Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

LITTLE_STAR έχω ένα app στο κινητό και βλέπω εκεί το βάρος του μωρού κάθε φορά που πάω στο γυναικολόγο, όλως περιέργως το δικό μου συμβαδίζει με το βάρος που λέει εκεί, και για την ηλικία που είμαστε τώρα λέει περίπου 2500 γρ. πιστεύω καλά είναι. Εγώ έχω γιατρό τη δευτέρα, θα δούμε πόσο θα είναι και η δικιά μου :)

Εγώ έχω πάρει 12 κιλά, και τα τελευταία 2 τα έβαλα τις τελευταίες 2 εβδομάδες που χαλάρωσα περισσότερο και άρχισα να τρώω σαν άνθρωπος.

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δυστυχώς Greta, τόσο γιατροί όσο και μαίες που ρώτησα, μου είπαν ότι οι πιθανότητες να γυρίσει είναι πολύ μικρές. Επίσης όσο μένει μετά τις 38 εβδομάδες, θα της είναι πολύ στενάχωρα. Οπότε, αν δε γίνει κανένα θαύμα, η καισαρική είναι μονόδρομος και είναι και πιο ασφαλής. Η αλήθεια είναι ότι έχει και τα καλά της. Πηγαίνεις έχοντας ρυθμίσει τα πάντα, δεν ξεχνάς πράγματα και το μωράκι σου τουλάχιστον δεν βγαίνει ζορισμένο (αν βλέπατε το βίντεο που μας έδειξαν, ειλικρινά είναι θαύμα το πως βγαίνουν τα καημένα, με τι ζόρι). Το ξέρω ότι θα πονάω μετά αλλά τουλάχιστον θα έχω βοήθεια. Μην αγχώνεσαι βρε κορίτσι μου, τα πονάκια είναι φυσιολογικά. Στο μάθημα μας είπαν ότι σε αυτές τις εβδομάδες πονάμε κυρίως λόγω βάρους και αγυμνασιάς. Αν σε πιάσουν ωδίνες, το καταλαβαίνεις και είναι περιοδικό. Δε σε πιάνει δηλαδή ένας πόνος τώρα, ένας μετά από 10 λεπτά, ένας μετά από 20λεπτά. Θα σε πιάσει αρχικά ανά 30 λεπτά και μετά θα μειώνεται σταδιακά. Γι'αυτό και αν είσαι στην αρχή έχεις χρόνο να κάνεις μπάνιο, να προετοιμαστείς και μετά να πας στο μαιευτήριο. Για τον ίδιο λόγο και ο μαιευτήρας δεν τρέχει να είναι εκεί άμεσα. Ξέρει ότι θα χρειαστείς χρόνο μέχρι οι πόνοι να συντομεύσουν (και η διαστολή αντίστοιχα να μεγαλώσει). Για τις πρωτότοκες πάντως μας είπαν να περιμένουμε ολοκλήρωση τοκετού μετά από 5-8 ώρες.

Για μπουρνούζι, μήπως να σου έπαιρνε κάποιος αυτό; http://gr.nextdirect.com/en/x557332s1#684830

Little_star μια χαρά είναι το βάρος. Και αφού έχετε γυρίσει, θα εμπεδωθεί που θα πάει. Και εμένα τόσο είναι, 2660γρ και είμαστε κοντινές ημερομηνίες. Στο doppler ο γιατρός μου είπε ότι εκτιμά να φτάσει τα 3500γρ (αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό ανάπτυξης). Άρα στις 38 εβδομάδες, θα έχω ένα μικρούλι μωράκι αλλά τουλάχιστον δε θα πάνε στράφι τα 1 month φορμάκια χα χα! Έτσι οι Αιγόκεροι, τουλάχιστον οι αρκετοί που ξέρω. Τα πάμε πολύ καλά αλλά η ξεροκεφαλιά τους δεν έχει όριο!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Δυστυχώς Greta, τόσο γιατροί όσο και μαίες που ρώτησα, μου είπαν ότι οι πιθανότητες να γυρίσει είναι πολύ μικρές. Επίσης όσο μένει μετά τις 38 εβδομάδες, θα της είναι πολύ στενάχωρα. Οπότε, αν δε γίνει κανένα θαύμα, η καισαρική είναι μονόδρομος και είναι και πιο ασφαλής. Η αλήθεια είναι ότι έχει και τα καλά της. Πηγαίνεις έχοντας ρυθμίσει τα πάντα, δεν ξεχνάς πράγματα και το μωράκι σου τουλάχιστον δεν βγαίνει ζορισμένο (αν βλέπατε το βίντεο που μας έδειξαν, ειλικρινά είναι θαύμα το πως βγαίνουν τα καημένα, με τι ζόρι). Το ξέρω ότι θα πονάω μετά αλλά τουλάχιστον θα έχω βοήθεια. Μην αγχώνεσαι βρε κορίτσι μου, τα πονάκια είναι φυσιολογικά. Στο μάθημα μας είπαν ότι σε αυτές τις εβδομάδες πονάμε κυρίως λόγω βάρους και αγυμνασιάς. Αν σε πιάσουν ωδίνες, το καταλαβαίνεις και είναι περιοδικό. Δε σε πιάνει δηλαδή ένας πόνος τώρα, ένας μετά από 10 λεπτά, ένας μετά από 20λεπτά. Θα σε πιάσει αρχικά ανά 30 λεπτά και μετά θα μειώνεται σταδιακά. Γι'αυτό και αν είσαι στην αρχή έχεις χρόνο να κάνεις μπάνιο, να προετοιμαστείς και μετά να πας στο μαιευτήριο. Για τον ίδιο λόγο και ο μαιευτήρας δεν τρέχει να είναι εκεί άμεσα. Ξέρει ότι θα χρειαστείς χρόνο μέχρι οι πόνοι να συντομεύσουν (και η διαστολή αντίστοιχα να μεγαλώσει). Για τις πρωτότοκες πάντως μας είπαν να περιμένουμε ολοκλήρωση τοκετού μετά από 5-8 ώρες.

