Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Greta, μπαίνεις στην τελική ευθεία! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς! Θα τα καταφέρουμε με δύο ζουζούνια στο σπίτι. Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα ζοριστούμε αλλά σκέψου: δύο φατσούλες που μόνο που θα τις κοιτάζεις .....θα λιώνεις!!!!! Μετά απο λίγο καιρό αγκαλιές, φιλιά *2!!! Μην μας πιάνει πανικός, θετική σκέψη και το διάστημα της προσαρμογής θα περάσει γρήγορα! Αυτό που έγραψες για τη μαμά σου και τον μικρό με κάνει να πιστεύω πως δεν είμαι τρελή! Τις τελευταίες μέρες κάτι τέτοια κάνει και ο μικρός μου, σα να διαισθάνεται ότι θα αποχωριστούμε για λίγο! Φαντάσου ότι μέχρι να παρκάρω το αυτοκίνητο, μπαίνει στο σπίτι με τη γιαγιά και αρχίζει το κλάμα! Κάτι τέτοιο δε συναίβεναι παλιότερα... Προβληματίζομαι και εγώ, αλλά λίγες μέρες θα είναι....

Καλό μεσημέρι σε όλες, πάω για φαγάκι και ύπνο!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Estel δεν υπαρχει αυτο!

Τα ιδια και εμενα,τα καταλαβαινουν ολα δεν παιζει,ειμαι σιγουρη!Εμενα εχει κολλησει πολυ πανω μου,μεχρι να κοιμηθει μουρμουραγε μαμα μαμα!!

Το οτι θα τα καταφερουμε ειναι το μονο σιγουρο αλλα με λιγη δυσκολια πιστευω τον πρωτο καιρο...

spourgitaki μεγαλο οχι αστεια :tongue:

Γουρλωσε τα ματια ο γυναικολόγος μου!χεχε

Με ρωτησε ποσα κιλα εχω παρει και του ειπα +12 (δεν του ειπα οτι εχω να ζυγιστω απ τις γιορτες :lol::lol::lol::lol:)

Σε ποια εβδ εισαι?και εγω εχω μπολικες συσπασεις.

little καλη επιτυχια περιμενουμε νεα σου!!!

Εμεις φαγαμε και τωρα ξαπλαραμε!Ευχομαι να ερθει στην ωρα του ο αντρουλης μου γιατι πρεπει να βρω μπουρνουζι και χρειαζομαι και κατι εξτρα πετσέτες.

Πρεπει να ετοιμασω βαλιτσα επειγοντως!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Hello again :D

Τελευταίο μάθημα για σήμερα και μιλήσαμε για καισαρική, κάναμε προσωμοίωση τοκετού και τέλος μιλήσαμε για θηλασμό και πολλά άλλα. Ηρέμησα αρκετά πάντως. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις αναλυτικά τι να περιμένεις, ποιοι θα σε δουν, τι θα σου κάνουν. Νιώθω πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Για τον θηλασμό να ξέρετε ότι οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, μπορείτε να επισκεφθείτε το τμήμα ψυχοπροφυλακτικής του Έλενα και να σας βοηθήσουν με τυχόν προβλήματα. Επίσης στις 23/02 υπάρχει ανοιχτό σεμινάριο.

Greta, το μπουρνουζάκι το βρήκα στο Metro Mall.

Αθηνά, λες να μη το έχω καταλάβει; Έπρεπε να την έχω ψυλιαστεί τη δουλειά από τη β' επιπέδου που μας κουνούσε το δάχτυλο χα χα..

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Greta μετράς αντίστροφα εεεε??? Άντε με το καλό !!! Όλα θα πάνε μια χαρά!!!

Εμάς τα δικά μας νέα είναι τα ίδια.... ακόμη κάποια ψώνια σήμερα και δουλειές στο σπίτι με το δωμάτιο και τα ρούχα του παιδιού!

Έχω αγχωθεί λίγο με τον τοκετό αλλά θα πάνε όλα μια χαρά!!!!!!!!!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπέρα κ απο μένα λοιπόν!

Α ρε Greta εισαι τελεια! Ποσο λιγο έμεινε!! Κ το μπεμπακι τελεια κιλα κ ποσο ακομα θ γίνει μεχρι να βγει!! Αυτο με τα δυο παιδια κάπου κάπου κ μένα με αγχώνει κάπου κάπου λέω ολα θ πανε μια χαρά!

Αυτο π λέτε οτι το βράδυ δεν βολευομαστε κ η ίδια στάση το πρωι ειναι η καλύτερη κ εγω δεν το καταλαβαίνω... Χαλια το βράδυ ομως άνα μιάμιση ωρα σηκώνομαι για κατουρημα! Δεν ευχαριστιέμαι υπνο καθόλου!!!

