ αλλου εγω δεν εβαλα ποτε κρεμα στο γιο μου αν δεν υπηρχε συγκαμα!Και δεν συγκαηκε ποτε!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...