Για μπουρνούζι, μήπως να σου έπαιρνε κάποιος αυτό; http://gr.nextdirect.com/en/x557332s1#684830

Little_star μια χαρά είναι το βάρος. Και αφού έχετε γυρίσει, θα εμπεδωθεί που θα πάει. Και εμένα τόσο είναι, 2660γρ και είμαστε κοντινές ημερομηνίες. Στο doppler ο γιατρός μου είπε ότι εκτιμά να φτάσει τα 3500γρ (αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό ανάπτυξης). Άρα στις 38 εβδομάδες, θα έχω ένα μικρούλι μωράκι αλλά τουλάχιστον δε θα πάνε στράφι τα 1 month φορμάκια χα χα! Έτσι οι Αιγόκεροι, τουλάχιστον οι αρκετοί που ξέρω. Τα πάμε πολύ καλά αλλά η ξεροκεφαλιά τους δεν έχει όριο!

Ξεροκεφαλοι οι Αιγωκεροι, ε?Χμμμ..εγω ειμαι Κριαρακι (οποτε καλα θα τα παμε) ο συζυγος ομως Σκορπιος...:roll::roll: Νομιζω 3500 δεν ειναι κ μικρουλι μωρακι, μια χαρα ειναι!Αν σκεφτεις οτι εγω ημουν 2400!! Παντως αν βγει 3500 εμενα, τσαμπα τα newborn του Mothercare..χαλαλι του ομως, απο τωρα δειχνει χαρακτηρα!!χαχαχα

F4oIp2.png

τι κάνετε τσούπρες;;;;

Εγώ σήμερα σέεερνομαι....

Απο καναπέ σε κρεβάτι και πάλι πίσω...

Νέα δεν έχω καθώς το πιο ... συγκλονιστικό πράγμα της ημέρας είναι .. ότι πήγα ως το περίπτερο και τσάκισα μια σοκολάτα :rolleyes:

5 βδομάδες tops μου μείνανε [αν και έχω μια ... κάτι ότι ο μικρός θα σκάσει μύτη 13 ή 14 / 02 δεν ξέρω γιατί από την πρώτη στιγμή το είχα σκεφτεί -- το άλλο "feeling" Που είχα με το που είδα το θετικό τεστ, ότι δλδ είναι αγοράκι βγήκε, για να δούμε κι αυτό :tongue:] και δεν ξέρω αν ειμαι ... τρομοκρατημένη ή ανυπόμονη... (!)

Στο μεταξύ αρχίσαμε να φτιάχνουμε επιτέλους και το παιδικό δωμάτιο [βρήκαμε που θα βάλουμε τα έπιπλα, τώρα είμαστε στη φάση που βάζουμε τα διακοσμητικά στους τοίχους κτλ] και περιμένω πως και πώς να καταφτάσει και το λίκνο [την άλλη εβδομάδα αναμένεται ] να δούμε πως είναι :D

Ανυπομονώ να φτάσει και η Τετάρτη να πάω επιτέλους ξανά στο γιατρό έχει περάσει ένας ολόκληρος μήνας από την τελευταία φορά!!

Και ο μικρός έχει αρχίσει να παίρνει όλο και πιο... έντονες πρωτοβουλίες βόλτα από δεξιά προς τα αριστερά κάνει κάθε βράδυ η κοιλιά μου! :cool:

Νομμμμμίζω δε πως άρχισα να καταλαβαίνω και συσπάσεις...

