Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα :)

Τι ωραία μέρα σήμερα, έχει λίγη ψυχρούλα αλλά ο ήλιος λάμπει, αυτός ο καιρός μαρέσει πολύ :)

Greta καλή επιτυχία για σήμερα, όλα καλά θα είναι είμαι σίγουρη !!!

Εντωμεταξύ όσο έγραφα ήρθε και η πεθερά μου και τώρα δεν θυμάμαι τι ήθελα να γράψω :(

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κ απο μένα!Εγώ ή δεν έχω καθόλου συσπάσεις ή δεν παίρνω χαμπαρι!

Αυτό λέω κι εγώ...

Πώς μοιάζουν δλδ οι συσπάσεις;;; Τπτ δεν καταλαβαίνω...

Δλδ ή δεν έχω καθόλου [είναι πιθανόν?] ή δεν καταλαβαίνω ότι αυτό που νιώθω έιναι σύσπαση και τα βάζω όλα στην κατηγορία "κουνιέται το παιδί"

Αποτελείωσα μόλις το χτεσινό σουφλέ [ ο σύζυγος έχει κοπή πίτας στη δουλειά και θα τους ταίσουν κιόλας λέει ], έκανα και μια ψευτοκαθαριότητα και ομολογώ ότι εδώ και 2 ώρες δεν κάνω ... απολύτως τπτ χωρίς καμία τύψη :rolleyes:

καλημέρες/σπέρες σε όλες!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας φουσκοκοιλίτσες :D

Και εγώ τώρα κάθισα από το πρωί! Σήμερα κάναμε μάθημα για το πως να χαλαρώσουμε και τις αναπνοές που πρέπει να κάνουμε κατά τις ωδίνες (διαφραγματικές και θωρακικές). Μας έβαλαν σε μία αίθουσα ηλιόλουστη, με στρωματάκια και μαξιλάρια, αράξαμε μια χαρά. Μας έδειξαν και διάφορες στάσεις για ανάπαυση της μέσης και της πλάτης. Επίσης μας είπαν τι να πάρουμε για το μωρό και εμάς, για τα μωρά μας είπαν μακρυμάνικο εσώρουχο, ολόσωμο φορμάκι και καλτσάκια, ακόμα και αν είναι με ποδαράκια το ολόσωμο. Και οπωσδήποτε σκουφάκι αν το μωρό είναι εκτός σπιτιού. Γαντάκια ποτέ. Επίσης μου έκανε εντύπωση που μας είπαν ότι το μωρό δεν το πλένουν την πρώτη μέρα, μόνο το σκουπίζουν και αφαιρούν τις βλέννες από το στοματάκι και τη μυτούλα. Είναι λέει καλό να μείνει με το σμήγμα και το βοηθά να ρυθμίσει την θερμοκρασία του!

Αθηνά, το τηλέφωνο είναι 2132051366 πάρε τηλ κατά τις 12:00-13:00 και αν δεν το σηκώσουν, άφησε μήνυμα. Αξίζει τον κόπο, πραγματικά! Δε ξέρω γενικά για τις μαίες του Έλενα, αλλά αν έχουν το 1/10 αυτής που μας κάνει μάθημα, θα είναι υπέροχες! Αφού οι κοπέλες που γεννάνε σε ιδιωτικά, μας ρωτούσαν σήμερα πληροφορίες για γιατρό, τιμές κλπ πολύ τους άρεσε :D Το κόστος των μαθημάτων είναι 5 ευρώ την ημέρα (σύνολο 20ευρώ). Πάντως είχαν τους άντρες του περισσότερες από τις μισές κοπέλες. Τι καλά!

Μετά πήγα και πήρα ένα δωράκι για τον άντρα μου που γιορτάζει την Κυριακή για έκπληξη και πήρα και ένα ζευγάρι παντοφλάκια για εμένα.

Ελπίζω να μας κάνει τη χάρη να γυρίσει η μπέμπα, έστω τη τελευταία στιγμή, αλλά αρχίζω να εξοικειώνομαι με την ιδέα της καισαρικής. Στις 29/01 θα πάω να κάνω και τα μαθήματα θηλασμού, να είμαι προετοιμασμένη.

Κορίτσια, ούτε εγώ καταλαβαίνω συσπάσεις.