Σημερα εμείς φασολάκια είχαμε κ περισσέψαν κ για αυριο!

Απο το πρωι έκανα δουλειες σκουπα σφουγγάρισμα σκόνες τζάμια μπάνιο κλπ κατι σαν γενική αλλα λιγο πιο χαλαρή κ τωρα ειμαι...κλαφτα Χαράλαμπε! Η μέση ποναει τρέλα σε σημείο που δεν μπορω να σηκωθώ κ οταν τελικα σηκώνομαι κουτσαινω!

Αλλα επιτελους νιωθω το σπιτι μου καθαρό όπως το θελω εγω!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσαρες μου για τις ευχες σας!Ανταποδιδω και με το παραπανω!Να κρατήσουμε ολες γερα μπεμπακια μας ευχομαι!!

kashmam εγω εχω σταματησει να τα κανω ολα μαζι γιατι θα μεινω στον τοπο..Χαρα στο κουραγιο σου!

Εμεις ακομα να κοιμηθουμε ακούμε τραγουδακια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας!Τα νέα μας απο τον γιατρό είναι οτι ο μικρός είναι 2.630,δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα,τράχηλος 2,5 κ επόμενο ραντεβού για επαναληπτικό Ντόπλερ στις 29 με τον ειδικό γιατρό,ενω εκείνος θα με δει στις 5/2.Μου είπε οτι πριν της 37 εβδομαδες θεωρειται πρόωρο..απο οτι κατάλαβα έχουμε μέλλον..κ είχα μια ελπίδα για αιγωκερακι..(μην παρεξηγειθειτε οι υδροχοινες,είναι κ ο πατερας μου,απλα οι αιγωκεροι θεωρούνται πιο σοβαροί,του προγράμματος και παίρνουν απο λογια :-) )

F4oIp2.png

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε πως ειστε?

Εμεις γυρναμε γυρω γυρω χαχα!Δεν ξερω και τι να μαγειρεψω σημερα..ππφφφ!

little μια χαρα το βρισκω το αγορακι σου!;)

Γιατι καλε να γεννησεις νωριτερα?Ασε το μωρακι σου να μεγαλωσει κι αλλο!Εχεις ακομα καιρο...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!

Little Star, δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα αλλά υποθέτω ότι έχει γυρίσει, σωστά; Όντως οι 37 εβδομάδες θεωρούνται πρόωρος τοκετός. Από τις 38 και μετά θεωρείται ασφαλές.

Μη το λες πάντως για τους Αιγόκαιρους, εγώ όσους ξέρω είναι στην κοσμάρα τους και κάνουν ότι τους καρφωθεί, ότι και να τους λες. Είναι και η αδελφή μου και πολλές φίλες μου :D Υδροχόος που είναι και εμένα ο μπαμπάς μου και πολλοί άντρες φίλοι μου, είναι ερευνητικοί και διεισδυτικοί σε ότι κάνουν, ίσως δεν εκδηλώνονται εύκολα αλλά είναι καλά άτομα :D

Σήμερα μίλησα και με έναν γυναικολόγο που κάνει σε συνεργασία με το Αρεταίειο, κάνει έρευνα για τα μωρά σε ισχιακή προβολή και την επίδραση που έχει ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο στην αλλαγή θέσης. Δυστυχώς η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και μου είπε να μην ανησυχώ, η καισαρική είναι όντως η ενδεδειγμένη λύση. Όχι ότι δεν γίνεται και φυσιολογικό τοκετός αλλά οι πιθανότητες για επιπλοκές και δυσκολία είναι μεγάλες οπότε δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθώ, ούτε εγώ ούτε το μωρό.

Αμάν πια! Η εξαίρεση της εξαίρεσης είμαι! Στο 3-4% των γυναικών με μωρό σε ισχιακή προβολή, στις σπάνιες περιπτώσεις που οι φρονιμίτες μου έχουν 4 ρίζες, πολύ σπέσιαλ άτομο!

Σήμερα με έχει πιάσει η συμμαζευτικότητα (!!! νέα λέξη) μου. Έκανα εκκαθάριση στην κουζίνα, δοκίμασα τον αποστειρωτή και τώρα ετοιμάζομαι για σίδερο. Από το μαιευτήριο μας είπαν να πάρουμε κανονικά βαμβακερά εσώρουχα αλλά εμένα τα δικά μου τα περισσότερα είναι χαμηλά στην κοιλιά και φοβάμαι ότι θα ενοχλούν στην τομή. Αντίθετα, έμαθα ότι τα μίας χρήσης είναι ψηλά και βολεύουν. Πρέπει να βρω ποια να πάρω... Ξέρετε πόσο κοστίζουν; Στο ebay βρίσκω τα 5, 7,5ευρώ, δηλαδή 1,5 το ένα. Τόσο πάνε οι τιμές;

Σήμερα θα κάνω ή μακαρόνια με κιμά, ή μπιφτέκια με πουρέ (και όποιος θέλει αρακά που μου έχει περισσέψει).