Αλήθεια ξέρετε αν η επόμενη εξέταση [35w5d θα είμαι] είναι χρονικά τέτοια που θα δει αυτά που λέτε περι .. εμπέδωσης και τα συναφή;;; [ναι ναι η ασχετοσύνη μου ξαναχτυπά!] ή είναι νωρίς ακόμα??

Btw η αφεντια μου είχε γεννηθεί ακριβώς 36 εβδομάδων [36w0d] και τόόόότε δεν είχα θεωρηθεί πρόωρο [έστω και οριακά] ήμουν δε οριακά πάνω από 3kg... To λέω γιατί θεωρούσα πάντα [λόγω της δικιάς μου γέννας βασικά(!)] ότι το 36w είναι το ορόσημο προωρότητας και τώρα σας διαβάζω να λέτε για 37η εβδομάδα...

Εκτός κι αν από τις αρχές της δεκαετίας του'80 έχουν αναθεωρήσει πράγματα [ήδη η μαμά μου πχ μου έχει πει ότι σε μένα τις 2 πρώτες μέρες της απαγόρευσαν στο δημόσιο νοσοκομείο να θηλάσει γιατί ... δεν έκανε για το παιδί και μου έδιναν μόνο ... τσάι :|, το οποίο ούτε για πλάκα δεν γίνεται πλέον(!)] ...anyway παρεμπιπτόντως τελείως αυτό :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Quinsey γεια σου. Είμαι απο τις μανούλες Απριλίου, είδα την απορία σου και είπα να σου απαντήσω. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στιγμή που εμπεδώνεται το μωρό, αλλά συνήθως στην πρωτότοκη απο την εμπέδωση μέχρι την γέννα μπορεί να πάρει πολλές μέρες.

Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, εμπεδώθηκε το μωρό στις 38 εβδομάδες και γέννησα στις 39 +1, πήρε δηλαδή πάνω βδομάδα να γεννήσω, αλλά δεν είχε εμπεδωθεί ούτε στις 36, ούτε στις 37 εβδομάδες.

Επίσης κανονικά για να μην θεωρείτε πρώορο πρέπει να μπει στην 37η εβδομάδα, δηλαδή 36+1. Όμως εξαρτάται και απο το πόσο έτοιμο είναι το μωρό. Ξέρω μωρό που 36+1 ήτανε μια χαρά και δεν μπήκε σε παρακολούθηση και παιδί που στις 38 εβδομάδες είχε αναπνευστικό πρόβλημα και μπήκε 1 εβδομάδα παρακολούθηση. Όμως η 2η περίπτωση είναι σπάνια.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια ομορφα!! Τι κάνετε?

Εμείς καλά.... χθες το βράδυ ξύπνησα 2 φορές από πόνους και μπορώ να πω ότι αγχώθηκα! Έμαθα ότι και μια γνωστή μου γεννησε μόλις μπήκε στον μήνα της!

Κατ' άλλα φτιάχνω την βαλίτσα και γράφω να δω τι καλλυντικά να πάρω για το παιδί. Κρέμα συγκάματος ποια έχετε πάρει? διάβασα διάφορα για την sudocream και δεν την εμπιστευομαι....

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια ομορφα!! Τι κάνετε?

Εμείς καλά.... χθες το βράδυ ξύπνησα 2 φορές από πόνους και μπορώ να πω ότι αγχώθηκα! Έμαθα ότι και μια γνωστή μου γεννησε μόλις μπήκε στον μήνα της!

Κατ' άλλα φτιάχνω την βαλίτσα και γράφω να δω τι καλλυντικά να πάρω για το παιδί. Κρέμα συγκάματος ποια έχετε πάρει? διάβασα διάφορα για την sudocream και δεν την εμπιστευομαι....

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά να σου πω για τη sudocrem..Ναι, δεν είναι να την εμπιστεύεσαι...για κατακλίσεις την χρησιμοποιούν κατά κόρον, χημεία παιδί μου...Αν θες να με ακούσεις....κεραλοιφή.Αν ψάξεις στο πάρεντς σίγουρα κάπου θα έχει συνταγή της ή φαντάζομαι μπορείς και να την αγοράσεις έτοιμη.Εγώ βρήκα κερί μέλισσας από παραγωγό και τη φτιάχνω μόνη μου, αλλά επειδή την κάνω στο περίπου και δε θυμάμαι αναλογίες γι' αυτό προτείνω να ψάξεις τη συνταγή.Είναι πολύ καλή και για μας, σκασμένα χέρια, πόδια κλπ...Με το καλό τα μωράκια σας,σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! και εγώ σε θυμάμαι, ελπίζω να είσαι καλά και όπως είδα περιμένεις και το 4ο παιδάκι σου!! Με το καλό!!!