Greta, περιμένουμε νέα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φουσκοκοιλίτσες :D

Και εγώ τώρα κάθισα από το πρωί! Σήμερα κάναμε μάθημα για το πως να χαλαρώσουμε και τις αναπνοές που πρέπει να κάνουμε κατά τις ωδίνες (διαφραγματικές και θωρακικές). Μας έβαλαν σε μία αίθουσα ηλιόλουστη, με στρωματάκια και μαξιλάρια, αράξαμε μια χαρά. Μας έδειξαν και διάφορες στάσεις για ανάπαυση της μέσης και της πλάτης. Επίσης μας είπαν τι να πάρουμε για το μωρό και εμάς, για τα μωρά μας είπαν μακρυμάνικο εσώρουχο, ολόσωμο φορμάκι και καλτσάκια, ακόμα και αν είναι με ποδαράκια το ολόσωμο. Και οπωσδήποτε σκουφάκι αν το μωρό είναι εκτός σπιτιού. Γαντάκια ποτέ. Επίσης μου έκανε εντύπωση που μας είπαν ότι το μωρό δεν το πλένουν την πρώτη μέρα, μόνο το σκουπίζουν και αφαιρούν τις βλέννες από το στοματάκι και τη μυτούλα. Είναι λέει καλό να μείνει με το σμήγμα και το βοηθά να ρυθμίσει την θερμοκρασία του!

Αθηνά, το τηλέφωνο είναι 2132051366 πάρε τηλ κατά τις 12:00-13:00 και αν δεν το σηκώσουν, άφησε μήνυμα. Αξίζει τον κόπο, πραγματικά! Δε ξέρω γενικά για τις μαίες του Έλενα, αλλά αν έχουν το 1/10 αυτής που μας κάνει μάθημα, θα είναι υπέροχες! Αφού οι κοπέλες που γεννάνε σε ιδιωτικά, μας ρωτούσαν σήμερα πληροφορίες για γιατρό, τιμές κλπ πολύ τους άρεσε :D Το κόστος των μαθημάτων είναι 5 ευρώ την ημέρα (σύνολο 20ευρώ). Πάντως είχαν τους άντρες του περισσότερες από τις μισές κοπέλες. Τι καλά!

Μετά πήγα και πήρα ένα δωράκι για τον άντρα μου που γιορτάζει την Κυριακή για έκπληξη και πήρα και ένα ζευγάρι παντοφλάκια για εμένα.

Ελπίζω να μας κάνει τη χάρη να γυρίσει η μπέμπα, έστω τη τελευταία στιγμή, αλλά αρχίζω να εξοικειώνομαι με την ιδέα της καισαρικής. Στις 29/01 θα πάω να κάνω και τα μαθήματα θηλασμού, να είμαι προετοιμασμένη.

Κορίτσια, ούτε εγώ καταλαβαίνω συσπάσεις.

Greta, περιμένουμε νέα!

Κοριτσια, εμενα η μαια πυο γιατρου μου που θα εχω και στην γεννα μου ειπε οτι ουσιαστικα αναπνεουμε απο τη μυτη και εκπνεουμε σε 2 χρονους ..την ρωτησα για τις αλλαες αναπνοες και μου ειπε οτι ειναι ψιλοχαζομαρες... λετε να παιζει ρολο η επισκληριδιος που θα κανω??

F4oIp2.png

Εμείς μιλήσαμε για τις αναπνοές κατά τη διάρκεια των ωδινων, είτε αυτές είναι οι αρχικές είτε είναι οι δυνατές. Αν γίνει επισκληρίδιος, πιστεύω ότι δεν παίζουν και τόσο ρόλο αφού δεν πονάς για να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με αναπνοές και χαλάρωση τον πόνο.

Τα γράφω πολύ απλουστευμένα σε σχέση με το τι μας είπε η μαία.

Φάση ξεκούρασης: Όσο δεν έχουμε ωδίνες, προσπαθούμε να φτάσουμε σε τέλειο επίπεδο χαλάρωσης. Να νιώσουμε όπως όταν επιπλέουμε στη θάλασσα χαλαρές. Μας είπε για τεχνικές παρόμοιες με αυτές που κάνουν στη γιόγκα.

Φάση ωδίνης: Όταν ξεκινάει, παίρνουμε 2-3 διαφραγματικές αναπνοές για να οξυγονώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το μωρό μας. Στη συνέχεια, δεν στέλνουμε άλλο αέρα στην κοιλιά (να πιέζει τη μήτρα δηλαδή) αλλά κάνουμε θωρακικές αναπνοές, προσπαθώντας έτσι να τραβήξουμε την προσοχή μας από την μήτρα. Στο τέλος της ωδίνης, ξαναπαίρνουμε διαφραγματική αναπνοή.

Πάντα εισπνέουμε από τη μύτη και εκπνέουμε από το στόμα.