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Άλλαξα τα ζώδια γιατί τελικά οι Ιχθείς ξεκινάνε από τις 20/02 (είμαι ολίγον τι άσχετη με αυτά :D )

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΚ.: 10/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιπποκράτειο

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

spourgitaki: 11/02/2015 baby-girl.png ➜ Ιασώ

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

lulux: 15/02/2015 baby-girl.pngbaby-girl.png ➜ Ιασώ

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

♓ Τα ψαράκια

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Γαία

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

lilika26: 28/02/2015 baby-boy-icon.png

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Βασω μου ειναι τοσο απιθανο να γυρισει?

Τελος παντων μην αγχωνεσαι για την καισαρικη και φυσικα ελπιζω να διαλεξεις επισκληριδιο και οχι ολικη.

Οσο για τα εσωρουχα και εγω δικα μου εχω και καταλαβαινεις πως και εμενα ειναι ολα χαμηλα.Δεν ενοχλουν ομως καθολου η τομη ειναι με γαζες και καλλενη αρκετα οποτε δεν σε ενοχλουν.

Τα μιας χρησεως δεν συμφερουν καθολου.Καλυτερα πηγαινε λαικη και παρε 3 τεραστια παρα να παρεις μιας χρησης.

Στο παζαρι στον Πειραια ειχα δει καποια (οχι για γιαγιουλες) που ηταν νορμαλ νουμερα αλλα πιο ψηλα.

Πάραυτα εγω σου ευχομαι να γυρισει!!!Γυρνα βρε μπεμπα!!!

Σημερα επιτελους θα παμε για τελευταία ψωνια.Ελπιζω στα zara Πειραιά να βρουμε μπουρνουζακι γιατι Ν.Σμύρνη που κοιταξε η μαμα μου ουτε δειγμα δεν βρηκε!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερούδια :)

Πρωινή πρωινή πάλι :tongue:

LITTLE_STAR μην βιάζεσαι, άσε να μεγαλώσει και να δυναμώσει το μωράκι σου, ξέρει εκείνο καλύτερα πότε είναι η ώρα να βγει έξω :) Αφού έχουμε ίδια ημερομηνία τοκετού, είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Βάσω εσώρουχα μιας χρήσης πήρα ένα πακετάκι Chicco, έχει 4 μέσα και είναι σχετικά ψηλά στη κοιλιά. Μετά είχα πετύχει κάτι βαμβακερά γιαγιαδίστικα βρακάκια στη λαϊκή με 50 λεπτά και πήρα 5, είναι πολύ μαλακά, καμία σχέση με το Chicco που είναι σκληρά και δεν ξέρω αν θα τα φορέσω. Έχει και στο Motherbaby με 8 ευρώ τα 5 της Carriwell.

1S7cp2.png

Καλημέρα!

Little Star, δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα αλλά υποθέτω ότι έχει γυρίσει, σωστά; Όντως οι 37 εβδομάδες θεωρούνται πρόωρος τοκετός. Από τις 38 και μετά θεωρείται ασφαλές.

Μη το λες πάντως για τους Αιγόκαιρους, εγώ όσους ξέρω είναι στην κοσμάρα τους και κάνουν ότι τους καρφωθεί, ότι και να τους λες. Είναι και η αδελφή μου και πολλές φίλες μου :D Υδροχόος που είναι και εμένα ο μπαμπάς μου και πολλοί άντρες φίλοι μου, είναι ερευνητικοί και διεισδυτικοί σε ότι κάνουν, ίσως δεν εκδηλώνονται εύκολα αλλά είναι καλά άτομα :D

Σήμερα μίλησα και με έναν γυναικολόγο που κάνει σε συνεργασία με το Αρεταίειο, κάνει έρευνα για τα μωρά σε ισχιακή προβολή και την επίδραση που έχει ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο στην αλλαγή θέσης. Δυστυχώς η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και μου είπε να μην ανησυχώ, η καισαρική είναι όντως η ενδεδειγμένη λύση. Όχι ότι δεν γίνεται και φυσιολογικό τοκετός αλλά οι πιθανότητες για επιπλοκές και δυσκολία είναι μεγάλες οπότε δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθώ, ούτε εγώ ούτε το μωρό.