Σήμερα διαβάζω ότι το καλύτερο είναι η κεραλοιφή από πολλά sites και έχω πιστεί!! Θα ψάξω να δω που μπορώ να βρώ ή να την φτιάξω μόνη μου!

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά να σου πω για τη sudocrem..Ναι, δεν είναι να την εμπιστεύεσαι...για κατακλίσεις την χρησιμοποιούν κατά κόρον, χημεία παιδί μου...Αν θες να με ακούσεις....κεραλοιφή.Αν ψάξεις στο πάρεντς σίγουρα κάπου θα έχει συνταγή της ή φαντάζομαι μπορείς και να την αγοράσεις έτοιμη.Εγώ βρήκα κερί μέλισσας από παραγωγό και τη φτιάχνω μόνη μου, αλλά επειδή την κάνω στο περίπου και δε θυμάμαι αναλογίες γι' αυτό προτείνω να ψάξεις τη συνταγή.Είναι πολύ καλή και για μας, σκασμένα χέρια, πόδια κλπ...Με το καλό τα μωράκια σας,σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Σαν να ενιωσα το πρωτο πονακι περιόδου...!Υπάρχει περιπτωση να συμβαίνει αυτό χωρίς να έχει γίνει εμπέδωση ακόμα?Για να γεννησουμε ή εμπέδωση είναι προϋπόθεση?

F4oIp2.png

Κορίτσια,εγώ πήρα της frezyderm το λαδάκι για την ευαίσθητη περιοχή και την κρέμα για πιο βαριές περιπτωσεις.Έτσι μου ειπε να κάνω ή παιδίατρος..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια,εγώ πήρα της frezyderm το λαδάκι για την ευαίσθητη περιοχή και την κρέμα για πιο βαριές περιπτωσεις.Έτσι μου ειπε να κάνω ή παιδίατρος..

Εγώ έχω νιώσει πόνους περιόδου εδώ και πολύ καιρό, δεν ξέρω αν συμβαδίζει με την εμπέδωση.

Μίλησες με την παιδίατρο ε?? Εγώ δεν την έχω πάρει γιατί σκέφτομαι μήπως είναι νωρίς.... δεν είναι ε?

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Nasia είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις κεραλοιφή και μάλιστα όχι μόνο για το μωρό αλλά και για εσένα. Η βασική συνταγή είναι η εξής:

http://oliviart-gr.blogspot.gr/2013/02/blog-post_11.html#axzz3P0ftmw8n

Εγώ την φτιάχνω χρόνια και μάλιστα την κάνω και δώρο σε φίλες. H τελευταία που έφτιαξα είναι αυτή, με λεμόνι και ελαιόλαδο, για σκασμένους αγκώνες (ελπίζω να σας αρέσει) http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/f2/b2/d2/f2b2d23ee560c56caaa2db0aca815537.jpg

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βασω ναι θυμαμαι ειχες βαλει συνταγη σωστα?

Θα μου πειτε τι ειναι η εμπεδωση γιατι πρωτη φορα το.ακουω?

Πηρα επιτελους μπουρμουζι,δεν βρηκα στο ζαρα ελεος οηρα στο natura!Εβαλα τελευταιο πλυντηριο να σιδερωσω να κλεισω βαλιτσα μωρου.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Nasia είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις κεραλοιφή και μάλιστα όχι μόνο για το μωρό αλλά και για εσένα. Η βασική συνταγή είναι η εξής:

http://oliviart-gr.blogspot.gr/2013/02/blog-post_11.html#axzz3P0ftmw8n

Εγώ την φτιάχνω χρόνια και μάλιστα την κάνω και δώρο σε φίλες. H τελευταία που έφτιαξα είναι αυτή, με λεμόνι και ελαιόλαδο, για σκασμένους αγκώνες (ελπίζω να σας αρέσει) http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/f2/b2/d2/f2b2d23ee560c56caaa2db0aca815537.jpg

Αυτη η φωτο ειναι δικια σου?υποκλεινομαι..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

τι κάνετε??? Πήγα χτες στο γιατρό όλα μου είπε είναι μια χαρά, ο μικρός έχει πάρει θέση και περιμένω μέχρι την άλλη Κυριακή να γεννήσω.

Η αλήθεια είναι ότι έχω άγχος, δεν ξέρω τι λένε οι δευτερομανούλες αν είναι φυσιολογικό.

Μου είπε ότι θα είμαι ήδη 38 εβδομάδων όποτε είναι όλα μια χαρά.

Καλό σ/κ

Φιλιά.....

Rn2Dp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...