Η μεγαλύτερη σε διάρκεια ωδίνη, δεν ξεπερνά το 1-1.5 λεπτό. Μας είπε επίσης ότι κοπέλες που έχουν πολύ πόνο στην περίοδο, θα τους φανεί μάλλον εύκολο να αντιμετωπίσουν τις ωδίνες του τοκετού καθώς στην περίοδο πονάς συνεχόμενα ενώ στον τοκετό έχεις διαλείμματα.

Αυτά, περιληπτικά :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γεια σας κορίτσια!προς ενημερωση πηρα τηλ για χαρτια που χρειαζονται για την εισαγωγη στο μαιετηριο και χαρηκα γιατι η ληξιαρχικη πραξη πρεπει να ειναι τελευταιου χρονου (οχι εξαμηνου)κκαι παλι καλα την εχω.κατα τα αλλα ταυτοτητα αμκα αφμ.εθα ετοιμασω τη βαλιτσουλα μου την επομενη βδομαδα για καλο και για κακο.

Γεια σας κορίτσια!προς ενημερωση πηρα τηλ για χαρτια που χρειαζονται για την εισαγωγη στο μαιετηριο και χαρηκα γιατι η ληξιαρχικη πραξη πρεπει να ειναι τελευταιου χρονου (οχι εξαμηνου)κκαι παλι καλα την εχω.κατα τα αλλα ταυτοτητα αμκα αφμ.εθα ετοιμασω τη βαλιτσουλα μου την επομενη βδομαδα για καλο και για κακο.

Οταν λες αμκα εννοεις να ξερουμε το αμκα μας, οχι καποιο ιδαιτερο εγγραφο, σωστα?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμας!!!

Μολις ξαπλωσα πριν μιση ωρα φτασαμε σπιτι,η ταλαιπωρια σημερα!!!

Στα καλα νεα το μπεμπακι ειναι 3300γρ :shock::shock::shock: και με λιγο μεγαλο κεφαλι σαν τον αδερφο του :P:p

Το nst εδειξε μια μεγαλη συσπαση αλλα εγω κανω πολλες μεσα στην ημερα!Του το ειπα και ανησυχεί πολυ μηπως και ξεκινήσει ο τοκετος!

Την μεθεπομενη Τεταρτη και ημερομηνία 29/1 θα μπω για καισαρικη!Τις τελευταιες εβδ μπορει να παρουν μεχρι και 300γρ την εβδομαδα,γι αυτο φοβαται ο γιατρος.Εγω θα ειμαι 38+2 το μωρο ομως θα ειναι 39+1

Τεσπα εγω ευχομαι να ξεκινησει ο τοκετος,θα το ηθελα πολυ με την προυποθεση φυσικα να μπορω να βρεθω στο μαιευτηριο σε χρονο μηδεν!Δεν θελω να ρισκαρω ουτε την ζωη μου ουτε του μωρου...

Την επομενη Τεταρτη ξανα nst υπερηχο και γενικη αιματος ουρων τα οποια θα μου τα κανει εκει!!

Δευτερο μανουλες οσο ημασταν στο μαιευτηριο ηταν η μαμα μου με τον μικρο,ο οποιος να σημειωσω οτι την λατρευει.Οταν ειναι εδω μας γραφει κανονικα ολους!

Ε λοιπον με μια ωρα υπνο ολη μερα δεν κοιμοταν με ζηταγε συνεχεια μεχρι που εκλεισαν τα ματακια του.

Της ζητησε το κινητο και μιλησαμε μια φορα και μετα της ελεγε να με ξαναπαρει.Η μαμα μου επαθε πλακα!!!Δεν το εχει ξανακανει αυτο,καταλαβαινεται που το παω ε?Δυσκολα θα περασουν εκεινες οι μερες...

Βασω μου ακουγονται πολυ ωραια τα μαθηματα και ενδιαφέροντα! Θα ηθελα να εχω κανει αλλα ειναι ανουσιο νομίζω...

Αθηνά και Little star οι συσπασεις ειναι πετρωμα της κοιλιας.μερικες φορές οπως σε εμενα συνοδευονται και με πονο.με ποναει δηλαδη η κοιλια δεν μπορω να διανοηθω να την αγγιξει καποιος θελω πληρη ακινησια και με βοηθανε οι αναπνοες που κανω..