Αμάν πια! Η εξαίρεση της εξαίρεσης είμαι! Στο 3-4% των γυναικών με μωρό σε ισχιακή προβολή, στις σπάνιες περιπτώσεις που οι φρονιμίτες μου έχουν 4 ρίζες, πολύ σπέσιαλ άτομο!

Σήμερα με έχει πιάσει η συμμαζευτικότητα (!!! νέα λέξη) μου. Έκανα εκκαθάριση στην κουζίνα, δοκίμασα τον αποστειρωτή και τώρα ετοιμάζομαι για σίδερο. Από το μαιευτήριο μας είπαν να πάρουμε κανονικά βαμβακερά εσώρουχα αλλά εμένα τα δικά μου τα περισσότερα είναι χαμηλά στην κοιλιά και φοβάμαι ότι θα ενοχλούν στην τομή. Αντίθετα, έμαθα ότι τα μίας χρήσης είναι ψηλά και βολεύουν. Πρέπει να βρω ποια να πάρω... Ξέρετε πόσο κοστίζουν; Στο ebay βρίσκω τα 5, 7,5ευρώ, δηλαδή 1,5 το ένα. Τόσο πάνε οι τιμές;

Σήμερα θα κάνω ή μακαρόνια με κιμά, ή μπιφτέκια με πουρέ (και όποιος θέλει αρακά που μου έχει περισσέψει).

Ναι, εχει γυρισει ευτυχως!Ελπιζω κ η δικια σου να μην κανει τσαλιμακια και νας ακουσει! Ετσι οι Αιγωκεροι?? Χαχαχαχαχ! Και εγω επλυνα τα 4 μπιμπερο που εχω παρει και τα εξαρτηματα τους (dr brown βλεπεις, πολυ εξαρτημα παιδακι μουυυ) και θα διαβασω τις οδηγιες του αποστειρωτη..τωρα σκεφτομαι, εχω πλυνει ολα τα ρουχαλακια, τα σεντονια, πετσετες του μωρου και τα εχω βαλει στην σιφονιερα..δεν παθαινουν κατι αν μεινουν ετσι μεχρι να γεννησω? Εννοω αν γεννησω Φλεβαρη δεν χρειαζεται να τα ξαναπλυνω μεχρι τοτε, ε? Εχω στρωσει και κουνια και καλαθουνα αλλα τα εχω σκεπασει και τα 2, την κουνια με το παπλωμα που δεν θα χρησιμοποιησω φετος ετσι και αλλιως και την καλαθουνα με μια πετσετα μεγαλη δικια μου για να μην λερωνονται τα σεντονακια της..

Μου ανοιξες την ορεξη!Πεθαινω για μακαρονια με κιμα! Εγω φασολακια εχω..εχω παρει συνολο 16 κιλα (ολοι λενε δεν μου φαινεται, αλλα η ζυγαρια αλλα λεει! κ η αληθεια ειναι πως; δεν εχω ευχαριστηθει το φαγητο οσο θα ηθελα...5 παγωτα ολο το καλοκαιρι και γλυκα μετρημενα τα Χριστουγεννα...πειναω.... τα 2630 πως τα βλεπετε για την ημερομηνια που βρισκομαι? Το μωρο θα ειναι πανω απο 3 κιλα οταν γεννησω, ε?

F4oIp2.png

Little star οχι δεν παθαινουν κατι μην αγχωνεσαι εμενα η ξαδερδη μου τα χει πλυνει και ετοιμασει απ τον Οκτώβρη,τα εβαλε σε ειδικες θηκες και εγω τωρα τα εβγαλα δεν θα τα ξαναπλυνω ειναι κριμα.Ακομα μοσχοβολουσαν οταν ανοιξα να τα φτιαξω.μυρισε ολο το παιδικο μωρακι παλι!

Δεν παθαινουν τιποτα!

Εγω σφουγγαρισα εκανα και πιλαφι με κοτοπουλο και σε λιγο λεω να φαμε!Φαγαμε αργα τοστακι.

Παντως δεν την παλευω αλλο ουτε με τις δουλειες ειλικρινα νοιωθω οτι θα γεννησω!Ποναω και απο κατω μου,νοιωθω σαν σουβλιες και εχω την εντυπωση οτι αυτο ειναι στον τραχηλο!

Το εχει καμμια αλλη?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta και εγώ πονάω αλλά όχι με σουβλιές, πόνους περιόδου νιώθω και μου περνάνε γρήγορα. Πως θα καταλάβεις ότι γεννάς, θα σπάσουν τα νερά? η θα δυναμώσουν οι πόνοι ώσπου να γίνουν ανυπόφοροι? Είμαι τελείως άσχετη :(

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...