Αλλα δεν τις καταλαβαινουν ολες οι γυναίκες. Στην πρωτη εγκυμοσύνη δεν ποναγα.Το ειπα τωρα στον γιατρό και λεει στον άντρα μου κάτσε μην γεννησουμε σημερα...Το nst σε 20' εγραψε μονο μια εγω στο αμαξι μεχρι να ερθουμε σπιτι σε 15' εκανα 3.Και την συσπαση που εγραψε το μηχανημα ισα ισα την καταλαβα να φανταστειτε.

spourgitaki η βαλιτσα ειναι και δικια μας και του μωρου.Αν γεννας σε ιδιωτικο τοτε ναι χρειαζεσαι μονο τα ρουχα εξοδου αν γεννας σε δημοσιο τότε θες ολο τονσπιτι μαζι,απο σεντόνια μπουρνουζια καλλυντικά ρουχα πανες τα παντα!Οτι χρειάζεται το μωρο και στο σπίτι!

lilika δεν καταλαβα καθολου για την ληξιαρχική πραξη που λες.λογικα εννοεις του γαμου αλλα γιατι τελευταίου χρόνου?

Εγω που χαζευα κατι πληροφοριες τωρα ειδα μονο τι χαρτια χρειαζονται για να δηλωσεις το μωρο και οχι για εισαγωγη!

Αυτα απο μενα ηρθε η ωρα για υπνο!

Καλο βραδυ!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέεερα!!!

Γρετα πλησιάζει η ώρα ε? πωπω σε 15 μέρες θα έχει τον (2ο) κούκλο σου αγκαλιά!! Ζηλεύωωωω (με την καλή την έννοια μην με παρεξηγήσεις!)...

3300 ήδη??? πωπω μεγάλο παιδί!!!!

Πώς νιώθεις;;;;

Βασούλα Thx για το τηλ θα πάρω σήμερα ή αύριο.... Και για τις πληροφορίες που μας έγραψες :)

Ελπίζω η μικρή να φέρει τουμπα αν όχι... καλή καρδιά... Να προετοιμάζεσαι για το τι σε περιμένει... "Έτσι" θα λες εσύ... "γιουβέτσι" αυτή :tongue::tongue::tongue:

Εγώ ήρεμα για την ώρα προσπαθώ να καταλάβω τι σόι ανάποδος άνθρωπος είμαι που ξαπλωμένη στην ίδια ακριβώς θέση δεν μπορώ να σταθώ στις ...4 η ώρα το πρωί ενώ στις 10 το πρωί κάνω τον πιο γλυκό ύπνο... :roll:

Με προετοιμάζει η φύση για τα ξενύχτια που έρχονται?!?! :confused:

Anyway, αυτά τα ολίγα από μένα για την ώρα, πάω να κάνω καμιά δουλίτσα και θα επανέλθω αργότερα...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα κοριτσια σερνομαι.......

Νυσταζω!

Αθηνα πες μου εσυ πως γινεται αυτο με τον υπνο γιατι ουτε εγω καταλαβαινω...

Οσο για το πως νοιωθω..αστα!Ανυπομονησία, αγχος, αλλα πιστευω ολα καλα θα πανε!;)

Το οτι θα ειμαι μαμα 2παιδιων καπως μου φαιεται δεν ξερω,δεν μπορω να το πιστεψω!Αν θα τα καταφερω είναι αυτο που με βασανιζει.

Παω και εγω να μαγειρεψω προς το παρον.θαφτιαξω μοσχαρακι

Υ.Γ. Βασω δεν βρισκω το μπουρνουζι μαμωτο!!!σε ποιο zara το ειδες?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια :)

Τι καλημέρα δλδ, καλησπέρα, τώρα κατάφερα να κάτσω από το πρωί, πλυντήρια, μαγείρεμα, σίδερο, και δεν τα τελείωσα και όλα, τα ρουχαλάκια του μωρού δεν τα έκανα όλα. Διάβασα και τα νέα σας.

Greta πολύ ωραία νέα, φτού φτού μεγάλωσε το μωράκι σου :) Με το καλό κορίτσι μου, εννοείται ότι όλα θα πάνε καλά, απλά αν πάνε και σύμφωνα με το πρόγραμμα ακόμα καλύτερα.

Εμείς ήτανε να πάμε σήμερα στο γιατρό αλλά λείπει και τελικά θα πάμε τη Δευτέρα, για να δούμε το θα μας πει ... Από συσπάσεις καλά πάω, έχω τόσο πολλές κατά τη διάρκεια της ημέρας που ώρες ώρες λέω μήπως γεννάω :roll: Πάντα είχα, αλλά τις τελευταίες μέρες έχουν αυξηθεί πολύ. Δεν μπορώ να πω ότι πονάνε πολύ, υποφέρονται..

1S7cp2.png

Γεια σας και απο μενα! Σημερα εχω γιατρο, για να δουμε τα νεα μας, περασε κιολας 1 μηνας..εγω το βραδυ γενικα υποφερω..δεν βολευομαι με τιποτα και πονανε τα ποδια μου...εχω βαλει κ 2 μαξιλαρια...

σημερα με ψιλοξενυχτησε και μενα παντως...:roll:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...